FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 04 feb 2014, 00:44

GameFKS je napisao/la: Veoma si smiješan , ma ja ne valja Nemanja nije spreman vamo tamo ;)
pa izasao frajer nakon 45 min.??
a Krsto? jel on izasao? mora da je zato sto puca od spreme?

ko je gledao prve 2 utakmice ne trebam nista pricat,
vidi se da nije meda mogao, danas je odigrao dobro 45 min.
i neki bi ga na osnovu toga u repku zvali? meni je to malo naglo

niko ne kaze da ne valja, ja sam rekao da ne grize, sto se isto moze vidjet,
i opet na osnovu nekih njegovih izjava(da jedva ceka da istrci bla,bla) se bas ne slaze sa pokazanim
u te 2 prve tekme, naravno da se nadam da ce biti bolji i od komazeca i hadzica zajedno,
i dabogda svaku tekmu ko dnas ovo poluvrijeme igrao...

a ne znam sta ti je toliko zasmetalo , pa bar nisam izvalio da je kapiten Olimpica bez ugovora i prelazi kod nas onako
:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 feb 2014, 00:49

InatSilanBosanski je napisao/la:
Sad ti kazem tako razmisljaju povrsni poznavaoci fudbala.Koji fudbal prate samo radi kladionice (mada i oni vise znaju).
Pare su pokvarile sport, zbog njih se ne igra nego zbog titula jarane, cuj sad radi para se sport igra..ma bjezi :roll:
dobro ba "dubinski" poznavaoc fudbala,
jest Dzeko je u City-ju zbog titula a ne zbog 12 miliona godisnje :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 feb 2014, 01:19

benjamin1997 je napisao/la:Što da ne. Jednog igrača iz naše lige povesti u Brazil i to iz ekipe koja osvoji ligu, ali mladog i perspektivnog igrača.

Sent from my LT22i using Tapatalk
Tek smo otisli ba, prvi put smo na bilo kojeg od velikih takmicenja, nemoj mi nikoga iz nase lige. Moramo prihvatiti realnost u kojoj je nasa liga jedna ods najgorih u svijetu, cinjenica. Iz nase lige niko nema mjesta u repci, osim onih koje svakakvi menadzeri proguraju. Potencijala u ligi ima, kvaliteta za reprezentaciju nema, nazalost, s glave. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2014, 01:21

Rooney88 je napisao/la:
benjamin1997 je napisao/la:Što da ne. Jednog igrača iz naše lige povesti u Brazil i to iz ekipe koja osvoji ligu, ali mladog i perspektivnog igrača.

Sent from my LT22i using Tapatalk
Tek smo otisli ba, prvi put smo na bilo kojeg od velikih takmicenja, nemoj mi nikoga iz nase lige. Moramo prihvatiti realnost u kojoj je nasa liga jedna ods najgorih u svijetu, cinjenica. Iz nase lige niko nema mjesta u repci, osim onih koje svakakvi menadzeri proguraju. Potencijala u ligi ima, kvaliteta za reprezentaciju nema, nazalost, s glave. ;)
Zato u 'Ajduka ima.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 feb 2014, 01:25

Dijete Papetovog brata i Avdija kojeg kune k`o stigne. Sta treba sada? Jos jednog ili, boze ne dopusti, dva tog tipa? Pa ne idemo na izlet u Brazil jbte
R.I.P

MIRZA RASCIC

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2014, 01:28

Rooney88 je napisao/la:Dijete Papetovog brata i Avdija kojeg kune k`o stigne. Sta treba sada? Jos jednog ili, boze ne dopusti, dva tog tipa? Pa ne idemo na izlet u Brazil jbte
Sto kao treci napadac ne bi mogao uletiti bivsi kapiten mlade reprezentacije?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2014, 01:34

Sarajlijc@ je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Dijete Papetovog brata i Avdija kojeg kune k`o stigne. Sta treba sada? Jos jednog ili, boze ne dopusti, dva tog tipa? Pa ne idemo na izlet u Brazil jbte
Da igra za Leuven u Belgiji i da ima 3 gola u 15 utakmica spominjao bi se kao treci napadac, jer klub je po mnogima najbitniji faktor ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 feb 2014, 01:37

Sarajlijc@ je napisao/la:
Zato sto stagnira iz godine u godinu. Bilbija je bio strasan napadac, sada je samo dobar. Malo smanjte strasti, jedno je voljeti klub ali pricati nebuloze o njemu, u ovom trenutku, kao reprezentativcu je haos. S obzirom koliko je dalek put iz nase lige do ozbiljnog fudbala, rijetko koji uspiju, ne mislim kako ce bilo koji igrac imati skoru priliku da obuce dres reprezentacije. I dajte ba, u savezu ganjaju igrace Fulhama i mete Tottenhama i Arsenala za buduce napadace a vi bi sada gurali Bilbiju, niste objektivni sekunde.

