FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 feb 2014, 19:31

Omerbavarac je napisao/la:@secko se vratio ali pod novim imenom i sa novim ruhom. 8-)

Para je bilo i para ce biti. :lol:
Cuj price ulaganje u infrastrukturu a imaju jedan od najboljih trening centara. 8-)
Da nece osnovati jos jedan fudbalski klub ili mozda osnuju rukometni klub. :lol:

Ja ipak mislim da bi se sa trecim investitorom mogao napokon praviti plan za dovodjenje Messija. :mrgreen:
KHR je to demantovao. Vjerovatno ce pare ici na infrastrukturu (omladinske skole),znam da su tražili da se prosiri kompleks.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

franken
Kontakt:

Post Postao/la franken » 04 feb 2014, 19:38

Nemojte samo 3+ u subotu :mrgreen: .Nadam se samo da nece biti debakl, momci nek odigraju borbeno kao u Berlinu, pa i da nas taj faktor srece malo pogura.. tesko realno, al nada zadnja umire :D ljudski se nadati.Pozz
Deutscher Meister: 1920, 1921, 1924, 1925, 1927, 1936, 1948, 1961, 1968

DFB-Pokalsieger: 1935, 1939, 1962, 2007

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 feb 2014, 19:42

Bayern je dosad dosta kaskao na američkom i azijskom tržistu,tu se mora napraviti veća ekspanzija.

Kalle opleo po PSG-u i FFP. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 feb 2014, 19:46

Logicno razmisljanja Kalleta.
Probijanje na Americko trziste znaci naravno jos novca :)
Prosto k'o pasulj.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 feb 2014, 20:43

Omerbavarac je napisao/la:Ja ipak mislim da bi se sa trecim investitorom mogao napokon praviti plan za dovodjenje Messija
jok, mesija dovodimo ulijevom opranom lovinom.
trenutno je lova na susenju u svici, pa cim se osusi, ulaze se u mesituljka. :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 feb 2014, 20:47

Bojim se da ćemo odocniti. Vrijeme sušenja = Mali Gaučos u poznim godinama.
Ne dovodimo starkelje :!: :D
Vom Jäger zum Gejagten

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 feb 2014, 21:04

ma ja mislim da su to bayernove crne pare. u medijima se provlacila ogromna cifra, nekih 500 miliona.
ne znam, nekako mi je nemoguce da na kobasicama ubije toliku lovu. :mrgreen:

mesija dovode kad otplate stadion. 8-)
ps.
draze bi mi bilo da su umjesto poljaka doveli drakslera.
problem je sto bi 45 mil. precesto bilo na klupi...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 feb 2014, 21:15

sekerbay je napisao/la: draze bi mi bilo da su umjesto poljaka doveli drakslera.
problem je sto bi 45 mil. precesto bilo na klupi...
Pole džaba - Mario ako ode dobit će se neka cifra za njega (15ak mio).
Julijan jeste skup, ali ako se Kroos proda (nekih 20ak miliona) uvidiš da imaš "jači" tim za nekih 10ak miliona razlike.

Slažem se sa @effe-om, da u slučaju MM nije rečena posljednja riječ (tu će biti rastegnuta mišljenja između vrha uprave i trenera + Motzki) dok za Kroosa to pogotovo možemo tvrditi.

P.S. Otkud ti da okreneš đale Krosonji? :?
Vom Jäger zum Gejagten

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 feb 2014, 23:03

franken je napisao/la:Nemojte samo 3+ u subotu :mrgreen: .Nadam se samo da nece biti debakl, momci nek odigraju borbeno kao u Berlinu, pa i da nas taj faktor srece malo pogura.. tesko realno, al nada zadnja umire :D ljudski se nadati.Pozz
Nurnberg fan? Drago mi je i to za vidjeti.Bit ce tvrda utakmica,ali ocekujem pobjedu najvise zbog nasih ultrasa koji ne mogu smisliti vase :) Ovaj klip sam pogledao barem 700 puta i nikako da mi dosadi- Pozdrav ;)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 feb 2014, 23:05

draxler će u Arsenal, čemu uopšte rasprava
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 feb 2014, 23:15

nedim93 je napisao/la:draxler će u Arsenal, čemu uopšte rasprava
Nadamo se velikodušnosti giganta iz Londona.Ipak su toliko moćni da dovode Kallstroma(koji na kraju sezone neće moći odbiti ako "Vođa" odluči da ga otkupi potpuno) pa možete nama ovu dječicu ostaviti :|
geronimo je napisao/la:P.S. Otkud ti da okreneš đale Krosonji? :?
Olako vi svi (bez razloga) otpisujete Tonija.Nakupit će se taj još titula sa Bayernom samo dok se dogovori sa upravom oko novog ugovora ;)
Vratit ćete se na pravu stranu kada ga opet "šukne" nejači u Londonu 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 feb 2014, 23:19

