Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko je bio ok. Trudio se mnogo ali mu nije bilo lako, imao je lijepih poteza ali teško mu je bilo protiv onako brutalno dobre odbrane...
Negredo recimo nije napravio bas nista..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Negredo recimo nije napravio bas nista..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- invincible1921
- Kontakt:
vjeruj mi da ne bi ,to su igraci koji prave razliku,to je ono sto sam ja pokusavo objasniti pojedinim na pjanicevoj temi da je pjanic jos uvijek predaleko od nekih igrac.Ne kazem da bi dobili da je igro aguero,ali ne bi izgubili vrlo vjerovotanoszlaja je napisao/la:Kakav crni Aguero, izgubili bi i sa Messijem. Chelsea ih pojeo u svakom dijelu terena, pogotov fizicki.
Da jos dodam sto se tice dzeke,sasvim ok,nista vise nista manje.Mogo je zabit ,nije jbg desava se .Bio je puno bolji od negreda i mislim da je to pokazatalj njegove sasvim solidne partije .
=\_1921_/=
- Goalgetter
- Kontakt:
Cemu vazda citiranje tog glupog blumeoona. Mada ni na twitteru nisu nista drugaciji komentari. Kloc, send him back to Wolfsburg, flop of the match, awful player, donkey, itd. Kao i Njemacki ''strucnjaci'' koji komentarisu da ovakav Dzeko nije potreban Dortmundu.
Aguero ovoj ekipi vise znaci trenutno, nego Messi Barceloni!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jel iko vidio odbranu City-a,vezni pa svaku poziciju niko nije igrao na nivou Chelsea ih je ko što ovaj kaže pojeo
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
Eden Hazard je prekucao večerašnju utakmicu! Koji igrač. A Džeko nista posebno kao i ostatak Citya.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vrlo je bitno, to znaci ne davati golove jednim potezom sto ibisevic citavu karijeru radi, a i dzeko uglavnom dok je u city-u, cime ne umanjujem vrijednost njihovog dobrog pozicioniranja... poenta svega je da postaju sve slicniji jedan drugome da bi mogli nesto oziljnije na Sp-u, i da njihova igra ovisi o sredini u kojoj jedino pjanic igra ozbiljan fudbal od kreatora igre.gost je napisao/la:druže, ništa te ne shvatam.....šta znači sam kreirati šansu ? Uostalom, nebitno.armin dju je napisao/la:
druze ne baziram misljenje na osnovu zadnje utakmice, hoces da kazes da su dugacije?
Nego,mislim da ova loša realizacija dijelom dolazi i zbog prekomjernog trošenja Džeksona u ostalim fazama igre. Ne možeš igrati stalno gore,dole i da ti koncentracija bude na istom nivou. To je ono naše, što ne trči.....
Zadnja izmjena: armin dju, dana/u 03 feb 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
kao i twittera....mislim čemu citiranjeGoalgetter je napisao/la:Cemu vazda citiranje tog glupog blumeoona. Mada ni na twitteru nisu nista drugaciji komentari. Kloc, send him back to Wolfsburg, flop of the match, awful player, donkey, itd. Kao i Njemacki ''strucnjaci'' koji komentarisu da ovakav Dzeko nije potreban Dortmundu.

Da, tacno tako. A prelistaj samo stranice unazad i procitaj sta su pisali od nove godine pa na ovamo. Rekao bi neko 2 razlicita igraca.Goalgetter je napisao/la:Cemu vazda citiranje tog glupog blumeoona. Mada ni na twitteru nisu nista drugaciji komentari. Kloc, send him back to Wolfsburg, flop of the match, awful player, donkey, itd. Kao i Njemacki ''strucnjaci'' koji komentarisu da ovakav Dzeko nije potreban Dortmundu.
Teško ćeš sa ovakvim igrama opravdati povjerenje koje ti pruža Pelle. 

Dina mi, ne razumijem te.....armin dju je napisao/la:
vrlo je bitno, to znaci ne davati golove jednim potezom sto ibisevic citavu karijeru radi, a i dzeko uglavnom dok je u city-u, cime ne umanjujem vrijednost njihovog dobrog pozicioniranja... poenta svega je da postaju sve slicniji jedan drugome da bi mogli nesto oziljnije na ep-u, i da njihova igra ovisi o sredini u kojoj jedino pjanic igra ozbiljan fudbal od kreatora igre.
čuj igra napadača ovisi o igri sredine....pa đeš to reći bolan, pa kako je moguće uopšte da igra napadača ovosi o igri vezista