Sta sada? Komazec je zakucao nasu ligu, bio najbolji igrac po mnogima, jel` to znaci da Mitrovic treba da se zabrine mozda? Shvatite vec jednom, mi vikendom gledamo odron od fudbala, placamo uredno karte i trpimo kamenje nad glavama samo zato sto volimo klubove, iz nase lige niko nije dorastao A reprezentaciji u ovom trenutku, cak ni Grahovac iako je jedini na pravom putu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2014, 01:40

Ne, da mu je Sejo menadzer bio bi na spisku. Boli papeta za Sarajevom, to je i pokazao do sada otkako je selektor.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2014, 01:42

Sve stoji Rooney ali smatram da dobar selektor uvijek moze naci nekoga. I MORA bar jedan igrac biti iz sampiona, i to da bude neko mladji tipa Hodzic ili Zolotic iz Zelje ili Bilbija il' Radovac iz Sarajeva u slucaju da ta dva tima budu u borbi za prvo mjesto.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 feb 2014, 01:46

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne, da mu je Sejo menadzer bio bi na spisku. Boli papeta za Sarajevom, to je i pokazao do sada otkako je selektor.
Cekaj, jel` ti vjerujes da Bilbija, ili bilo ko drugi iz nase lige, moze sa ekipom u Brazil? :?

@Sabinho

Niko sretniji od mene da igraci iz moje lige imaju kvalitet da igraju fudbal na najzahtjevnijem mogucem nivou, medju najboljim fudbalerima svijeta. Nazalost druze realnost je na drugoj strani, nije izvodivo gledajuci suhi kvalitet. Trebaju dobijati pojedini igraci mozda pozive u nekim prijateljskim susretima, promocije radi, samopouzdanja njihovog licnog te nekog poboljsanja rejtinga klubova ali za kvalifikacione utakmice, boze sacuvaj velike smotre, ne smiju pozive dobijati igraci cisto radi gore navedenog, rizik je prevelik.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2014, 01:47

Rooney88 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne, da mu je Sejo menadzer bio bi na spisku. Boli papeta za Sarajevom, to je i pokazao do sada otkako je selektor.
Cekaj, jel` ti vjerujes da Bilbija, ili bilo ko drugi iz nase lige, moze sa ekipom u Brazil? :?

@Sabinho

Niko sretniji od mene da igraci iz moje lige imaju kvalitet da igraju fudbal na najzahtjevnijem mogucem nivou, medju najboljim fudbalerima svijeta. Nazalost druze realnost je na drugoj strani, nije izvodivo gledajuci suhi kvalitet. Trebaju dobijati pojedini igraci mozda pozive u nekim prijateljskim susretima, promocije radi, samopouzdanja njihovog licnog te nekog poboljsanja rejtinga klubova ali za kvalifikacione utakmice, boze sacuvaj velike smotre, ne smiju pozive dobijati igraci cisto radi gore navedenog, rizik je prevelik.
U pravu si, ali brate znamo da ce Pape na Mundijalu koristiti maksimalno 16 igraca, pa bolje da u preostalih sedam stavi jednog domaceg nego neke oronule igrace koji nemaju vise nikakvog motiva u karijeri i zivotu ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 feb 2014, 11:15

U svim sferama života je tako, onaj koga si stvorio u biti ti tako vraća kao što si ti rekao.
SRETAN BROJ - 1725

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 feb 2014, 11:32

A koga to vi imate da je zaslužio poziv reprezentacije ?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 04 feb 2014, 11:50

Nemamo realno ni mi nikoga, a nemate ni vi. Ustvari nema niko u ligi. Mozda neko izleti, ali ovo navedeno je cinjenicno stanje.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2014, 13:11

Desole je napisao/la:Nemamo realno ni mi nikoga, a nemate ni vi. Ustvari nema niko u ligi. Mozda neko izleti, ali ovo navedeno je cinjenicno stanje.

