FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
moram da priznam da me je obuzela blaga euforija
VVVBK
VVVBK
I ti si kompetentan da sve komentarises,a smorio si i Boga i narod.Grokok je napisao/la:
Da, baš si ti relevantan da govoriš o tome koje stručnjak, a ko igrač, sjediš kući i igraš managera. Ono baš si kompentetan...
- invincible1921
- Kontakt:
sutra na areni prenos,e jel igrate sa PARTIZANOM ILI CZV
ili sam ja nesto pogresno skonto

=\_1921_/=
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sloboda igra sa CZV.invincible1921 je napisao/la:sutra na areni prenos,e jel igrate sa PARTIZANOM ILI CZVili sam ja nesto pogresno skonto
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- invincible1921
- Kontakt:
ja skonto vi nista ondaSarajlijc@ je napisao/la:Sloboda igra sa CZV.invincible1921 je napisao/la:sutra na areni prenos,e jel igrate sa PARTIZANOM ILI CZVili sam ja nesto pogresno skonto

=\_1921_/=
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mi u nedjelju, AS 3invincible1921 je napisao/la:ja skonto vi nista ondaSarajlijc@ je napisao/la:Sloboda igra sa CZV.invincible1921 je napisao/la:sutra na areni prenos,e jel igrate sa PARTIZANOM ILI CZVili sam ja nesto pogresno skonto

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
sto irfana tjeras nije imo dovoljno vremena da se pokaze i nije bio spreman , sad ce proc pripreme i vidjeti gdje je i stamujo205 je napisao/la:bilbija ako ovako nastavi ja ga vidim u repci kao treci napadac
bisanovicu sretno nadam se da ce i vusljanin otici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
Cuj ne mogu dovest igraca koji je branio po Srbiji i Hrvatskoj (valjda) hahahaha, nemoj me nasmijavat sa tim svojim pricama, pricas o tome sta tebi godi i ne prihvatas jedno realno misljenje..A zna se da Chelsea npr za dugo, dugo vremena nece stici Liv'Pool (ne simpatisem ni jedan klub)..DenchiNL je napisao/la:ovako repliciraju bebe sa zveckom, koje ne mogu podnijeti da neko ima razlicito misljenje od njihovog iako se nalaze na FORUMU koji sluzi za razmijenu misljenja, a za sebe misle da su veliki znalci i da se fudbal nije promijenio od 1888,InatSilanBosanski je napisao/la:
Ovako pise samo jedno dijete koje fudbal prati od prije godinu-dvije..Povrsni poznavaoci fudbala, a zele da budu strucnjaci.Vama nesto ne odgovara i odma mijenjate svrhu ove igre.
dok meni licno sve odgovara, ja definitivno nisam tajkun ni seik i sigurno nisam ja promijenio pravila igre,
vrlo naivno je razmisljanje je da ce uvijek ostati ista podijela moci tj. da ce prvak uvijek biti isti, klubovi su i prije propadali i udruzivali se , sto se i vidi po imenima mnogih (United), skrenuli ste na raspravu sa pitanja zasto zeljo,celik itd.
ne mogu u isti niz sa Sarajevom, (po pitanju Delaca i dovodjenja jakih igraca) vrlo jednostavno da mogu i oni bi doveli nekog u tom rangu igraca, posto nisu niti ce, rasprava finito
Diskusija je zavrsena jer vidim da tipkam nekom srednjoskolcu koji ne zna zbog cega se igra ovaj sport.
Stojcev dominira 

pa ne može ga dovesti , čak evo ne mogu ni stopera dovesti izgleda ni lijevog beka ni lijevo krilo, džaba titule,InatSilanBosanski je napisao/la: Cuj ne mogu dovest igraca koji je branio po Srbiji i Hrvatskoj (valjda) hahahaha, nemoj me nasmijavat sa tim svojim pricama, pricas o tome sta tebi godi i ne prihvatas jedno realno misljenje..A zna se da Chelsea npr za dugo, dugo vremena nece stici Liv'Pool (ne simpatisem ni jedan klub)..
Diskusija je zavrsena jer vidim da tipkam nekom srednjoskolcu koji ne zna zbog cega se igra ovaj sport.
za pare ljudi igraju, ja prihvatam mišljenja , samo ako ti tvrdiš da je željo mogao dovesti Delača bojim se da ti nisu sve na broju, što ga onda ne bi doveli? da mogu? nema razloga? jer nevalja jelde? e to je tek smiješno

