Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mambabalkan
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mambabalkan » 04 feb 2014, 06:10

Bio sam veceras opet I vidio sam opet nekog malca sa dresom. Al ovaj je imao nasu njusku meni se cini.

Teletovic dobar I opet dobija veliki aplauz iako nije bilo toliko ljudi radi snijega a niti je igrao toliko dobro u zadnih nekoliko utakmica.

Kad on ulazi a ja skocim i galamim oko mene su se smijali ali sljedeci put boga mi skocise svi oko mene. Svi mi kazu da ga postuju kao da sam ga ja doveo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 feb 2014, 09:33

Bravo Mirza!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 04 feb 2014, 10:08

[youtube][/youtube]
Odlazi Safete.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 feb 2014, 10:15

Odlicnooo

Nisam u toku, sto ne igraju Kirilenko, Blatche i sinoc Jonson
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 04 feb 2014, 10:38

szlaja je napisao/la:Odlicnooo

Nisam u toku, sto ne igraju Kirilenko, Blatche i sinoc Jonson
povrede su imali, Blatche se vraća sljedeću dok za ostale ne znam
#Ynwa

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 feb 2014, 10:47

Sljedeca protiv Spursa.

Glasine su nakon proslog vikenda o Mirzinom ucestvovanju na sutiranju trojki mnnogo vece.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 04 feb 2014, 10:51

storm_raider je napisao/la:Sljedeca protiv Spursa.

Glasine su nakon proslog vikenda o Mirzinom ucestvovanju na sutiranju trojki mnnogo vece.
ček, zar to nije već gotovo, izvučeno?
ne znam da li sam te dobro razumio :D
#Ynwa

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 feb 2014, 10:56

storm_raider je napisao/la:Sljedeca protiv Spursa.

Korver odustao, a Beal upao. Znaci Irving i Beal su sa istoka sigurni, fali to jedno mjesto.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 feb 2014, 12:34

U Novoj godini nisam gledao 2 utakmice: onu sa Dallasom i sinoc :roll: Ukupno 54 poena :roll: Svaka mi cast, a i Mirzi :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 04 feb 2014, 12:49

Consigliere je napisao/la:U Novoj godini nisam gledao 2 utakmice: onu sa Dallasom i sinoc :roll: Ukupno 54 poena :roll: Svaka mi cast, a i Mirzi :mrgreen:
haha, nemoj onda ni u buduce gledat :D
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 feb 2014, 13:33

Consigliere je napisao/la:U Novoj godini nisam gledao 2 utakmice: onu sa Dallasom i sinoc :roll: Ukupno 54 poena :roll: Svaka mi cast, a i Mirzi :mrgreen:
ista prica i kod mene. Razmisljam o tome da ga prestanem gledati za vise dobro :P

rodjenivelez
Kontakt:

Post Postao/la rodjenivelez » 04 feb 2014, 13:38

To je to !!!

Profesionalno odradjeno, suta ga nije sluzio posljednje vrijeme, proslu utakmicu se malo pritajio, da bi sinoc ponovo imao prostora da ustima ruku. cak je i promasio neke otvorene suteve na pocetku, da bi u finisu eksplodirao.

Bravo Mirza jos jednom, osigurano mjesto u rotaciji za malo duzi period.

Sad samo da odigra par tekmi pametno, bez forsiranja ako nece da udje.

I ono za cim uvijek zalim je igra malo ispod kosa, gdje bi mogao pogoditi, IZVUCI KOJE SLOBODNO BACANJE to su lagani poeni koji bi mu znatno popravili statistiku koja je itekako bitna '' glupim '' amerima.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 feb 2014, 13:40

hahahahahhahahahahaha

REDŽO BRAT F+ ZA SINOCNJU PARTIJU uz komentar :

My elementary school didn't have a lot of money. We had a large field for recess, but the basketball court was empty; briefly, there was a stanchion with a backboard and no rim, but even that was taken down shortly.

So we compromised: we played an invented game on the soccer field. The two metal "goals" looked like giant staplers planted into the ground, and stood about eight feet tall. So we compromised: we played a bastardized version of basketball where one man protected the "goal," and we tried to throw a plush soccer ball into the middle, connecting goalpost. Not over, that was too easy, but right into the equivalent of an eight-foot-long rim. It was fun for the two years I played it, but ultimately ruined my ability to score when I played on a real court again.

If you don't get why this applies to Reggie Evans, you don't know Nets basketball.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 feb 2014, 14:20

Mirza odlican sinoc. Ukupan sut 7-12, a za 3 poena 5-9. Popravio je prosjek i suta i poena i odigrao jako dobru utakmicu. Jedino me nervira sto mu jos uvijek sviraju neke bezvezne faule, a sa druge strane, recimo sinoc, je bukvalno dobio po nosu od jednog igraca i nista.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 04 feb 2014, 14:43

Mirza sinoc poslije utakmice
slika

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 feb 2014, 15:42

Super da se vratio u ritam ne valja bas 4 tekme zaboravit sutat al desava se i daleko boljim. Fino je da poted svega redovno dobija 15 minuta , kidd racuna na njega. Ono sto Mirzu krasi je njegova mogucnost da za 5 minuta zabije 6-7-8 poena nije bitno kl, kada ga sut krene. A takvi igraci su super cjenjeni u nba. Ima fine brojke ove sezone , najveca mi je zelja da dogura do 10ppg jer to je zaista fantastican ucinak za igraca sa klupe. Skeptican sam po pitanju POa i netsa jako slabo igraju protiv jacih ekipa... Istok je slab al imali bi oni problema i sa torontom itd. Neka se dovuku do 6 tog mjesta i imaju sanse. Bitna in je tekma sa spursima , spurse sam slabo pratio ali mislim da sad imaju dosta nekih povreda ? Svejedno sretan bi bio sam 10 ak poena i 4 skoka.... Napravio je stvarno veliki pomak u odbrani kad ga napad sluzi fkt je iznad prosjecan igrac u nba. Nadam se da ce do slj godine i vise igrat pod kosem to mi najvise fali ali sta je tu je ovo je fantazija kako je sezona bila krenula...

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 04 feb 2014, 16:36

Mirzin shotchart
Dere iz kornera :D
slika
Odakle uzima šuteve
slika

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 05 feb 2014, 00:39

http://nyc.podcast.play.it/media/d0/d0/ ... 4LU6_3.MP3" onclick="window.open(this.href);return false; Danasnji intervju sa Mirzom.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 feb 2014, 00:42

http://www.nbaserbia.com/vesti/7139/mir ... -28-minuta" onclick="window.open(this.href);return false;

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 feb 2014, 18:16

http://****/kosarka/sta-se-desi ... -utakmici/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, JHam i 17 gostiju.