FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 03 feb 2014, 21:08

moram da priznam da me je obuzela blaga euforija

VVVBK

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 03 feb 2014, 21:41

Grokok je napisao/la:
Da, baš si ti relevantan da govoriš o tome koje stručnjak, a ko igrač, sjediš kući i igraš managera. Ono baš si kompentetan... :roll:
I ti si kompetentan da sve komentarises,a smorio si i Boga i narod.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 feb 2014, 21:47

sutra na areni prenos,e jel igrate sa PARTIZANOM ILI CZV :?: ili sam ja nesto pogresno skonto
=\_1921_/=

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 feb 2014, 21:49

invincible1921 je napisao/la:sutra na areni prenos,e jel igrate sa PARTIZANOM ILI CZV :?: ili sam ja nesto pogresno skonto
Sloboda igra sa CZV.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 feb 2014, 21:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:sutra na areni prenos,e jel igrate sa PARTIZANOM ILI CZV :?: ili sam ja nesto pogresno skonto
Sloboda igra sa CZV.
ja skonto vi nista onda :D
=\_1921_/=

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 feb 2014, 22:01

invincible1921 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Sloboda igra sa CZV.
ja skonto vi nista onda :D
Mi u nedjelju, AS 3 :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 feb 2014, 22:03

mujo205 je napisao/la:bilbija ako ovako nastavi ja ga vidim u repci kao treci napadac

bisanovicu sretno nadam se da ce i vusljanin otici
sto irfana tjeras nije imo dovoljno vremena da se pokaze i nije bio spreman , sad ce proc pripreme i vidjeti gdje je i sta

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 03 feb 2014, 22:11

DenchiNL je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:
Ovako pise samo jedno dijete koje fudbal prati od prije godinu-dvije..Povrsni poznavaoci fudbala, a zele da budu strucnjaci.Vama nesto ne odgovara i odma mijenjate svrhu ove igre. :lol:
ovako repliciraju bebe sa zveckom, koje ne mogu podnijeti da neko ima razlicito misljenje od njihovog iako se nalaze na FORUMU koji sluzi za razmijenu misljenja, a za sebe misle da su veliki znalci i da se fudbal nije promijenio od 1888,
dok meni licno sve odgovara, ja definitivno nisam tajkun ni seik i sigurno nisam ja promijenio pravila igre,
vrlo naivno je razmisljanje je da ce uvijek ostati ista podijela moci tj. da ce prvak uvijek biti isti, klubovi su i prije propadali i udruzivali se , sto se i vidi po imenima mnogih (United), skrenuli ste na raspravu sa pitanja zasto zeljo,celik itd.
ne mogu u isti niz sa Sarajevom, (po pitanju Delaca i dovodjenja jakih igraca) vrlo jednostavno da mogu i oni bi doveli nekog u tom rangu igraca, posto nisu niti ce, rasprava finito
Cuj ne mogu dovest igraca koji je branio po Srbiji i Hrvatskoj (valjda) hahahaha, nemoj me nasmijavat sa tim svojim pricama, pricas o tome sta tebi godi i ne prihvatas jedno realno misljenje..A zna se da Chelsea npr za dugo, dugo vremena nece stici Liv'Pool (ne simpatisem ni jedan klub)..

Diskusija je zavrsena jer vidim da tipkam nekom srednjoskolcu koji ne zna zbog cega se igra ovaj sport.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 03 feb 2014, 22:30

Stojcev dominira ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2014, 22:39

InatSilanBosanski je napisao/la: Cuj ne mogu dovest igraca koji je branio po Srbiji i Hrvatskoj (valjda) hahahaha, nemoj me nasmijavat sa tim svojim pricama, pricas o tome sta tebi godi i ne prihvatas jedno realno misljenje..A zna se da Chelsea npr za dugo, dugo vremena nece stici Liv'Pool (ne simpatisem ni jedan klub)..