i Chelsea i Man.City su trenutno veći klubovi od Liverpoola, svaki stariji klub može imati bogatu istoriju , i Wimbledon je nekad osvajao kupove npr.(ili Portsmouth) , to samo govori da je tad (prije, davno) bio uspješan klub i to je lijepo, međutim taj klub skoro i nepostoji više...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ti si optimističan lik (za Bilbiju)mujo205 je napisao/la:bilbija ako ovako nastavi ja ga vidim u repci kao treci napadac
bisanovicu sretno nadam se da ce i vusljanin otici

ja bi lično još Osmanagiću leđa volio vidjeti i to je to
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
S kim mi igramo 12 . Negdje sa procitao jaka ekipa
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
- Kontakt:
Iz ove lige 3. napadač u repki može biti samo Ara Hodžić.
Sent from my LT22i using Tapatalk
dobro deniDenchiNL je napisao/la:ti si optimističan lik (za Bilbiju)mujo205 je napisao/la:bilbija ako ovako nastavi ja ga vidim u repci kao treci napadac
bisanovicu sretno nadam se da ce i vusljanin oticiali iz tvojih usta u Papetove uši
ja bi lično još Osmanagiću leđa volio vidjeti i to je to
Na fksinfu si se fino izrazio za Bilbiju ne moras i ovdje
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- firefirefirely
- Kontakt:
Iz ove lige 3.napadac repke

-
- Kontakt:
Što da ne. Jednog igrača iz naše lige povesti u Brazil i to iz ekipe koja osvoji ligu, ali mladog i perspektivnog igrača.
-
- Kontakt:
Sad ti kazem tako razmisljaju povrsni poznavaoci fudbala.Koji fudbal prate samo radi kladionice (mada i oni vise znaju).DenchiNL je napisao/la:pa ne može ga dovesti , čak evo ne mogu ni stopera dovesti izgleda ni lijevog beka ni lijevo krilo, džaba titule,InatSilanBosanski je napisao/la: Cuj ne mogu dovest igraca koji je branio po Srbiji i Hrvatskoj (valjda) hahahaha, nemoj me nasmijavat sa tim svojim pricama, pricas o tome sta tebi godi i ne prihvatas jedno realno misljenje..A zna se da Chelsea npr za dugo, dugo vremena nece stici Liv'Pool (ne simpatisem ni jedan klub)..
za pare ljudi igraju, ja prihvatam mišljenja , samo ako ti tvrdiš da je željo mogao dovesti Delača bojim se da ti nisu sve na broju, što ga onda ne bi doveli? da mogu? nema razloga? jer nevalja jelde? e to je tek smiješno![]()
i Chelsea i Man.City su trenutno veći klubovi od Liverpoola, svaki stariji klub može imati bogatu istoriju , i Wimbledon je nekad osvajao kupove npr.(ili Portsmouth) , to samo govori da je tad (prije, davno) bio uspješan klub i to je lijepo, međutim taj klub skoro i nepostoji više...
Pare su pokvarile sport, zbog njih se ne igra nego zbog titula jarane, cuj sad radi para se sport igra..ma bjezi

ja se uvijek fino izražavam inače,GameFKS je napisao/la:dobro deni
a ti si dežurni Nemanjin branič ili ???

Iz nase lige u reprezentacij je jedino mogo Husejnovic igrat koji vise nije u nasoj ligibenjamin1997 je napisao/la:Što da ne. Jednog igrača iz naše lige povesti u Brazil i to iz ekipe koja osvoji ligu, ali mladog i perspektivnog igrača.

Al opet kad pogledas da igra Vrsajevic, Zahriovic i sad onaj Susicev od brata zasto nebi i neko iz nase lige npr i Bilibija i Hodzic, mada bi se ja prije odlucio za Bilibiju, hodzic je jos nekako nezreo
Veoma si smiješan , ma ja ne valja Nemanja nije spreman vamo tamoDenchiNL je napisao/la:ja se uvijek fino izražavam inače,GameFKS je napisao/la:dobro deni
a ti si dežurni Nemanjin branič ili ???
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, PingoFTW, roccosiffredi i 59 gostiju.