Jeste, odlican je kapiten bez ikakve dileme. Samo hocu reci da je Miske puno toga predurao, od te trake, bojkota, do izigravanje autoritativnog trenera na njemu licno itd.Cartman je napisao/la:Neki su pljuvali Misimovica sto je igrao u to vrijeme, a neki hvalili. Prosla je ova reprezentacija kroz svasta nesto, sad zvuci nevjerovatna ta prica o bojkotu, ali nije to bilo tako davno. Vazno je da smo sad na SP-u i da je Spahic odlican kapiten.Sabinho je napisao/la:Ali pazi Cartman, kad niko nije htio igrati igrao je Miske. Predvodio je mahom novopecene reprezentativce i vodio ih golovima i asistencijama do nekih od najvecih pobjeda koje je reprezentacija ikada ostvarila. Stvari su lijepo funkcionisale za vrijeme Misketove "kapitenske ere". Ima jos faktora koji govore da Miske treba biti kapiten, a ima i Spaha svoje argumente. Kako god...Cartman je napisao/la:Spahic nije bio u ekipi kad je Miske dobio kapitensku traku. Misimovic je prvi put bio kapiten u Oslu protiv Norveske, kad su skoro svi glavni igraci osim njega bojkotovali, zato je bio kapiten. Bio je kapiten do kraja kvalifikacija, i onda je Spahic preuzeo kad su se vratili on, Hasagic, Bajramovic i tako dalje. Spaha je rodjeni kapiten. Misimovicu svaka cast, ali on nije lider.
Kad se Spaha povuce, traka ide Dzeki i to je to.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po meni poslje Spahica kada zavrsi sa fudbalom, kapiten bi trebao da bude Begovic, mada mislim da ce dati Dzeki traku, ali nebitno, neka su zdravi i da dobro igraju ko god da bude iduci el capitan.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ma i taj status 'lidera' je malo preuveličan i pridaje mu se prevelika važnost. Džeko je igrač kojem je sampouzdanje veoma bitan faktor, tako da bi mu traka bila dodatni vjetar u leđa.legenda reala je napisao/la:a nije ni Džeko vala lider
Drago mi je da postoje ljudi koji nisu zaboravili kroz šta je sve Miske prošao u ovoj reprezentaciji. Trebalo im je još jedno žrtveno jagnje nakon Salihamidžića, ali Miske je izdržao. Zanimljivo je kako su se uvijek birali najbolji igrači da se trenira strogoća na njima.Sabinho je napisao/la: Jeste, odlican je kapiten bez ikakve dileme. Samo hocu reci da je Miske puno toga predurao, od te trake, bojkota, do izigravanje autoritativnog trenera na njemu licno itd.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu i Miske ima bubica i to pofino 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Svaka ti je zlatna sto se tice kapitena.Virtu4l je napisao/la:Nekad ti nisu potrebne insajderske informacije da bi shvatio. Samo poredaš neke stvari hronološki, od početka do kraja. Pogledaš kako je to izgledalo prije 4-5-6 godina i kako izgleda sad, itd... nakon toga se pozoveš na onu staru vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada... rusija, salihamidžić, kapitenska traka, džeko, hajrović... jeftini poeni...
Miske je za njega ljudina, dovoljno je pitati ljude iz NS BiH, kakav odnos imaju sa Spahom a kakav sa Msketom.
Spaha je glumac, kostao nas je dosta puta, sa svojom teatralnoscu, evo krenut cu redom
Krivac za gol Jorgensena 1-1 sa Danskom, zatim crveni u Zenici sa Madjarima, penal sa Madjarima, Papac dobija kartom mjesto njega, zatim najveci kiks ikad Nasri, mrlja karijere, zbog bahatosti smo i primili taj gol.
I dobro Virtu kaze, Dzeko je kulturno dijete, nije razbojnik ko kapiten definitivno. Falit ce u odbrani dvije tekme, nakon sto se novi stoper uigraju, pa jedan Arslanagic je za njega stoper, uostalom da je takva klasa, ne bi truhno tolike godine u rusiji. Jako prgav igrac takodjer, ima lakat jaci od Aljose Asanovica...
Ja mu licno indcident as Hasanom nikad oprostiti necu.
Hasan je stradao jer nikad nije bio dio klape koja pijanci po okupljanjima, interesovao ga je samo teren. Miske nije skroz takav, znao je i on izaci, ali daleko od opijanja.
