Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2014, 02:02

A sto se tice Juke i seruckanja oko njega. Kao sto na drugoj temi dobro receno, vidi se kome Hajrovic poslije historijskog gola u Slovackoj trci, selektoru sigurno ne. ;) No to je taj mentalitet. Onaj koji dobiva novac za posao i ne radi ga, taj je kao bolji od onoga sto iz ljubavi radi taj posao besplatno. To sve za sebe govori. ;)

Onom selektoru koji je poslije utakmice pokusao da umanji njegov gol, a poslije smjesne igre hvalio Vrsajevica u nebesa.Vidio kvalitete koje niko drugi nije. Nije mu lako.

slika
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 04 feb 2014, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 feb 2014, 02:03

Gudelj želi igrati za BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2014, 02:08

sergejbarba je napisao/la:da ti ista znas bio bi neko i nesto. ONI TI GA PUSE SAFETE
To je taj visoko inteligentni, visoki procenat i tip covjeka o kojem sam pricao.
Hvala za divan primjer. Covjek sam sebe servira. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2014, 02:09

:lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2014, 02:37

Goalgetter je napisao/la:Savez je obavjestio Susica oko Gudelja, i Susic ce se raspitati oko njega kod nekih ljudi i onda ce vidjeti dalje.
Dakle obavjesten je, o onome sto amateri i laici znaju. Sa informacijama od novinara i ljudi kao sto je Juka. Amatera koji vole ovu reprezentaciju. On, selektor BiH. I sad ce "se raspitati kod nekih ljudi".

Boze znam nisam uvjek bio dobar, i ne vjerujem u tebe, ali budi nam na pomoci.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 feb 2014, 08:45

Ja ne znam stvarno sta se ima raspitivati, pa nije '45-a da nemas TV, Internet i sva ostala cuda tehnologije.

Ako ima informaciju da momak zeli igrati za nas, ode na internet, nadje utakmice Alkmara i pregleda ih. Nema potrebe za bilo kakvo raspitivanje.

Al posto je Susic poznat po raspitivanju, bojim se kako ce na kraju sve ispasti.

Samo da se podsjetimo izjave na Face-u, parafraziram: Gledao sam Hadzica dva,tri puta i nije bio dobar, al su mi ga neki ljudi preporucili pa ce biti pozvan.

Trebao je reci ko ga je preporucio, da nisu mozda ljudi iz Germanie?

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 feb 2014, 09:12

Mozambik je napisao/la:Ja ne znam stvarno sta se ima raspitivati, pa nije '45-a da nemas TV, Internet i sva ostala cuda tehnologije.

Ako ima informaciju da momak zeli igrati za nas, ode na internet, nadje utakmice Alkmara i pregleda ih. Nema potrebe za bilo kakvo raspitivanje.

Al posto je Susic poznat po raspitivanju, bojim se kako ce na kraju sve ispasti.

Samo da se podsjetimo izjave na Face-u, parafraziram: Gledao sam Hadzica dva,tri puta i nije bio dobar, al su mi ga neki ljudi preporucili pa ce biti pozvan.

Trebao je reci ko ga je preporucio, da nisu mozda ljudi iz Germanie?
:mrgreen: zlatna koka buraza. Ma nismo se trebali ni plasirati na SP da se brukamo tamo pa ovo ide u onu stvar uzeo je sebi previse maha evo sada i amidzino poziva. Lik uopste nije klasicni DM a tako ga predstavlja.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2014, 09:51

Igranje za Bosnu bila bi lijepa stvar. Moji roditelji su rođeni u BiH tako da imam pravo nastupa. Bh. mediji nakon utakmice protiv Groningena već nagađaju o pozivu za mene,“ kazao je Gudelj holandskim kolegama

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 feb 2014, 09:54

Goalgetter je napisao/la:
Igranje za Bosnu bila bi lijepa stvar. Moji roditelji su rođeni u BiH tako da imam pravo nastupa. Bh. mediji nakon utakmice protiv Groningena već nagađaju o pozivu za mene,“ kazao je Gudelj holandskim kolegama
gdje pise :?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2014, 09:56