Da se mene pita ne bih imao nista protiv ;)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 feb 2014, 23:20

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Nadamo se velikodušnosti giganta iz Londona.Ipak su toliko moćni da dovode Kallstroma(koji na kraju sezone neće moći odbiti ako "Vođa" odluči da ga otkupi potpuno) pa možete nama ovu dječicu ostaviti :|
Onda se nemoj džaba nadatslika
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2014, 23:36

http://www.sky.de/web/cms/de/bundesliga ... wkz=WXFSL1" onclick="window.open(this.href);return false;

Fakat ima istine oko novog trening centra.
Jbt koliko smo jaki da savrsen trening centar mijenjamo novim i to samo nekoliko godina nakon izgradnje. :o
Ovaj postojeci cemo sigurno pokloniti manjem klubu iz grada Minhena. :lol:

Inace, Gotzeov gol je proglasen za gol kola. 8-)
Taj malac mi je sve bolji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 feb 2014, 23:47

Koja rasprava :?
Doticni nikada nije bio u planovima Bayerna.
Nikada se ne zna sta donosi sutra,mozda "odjednom" pokazemo interes za Draxlera.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 feb 2014, 00:02

@Omer brani Thiaga, @effe Mullera, ja Kroosa i tako u krug. :D
Ljudi moji nije Alcantara Iniesta yebo ga vi. :mrgreen:
Bayern kad rastavlja protivnike svi izgledaju dobro.
Svakako da mu one skarice necu zaboraviti jos dugo, ali bilo je vrijeme na pdf-u kad je i on bio meta pljuvanja.

Jedno vrijeme je Shaqiri odlicno igrao i znatno poboljsavao igru svaki put kad udje, sad katastrofalno igra.

Jedno vrijeme Muller nije mogao okeana pogoditi i zalosno je izgledao u spicu, sad je opet onaj stari super-efikasni Thomas.

Forma se mjenja kod igraca, sezona je duga, igra se na vise frontova.

Ja sam misljenja da ima kvalitetnijih igraca od Thiaga.
On nije klasicni playmaker, niti je povucena šestica kreator igre, nego nesto izmedju.

Mnogi osporavaju Tonia, ja sam pisao prije sezone kad ste ga opet hejtali da ce igrati u prvoj. ( naravno da sam bio u pravu :D )
2013/14 je imao najmanje padova u igri, i bio je odlican sve do sada i ovog pada koji je dozivio u drugoj polusezoni. Neki su me razocarali ovdje, kako bi lahko prodali i mlade nade i legende kluba.

Gotze ako bude izbjegao povrede, no stopping him. 8-)
Nema igraca s raskosnijim talentom na dunjaluku.
Tako da mu je mjesto u prvoj zagarantovano, a nadam se samo da nece biti na laznoj 9.

Moze se fino o ovom pisati. :)
Ipak mislim da je ona formacija koju sam stranicu prije stavio najjaci moguci Bayern, barem igracki.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 05 feb 2014, 08:51

http://www.bild.de/sport/fussball/basti ... .bild.html

KONAČNO :D Uskoro magični trio u veznom redu Javi Martinez-Schweinsteiger-Thiago i naravno kapiten Lahm na desnom beku. Naravno tu je i Kroosonja koji će također dobiti svoju šansu znamo koliko Pepun rotira ekipu. Najkasnije do uzvrata sa MKO iz Londona na Allianz Areni očekujemo u punoj snazi ovaj Trio.

MIA SAN MIA

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 05 feb 2014, 09:35

geronimo je napisao/la:Pole džaba - Mario ako ode dobit će se neka cifra za njega (15ak mio).
pa da, cista matematika. problem je sto planiraju produzenje ugovora sa mandzukom.
sa, nema sumnje da je leva jaci, kompletniji napadac, tako da ce, vjerujem, prodati mandzuku.
geronimo je napisao/la:P.S. Otkud ti da okreneš đale Krosonji?
mene pitas?
ja mu ne okrecem ledja.
istina je da mi pici po zivcima ovo sto laprda i oteze da potpise ugovor(zasto nije trazio da mu smanje platu kad je pruzao katastrofalne partije :evil: ), kao i ono bacanje rukavica, ali sam ipak za produzenje ugovora uz neko minimalno povecanje plate.
jbg, ipak ce biti zlatna rezerva svajnu i sjajnom tijagu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 feb 2014, 11:38

8-) 8-)

http://sportbild.bild.de/bundesliga/ver ... sport.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Elubrylla
Kontakt:

Post Postao/la Elubrylla » 05 feb 2014, 18:11

Kroos produzio ugovor ;) slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.