ma jock...već nas vidim na trećem mjestuMarsal je napisao/la:Naravno da nisam, ali realno posmatrajući stvari nemamo šanse.rambo16 je napisao/la: jesi nas na početku vidio da ćemo u 24-om kolu bit prvi?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A.F.C. Bournemouth!
- Rockefeller
- Kontakt:
Municije je i više nego dovoljno. Jbte pa vi govorite kao "teška utakmica = poraz", teška utakmica znači teška utakmica ali ne znači da je poraz.
Ja se te nijedne utakmice ne bojim. Ne vjerujem da će se izgubiti više od dvije utakmice. Za mene je Arsenal protiv Citya na Emiratesu favorit i osim pobjede Arsenala bi sve drugo za mene bilo iznenadjenje. Teža utakmica je za City nego za Arsenal. Teške utakmice smatram Liverpool i Chelsea. Ostalo je sve ili kod kuće ili protiv slabijih protivnika. Tottenham je derbi iz kojeg kao pobjednik obično izadje Arsenal.
I tu utakmicu ne doživljavam teškom.
Ja se te nijedne utakmice ne bojim. Ne vjerujem da će se izgubiti više od dvije utakmice. Za mene je Arsenal protiv Citya na Emiratesu favorit i osim pobjede Arsenala bi sve drugo za mene bilo iznenadjenje. Teža utakmica je za City nego za Arsenal. Teške utakmice smatram Liverpool i Chelsea. Ostalo je sve ili kod kuće ili protiv slabijih protivnika. Tottenham je derbi iz kojeg kao pobjednik obično izadje Arsenal.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Fakat, pa ja Tottenham vazda doživljavam kao malo jači trening, ništa strašno, derbi jeste, ali teška utakmica nikad. 

Arsenalu tek predstoji teži raspored već u subotu nedugodno gostovanje Suarezu i društvu, tu su onda Tottenham,Everton i Chelsea.Na Emiratesu dolaze City i Utd, građani su tu favoriti dok će sa Utd-om biti bare-bare.
U međuvremenu utakmice CL,još je ekipa i načeta povredama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mogo si barem gospodski napisat da ćemo kiksat sve, a ne ovako govoriš nam činjenice koje i sami znamo.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
ozbiljno?Saurman je napisao/la:Arsenalu tek predstoji teži raspored već u subotu nedugodno gostovanje Suarezu i društvu, tu su onda Tottenham,Everton i Chelsea.Na Emiratesu dolaze City i Utd, građani su tu favoriti dok će sa Utd-om biti bare-bare.
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Lakše bi ti bilo da si prepisao moj post.Saurman je napisao/la:Arsenalu tek predstoji teži raspored već u subotu nedugodno gostovanje Suarezu i društvu, tu su onda Tottenham,Everton i Chelsea.Na Emiratesu dolaze City i Utd, građani su tu favoriti dok će sa Utd-om biti bare-bare.
Ja forumaša i qurca, jesi nam nešto novo otkrio ili rekao u pm.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Saurman,hoces li iskreno ko brat bratu ?
Malo koga ovdje boli qrc sta ti imas da kazes,.
Malo koga ovdje boli qrc sta ti imas da kazes,.
Nije da nas povrede ne jbu ali dok god izvodimo solidan tim ja cu vjerovati da tu utakmicu mozemo pobjediti. Subjektivno, navijacki kazem. 

Arsenal je bio u punom sastavu protiv Citya pa su primili 6 komada.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Saurman hladan ko špricer. 