ZutiMrav je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
gdje pise :?
Vesela Sveska.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 feb 2014, 09:59

Podjeli sa rajom imali sta za Tinketa.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 feb 2014, 10:00

I kome vise vjerujete, da cujemo Papet-ovce.... :mrgreen:

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 feb 2014, 10:03

Batko je napisao/la:I kome vise vjerujete, da cujemo Papet-ovce.... :mrgreen:
Juki :mrgreen:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 04 feb 2014, 10:14

sad gledam pregled holandske lige na sk između az i groningena i reče komentator: ''nakon ove utakmice već je počela kampanja u bih da nemanja zaigra za ovu zemlju.''
:mrgreen:
Odlazi Safete.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2014, 10:20

Za tu zemlju, u kojoj je Nemanja tobože stranac, jer je Srbin, a nije Bosanac.

Koja li propaganda, čak se i rimuje. :geek:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 feb 2014, 10:25

Ovaj Juka je stvarno vise posla napravio nego ijedan zaposleni u savezu..... Najzasluzniji je za Hajrovica, Bicu i Kolasinca, da nije njega bilo garantujem da bi maks jedan od njih bio clan nase repke....

Jedna stvar mi se ne svidja kod Juke u zadnje vrijeme, previse je otvoren, mnogo i o svmu pise na Fejsu, tako da svi imaju uvida u sta se desava.....Strah me da cemo bas zbog toga ostati kratki za Gudelja....Misim da se slucaj Gudelj morao odraditi u tajnosti, bez velikog upleta medija, navijaca i posebno forumasa..... Juka ima najljepse namjere ali nekada, kao u ovom slucaju treba biti dobar takticar, ipak se radi o bivsem srpskom kapitenu...

Dakle sve srediti i onda pres konferens :mrgreen: Izvolite momci, doveli smo vam novog igraca... :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 feb 2014, 10:38

Otvorim SportSport.ba - Gudelj: Igranje za Bosnu bila bi lijepa stvar

Otvorim Index - Veznjak Alkmaara odbio BiH: "Samo Srbija!"

:lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2014, 10:41

Necemo mi ostati kratki za Gudelja ako Susic bude reagovao. Srbija ga moze kaparisati tek u sljedecim kvalifikacijama. ;) Ne uzimajte novine i prostu propagandu za ozbiljno. Gudelj hoce 100% da igra za nas.

A on moze izabrati: Igranje prijateljske utakmice sa Srbijom kao rezervni igrac ili pripreme za SP u Brazilu sa BiH, na poziciji koja mu je ustvari sigurna. 8-) Hmm, ja znam sta bih ja izabrao... :mrgreen:

Evo vidim i SS.ba pise vise o njemu sto je super. Face ce nam prezentirati jos jednu emisiju o Vrsajevicu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 feb 2014, 10:47

Saurman je napisao/la:Otvorim Index - Veznjak Alkmaara odbio BiH: "Samo Srbija!"
Pročitaj komentare ispod, vjerujem da su veseli. Obzirom da ne idem na taj portal, pretpostavljam da je bitka u komentarima već počela.

Godinama pišem da je taj portal smeće, gdje je sad Hasabegović da napiše realno viđenje situacije, kao što je napisao za Papeta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 feb 2014, 10:52

Virtu4l je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Otvorim Index - Veznjak Alkmaara odbio BiH: "Samo Srbija!"
Pročitaj komentare ispod, vjerujem da su veseli. Obzirom da ne idem na taj portal, pretpostavljam da je bitka u komentarima već počela.

Godinama pišem da je taj portal smeće, gdje je sad Hasabegović da napiše realno viđenje situacije, kao što je napisao za Papeta.
Ma ja ponekad navratim čisto da vidim mišljenje komšija.Komentari se po običaju pretvore u nacionalističke orgije.
Uspjeh BiH je mnogim trn u oku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Roki50 i 34 gosta.