Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
owan je pe.der
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
Sasvim pristojna partija...od Negreda bolji deset puta.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Owena.
Dzeko je bio sasvim dobar s obzirom koliko je Chelsea odigrao kvalitetno u odbrani.
Mogao je vala nesto mozda i ubaciti, ali eto nije bas podesio nisanske sprave.

Dzeko je bio sasvim dobar s obzirom koliko je Chelsea odigrao kvalitetno u odbrani.
Mogao je vala nesto mozda i ubaciti, ali eto nije bas podesio nisanske sprave.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kako ih je kulturno sjebao 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma budala, sigurno se drogira.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ozil10 je napisao/la:Fecox je napisao/la:koja kesa od lika,da je metak 10 000 e. nije skup za ovoga hadaljaGoalgetter je napisao/la:
ko jos gleda sta jedan propalitet priča

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nemoze on to sada naucit. Njemu je 27 godina. On je igrac kakav je sada i takav ce ostat dok ne bude ostario. Nekad ce zabijat a nekad ce fulit zicere na kile kao sinoc.Consigliere je napisao/la:Meni je sve OK, osim njegove tehinike suta koja je kriminalna. 80% suteva zavrse 5 metara iznad precke, mora nogu vise savijati u koljenu. Zato i ima ogroman broj promasenih penala.
Jedino sto nije fer oko Owenovog komentara je sto isto nije Negreda spomenuo. Dzeko i Negredo su daleko najgori bili i Citiju kostali utakmicu. Realno, Injuero je klasa i po za obadvojicu.
soxx je napisao/la:Dzeko je bolji od Aguera.

-
- Kontakt:
Omg,vi mu našli pričati za tehniku šuta i savijanje noge hahahahahahha ne vjerujem, ne mogu da povjerujem
Džeko je sinoć bio blagi užas. Ali sve to nema nikakve veze, to da je on u Pellelgrinijevom City-ju i njihovom sistemu tek treći napadač se mora prihvatiti. Ono što je nama puno važnije je da on svjetsko dočeka zdrav i spreman! To je jedino važno. Ja mu želim najbolje, ali j.ebe mi se i za City is za sve tamo, samo neka on zdrav izadje na Marakanu 11.6 !!!
Ispod nivoa, kao i ostali igraci Citija. Da je bila bolja i brza sredina prosli bi bolje.
Edin je se malo izgubio u dobrani Chelsea. Vidi se da im fali Nasri, Fernandinho.
Edin je se malo izgubio u dobrani Chelsea. Vidi se da im fali Nasri, Fernandinho.
G BUSSA BUSS
Prethonih par mečeva odigrao sjajno. Kao sto neko već reče, i pored tih dobrih igara ipak mu fali one stare agresije, trke... Sinoć zasluženo:

- Owen je 100% u pravu, ili Džeko ili Negredo nije smio početi meč. Znao je Pelegrini s kim ima posla. Palio mu je šamare i ranije i nije mu bilo dosta. Po meni je Jovetić unio poprilično živosti i on je trebao početi meč. Ovih 0:1 je čista premija, mogli su popiti jos 2,3 komada. Hazard ih je izdominirao, o Matiću i Luizu ne bih trošio riječi. U ovakvim mečevima gdje ima šansu za pogodak veoma rijetko, Džeko MORA bolje reagovati.

