FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 03 feb 2014, 00:32

Omerbavarac je napisao/la:http://www.****.com/vesti/kako- ... erna/69978

Vrijedi procitati.
Ima tu i pohvala i malo kritika ali bit je u tome da se prikaze koliko je danasnji Bayern mocna sila i kakva ga samo buducnost ocekuje.
Svi hoće u Minhen. Voleli ga ili mrzeli, ipak je Bajern sila, konglomerat, za naše uslove, nezamislivih dimenzija. O tome na koji način to rade može da se raspravlja. Međutim, teško je pobiti činjenicu da su pitanju snaga i moć u kakvim nijedan evropski velikan za 100 godina modernog fudbala nije uživao.
sve objašnjeno ^^

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 03 feb 2014, 00:39

Ljubomorne duše mogu da nam, ne mogu ništa. :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 feb 2014, 00:56

slika

Na protivnikovoj polovici covjek se ovako baca da doda loptu 8-)
#miasanmia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 feb 2014, 16:11

BadrHari je napisao/la:Thiago jeste dobar ali po meni nedovoljno za prve postave kad svi spremni budu.
uh, krupne rijeci. imam suprotno misljenje tj. ako tijago nastavi tamo gdje je stao protiv frankfurta (185 dodavanja, wtf :o ), nema igraca koji ce ga istjerati iz prve postve. sad, vrijeme ce pokazati ko je u pravu.
ada, u bayern boljeg igraca sredine terena gledo nijesam, pa ti vid´. :)
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 feb 2014, 17:17

Iskreno ovaj dvojac Lahm i Tiago ako ovako nastavi obro da funkcionise,ovako dobro da se razumiju nece se micati sa te pozicije,jos sa njima u sredinu Svajna ili Martineza,ama bice ludnica sad u nastavku sezone,jedva cekam Arsenal da se vidi ko je Bayern ili ko nije Bayern.Sve bi bilo bolje da ovaj Lewat nije dolazio,Mandza bi ostao i dao srce,a ovako moze da ispadne seronja,zbog ljubomore.:).Al na ovaj sistem od Pepa Lewat je dosta fleksibilniji i za buducnost iskoristljiviji.
HSV ispada iz lige :o .

edit:@sekerbay ,,,ja imam prava autorska na sliku,mijenjaj pod hitno :D
VOLIM BAYERN

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 03 feb 2014, 17:25

Mislim da je dosta forumasa krenulo pogresnim putem,kad se nema sta prigovorit igracima,sad bi se mi raspravljali ko je bolji igrac i ko zasluzuje u prvih 11 :oops:
Martinez nikad ne moze biti kao Thiago ili Schweini i obrnuto! Jedina stvar koja ce prevagnuti je protivnik,medjutim treba ocekivati da Thiago bude cesto u timu jer je on tip igraca kojeg Pep preferira.Ja nikad necu prezaliti Gomeza,ali sta ces kad ga trener ne vidi u svojim planovima,medjutim to ne znaci da je Mandzo bolji napadac od njega,svi oni imaju svoje prednosti i slabosti.Meni je jedino bitno da mi pobjedjujemo i sve dok je tako svejedno mi je ko ce poceti tekmu,a ko ce uci sa klupe ;)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 feb 2014, 21:00

sekerbay je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Thiago jeste dobar ali po meni nedovoljno za prve postave kad svi spremni budu.
uh, krupne rijeci. imam suprotno misljenje tj. ako tijago nastavi tamo gdje je stao protiv frankfurta (185 dodavanja, wtf :o ), nema igraca koji ce ga istjerati iz prve postve. sad, vrijeme ce pokazati ko je u pravu.
ada, u bayern boljeg igraca sredine terena gledo nijesam, pa ti vid´. :)
U formaciji sa jednim playmakerom moralo bi se birati izmedju njega, Mullera, Gotzea i Kroosa.
Jer su Bastian, Ribery i Robben nezamjenjivi i kvalitetom iznad sviju ostalih kad su zdravi.
Sad mene brine da necemo igrati s jednim playmakerom nego dva, sto bi po meni bilo nepotrebno.

Thiago je isto nekoliko puta zakazao, kao sto je nekoliko puta briljirao.

Kroos je dokazan igrac kad je usamljena 10-ka.