Uostalom Miske je institucija takodjer, ne moze se zaboravit gol Kasiljasu na Mestalji, zatim deranje Norvezana kada su on i Zlaja ubijali a ni recenica na Kosevu dok nas je Francuska trala, uradi nesto ne mozemo ovako vise.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Najbolji nas stoper svih vremena ali istovremeno igrac koji je na momente igrao sa glavom ispod pazuha.....
On je kao krava koja daje 50 litara mlijeka i onda sve nogom prospe..... Apsolutni rekorder u reprezentaciji po broju napravljenih penala - 7 (sedam).... Najgori od njih 7 je u Francuskoj, kada je zbog svog ega unistio plasman na EURO....
S druge strane, prethodne kvalifikacije se revansirao, bezkartona, bez penala, i plasman na SP. Kamo srece da je pameti prije dosao...
On je kao krava koja daje 50 litara mlijeka i onda sve nogom prospe..... Apsolutni rekorder u reprezentaciji po broju napravljenih penala - 7 (sedam).... Najgori od njih 7 je u Francuskoj, kada je zbog svog ega unistio plasman na EURO....
S druge strane, prethodne kvalifikacije se revansirao, bezkartona, bez penala, i plasman na SP. Kamo srece da je pameti prije dosao...
NIKAD nece biti bolji od jednog Mirsada Hibica i Muhamede Konjica, bar za mene. Hibic je bio svjetska klasa, Konjic beskompromisan u repki.Batko je napisao/la:Najbolji nas stoper svih vremena ali istovremeno igrac koji je na momente igrao sa glavom ispod pazuha.....
Procitam Edinovu temu, ovu i Miralemovu i shvatim kakva smo dno dna nacija. Pa ima li pod Bogom milim iko da nama valja? Sve sto valja prvo dobro, ali dobro popljujemo pa onda u zvijezde kujemo. Pa opet pljujemo pa u zvijezde kujemo. I prije sam govorio i sad ponavljam-mi ove momke i ovu repku nismo zasluzili. Kakvi smo baksuzi dobro smo prosli sa ovakvim igracima koji ginu na terenu a zasto? Da bi ih sutra neki forumasi pljuvali. Tuzno. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
bhsport je napisao/la:Ja mu licno indcident as Hasanom nikad oprostiti necu.

Ne želim ja umanjiti njegov doprinos na terenu, gledajući neku globalnu sliku, vjerovatno je naš najkorisniji igrač u istoriji, a tu je konkurencija žestoka, od Konjića, Hibića, Barbareza pa dalje. Obzirom na poziciju koju igra i kad gledaš koji igrači su igrali sa njim u paru i u zadnjoj liniji - normalno je da nekad pogriješi, jer je često krpio sve moguće i nemoguće rupe koje su pravili igrači koji su nezasluženo bili među prvih 11.
Vidim da i ti barataš dodatnim informacijama, drago mi je da se taj glas ipak proširio, mada je u određenim momentima to bilo veoma rizično.
Najbolji pokazatelj da je ta priča istinita je to da Salihamidžić nije želio gostovati na utakmici reprezentacije onda kada je bio ambasador onoga trofeja lige prvaka, nije želio ući u svlačionicu, iako ga je Ivica Osim lično pozvao, a jedini igrači koji su ostali iz njegove generacije su Misimović i Spahić.
I sa ovim ću se složiti, ali njegove bubice su proradile kad je vidio da vrlo lako može biti naredni Salihamidžić. Sreća je pa se tada javnost počela pitati i niko nebi mogao objasniti to zašto je Zvjezdan Misimović napustio reprezentaciju. Godinama je bio naš najvažniji igrač, i hvala Salihamidžiću koji ga je doveo, a isto tako hvala Pižonu koji ga je proglasio antitalentom.bagrcavi je napisao/la:Virtu i Miske ima bubica i to pofino
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav je da je,nas je kapiten i igrac koji se nikad nije stedio u dresu nase repke i zaista je jako bezobrazno pricati o danasnjim reprezentativcima lose u bilo kojem kontekstu a pogotovo lose igre ili neborbenoscu. Osim Spahica tu mislim i na Dzeka, Misimovica, Salihovica, Begovica, Ibisevica, pa i Pjanica (on ce se tek zaduzit repki) koji su naz zaduzili svojim igrama i na kraju nas pocastili i odlaskom na SP. Ja licno kao stanovnik jedne male drzavice koja ni sam neznam kako funkcionise,bi bio zadovoljan i sa 1 ili 2 boda,jer mi smo svoj cilj ostvarili i trebamo ovo slaviti. Nedirajte nam u kapitena koji ima srce lava
i mentalitet balkanca 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Misketa je sam Hasan doveo u repku, tako da ....Virtu4l je napisao/la:
Najbolji pokazatelj da je ta priča istinita je to da Salihamidžić nije želio gostovati na utakmici reprezentacije onda kada je bio ambasador onoga trofeja lige prvaka, nije želio ući u svlačionicu, iako ga je Ivica Osim lično pozvao, a jedini igrači koji su ostali iz njegove generacije su Misimović i Spahić.
