Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2014, 23:29

Cartman je napisao/la: Osvojili smo prosle sezone bez problema, Mourinho je jedini trener uz Pepa koji je nivo Fergusona i sigurno da bi bio u samom vrhu. United ima vrhunsku ekipu. Jedina slaba karika je vezni red, sto bi Mourinho sigurno rijesio ljetos.
Nije jedina slaba karika vezni red, nego je to i odbrana. I molim te k'o Boga prestani sa tom pričom o Mourinhu, počinješ biti naporan, poštujem te kao forumaša, al' nema smisla to što radiš, ako ti se ne navija za United zato što je Fergie postavio Moyesa slobodno promijeni klub, nećeš biti ni prvi ni posljednji koji je to uradio :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 03 feb 2014, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 feb 2014, 23:30

Mourinho nije opcija zato što je njegova pojava previše negospodska i shodno tome ne bi na pravi način predstavljao gospodsku instituciju kao što je Manchester United.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 03 feb 2014, 23:31

pa sa tim istim timom SAF je ne osvojio, nego OSVAJAO titule, eeej... Mou bi barem doveo pojačanja i sigurno da bi konkurisao za titulu, jednostavno ima takav mentalitet... da ne bude da blatim Moyesa i govorim nešto protiv čovjeka. Moyes mi je izuzetno drag i vjerujem u njega, nadam se da će na ljeto shvatiti svoju grešku, dovesti pojačanja koja mu trebaju i da ćemo mi konačno početi igrati onako kako dolikuje Manchester Unitedu :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:31

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Osvojili smo prosle sezone bez problema, Mourinho je jedini trener uz Pepa koji je nivo Fergusona i sigurno da bi bio u samom vrhu. United ima vrhunsku ekipu. Jedina slaba karika je vezni red, sto bi Mourinho sigurno rijesio ljetos.
Nije jedina slaba karika vezni red, nego je to i odbrana.
Jest kad to vodi Moyes. Jedan od najboljih golmana lige, proslosezonski najbolji desni bek, Vidic, Jones i Evans koji konkurisu za dvije pozicije i iskusni bek poput Evre sigurno nisu nikakva slaba karika. Sad ces se zakacit za Evru, ali ako bi Mourinho procijenio da je on slaba karika, onda bi i doveo nekoga da to poboljsa. Moyes je to probao citavo ljeto, ali covjek ne zna, niti on sam po sebi privlaci igrace. Za Mourinha bi svaki igrac danasnjice (osim onih patuljaka u Barceloni) igrao dzabe da ima priliku.

Kod Moyesa je ove sezone svaka pozicija slaba karika. Mata, Rooney i RVP su u subotu izgledali kao prosjecni igraci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 03 feb 2014, 23:32

Cartman je napisao/la:
Moram te pitati je li ti stvarno iskreno vjeruješ da bi on sa ovim timom Uniteda mogao konkurisati za titulu? Sa Tomom, Youngom, Fletcherom i Carrickom u godinama i drastičnom padu forme, više povrijeđenim nego zdravim tvojim miljenikom N, limitiranim Tonyem i haman devastiranom odbranom?
Osvojili smo prosle sezone bez problema, Mourinho je jedini trener uz Pepa koji je nivo Fergusona i sigurno da bi bio u samom vrhu. United ima vrhunsku ekipu. Jedina slaba karika je vezni red, sto bi Mourinho sigurno rijesio ljetos.[/quote]

Boldirano i jeste ključna stvar, da je bilo ko riješio to pitanje UTD bi mogao biti konkurent za titulu, ovako jok!
JG ne bih stavljao u isti red sa SAF-om, treba njemu još pure i da za promjenu sam napravi pobjednički tim (Frank Rijkaard i Jupp Heynckes)
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 03 feb 2014, 23:33

ja da sam na mjestu ferdija djuka i MoRa povukao bi se sa foruma.