Ako nista, imamo mi u nasim timovima TRENUTNO trojicu koja se mogu naci na spisku. To su:

1. Armin Hodzic (Igrac Liverpool-a, mislim da Susicu ne treba veci razlog od toga);
2. Samir Radovac (Decko koji ima super taletan i kao takvom treba mu pruziti sansu da se razvija medu najboljima)
3. Tomislav Tomic (igrac koji je mozda najvise zasluzio od navedenih i igra poziciju koja nam upravo najvise treba, ali nece dobiti poziv jer to automatski vuce jos jednog vaseg igraca a za to nema mjesta. E to je onaj problem koji se treba ovdje rijesiti, jer nam propadaju talenti.)

Od ostlaih "potencijalnih" su:

1. Nemanja Bilbija;
2. Muamer Svraka;
3. Josip Kvesic (Da nije bilo povrede sigurno bi sada decko igrao svoju poziciju u repki);
4. Nermin Zolotic (isti slucaj sa Kvesicem);
5. Matej Delac (isti slucaj kao Armin Hodzic)

Tako, ipak imamo mi u nasim ekipama momaka za reprezentacije, samo sto je nekom draze da gura igraca Hajduka nego Sarajeva ili Zelje.

Takoder, od igraca koji igraju vani a po meni su najvise zasluzili poziv od su, zapravo jeste:

1. Edin Cocalic (Stub odbrane u Macabiju)

Sto njega ne zove, ovo je vec visa fizika.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 04 feb 2014, 13:50

Nebuloza :lol:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 04 feb 2014, 14:00

DzoleZeljo je napisao/la:
Desole je napisao/la:Nemamo realno ni mi nikoga, a nemate ni vi. Ustvari nema niko u ligi. Mozda neko izleti, ali ovo navedeno je cinjenicno stanje.

Ako nista, imamo mi u nasim timovima TRENUTNO trojicu koja se mogu naci na spisku. To su:

1. Armin Hodzic (Igrac Liverpool-a, mislim da Susicu ne treba veci razlog od toga);
2. Samir Radovac (Decko koji ima super taletan i kao takvom treba mu pruziti sansu da se razvija medu najboljima)
3. Tomislav Tomic (igrac koji je mozda najvise zasluzio od navedenih i igra poziciju koja nam upravo najvise treba, ali nece dobiti poziv jer to automatski vuce jos jednog vaseg igraca a za to nema mjesta. E to je onaj problem koji se treba ovdje rijesiti, jer nam propadaju talenti.)

Od ostlaih "potencijalnih" su:

1. Nemanja Bilbija;
2. Muamer Svraka;
3. Josip Kvesic (Da nije bilo povrede sigurno bi sada decko igrao svoju poziciju u repki);
4. Nermin Zolotic (isti slucaj sa Kvesicem);
5. Matej Delac (isti slucaj kao Armin Hodzic)

Tako, ipak imamo mi u nasim ekipama momaka za reprezentacije, samo sto je nekom draze da gura igraca Hajduka nego Sarajeva ili Zelje.

Takoder, od igraca koji igraju vani a po meni su najvise zasluzili poziv od su, zapravo jeste:

1. Edin Cocalic (Stub odbrane u Macabiju)

Sto njega ne zove, ovo je vec visa fizika.
Sa svime se slazem, osim sa ovim oko Cocalica. Gledao sam par utakmica tj. 3-4 i gotovo u svakoj Cocalic je bio krivac za barem jedan gol. Mozda sam gledao kada nije bio u formu, ali...
1946

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2014, 14:13

@franklampard8 - Vjeruj mi da je Coca bas ono sto nam treba u odbrani a tanki smo kao led.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2014, 14:30

DzoleZeljo je napisao/la:@franklampard8 - Vjeruj mi da je Coca bas ono sto nam treba u odbrani a tanki smo kao led.
daj ba kakav crni Cocalic, i ja kad sam ga gledao vazda je bio kriv za gol. A ono u Liga Uefa kad je promasio citavu loptu :shock: (naletio protivnicki igrac i zakuco loptu u gol) :o Tu ce doci Arslanagic i/ili Besic, a npr. Zukanovic je tu, Vranjes, Spaha i Bico su bez premca itd.

Mislim da bi se trebali vratiti temi da ne spamamo.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, bvsic, JackW, plisek i 48 gostiju.