Vidi ovih insajedra što su udarili po kapitenu na osnovu svojih insajderskih informacijabhsport je napisao/la:Svaka ti je zlatna sto se tice kapitena.Virtu4l je napisao/la:Nekad ti nisu potrebne insajderske informacije da bi shvatio. Samo poredaš neke stvari hronološki, od početka do kraja. Pogledaš kako je to izgledalo prije 4-5-6 godina i kako izgleda sad, itd... nakon toga se pozoveš na onu staru vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada... rusija, salihamidžić, kapitenska traka, džeko, hajrović... jeftini poeni...
Miske je za njega ljudina, dovoljno je pitati ljude iz NS BiH, kakav odnos imaju sa Spahom a kakav sa Msketom.
Spaha je glumac, kostao nas je dosta puta, sa svojom teatralnoscu, evo krenut cu redom
Krivac za gol Jorgensena 1-1 sa Danskom, zatim crveni u Zenici sa Madjarima, penal sa Madjarima, Papac dobija kartom mjesto njega, zatim najveci kiks ikad Nasri, mrlja karijere, zbog bahatosti smo i primili taj gol.
I dobro Virtu kaze, Dzeko je kulturno dijete, nije razbojnik ko kapiten definitivno. Falit ce u odbrani dvije tekme, nakon sto se novi stoper uigraju, pa jedan Arslanagic je za njega stoper, uostalom da je takva klasa, ne bi truhno tolike godine u rusiji. Jako prgav igrac takodjer, ima lakat jaci od Aljose Asanovica...
Ja mu licno indcident as Hasanom nikad oprostiti necu.
Hasan je stradao jer nikad nije bio dio klape koja pijanci po okupljanjima, interesovao ga je samo teren. Miske nije skroz takav, znao je i on izaci, ali daleko od opijanja.
Uostalom Miske je institucija takodjer, ne moze se zaboravit gol Kasiljasu na Mestalji, zatim deranje Norvezana kada su on i Zlaja ubijali a ni recenica na Kosevu dok nas je Francuska trala, uradi nesto ne mozemo ovako vise.

E hajde sad malo o činjenicama
1.Spaha u intervjuu kaže da mu je Barba dao traku, a ti kažeš da nije, znači ti hoćeš da kažeš da kapiten laže?
2.Za razliku od toliko hvaljenog Misketa nikad nije glumio uvrijeđenu mladu nego je uvijek povrijeđen i pod inekcijama igrao i davo sve od sebe.
A Miske je prvo prekršio onaj bojkot(jedini), i tad je u tom krnjem timu bio kapiten. To mu je prvi veliki minus
Drugo kad smo pod Ćirom izgubili od cigana u portugalu bio je najlošiji na terenu, i njegovom direktnom krivnjom su uzvrat propustili Spaha i sad se nesjećam ko je bio drugi.
I onda je kao uvrijeđena mlada odglumio povredu i propustio pomoći repki u do tada najvažnijoj utakmici u istoriji samo zbog svog ega- to ne da je minus nego tu mu je trebao biti kraj jer repka je iznad svega pa i iznad njegovih bubica.
Treće i četvrto opet odbijanje da igra zato što je s pravom mu oduzeta kapitenska i ono rafalanje po Sušiću, pa statiranje po terenu u zadnjim utakmicima i imitiranje statue.
Svaki drugi igrač da je ovo uradio za repku bi bio popljuvan od raje i izbačen iz repke, a zašto on nije mogu samo nagađat.
Znači sve argumenti a ne priča čuo, rekla kazala.
Zato malo manje dizanje u nebesa razmažene mlade a više realnosti.
Ja ovo nisam nigdje naveo, dakle pomijesao si me sa nekim.stokton je napisao/la:
Vidi ovih insajedra što su udarili po kapitenu na osnovu svojih insajderskih informacija![]()
1.Spaha u intervjuu kaže da mu je Barba dao traku, a ti kažeš da nije, znači ti hoćeš da kažeš da kapiten laže?