Kmečite za Murinjom da je žalosno čitat :roll:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 03 feb 2014, 23:35

DukeOfWellington je napisao/la:Mourinho nije opcija zato što je njegova pojava previše negospodska i shodno tome ne bi na pravi način predstavljao gospodsku instituciju kao što je Manchester United.
Mozda nas treba voditi George Clooney,on je onako bas gospodin,odijela i to..Kakvo gospodstvo kakve zajebancije,u Unitedu se samo trofeji broje!Ovo sto Moyes radi je na nivou onoga sto je Smajil Karic radio u Slobodi,glupost do gluposti,nejasna vizija igre itd itd nece tu puno pomoci pojacanja,istina bit cemo blize LP al opet od toga nema nista..Ako se nesto drasticno ne promjeni do kraja sezone,sutnuti Moyesa i to odma po zavrsetku sezone,i u zavisnosti od rezultata dovesti Solskera ili cak priliku dati Giggsu..Manchester je negledljiv,to je veliki poraz za sve navijace,mozda cak i veci od onoga da smo trenutno daleko od mjesta koje vodi u LP
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 03 feb 2014, 23:36

Trojac Mata-Rooney-RVP prvi put igrao u zivotu od pocetka, sta ocekivati... Dalje, RVP odigrao samo 13 utakmica u epl ove sezone..
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 03 feb 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 03 feb 2014, 23:36

@516 a sta je sa portom ? Tu sigurno nije dobio ekipu punu wc ekipu nego je sam stvorio respektabilnu ekipu i pokorio evropu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:37

516MK je napisao/la: JG ne bih stavljao u isti red sa SAF-om, treba njemu još pure i da za promjenu sam napravi pobjednički tim (Frank Rijkaard i Jupp Heynckes)
Dobro, ne kazem da jos ima karijeru kao Ferguson, ali mislio sam ovako u jednoj sezoni moze praviti rezultate kao i Ferguson. Isto vazi i za Pepa po meni. To su odlicni takticari i veliki pobjednici. Uz ogromno iskustvo. Moyes, na nasu zalost, nije nista od toga. Mislio sam da je jak takticki, ali me je strasno razocarao. Da nije pobjednik i da nema iskustva iz najvecih klubova smo znali, ali vjerovao sam da ce doc taj pobjednicki mentalitet. Za sada ne izgleda nimalo dobro.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 feb 2014, 23:38

Dan te yebo, jedna loša sezona i 90% članova teme se pretvorilo u kmečave skauzere.

A znali su glumiti frajere dok se penetriralo po ostatku Premiershipa.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2014, 23:39

Cartman je napisao/la: Jest kad to vodi Moyes. Jedan od najboljih golmana lige, proslosezonski najbolji desni bek, Vidic, Jones i Evans koji konkurisu za dvije pozicije i iskusni bek poput Evre sigurno nisu nikakva slaba karika. Sad ces se zakacit za Evru, ali ako bi Mourinho procijenio da je on slaba karika, onda bi i doveo nekoga da to poboljsa. Moyes je to probao citavo ljeto, ali covjek ne zna, niti on sam po sebi privlaci igrace. Za Mourinha bi svaki igrac danasnjice (osim onih patuljaka u Barceloni) igrao dzabe da ima priliku.
Ti nikako da shvatiš da nije sam Moyes dovodio igrače i da prsestaneš samo njega kriviti za to, govorio sam ti ranije, nikako da shvatiš da je to što smo u isto vrijeme zamijenili Gilla sa Edom greška, jer se nije smjelo dopustiti da odjednom ostanemo bez Gilla i Fergiea. Nije ni Moyes tu bez krivice, al' nije on jedini krivac za prošloljetni fijasko na tržištu.

Što se tiče odbrane, Vidić više nije onaj stari, godine su učinile svoje (o Evri da ne pričamo), i ta prošlosezonska odbrana je bila loša, ta ista sa Fergiem, koliko smo samo imali onih preokreta, negdje oko 12-13, sve tekme koje smo igrali na gol više, jer odbrana nije bila na nivou.