- Owen je 100% u pravu, ili Džeko ili Negredo nije smio početi meč. Znao je Pelegrini s kim ima posla. Palio mu je šamare i ranije i nije mu bilo dosta. Po meni je Jovetić unio poprilično živosti i on je trebao početi meč. Ovih 0:1 je čista premija, mogli su popiti jos 2,3 komada. Hazard ih je izdominirao, o Matiću i Luizu ne bih trošio riječi. U ovakvim mečevima gdje ima šansu za pogodak veoma rijetko, Džeko MORA bolje reagovati.
Lahko je posle bitke biti general.
Dok su trpali sve ok.
Silva i Navas sinoc smrzle p... a Zebaleta i Demikelis ala Avdija, Zahiric.
Dok su trpali sve ok.
Silva i Navas sinoc smrzle p... a Zebaleta i Demikelis ala Avdija, Zahiric.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Inace losa utakmica ,City nista nije napravio...Ne znam gdje je Fernandinho,Nasri...?
Neke lopte su isle na Dzeku,duge i da on spusta,pa nije tip svemoguc..Jovetic ce pomrsit racune svima,vidjet cete daa ce poslat na klupu i Edina i Alvara...po meni je Murinho dobio utakmicu,iako kao p...ca ,al 3 boda ,jbg..
Neke lopte su isle na Dzeku,duge i da on spusta,pa nije tip svemoguc..Jovetic ce pomrsit racune svima,vidjet cete daa ce poslat na klupu i Edina i Alvara...po meni je Murinho dobio utakmicu,iako kao p...ca ,al 3 boda ,jbg..
Dzeko sinoc nije imao svoju noc to se vidjelo, kao i cijeli City, ipak i takav je pokazao da je koplje iznad Negreda, koji sinoc 2,3 puta nije mogao ni primiti loptu a kamol sta drugo.jestamaji je napisao/la:Džeko je sinoć bio blagi užas. Ali sve to nema nikakve veze, to da je on u Pellelgrinijevom City-ju i njihovom sistemu tek treći napadač se mora prihvatiti. Ono što je nama puno važnije je da on svjetsko dočeka zdrav i spreman! To je jedino važno. Ja mu želim najbolje, ali j.ebe mi se i za City is za sve tamo, samo neka on zdrav izadje na Marakanu 11.6 !!!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Toure i Kompany bili bolji od ostatka ekipe. Po meni, Silva i Negredo najviše razočarali. A zatim i Demichelis. Govorim o igračima. Ako ćemo tražiti krivce u porazu - to su Jose i Pellegrini. Prvom kapa do poda učinivši City bezopasnim, drugom salve kritika zbog katastrofalno postavljene ekipe. Protiv ovakvog bedema u sredini terena, postavio je 2 igrača. Od toga jedan ordinira isključivo po boku.
Owen je djelimice u pravu. City bi sigurno bolje odgovorio na trku Chelseaja da je jedan Milner bio umjesto Negreda. Ne bi imali rupu u veznom redu, a svakako bi tako Yaya bio još slobodniji da krene naprijed, jer bi osim Demichelisa (
) imao još jednog osigurača.
Džeko je imao dva-tri dobra poteza. Driblanje Luiza (šut ne bih komentarisao), spuštanje lopte za Tourea početkom drugog poluvremena i još jedno spuštanje lopte na šesnaesterac za Silvu (ako se ne varam). Ostalo nije vrijedno spomena.

Owen je djelimice u pravu. City bi sigurno bolje odgovorio na trku Chelseaja da je jedan Milner bio umjesto Negreda. Ne bi imali rupu u veznom redu, a svakako bi tako Yaya bio još slobodniji da krene naprijed, jer bi osim Demichelisa (