Ovo je sve rekla kazala niti jedan argument niti dokaz nemas da je jedan igrao povrijedjen a drugi nije.stokton je napisao/la: 2.Za razliku od toliko hvaljenog Misketa nikad nije glumio uvrijeđenu mladu nego je uvijek povrijeđen i pod inekcijama igrao i davo sve od sebe.
Cirine rijeci svako tumaci kako hoce, Ciro uvijek nekog nadje da okrivi, u ovom slucaju to je bio Miske. Opet je to prica a ne konkretan dokaz, dakle rekla kazala.stokton je napisao/la: A Miske je prvo prekršio onaj bojkot(jedini), i tad je u tom krnjem timu bio kapiten. To mu je prvi veliki minus
Drugo kad smo pod Ćirom izgubili od cigana u portugalu bio je najlošiji na terenu, i njegovom direktnom krivnjom su uzvrat propustili Spaha i sad se nesjećam ko je bio drugi.
I onda je kao uvrijeđena mlada odglumio povredu i propustio pomoći repki u do tada najvažnijoj utakmici u istoriji samo zbog svog ega- to ne da je minus nego tu mu je trebao biti kraj jer repka je iznad svega pa i iznad njegovih bubica.
Rafalanje je za anala bilo, ne slazem se sa njim, ali nije snosio sankcije zbog toga.stokton je napisao/la: Treće i četvrto opet odbijanje da igra zato što je s pravom mu oduzeta kapitenska i ono rafalanje po Sušiću, pa statiranje po terenu u zadnjim utakmicima i imitiranje statue.
Sve stvari sto sam ti naveo gore od Jorgensena do Nasrija su decko argumenti i cinjenice, ne znam sta ti nije jasno.stokton je napisao/la: Svaki drugi igrač da je ovo uradio za repku bi bio popljuvan od raje i izbačen iz repke, a zašto on nije mogu samo nagađat.
Nakon onog bezobraznog penala svaki igrac bi dobio pedalu iz repke, a gospodin se nije udostojio niti dati izjavu povodom toga.
Slazem se, pogledaj realnost i sa druge strane medalje.stokton je napisao/la: Zato malo manje dizanje u nebesa razmažene mlade a više realnosti.
Ja sam rekao da mu Sergej nije dao traku. Nebi mu bilo prvi put da laže. Njegova kapitenska traka je produkt Ilje i kompanije, ne ulazim u to dali je opravdao povjerenje ili ne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve što si ti naveo je laž i rekla kazala a ja sam naveo sve argumente koje je svako mogao vidjeti.bhsport je napisao/la:Ja ovo nisam nigdje naveo, dakle pomijesao si me sa nekim.stokton je napisao/la:
Vidi ovih insajedra što su udarili po kapitenu na osnovu svojih insajderskih informacija![]()
1.Spaha u intervjuu kaže da mu je Barba dao traku, a ti kažeš da nije, znači ti hoćeš da kažeš da kapiten laže?Ovo je sve rekla kazala niti jedan argument niti dokaz nemas da je jedan igrao povrijedjen a drugi nije.stokton je napisao/la: 2.Za razliku od toliko hvaljenog Misketa nikad nije glumio uvrijeđenu mladu nego je uvijek povrijeđen i pod inekcijama igrao i davo sve od sebe.Cirine rijeci svako tumaci kako hoce, Ciro uvijek nekog nadje da okrivi, u ovom slucaju to je bio Miske. Opet je to prica a ne konkretan dokaz, dakle rekla kazala.stokton je napisao/la: A Miske je prvo prekršio onaj bojkot(jedini), i tad je u tom krnjem timu bio kapiten. To mu je prvi veliki minus
I onda je kao uvrijeđena mlada odglumio povredu i propustio pomoći repki u do tada najvažnijoj utakmici u istoriji samo zbog svog ega- to ne da je minus nego tu mu je trebao biti kraj jer repka je iznad svega pa i iznad njegovih bubica.Rafalanje je za anala bilo, ne slazem se sa njim, ali nije snosio sankcije zbog toga.stokton je napisao/la: Treće i četvrto opet odbijanje da igra zato što je s pravom mu oduzeta kapitenska i ono rafalanje po Sušiću, pa statiranje po terenu u zadnjim utakmicima i imitiranje statue.Sve stvari sto sam ti naveo gore od Jorgensena do Nasrija su decko argumenti i cinjenice, ne znam sta ti nije jasno.stokton je napisao/la: Svaki drugi igrač da je ovo uradio za repku bi bio popljuvan od raje i izbačen iz repke, a zašto on nije mogu samo nagađat.