Kakve to veze ima ako smo ispred citya na tabeli ?Saurman je napisao/la:Arsenal je bio u punom sastavu protiv Citya pa su primili 6 komada.
1946
Jeste,u punom sastavu ali 48 sati nakon utakmice sa Napolijem,.Saurman je napisao/la: Arsenal je bio u punom sastavu protiv Citya pa su primili 6 komada.
ja se ne bojim teskih meceva, niti Aguera ili Suareza, bole me povrede nasih momaka, jer onda uvijek ostane ona nedopunjena praznina "sta bi bilo da je bilo?" msm na povrijedjene igrace.
Arsenal hrabro, takticki sa oprezom, jer slijede mecevi gdje se jednim potezom moze rijesit mec u neciju korist.
za mec protiv Sotona sam pisao da nije kraj svijeta ako se titula nije osvojila do 22kola pa nije se ni izgubila u 23 kolu, a evo 24 opet prvi, sad do kada to je do nas i stvar srece.
Mnogi forumasi se ovdje postavljaju tako da kad Arsenal padne ispod Citi-ja ili Chelsea kao da je sve gotovo, kao da ce ova dva pobjedjivat narednih 14 kola pa se nemoze to vise nadoknadit vise.
Polako momci i opusteno, do kraja zajedno
Daj ba pustite se tog Surla-mana, ima ona ko spava sa djecom upisan se budi
Arsenal hrabro, takticki sa oprezom, jer slijede mecevi gdje se jednim potezom moze rijesit mec u neciju korist.
za mec protiv Sotona sam pisao da nije kraj svijeta ako se titula nije osvojila do 22kola pa nije se ni izgubila u 23 kolu, a evo 24 opet prvi, sad do kada to je do nas i stvar srece.
Mnogi forumasi se ovdje postavljaju tako da kad Arsenal padne ispod Citi-ja ili Chelsea kao da je sve gotovo, kao da ce ova dva pobjedjivat narednih 14 kola pa se nemoze to vise nadoknadit vise.
Polako momci i opusteno, do kraja zajedno
Daj ba pustite se tog Surla-mana, ima ona ko spava sa djecom upisan se budi
Gunner4ever
Problem je u tome sto mi svaku malo tezu utakmicu gledamo kao siguran poraz. Polako ljudi ba, treba ici od utakmice do utakmice, a ne odmah imamo za toliko i toliko mec sa Unitedom, pa za toliko i toliko sa Cityem itd.
Spustiti loptu na zemlju. Odavno nismo bili u ovako dobroj situaciji i sada se samo treba maksimalno skoncetrisati i ici dalje. Niko ne garantuje da ce nas pobjediti bilo koja ekipa, niti da cemo mi ikoga pobjediti. Fudbal je nepredvidiv, biti ce kako bude.
Spustiti loptu na zemlju. Odavno nismo bili u ovako dobroj situaciji i sada se samo treba maksimalno skoncetrisati i ici dalje. Niko ne garantuje da ce nas pobjediti bilo koja ekipa, niti da cemo mi ikoga pobjediti. Fudbal je nepredvidiv, biti ce kako bude.
chily-rz je napisao/la:Jeste,u punom sastavu ali 48 sati nakon utakmice sa Napolijem,.Saurman je napisao/la: Arsenal je bio u punom sastavu protiv Citya pa su primili 6 komada.
Zar City nije igrao dan ranije sa Bayernom ? Nema opravdanja za debakl.
Ova tekmu protiv Liverpula u FA kupu bi bilo bolje izgubiti nego igrati nerjeseno. Ponovljena tekma bi se ubacila u onaj zgusnuti raspored a to nikako ne bi valjalo, ili pobjeda ili gubiti.
Imam osjecaj da ce ligaska biti u korist Arsenala, vezni red cemo zatvoriti tako da tandem SAS nece dobijati mnogo lopti kao u prvoj utakmici na Emiratesu.
Imam osjecaj da ce ligaska biti u korist Arsenala, vezni red cemo zatvoriti tako da tandem SAS nece dobijati mnogo lopti kao u prvoj utakmici na Emiratesu.
Jooooj ja kada sam govorio da bi bilo dobro pokusati dovesti Matica ovdje su pojedini pisali ma koji Matic obicna taraba!
Fali nam taj jedan teskas, misicavac u vezi i ebeno smo dominatni.
Vidim Marsal skino gace a to sam od njega najmanje ocekivao!?
Ljudi moji treba ici opusteno, mec po mec kao i na pocetku sezone. Ne ebu nas toliko ni povrede kao na pocetku sezone samo da se ne nastave desavati i dalje!
Imamo povrdjenog Walcotta do kraja sezone i Aarona jos mjesec ipo dana! Jack bi trebao biti spreman posle Liverpoola tu! Odbrana nam je najjaci dio tima i tamo gdje najvise puse na lijevom beku kada igra Monreal ce biti lijepo skockano sa Gibbsom. Cazolra je uhvatio formu, OX se vratio, nepredvidljivi Poldi, durasel Rosicky, imao sasvim solidnu ekipu do kraja koja ce biti ojacana povratkom Aarona za sami finis.
Kao sto rekoh, kolo po kolo a svakog mozemo dobiti.

Fali nam taj jedan teskas, misicavac u vezi i ebeno smo dominatni.
Vidim Marsal skino gace a to sam od njega najmanje ocekivao!?

Ljudi moji treba ici opusteno, mec po mec kao i na pocetku sezone. Ne ebu nas toliko ni povrede kao na pocetku sezone samo da se ne nastave desavati i dalje!

Kao sto rekoh, kolo po kolo a svakog mozemo dobiti.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Najveći rutiner na forumuQUARTERBACK je napisao/la:Saurman hladan ko špricer.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Marsal u stilu riaferdija
Pokrene nam kampanju na temi, odvede nas u provaliju i onda dodje i posipa se pepelom. Marsala na lomacu. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.