Kod Moyesa je ove sezone svaka pozicija slaba karika. Mata, Rooney i RVP su u subotu izgledali kao prosjecni igraci.[/quote]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:42

MoR je napisao/la:Dan te yebo, jedna loša sezona i 90% članova teme se pretvorilo u kmečave skauzere.

Imas li neke argumente, znas li diskutovat? Ili ces samo glumit Top Reda? Problemi nece nestat ni ako sutimo o njima.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 03 feb 2014, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 03 feb 2014, 23:42

Ahonen je napisao/la:@516 a sta je sa portom ? Tu sigurno nije dobio ekipu punu wc ekipu nego je sam stvorio respektabilnu ekipu i pokorio evropu
Ovo što sam gore napisao odnosilo se na Guardiolu, a Jozo je sa Portom na isti šupački način izbacio upravo United iz LP. I nikad mu nisam zaboravio ono klizanje na koljenima pred SAF-om, ispao je pravi fakin :lol:

@Cartman Ne možemo mi ništa uraditi po pitanju DM, nervirao on tebe, mene, petog, desetog ili ne nervirao, to uopšte nije bitno. Nije brate ni meni lahko umirati od dosade i nervoze gledajući Manchine tekme ove sezone, ali za nadati se da će se UTD vratiti na staze slave. Ne znam šta će biti sa DM, hoće li se nastaviti tradicija ili će ipak biti novih fora kad je on u pitanju, ali jedno je sigurno, neće se dopustiti da UTD dugoročno bude u poziciji u kakvoj je sad, bit će temeljitih promjena i vrijedi ih sačekati.
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 feb 2014, 23:43

Slatinash_7 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Mourinho nije opcija zato što je njegova pojava previše negospodska i shodno tome ne bi na pravi način predstavljao gospodsku instituciju kao što je Manchester United.
Mozda nas treba voditi George Clooney,on je onako bas gospodin,odijela i to..Kakvo gospodstvo kakve zajebancije,u Unitedu se samo trofeji broje!Ovo sto Moyes radi je na nivou onoga sto je Smajil Karic radio u Slobodi,glupost do gluposti,nejasna vizija igre itd itd nece tu puno pomoci pojacanja,istina bit cemo blize LP al opet od toga nema nista..Ako se nesto drasticno ne promjeni do kraja sezone,sutnuti Moyesa i to odma po zavrsetku sezone,i u zavisnosti od rezultata dovesti Solskera ili cak priliku dati Giggsu..Manchester je negledljiv,to je veliki poraz za sve navijace,mozda cak i veci od onoga da smo trenutno daleko od mjesta koje vodi u LP
Ima klubova u kojima se samo trofeji broje. Hala je klub za tebe, bujrum.

Gledaj Barcelonu.

United je klub sa stilom. Trofeji da, ali ne po svaku cijenu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Jest kad to vodi Moyes. Jedan od najboljih golmana lige, proslosezonski najbolji desni bek, Vidic, Jones i Evans koji konkurisu za dvije pozicije i iskusni bek poput Evre sigurno nisu nikakva slaba karika. Sad ces se zakacit za Evru, ali ako bi Mourinho procijenio da je on slaba karika, onda bi i doveo nekoga da to poboljsa. Moyes je to probao citavo ljeto, ali covjek ne zna, niti on sam po sebi privlaci igrace. Za Mourinha bi svaki igrac danasnjice (osim onih patuljaka u Barceloni) igrao dzabe da ima priliku.
Ti nikako da shvatiš da nije sam Moyes dovodio igrače i da prsestaneš samo njega kriviti za to, govorio sam ti ranije, nikako da shvatiš da je to što smo u isto vrijeme zamijenili Gilla sa Edom greška, jer se nije smjelo dopustiti da odjednom ostanemo bez Gilla i Fergiea. Nije ni Moyes tu bez krivice, al' nije on jedini krivac za prošloljetni fijasko na tržištu.