Nakon onog bezobraznog penala svaki igrac bi dobio pedalu iz repke, a gospodin se nije udostojio niti dati izjavu povodom toga.Slazem se, pogledaj realnost i sa druge strane medalje.stokton je napisao/la: Zato malo manje dizanje u nebesa razmažene mlade a više realnosti.
Jel prekršio bojkot jest, jel zajebo stvar s Portugalom jest( 3 dana kasnije odigro cijelu tekmu za Wolsburg),
jel rafalo jest, jel glumi statu jest, jel odbio da igra kad mu je oduzeta kapitenska? o čemu više da pričam s tobom, jel nebo plavo, trava zelena, jasno ko na dlanu.
A za to da je spaha igrao pod inekcijama govorili su doktori repke i selektori, znači opet argument.
A ti se uhvatio da je spaha pogriješio protiv Francuske, pa postoji li i jedan igrač na svijetu da nije pogriješio na utakmici, daleko od toga da Miske nije griješio, od Portugala, pa do ovih zadnjih godinu dana,ali ja govorim o stvarima van terena u kojima ga dižete u nebesa a pljujete kapitena.
Dok ne ponudite kontraargumente( a kojih usput rečeno nemate) svaka dalja rasprava s vama je suvišna.
Kao dotični kolega nemaš argumente nego samo rekla kazala tako da je i s tobom svaka diskusija suvišnaVirtu4l je napisao/la:Ja sam rekao da mu Sergej nije dao traku. Nebi mu bilo prvi put da laže. Njegova kapitenska traka je produkt Ilje i kompanije, ne ulazim u to dali je opravdao povjerenje ili ne.
Eto ti par odgovora gore, a sve sto sam ti nabrojao od Jorgensena do Nasrija su cinjenice, argumenti i dokazi.stokton je napisao/la: Jel prekršio bojkot jest - nije jedini!
jel zajebo stvar s Portugalom jest( 3 dana kasnije odigro cijelu tekmu za Wolsburg) - po cemu je on zajebo? Jel njemu pobjego Bruno Alves useto se u peterac i zabio glavom? Ili je njega pogodio Zlaja na gol liniji pa je izbacio loptu?
jel rafalo jest - Rafalanje sam ti objasnio, ne opravdavam.
jel glumi statu jest - ovo ne razumijem, koji je ovo jezik?
jel odbio da igra kad mu je oduzeta kapitenska? - ne znam o cemu pricas ovdje takodjer?
o čemu više da pričam s tobom, jel nebo plavo, trava zelena, jasno ko na dlanu.
A za to da je spaha igrao pod inekcijama govorili su doktori repke i selektori, znači opet argument.
Cuj argument, govorili su, to je rekla kazala, cuj govorili doktori. Ja treba da raspravljam sa nekim ko kaze govorili su i jos to ubraja u argumente.
A ti se uhvatio da je spaha pogriješio protiv Francuske, pa postoji li i jedan igrač na svijetu da nije pogriješio na utakmici, daleko od toga da Miske nije griješio, od Portugala, pa do ovih zadnjih godinu dana,ali ja govorim o stvarima van terena u kojima ga dižete u nebesa a pljujete kapitena.
Dok ne ponudite kontraargumente( a kojih usput rečeno nemate) svaka dalja rasprava s vama je suvišna.
Eto ti kaze lik napravio 7 penala, cuj jednom pogrijesio, direktni krivac za 2 neplasmana Danska 2003 i Francuska 2011 i ja ga pljujem jel?
Jel osamario Marina u dresu repke?
Jel to OK ponasanje?
Jel bi Spahic igrao da je Miske ostao kapiten, bi al u k...
Daj ba, mani mi se ovog kabadahije.
Nek je osamario Marina, to mu niko ne zamjera
Inace Spahic ce ostati upamcen kao najdugovjecniji kapiten, kapiten koji je predvodio repku na SP, ove kvalifikacije je odigrao perfektno i hvala mu.
Utakmicu protiv Francuske je zajebao on licno i to je cinjenica. I to ne zbog penala nego sto je dopustio uopste da mu Nasri uzme loptu i da ga mora rusit. To je pocetnicka greska koja se skupo placa.
