Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
@armin pa je li veceras stvorio sebi priliku za sut kad je laznjakom izbacio luiza?
proslu utakmicu protiv totenhema na pocetku izbacio lika na lijevoj strani uso u kazneni pa suto preko gola, eto ti dvije situacije mrsko mi sad se prisjecai utakmica i njegove igre, celsi je jednostavno veceras bio bolji u svim segmentima i zasluzeno pobijedio.
proslu utakmicu protiv totenhema na pocetku izbacio lika na lijevoj strani uso u kazneni pa suto preko gola, eto ti dvije situacije mrsko mi sad se prisjecai utakmica i njegove igre, celsi je jednostavno veceras bio bolji u svim segmentima i zasluzeno pobijedio.
Zadnja izmjena: mumin, dana/u 04 feb 2014, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dzeko mozda i najbolje dijelio lopte pred golom Celskija. Druga stvar su ocajni Zabaleta, Navas pa i Kolarov lopte slali ala Avdija V. Yayu pritisnuli pravo fino, Nastasic dokazuje da je jos uvijek neiskusan za ovakve utakmice (mada mi nije jasno zasto je uopste poceo), dok se Demichelis i previse forsira ...
Tad je rekao da je Dzeki lahko kad udje sa klupe da daje golove jer su protivnicki igraci izmoreni i sa manje koncentracije od njega..Pa ga onaj lik prosuo ko rizu pitanjem ( tad je igrao za Stoke Owen ) koliko je on golova dao nakon sto je usao i da li je uopste zabio ijedan gol ( konto mu i jeste bio 0 golova ) hahahah.. Ckapi je Owen prava..Goalgetter je napisao/la:Ma Owen je p.icka, jednom su mu spustili na SkySports zbog toga kad je pljuvao Dzeku, ne sjecam se tacno scene, ali on ima pik na Dzeku otkad je ovaj dosao u Englesku, pljuje i ga i kad igra dobro i kad ne igra dobro.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ovaj Owen se mnogo pravi pametan .. koliko je bio dobar napadač, toliko je očajan stručnjak na TV-u
jeste druze, dobro si primijetio, i gdje je zavrsila lopta? moja poenta je da je sve manje to radi, i da su on i Ibish previse slicni u napadu... iskreno nit me city zanima, nit bilo koja ekipa ni navijaci, zelja mi je samo da vidim nase igrce u najjacim ligama i na najvisem nivou, a prema mom zapazanju, unatoc golovima koje je dao ove sezone, da dzeko jos nije odigrao dobre utakmice protiv jakog protivnika tipa veceras, i napominjem da je vcrs dzeko uopste nije bio losmumin je napisao/la:@armin pa je li veceras stvorio sebi priliku za sut kad je laznjakom izbacio luiza?
Owan k'o Owan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije rijec bila o Dzeki, nego o formaciji 4-4-2 u odnosu na 4-5-1. Sta se odma palite.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
to stoji da treba poraditi na realizaciji, ali nije dzeko onaj klasicni igrac kaznenog tipa ibisevic, al nije ni kao aguero, suarez, runi. Sto mu pelegrini vise daje prilike da igra on vise i trci, vise se bori i bolje igra i u polju. Samo nek on igra do svjetskog i nek bude u optimalnoj formi, a poslije nek radi sta mu je najbolje za karijeru.armin dju je napisao/la:jeste druze, dobro si primijetio, i gdje je zavrsila lopta? moja poenta je da je sve manje to radi, i da su on i Ibish previse slicni u napadu... iskreno nit me city zanima, nit bilo koja ekipa ni navijaci, zelja mi je samo da vidim nase igrce u najjacim ligama i na najvisem nivou, a prema mom zapazanju, unatoc golovima koje je dao ove sezone, da dzeko jos nije odigrao dobre utakmice protiv jakog protivnika tipa veceras, i napominjem da je vcrs dzeko uopste nije bio losmumin je napisao/la:@armin pa je li veceras stvorio sebi priliku za sut kad je laznjakom izbacio luiza?
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Sta rece @Cartmo nije bilo rijeci o Dzeki.Goalgetter je napisao/la:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Dzeko je postao trom, a to mi se nikako ne sviđa.
Ponekad nas vrati na ono staro iz Wolfsburga ali i to bude samo bljesak i onda opet bude nekonkretan i nevidljiv.
Kao sto neko rece, boli me briga i za City i za navijace, bitan mi je samo Dzekson, a on moze puno bolje, ako neko to zna onda smo to mi.
Ima ljudi koji se ovdje smiju Dzeki kad lose odigra i jedva cekaju takvo nesto, ali mislim da je kritika od ljudi koji zele Edinu samo najbolje, na mjestu.
Istina, Chelsea mu nocas nije dao disati, ali ja jednostavno u njemu u mnogim utakmicama koje sam gledao nisam vidio truda, agilnosti, pokretljivosti kojeg je nekad imao, ne u tim mjerama.
Iskreno se nadam, da ce se to popraviti do Svjetskog, mada opet Dzeko u dresu BiH je drugi igrac, sa puno vise motiva i zelje, tako da ne sumnjam da ce biti nas najbolji strijelac na SP, a to i jeste ono sto trebamo od njega - golove.