Gotzea je opet tesko ostaviti na klupi kad je svjetska klasa, i ima potencijal neogranicen.
Preslatke muke.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 feb 2014, 21:40

Ne vjerujem da će Bayern izgubiti do kraja sezone. Jednostavno ne vidim protivnika koji bi im mogao parirati 90 minuta, ili se makar braniti i zabiti gol iz kontre koji bi bio dovoljan za pobjedu. Jedina ekipa je BVB, ali kompletna i s glavnim igračima na 100% mogućnost, no obje stavke trenutno ne izgledaju realno.

Pep će biti na slatkim mukama što se tiče sastava. Protiv slabijih nije toliko bitno kako će igrati (protiv iole boljih jeste; primjer: Stuttgart), svakako ima 22 kvalitetna igrača, ali protiv jačih bih ja krenuo s Boatengom i Danteom na štoperima, Alaba i Lahm na bokovima, ispred njih kao defanzivni vezni Javi Martinez (kako gotivim tog čovjeka 8-) ), zatim neizostavni Schweinsteiger, po krilima naravno Robbery, iza napadača Goetze, a u špicu Mandžo. Thiago i Mueller su nažalost izvisili, ali ne mogu Alcantaru nikako staviti ispred Goetzea. Thomas je ispao iz kombinacija iz prostog razloga što Bayern MORA igrati s pravim napadačem. Neuporedivo su opasniji nego bez njega, jer tada Ribery i Robben imaju više prostora.

Kad bolje pogledam, Lewandowski nije trebao Bavarcima. Dobro, jeste ako želite oslabiti glavnog konkurenta (neću dalje, znam da se neke "pale" na ovo :mrgreen: ). Mandžukić je odličan kada igra, a ni Pizarro nije za odbacit. Sumnjam da je Poljak došao da sjedi na klupi, on želi biti dio mašinerije.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 feb 2014, 23:07

Sad u prijenosu utakmice izmedju Citya i Celzia na SK-u, komentator govori kako je "City na svom terenu ove sezone izgubio jedino od Bayerna, ali Bayern je vec kaznena ekspedicija" :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 feb 2014, 00:35

el-fighter je napisao/la:ali Bayern je vec kaznena ekspedicija" :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 feb 2014, 00:43

Nije rekao ništa novo. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 feb 2014, 00:46

To je veoma diksutabilno ;)
Nisam siguran da ce Bastian biti 100% spreman za prvu utakmicu u Londonu.
Ipak je dugo bio odsutan,mene puno vise interesuje da'l ce Pep krenuti s klasicnim napadacem,ili s laznom devetkom :?:

Ima jos do LP. svakako,al' ne bi bio u kozi Pepunu, kada se ovi vrate koga staviti u ekipu :? :?:

Blago nama :mrgreen:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 feb 2014, 01:05

Thiago kada se vrate Javi i Bastian će malo više provoditi vremena na kupi, prosto zato što je Bastian institucija Bayerna i on ne može na klupu, Martinez je za mene malo više defanzivno nastrojen u usporedbi s Thiagom tako da Thiago i Javi se rotirali u zavisnosti od potrebe.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2014, 01:10

Stvarno jos uvijek niste skontali da Thiago nece na klupu osim u slucaju kada mu bude potreban odmor. :D
Ja sam od pocetka govorio da je to Pepov igrac i on ce ga i forsirati maksimalno. Ono sto je dobro u svemu tome jeste da ce napraviti zivotinju od igraca. :mrgreen:

Nego, mene vise zanima sta ce da radi sa Javijem, kojeg su po dolasku u Bayern takodjer prozvali Pepovom zeljom ali ocigledno da nije bilo tako.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 feb 2014, 01:26