ajd ne provaljuj se...eto adebayor u prosloj tekmi protiv cityija napravio sebi kamaru sansi...a i negredo veceras, kao i jovetic...i van persie samo postavlja nogu i suta...armin dju je napisao/la:tako da... samo u citiyu su dva takva, jovetic, negredo..hos samo premier ligu: adebayor, rooney, persie, et'o ta dva navedena kao top u svijetu...hurem je napisao/la:U svijetu imas samo dva takva napadaca...suarez, i mozda aguero...nema treceg...tako da...armin dju je napisao/la:ono cega se plasim se sve vise ispostavlja, a to je da nemamo napadaca koji sebi moze stvoriti sansu, dzeko je to nekad znao, ibisevic nikad i nije, tako da ovisimo o sredini koja tanja ne moze da bude, prakticno samo je pjanic tu, ako hajrovic ne napravi neki iskorak lagano cemo da prodjemo ko dinamo u LP
budi siguran da ni1 od ovih sto si spomenuo ne mogu uraditi ono sto rade suarez i aguero...a pri tome mislim na to sto si ti spomenuo...
ti nemas pojma sta pises...
Evo seronje (da izvines) se vrratile...odigrao ekstra proslih 8,9 tekmi...veceras slabije, ali nista slabije od ostatka ekipe...sta je trebao uraditi...Krokodil je napisao/la:Teško ćeš sa ovakvim igrama opravdati povjerenje koje ti pruža Pelle.
SUDITE O NJEGOVOJ IGRI U ODNOSU NA IGRU CJELOKUPNOG TIMA!!!!!...a ne samo gledati njega kao pojedinca...
ako gledas samo njegovu predstavu, onda je bio los, ali ako to gledas u odnosu na igru cjelokupne ekipe, onda je bio solidan...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 03 feb 2014, 23:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- Goalgetter
- Kontakt:
solidna partija dzeke veceras. Osim navasa cini mi se da od ovih niko nije bio na nivou. Na sredini ih je celzi pojeo. Mtic i Luiz su skoro sve akcije prekinuli, a hazard naprijed radio sta je htio. Mislim da je veliki hendikep bio ne igranje fernandinja veceras, demikelis je prema naprijed jedna obicna nula. To je sve uticalo na igru dzeke i negreda, s tim sto mislim da je dzeko vise pokaz'o od spanca. Samo DZeko treba poradi na one skokove na duge lopte. Slaba procjena leta lopte, a kad je dobro procijeni i dobro skoci onda je slabo spusti glavom.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Koliko god da je Dzeko los pa i najgori da je na terenu, nema ovaj seronja Owen da sere po njemu. **** ga u usta, svaku utakmicu on ima nesto da kaze protiv Dzeke. Samo ceka neki los mec da moze da otvori paljbu, usljo jedan. Dobar je Dzekson, zao mi sto ne srusi svoj rekord, da zabije 4 utakmice zaredom, kako sam negdje procitao. Al hajde, od sljedece novi niz 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma Owen je p.icka, jednom su mu spustili na SkySports zbog toga kad je pljuvao Dzeku, ne sjecam se tacno scene, ali on ima pik na Dzeku otkad je ovaj dosao u Englesku, pljuje i ga i kad igra dobro i kad ne igra dobro.
ajd ne provaljuj se...eto adebayor u prosloj tekmi protiv cityija napravio sebi kamaru sansi...a i negredo veceras, kao i jovetic...i van persie samo postavlja nogu i suta...hurem je napisao/la:tako da... samo u citiyu su dva takva, jovetic, negredo..hos samo premier ligu: adebayor, rooney, persie, et'o ta dva navedena kao top u svijetu...hurem je napisao/la:U svijetu imas samo dva takva napadaca...suarez, i mozda aguero...nema treceg...tako da...armin dju je napisao/la:ono cega se plasim se sve vise ispostavlja, a to je da nemamo napadaca koji sebi moze stvoriti sansu, dzeko je to nekad znao, ibisevic nikad i nije, tako da ovisimo o sredini koja tanja ne moze da bude, prakticno samo je pjanic tu, ako hajrovic ne napravi neki iskorak lagano cemo da prodjemo ko dinamo u LP
budi siguran da ni1 od ovih sto si spomenuo ne mogu uraditi ono sto rade suarez i aguero...a pri tome mislim na to sto si ti spomenuo...
ti nemas pojma sta pises...[/quote]
eto ja se provaljujem a ti baratas cinjenicama fakat, il si jedan od onih koji stvaraju misljenje na osnovu jedne tekme? hoces da kazes da runi, eto, negredo, persie, nisu tip igraca koji mogu izaci van 16 uzet loptu sebi kreirati i postici gol? a ja dzeku nisam odavno vidio da je na taj tip barem sansu stvorio, evo da te pitam jedno pitanje sjecas li se mozda ti zadnji put kad je dzeko nekog pretrco u duelu, pa makar to bilo i uz aut liniju, okaci link molim te.
Jest, onaj tamnoputi voditelj mu sukno da valja. Al bas cim Dzeko ne da go, on odma nadje sebi za pravo da komentarise kako je los, najgori na terenu, i slicno.Goalgetter je napisao/la:Ma Owen je p.icka, jednom su mu spustili na SkySports zbog toga kad je pljuvao Dzeku, ne sjecam se tacno scene, ali on ima pik na Dzeku otkad je ovaj dosao u Englesku, pljuje i ga i kad igra dobro i kad ne igra dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.