Prvo sto te uce u pionirima kad pocinjes igrat lopte, ako si stoper, uce te da ne filozofiras sa loptom, da se sto prije oslobadjas lopte, i ne iznosis loptu prema svom golu, nego od gola. To su tri osnovne stvari koje naucis u pionirima.
Spahic je od te tri osnovne stvari u dvije pogrijesio, filozofirao je i nije se na vrijeme oslobodio lopte. Umjesto da je napuca na Ajfelov toranj, on se gradio i onda se desilo to sto se desilo. Znaci on je milion % kirvac za taj poraz.
Istu stvar je ponovio i u posljednjoj utakmica sa Litvanijom i to opet u 80-oj minuti, samo je sreca pa Litvanac nije znao lijepo opucat pa nismo primili gol. To je njegova najveca sreca, inace bi svoju reprezentativnu karijeru zavrsio bijedno i niko se ne bi sjecao tih 70 utakmica koje je odigrao.

Inace Spahic ce ostati upamcen kao najdugovjecniji kapiten, kapiten koji je predvodio repku na SP, ove kvalifikacije je odigrao perfektno i hvala mu.
Utakmicu protiv Francuske je zajebao on licno i to je cinjenica. I to ne zbog penala nego sto je dopustio uopste da mu Nasri uzme loptu i da ga mora rusit. To je pocetnicka greska koja se skupo placa.
Prvo sto te uce u pionirima kad pocinjes igrat lopte, ako si stoper, uce te da ne filozofiras sa loptom, da se sto prije oslobadjas lopte, i ne iznosis loptu prema svom golu, nego od gola. To su tri osnovne stvari koje naucis u pionirima.
Spahic je od te tri osnovne stvari u dvije pogrijesio, filozofirao je i nije se na vrijeme oslobodio lopte. Umjesto da je napuca na Ajfelov toranj, on se gradio i onda se desilo to sto se desilo. Znaci on je milion % kirvac za taj poraz.
Istu stvar je ponovio i u posljednjoj utakmica sa Litvanijom i to opet u 80-oj minuti, samo je sreca pa Litvanac nije znao lijepo opucat pa nismo primili gol. To je njegova najveca sreca, inace bi svoju reprezentativnu karijeru zavrsio bijedno i niko se ne bi sjecao tih 70 utakmica koje je odigrao.
Tebi il drvetu ....bhsport je napisao/la:Eto ti par odgovora gore, a sve sto sam ti nabrojao od Jorgensena do Nasrija su cinjenice, argumenti i dokazi.stokton je napisao/la: Jel prekršio bojkot jest - nije jedini!
jel zajebo stvar s Portugalom jest( 3 dana kasnije odigro cijelu tekmu za Wolsburg) - po cemu je on zajebo? Jel njemu pobjego Bruno Alves useto se u peterac i zabio glavom? Ili je njega pogodio Zlaja na gol liniji pa je izbacio loptu?
jel rafalo jest - Rafalanje sam ti objasnio, ne opravdavam.
jel glumi statu jest - ovo ne razumijem, koji je ovo jezik?
jel odbio da igra kad mu je oduzeta kapitenska? - ne znam o cemu pricas ovdje takodjer?
o čemu više da pričam s tobom, jel nebo plavo, trava zelena, jasno ko na dlanu.
Cuj argument, govorili su, to je rekla kazala, cuj govorili doktori. Ja treba da raspravljam sa nekim ko kaze govorili su i jos to ubraja u argumente.
Eto ti kaze lik napravio 7 penala, cuj jednom pogrijesio, direktni krivac za 2 neplasmana Danska 2003 i Francuska 2011 i ja ga pljujem jel?
Jel osamario Marina u dresu repke?
Jel to OK ponasanje?
Jel bi Spahic igrao da je Miske ostao kapiten, bi al u k...
Daj ba, mani mi se ovog kabadahije.
Opet ti o događajima na terenu, pa mogo bi ja nabrajat do sutra Misketove greške, ali nije to bit, ali ti si jednoumac koji se od dvadeset rečenica držiš jedne ko pjan plota( jer nemaš kontraargumente)
Edit Sedam penala, ma šta sedam, 27 , ta će on klocina, da njega nije bilo igrali bi na svakom prvenstvu

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anoniman, Balorda, boki86, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, Drum, emir79, FerdinandF, galia95, General505, GoldenLilies, Hansestadt, hurem, invincible1921, JackW, Kaunas, Maverick, mexy_whites, miguelramos, napapijri1987, rishovski, Suki46, travuljasSs, tuzlanskinacin, VensanKasel, voltron30 i 135 gostiju.