Što se tiče odbrane, Vidić više nije onaj stari, godine su učinile svoje (o Evri da ne pričamo), i ta prošlosezonska odbrana je bila loša, ta ista sa Fergiem, koliko smo samo imali onih preokreta, negdje oko 12-13, sve tekme koje smo igrali na gol više, jer odbrana nije bila na nivou.

Kod Moyesa je ove sezone svaka pozicija slaba karika. Mata, Rooney i RVP su u subotu izgledali kao prosjecni igraci.
[/quote]
Ni tebi nije jasno da je Moyes MANAGER, ne trener. Znaci on je itekako zaduzen i za transfere. Dijeli donekle krivicu sa onim Woodwardom, ali Moyes ima najvecu odgovornost za sve sportske rezultate u Unitedu. Tu se ukljucuju i transferi.

I vama ne valja ni jedan igrac. Pa zapitajte se zasto je bas svaki igrac osim Rooneya slabiji ove sezone? Zasto on ne moze izvuc najbolje iz igraca? Sta ustvari ocekujete od njega, nista nije napravio a po vama je super. Pa mora da mislite da je covjek retardiran, jer ne ocekujete apsolutno nista od njega.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 03 feb 2014, 23:45

DukeOfWellington je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
Ima klubova u kojima se samo trofeji broje. Hala je klub za tebe, bujrum.

Gledaj Barcelonu.

United je klub sa stilom. Trofeji da, ali ne po svaku cijenu.
Ovo boldirano mi se jako sviđa, to je ono zbog čega se United i voli.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 03 feb 2014, 23:48

Ja sam od pocetka za Moyesa,i da se ista pitam volio bi da ostane tu jos godina i godina.Covjek je aktivan,gospodin zna posao,ali jednostavno nas ne ide i ovu sezonu treba halalit otisli ne otisli u LP.Desi se i najboljim, takodje tu ima dosta faktora drugih dosta nas prati peh od starta sto zbog golova kakve primamo,sto zbog povreda.I zakukat je normalno i ljudski svi smo malo u panici,tako da nikoga ne treba osudjivat,ako se kad izlaje sve je to iz ljubavi.Mi koliko god da gubimo ja volim i volim sve vise utd,kolko god me raja podjebava u vanjskom svijetu meni emocije jacaju,sa nestrpljenjem cekam vikend,i ako me cesto razocaraju.Jedino sto ja moyesu zamjeram,je situacija oko Zahe,te cesto forsiranje Janga i meni licno najmrzeg igracca ikad Toma kojeg bi volio pljunut.opet su na rez konkurenata manje vise pripazili,pa sad moramo dobit ocajni Fulham,i onda okrsaj i abd dic Arsenal,jes da sam se opekao svaki put unaprijed kad sam prognozirao,ali sta je tu je volim i vjerujem u ovu ekipu.GGMu
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:48

Dobro, ali koja je to cijena Mourinha? Sta je to toliko grozno uradio u Chelseau, Interu ili Portu? U Realu je bilo svega i svacega, ali sjetimo se da je atmosfera izmedju njih i Barcelone bila nevjerovatna u to vrijeme. Igraci su se ponasali kao zivotnije, iz oba kluba.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 feb 2014, 23:49

Cartman je napisao/la:
MoR je napisao/la:Dan te yebo, jedna loša sezona i 90% članova teme se pretvorilo u kmečave skauzere.

Imas li neke argumente, znas li diskutovat? Ili ces samo glumit Top Reda? Problemi nece nestat ni ako sutimo o njima.
Sve o ovoj tematici je napisano na desetine puta u ovih par mjeseci, jasno i decidno. Ja ne mislim ponavljati jedno te isto čitavo vrijeme, ti nećeš / ne možeš da razumiješ, imaš svoje mišljenje i to je to, nastavi plakati za Mourinhom ili počni navijati za Chelsea.

Moyes griješi, trenutno je izgubljen, ali mene nećeš vidjeti da kmečim mjesecima po forumu zbog toga. Nije sve ni njegova krivica, puno loših faktora se tu skupilo i na klubu je da to riješi, ako se može riješiti.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.