Diskusija je zavrsena jer vidim da tipkam nekom srednjoskolcu koji ne zna zbog cega se igra ovaj sport.
pa ne može ga dovesti , čak evo ne mogu ni stopera dovesti izgleda ni lijevog beka ni lijevo krilo, džaba titule,
za pare ljudi igraju, ja prihvatam mišljenja , samo ako ti tvrdiš da je željo mogao dovesti Delača bojim se da ti nisu sve na broju, što ga onda ne bi doveli? da mogu? nema razloga? jer nevalja jelde? e to je tek smiješno :lol:

i Chelsea i Man.City su trenutno veći klubovi od Liverpoola, svaki stariji klub može imati bogatu istoriju , i Wimbledon je nekad osvajao kupove npr.(ili Portsmouth) , to samo govori da je tad (prije, davno) bio uspješan klub i to je lijepo, međutim taj klub skoro i nepostoji više...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2014, 22:43

mujo205 je napisao/la:bilbija ako ovako nastavi ja ga vidim u repci kao treci napadac

ti si optimističan lik (za Bilbiju) :D ali iz tvojih usta u Papetove uši

ja bi lično još Osmanagiću leđa volio vidjeti i to je to
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 03 feb 2014, 22:50

S kim mi igramo 12 . Negdje sa procitao jaka ekipa
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 03 feb 2014, 22:52

Iz ove lige 3. napadač u repki može biti samo Ara Hodžić.

Sent from my LT22i using Tapatalk

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 feb 2014, 22:53

DenchiNL je napisao/la:

ti si optimističan lik (za Bilbiju) :D ali iz tvojih usta u Papetove uši

ja bi lično još Osmanagiću leđa volio vidjeti i to je to
dobro deni
Na fksinfu si se fino izrazio za Bilbiju ne moras i ovdje

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 03 feb 2014, 22:57

Iz ove lige 3.napadac repke :lol: :lol: :lol:

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 03 feb 2014, 23:00

Što da ne. Jednog igrača iz naše lige povesti u Brazil i to iz ekipe koja osvoji ligu, ali mladog i perspektivnog igrača.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 03 feb 2014, 23:00

DenchiNL je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la: Cuj ne mogu dovest igraca koji je branio po Srbiji i Hrvatskoj (valjda) hahahaha, nemoj me nasmijavat sa tim svojim pricama, pricas o tome sta tebi godi i ne prihvatas jedno realno misljenje..A zna se da Chelsea npr za dugo, dugo vremena nece stici Liv'Pool (ne simpatisem ni jedan klub)..

pa ne može ga dovesti , čak evo ne mogu ni stopera dovesti izgleda ni lijevog beka ni lijevo krilo, džaba titule,
za pare ljudi igraju, ja prihvatam mišljenja , samo ako ti tvrdiš da je željo mogao dovesti Delača bojim se da ti nisu sve na broju, što ga onda ne bi doveli? da mogu? nema razloga? jer nevalja jelde? e to je tek smiješno :lol:

i Chelsea i Man.City su trenutno veći klubovi od Liverpoola, svaki stariji klub može imati bogatu istoriju , i Wimbledon je nekad osvajao kupove npr.(ili Portsmouth) , to samo govori da je tad (prije, davno) bio uspješan klub i to je lijepo, međutim taj klub skoro i nepostoji više...
Sad ti kazem tako razmisljaju povrsni poznavaoci fudbala.Koji fudbal prate samo radi kladionice (mada i oni vise znaju).
Pare su pokvarile sport, zbog njih se ne igra nego zbog titula jarane, cuj sad radi para se sport igra..ma bjezi :roll:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2014, 23:00

GameFKS je napisao/la:dobro deni

ja se uvijek fino izražavam inače,
a ti si dežurni Nemanjin branič ili ???
:lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 feb 2014, 23:17

benjamin1997 je napisao/la:Što da ne. Jednog igrača iz naše lige povesti u Brazil i to iz ekipe koja osvoji ligu, ali mladog i perspektivnog igrača.

Iz nase lige u reprezentacij je jedino mogo Husejnovic igrat koji vise nije u nasoj ligi :D ...
Al opet kad pogledas da igra Vrsajevic, Zahriovic i sad onaj Susicev od brata zasto nebi i neko iz nase lige npr i Bilibija i Hodzic, mada bi se ja prije odlucio za Bilibiju, hodzic je jos nekako nezreo

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 feb 2014, 23:26

DenchiNL je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:dobro deni

ja se uvijek fino izražavam inače,
a ti si dežurni Nemanjin branič ili ???
:lol: :lol: :lol:
Veoma si smiješan , ma ja ne valja Nemanja nije spreman vamo tamo ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, PingoFTW, roccosiffredi i 59 gostiju.