Ponekad nas vrati na ono staro iz Wolfsburga ali i to bude samo bljesak i onda opet bude nekonkretan i nevidljiv.
Kao sto neko rece, boli me briga i za City i za navijace, bitan mi je samo Dzekson, a on moze puno bolje, ako neko to zna onda smo to mi.
Ima ljudi koji se ovdje smiju Dzeki kad lose odigra i jedva cekaju takvo nesto, ali mislim da je kritika od ljudi koji zele Edinu samo najbolje, na mjestu.
Istina, Chelsea mu nocas nije dao disati, ali ja jednostavno u njemu u mnogim utakmicama koje sam gledao nisam vidio truda, agilnosti, pokretljivosti kojeg je nekad imao, ne u tim mjerama.
Iskreno se nadam, da ce se to popraviti do Svjetskog, mada opet Dzeko u dresu BiH je drugi igrac, sa puno vise motiva i zelje, tako da ne sumnjam da ce biti nas najbolji strijelac na SP, a to i jeste ono sto trebamo od njega - golove.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma, nisu mogli ništa. Džeko, Negredo, nebitno je. Murinjo ih je razbacao k'o prebranac. Odbrana Cityja pucala po svim šavovima vezni red jalov, utakmica izgubljena u svlačionici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
koja kesa od lika,da je metak 10 000 e. nije skup za ovoga hadaljaGoalgetter je napisao/la:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
nije bio, ali moras priznati da u zadnje vrijeme sve vise lici.mumin je napisao/la:to stoji da treba poraditi na realizaciji, ali nije dzeko onaj klasicni igrac kaznenog tipa ibisevic, al nije ni kao aguero, suarez, runi. Sto mu pelegrini vise daje prilike da igra on vise i trci, vise se bori i bolje igra i u polju. Samo nek on igra do svjetskog i nek bude u optimalnoj formi, a poslije nek radi sta mu je najbolje za karijeru.armin dju je napisao/la:jeste druze, dobro si primijetio, i gdje je zavrsila lopta? moja poenta je da je sve manje to radi, i da su on i Ibish previse slicni u napadu... iskreno nit me city zanima, nit bilo koja ekipa ni navijaci, zelja mi je samo da vidim nase igrce u najjacim ligama i na najvisem nivou, a prema mom zapazanju, unatoc golovima koje je dao ove sezone, da dzeko jos nije odigrao dobre utakmice protiv jakog protivnika tipa veceras, i napominjem da je vcrs dzeko uopste nije bio losmumin je napisao/la:@armin pa je li veceras stvorio sebi priliku za sut kad je laznjakom izbacio luiza?
a sto se tice trke, i borbe, to mu nikad nije bila jaca strana... a slazem se i ja da je naredni period do juna kljucni za sve nase najbolje igrace. nadam se da ce mladi stevanovic, i hajrovic iskociti u narednom periodu
Libo me za Dzeku,nisam tu ni da ga hvalim niti proglasavam flopom ali za one koji ne znaju taj isti Owen je indijanac velikih razmjera,,Taj je tipovao Arsenalu ispadanje iz top4 prije ove sezone,.
Dzeko je bolji od Aguera.
Nego opet Navas i Silva goFnari nece da dodaju Dzeki, radije im je ovaj poraz nego bod/ovi
Nego opet Navas i Silva goFnari nece da dodaju Dzeki, radije im je ovaj poraz nego bod/ovi
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 04 feb 2014, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Da, nije on bio poenta. Nego je pisao o tome da City nije imao dovoljno igraca u veznom. Eno vam njegov twitter pa citajte. Mogao je napisat i Negredo, isti qurac.harishp je napisao/la:Sta rece @Cartmo nije bilo rijeci o Dzeki.Goalgetter je napisao/la:
Ne da branim Owena, nikad mi nije bio drag, vec kazem jer ce se sad o ovome pisat danima, a nema nikakve potrebe.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 04 feb 2014, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Fecox je napisao/la:koja kesa od lika,da je metak 10 000 e. nije skup za ovoga hadaljaGoalgetter je napisao/la:
ko jos gleda sta jedan propalitet priča

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
[youtube][/youtube]
nicaZe robijasu, sta ima haveru aa?? Libo tebe za Dzeku a? nek ti svrsvas na Walcota, Girouda, podaj im malo mame i njima i Wengeru... Sto ne mogu supe na viiljusku i ljudi koji sebi dobro ne zele.chily-rz je napisao/la:Libo me za Dzeku,nisam tu ni da ga hvalim niti proglasavam flopom ali za one koji ne znaju taj isti Owen je indijanac velikih razmjera,,Taj je tipovao Arsenalu ispadanje iz top4 prije ove sezone,.

- Consigliere
- Kontakt:
Meni je sve OK, osim njegove tehinike suta koja je kriminalna. 80% suteva zavrse 5 metara iznad precke, mora nogu vise savijati u koljenu. Zato i ima ogroman broj promasenih penala.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!