Jest da je Thiago došao na inicijativu Pepa ali mislim da mu to neće davati neke povlastice i kredite u timu. Martinez kada bude fit on ce dobijati mislim podjednaku minutažu sa Thiagom. Jednostavno imao 20 kvalitetnih igrača (koji bez problema mogu biti starteri uvećini evropskih klubova) a na teren mogu samo 11, praktično svaki igrač ma kvalitetnu i adekvatnu zamjenu. U rotaci Thiago Javi onaj koji se bolje snađe imat će možda minimalne povlastice kod trenera, ali i dosta će zavisiti i od protivnika i od njegove igre i naše pstavke na terenu. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 feb 2014, 15:20

isakovich je napisao/la:edit:@sekerbay ,,,ja imam prava autorska na sliku,mijenjaj pod hitno
istina, ukrao sam tvoju sliku. :oops: al haj, cim nadjem nes novo, namah ti je vracam.
BadrHari je napisao/la:U formaciji sa jednim playmakerom moralo bi se birati izmedju njega, Mullera, Gotzea i Kroosa.
ma jok, njega treba gurati nesto nize, na sestici.
izgleda da mnogi od nas jos uvijek nisu shvatili o kakvoj se klasi radi.
djeckic je carobnjak koji mora, jednostavno mora igrati u prvoj.
sad, da li ce igrati u paru sa svajnom, ili ce martinez biti taj koji ce ´podebljati´ defanzivu, ostaje trenerov izbor.

tijago maltene nije raspakovo kofere, a vec oborio rekord. bem ti zivot, 185 pasova. :o
sam da ga pep loma islajfa, pa cemo govoriti o novom zidanu ili xaviju.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 feb 2014, 16:07

Poslije Adidasa i Audia, Rumenigge ne iskljucuje mogucnost,i treceg investitora u Bayern.
Naravno da nam novac u ovom trenutku nije potreban,ali ako bi se nasi odlucili da prodaju dodatne dionice zainteresovanim, taj novac bi po rijecima Rumeniggea, bio ulozen u infrastrukturu,i na izgradnju novih omladinskih skola.

Jos je rekao da ce posebno se fokusirati na Americko trziste narednih sezona,i da je u planu otvaranje ureda u New Yorku.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 feb 2014, 17:30

Vor dem Bundesliga-Spiel gegen die Frankfurter Eintracht sprach Paul Breitner am Mikrofon von Pay-TV-Sender Sky über die Sticheleien von Borussia Dortmunds Gschäftsführer Hans-Joachim Watzke. Dieser hatte behauptet, der FC Bayern habe den Liga-Konkurrenten gezielt geschwächt, indem zunächst Mario Götze im Sommer 2013 verpflichtet wurde und ihm nun Robert Lewandowski 2014 folgt.

Breitner - Er hat wohl vergessen, dass wir letztes Jahr mit 25 Punkten Vorsprung auf Dortmund Meister wurden - auch ohne Götze und Lewandowski", so der 62-Jährige. "Wen sollen wir also ausschalten?"

Touchdown.slika

Breitner- "Herr Watzke macht einen großen Fehler, er versucht zu hetzen und den Leuten zu erzählen, was völlig an der Wahrheit vorbeigeht. Wir müssen versuchen, unseren Zuschauern gegenüber, jedes Jahr ein bisschen besser zu werden. Wir haben doch Manuel Neuer nicht geholt, um Schalke zu killen. Es sollten diese Leute wie Herr Watzke verstehen, was der FC Bayern seit 40 Jahren mit seiner Einkaufspolitik macht. Nämlich niemand schwächen wollen, nur versuchen, mit den eigenen Mitteln noch besser zu werden.“

Breitner- "Wenn Watzke unser Verhalten so sehr stört, soll er eben Geld ausgeben. Ich habe gehört, Dortmund hat im vergangenen Jahr 51 Millionen Euro verdient. Die sollten sie eben auch investieren."

Par šamara od Breitnera za Fatzkea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 feb 2014, 18:39

Moguć investitor iz Amerike. Bayern se nastoji širiti na američko i azijsko tržište. Novac koji bi Bayern dobio ulagao bi u infrstrukturu, prije svega u omladinski pogon. U konačnici bi mu to moglo donijeti prvo mjesto po prihodima u skorijoj budućnosti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2014, 18:56

@secko se vratio ali pod novim imenom i sa novim ruhom. 8-)

Para je bilo i para ce biti. :lol:
Cuj price ulaganje u infrastrukturu a imaju jedan od najboljih trening centara. 8-)
Da nece osnovati jos jedan fudbalski klub ili mozda osnuju rukometni klub. :lol:

Ja ipak mislim da bi se sa trecim investitorom mogao napokon praviti plan za dovodjenje Messija. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.