Džeko je imao dva-tri dobra poteza. Driblanje Luiza (šut ne bih komentarisao), spuštanje lopte za Tourea početkom drugog poluvremena i još jedno spuštanje lopte na šesnaesterac za Silvu (ako se ne varam). Ostalo nije vrijedno spomena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Romanista10
- Kontakt:
1) Zasto bi se to "moralo" prihvatiti. Kada Negredo nije nista bolji. Pellegrini je juce postupio pravedno i zadrzao boljeg igraca na terenu Dzeku a ne Negreda. Mada i jedan i drugi su bili losi, samo Negredo malo losiji. Pokazala se je celicna obrana Chelsea, kao sto sam ocekivao. Zbog cega bi Dzeko "morao" da prihvati da je treci napadac. Zbog cega Owen spominje Dzeku a ne Dzeku i kriminalno loseg Negreda. Zbog cega na blumunu pljuju po Dzeki a ne Negredu. Zbog cega pljuju da je Dzeko promasio 5 prilika protiv Tottenhama ( uz to dao gol, izborio penal, izbacio suparnickog igraca, sudjelovao u golovima ) a ne pljuju Negreda koji je jedva pogodio 1 od 8 sansi protiv Newcastle-a. To je sve zbog toga jer je Pellegrini dao "nezasluzeno" Negredu 10 tekmi zaredom na pocetku sezone. I tako svim suigracima, javnosti, Owenima, navijacima blumuna , itd. itd. dao do znanja da je Aguero - Negredo udarni tandem. ( kao Rooney - van Persie, Suarez - Stturidge itd. ). Svi najjaci engleski mediji su poredili ta 3 dueta koji ima najveci potencijal. Stvorilo se je javno mijenje. Da bi to Dzeko promjenio mora/o biti bar 30% bolji od Negreda sto nije fer.( da bi ga izbacio iz prvih 11 ). Da ih je trener rotirao od pocetka Dzeko/Negredo tih problema nebi bilo, niti javnog mijenja. Nemam zamjerke na Pellegrinija u zadnje vrijeme ( 5-6 sedmica ) ali ga je zasro momacki na pocetku sezone.jestamaji je napisao/la:Džeko je sinoć bio blagi užas. Ali sve to nema nikakve veze, to da je on u Pellelgrinijevom City-ju i njihovom sistemu tek treći napadač se mora prihvatiti. Ono što je nama puno važnije je da on svjetsko dočeka zdrav i spreman! To je jedino važno. Ja mu želim najbolje, ali j.ebe mi se i za City is za sve tamo, samo neka on zdrav izadje na Marakanu 11.6 !!!
2) Da Rooney i van Persie mogu sebi stvoriti priliku. Kao i Suarez i Aguero. Negredo i Adebayor ( kao i Dzeko ) to NE MOGU. / Armin dju/
3) Pokazalo se je ono sto govorim cijelo vrijeme. Da je Aguero daleko najbolji igrac City-a i da je Dzeki jedina sansa da izbaci Negreda.
4) Kritika Pellegriniju sto je igrao sa Demichelisom je potpuno neopravdana, kao eto sad zna. Znao je on to cijelo vrijeme. Problem je da se je Fernandinho povrjedio na dan utakmice. I bar tu trener nije imao nikakvog izbora i morao je igrati Demichelis. Cak i ona ubleha Garcia je bio rovit. Da je igrao Fernandinho mozda bi bilo sve drugacije.
5) Ova utakmica je pokazala ono sto govorim cijelo vrijeme. City-u je pravila razliku najjaca sredina terena na svijetu. Nasri i SIlva + 2 najofanzivnija zadnja vezna na svijetu Yaya i Fernandinho. Uz sve to i treci najbolji napadc svijeta Aguero. Negredo se je nasao samo na pravom mijestu u pravo vrijeme i nije bolji igrac od Dzeke. Nesposoban je prediblat igraca/e i cak igra sa samo jedno nogom lijevom. Sto je raritet na tom nivou. Isto tako kao sto je rekao Mourinho. Pomazila ih je sreca kod ponistenih cistih golova Liverpoola i Newcastla. Da Negredo toliko vrijedi nebi tek sa 28 godina presao u neki jaci klub. U paketu sa svojim frendicem Navasom. Uzeli bi ga Real, Barca, Atletico vec davnooo.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 04 feb 2014, 10:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Po mom misljenju Dzeko juce nije bio dobar ali je ipak poslije ov utakmice ucvrstio svoje mjesto u prvih 11. Razlog - Negredo je bio kriminalan. Pele ga je rano izvadio, sto pokazuje ko mu je vazniji...
svi su losi bili ali eto i dzekson poslije niza dobri tekmi ofalio sinoc ali se trudio za razliku od negreda
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Džeko je odigrao solidnu utakmicu, imao je par šansi gdje je morao bolje reagovati,pogotovo tu mislim na šansu u drugom pol kad je sa 5 m fulio cijelu loptu.
Negredo je bio totalni odron i rana izmjena govori u prilog tome,da li je u pitanju pad forme il' samo loš dan Španaca.
Negredo je bio totalni odron i rana izmjena govori u prilog tome,da li je u pitanju pad forme il' samo loš dan Španaca.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 20 gostiju.