Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hurem » 03 feb 2014, 23:13

ocit'o ovo ocit'o ono...
da je kojim slucajem City poveo bila bi drugacija prica....
prvih pola sata city je bio bolji...imali su nekoliko obecavajucih situacija...chelsea je bio nemocan prema naprijed...sve do one kontre 4 na 2, a kasnije i vodstva...tada se igra gradjana raspala i to je to...falio je fernandinjo, jer demichelis ne moze odg.onom zadatku, iako je na pocetku dobro odigrao.
Edin; po meni; ako se uzme opcenito predstava cjelokupnog cityija, jedan od boljih u svojoj ekipi...borio se, razigravao, dobio dosta zracnih duela...pored onakvih - pazi sad - giganata (Cahil, terry, matic, cupavi, pa i bane) on je dobro i ziv ostao...mogu mislit koliko se istrosio u borbi s njima...to se ne vidi na TV-u...naravno, protiv ovakve zadnje linije je bas falio omaleni aguero...ali sta ces...tako je kako je...mada ne znaci ni da bi argentinac nesto napravio.
negredo nije znao lopte primiti...
ima jos dosta da se igra...

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 03 feb 2014, 23:15

InfernoSioux je napisao/la:Ovom čelziju 3 mesija večeras ne bi dala go, kamoli aguero, ili dzeko... Kad god lopta dodje do sesnesterca tu je odma 9 igrača plus golman...
Imao sam osjecaj kao da je city od jutros odigro jos 3 utakmice i da ima je ovo četvrta a čelzi ih podero...
Uglavnom džeko nije mogao maknuti kamoli dati go.... ni aguero ne bi ništa napravio... "nemoš dat go kroz čojka"
A to on nije imao priliku sredinom drugog dijela kada je bio nonsalantan kao Ismet Horo kad se docepa neke djecurlije da im fore prosipa?
Najlosiji igrac sitija vcrs,uradio je bukvalno onoliko koliko i Pantolimon veceras...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 feb 2014, 23:15

armin dju je napisao/la:ono cega se plasim se sve vise ispostavlja, a to je da nemamo napadaca koji sebi moze stvoriti sansu, dzeko je to nekad znao, ibisevic nikad i nije, tako da ovisimo o sredini koja tanja ne moze da bude, prakticno samo je pjanic tu, ako hajrovic ne napravi neki iskorak lagano cemo da prodjemo ko dinamo u LP
U svijetu imas samo dva takva napadaca...suarez, i mozda aguero...nema treceg...tako da...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 feb 2014, 23:16

Ko j.ebe navijače. Nije bitno šta oni misle. Bitno je šta je Pelle vidio od Džeke u ovoj utakmici i koliko je zadovoljan istim. Naše je samo da ubijamo vrijeme bacajući komentare koji zanimaju samo one koji posjećuju forume koje mi posjećujemo.

Što se tiče drugog poluvremena, koje sam gledao, nemam šta puno reći i pomenuti vezano za njegovu igru. City kao tim je razbijen taktički, loš potez Pelle -a je bilo stavljanje Demichelisa na DMF, al dobro. Nek' mu ova utakmica posluži kao dokaz da ovaj ne može odgovoriti zadacima koji se pred njega postavljaju na toj poziciji protiv vrhunskih ekipa.

Džeko ... trudio se, al koncentracija u završnici mu je jako loša. Također mislim da se puno trošio. Puno vrc'o, malo meda dav'o. S obzirom na koncentraciju kakvu ( ne ) posjeduje u posljednjim utakmicama, mislim da je ovo max što je mogao izvući u ovoj utakmici.

Idemo dalje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 03 feb 2014, 23:17

gost je napisao/la:
armin dju je napisao/la:ono cega se plasim se sve vise ispostavlja, a to je da nemamo napadaca koji sebi moze stvoriti sansu, dzeko je to nekad znao, ibisevic nikad i nije, tako da ovisimo o sredini koja tanja ne moze da bude, prakticno samo je pjanic tu, ako hajrovic ne napravi neki iskorak lagano cemo da prodjemo ko dinamo u LP
misliš, ne igra za nas Mesi.....svašta....

Mada u mnogo utakmica protiv Mourihnovih ekipa se ni mesi nije baš proslavio.....

druze ne baziram misljenje na osnovu zadnje utakmice, hoces da kazes da su dugacije?

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 03 feb 2014, 23:17

E yebiga Dzeko ti se izvlacis stalno na peterac, trazis loptu, dobijes je nekako na **** jade i promasis.
Zatvoren je bio pored super raspolozenog Ivanovica, s Cahillom i Terryom je kao i mogao nesto.
Nako, labavo ko i ostatak Citya.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 feb 2014, 23:18

Kelner69 je napisao/la:
InfernoSioux je napisao/la:Ovom čelziju 3 mesija večeras ne bi dala go, kamoli aguero, ili dzeko... Kad god lopta dodje do sesnesterca tu je odma 9 igrača plus golman...
Imao sam osjecaj kao da je city od jutros odigro jos 3 utakmice i da ima je ovo četvrta a čelzi ih podero...
Uglavnom džeko nije mogao maknuti kamoli dati go.... ni aguero ne bi ništa napravio... "nemoš dat go kroz čojka"
A to on nije imao priliku sredinom drugog dijela kada je bio nonsalantan kao Ismet Horo kad se docepa neke djecurlije da im fore prosipa?
Najlosiji igrac sitija vcrs,uradio je bukvalno onoliko koliko i Pantolimon veceras...
:shock: :o :o :shock: :roll:

Jest promasio onu priliku, al' svaki opasan napad Citiya je bio povezan sa Dzekom. Toliko je ucestvovao u igri i nikako mi nije jasno kako neko ovo moze napisati. Nije maestralna al' stvarno solidna partija Dzeke. Steta za promasaj al' igrao je dobro, djelio lopte borio se sa Cahilom cijelu utakmicu, trcao i pravio pritisak. Ne moze se svaku zabiti.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 03 feb 2014, 23:19

Evo Dzeko se najvise pljuje poslije Demichelisa. Ovi, blago receno, glupi fanovi Cityja su ili glupi ili coravi pa ne vide da im Dzeko stvara najvise prostora tako sto vuce bar dvojicu na sebe u svakoju utakmici, a to sto je veza veceras zakazala nema veze s Edinom, uradio je sto je mogao. Po meni solidan mec za njega. Kajace se oni kad ode Dzekson. Stoka ostaje stoka i tacka.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

InfernoSioux
Kontakt:

Post Postao/la InfernoSioux » 03 feb 2014, 23:21

Kelner69 je napisao/la:
Eto džeko je kriv sto su izgubili...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 feb 2014, 23:23

Kelner donesi dvije pive za sto i pickama šta će popit i fataj se šanka, ostavi tastaturu!
DRUG NEBI TI PUNCA

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 03 feb 2014, 23:24

hurem je napisao/la:
U svijetu imas samo dva takva napadaca...suarez, i mozda aguero...nema treceg...tako da...
tako da... samo u citiyu su dva takva, jovetic, negredo..hos samo premier ligu: adebayor, rooney, persie, et'o ta dva navedena kao top u svijetu...

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 03 feb 2014, 23:24

armin dju je napisao/la:

druze ne baziram misljenje na osnovu zadnje utakmice, hoces da kazes da su dugacije?
druže, ništa te ne shvatam.....šta znači sam kreirati šansu ? Uostalom, nebitno.

Nego,mislim da ova loša realizacija dijelom dolazi i zbog prekomjernog trošenja Džeksona u ostalim fazama igre. Ne možeš igrati stalno gore,dole i da ti koncentracija bude na istom nivou. To je ono naše, što ne trči.....

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 03 feb 2014, 23:27

NAVIJACI SITIJA NISU CORAVI NEGO OBJEKTIVNI!
Kada ga nahvale posliej utakmice onda su ok,kada ga proglase igracem mjeseca opet su OK.
Pellegrini neka ga zakuje za klupu,neka dovede Brunu Akrapovica u napad,bilo bi vjerovatno isto.
Kod nas je uvijek tako,Teletovic na klupi,ne voli ga Kidd,pojma nema,Dzeko na klupi ne voli ga Mancini ,ne voli ga Pellegrini,a on udje zabacuje guzovima kao da je iznajmljivao sobe kod Vladike Kacavende pa ga primio u bulju...
Trom,spor,nonsalantan,igra glavom mu katastrofalna,u sutevima jedino gori bio Luiz vcrs...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 feb 2014, 23:28

city bez aguera ko real bez ronalda....jednostavno ljudi nisu ista ekipa kad kun ne igra i nema se tu sta polemisat.Moze to proc protiv norvica al ne i protiv celzia pogotovo protiv murinja.
=\_1921_/=

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 feb 2014, 23:29

gost je napisao/la: Nego,mislim da ova loša realizacija dijelom dolazi i zbog prekomjernog trošenja Džeksona u ostalim fazama igre. Ne možeš igrati stalno gore,dole i da ti koncentracija bude na istom nivou. To je ono naše, što ne trči.....
Moze makar uputiti sut u okvir gola, ne zahjteva se puno od njega. Ne bih nista rekao da on pogodi okvir, al on nju ili pukne na 2. sprat tribine, ili promasi loptu.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 03 feb 2014, 23:30

Ajde opletite kritičari :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 feb 2014, 23:32

gost je napisao/la:Nego,mislim da ova loša realizacija dijelom dolazi i zbog prekomjernog trošenja Džeksona u ostalim fazama igre. Ne možeš igrati stalno gore,dole i da ti koncentracija bude na istom nivou.
Mislim da ovo ima itekako uticaja. On nije tipa napadača da igra high - tempo čitavu utakmicu, pogotovo ako se uzme u obzir da je Negredo večeras bio loš ( ono što vi kažete koji ste pratili prvo poluvrijeme ) i nije previše pravio probleme obrani Chelsea - ja, glavni fokus obrane je bio na Džeki, na kojemu su se smjenjivali, a to je sigurno moralo ostaviti uticaja.

I ostavite se j.ebenog mišljenja navijača sa bluemoon -a. Kakva bitna stavka i kao referenca u njegovom igranju mora biti to da ga pohvali neki šmokljo iza tastature koji zna engleski, i koji je ko zna odakle. Precjenjujete taj forum i previše mu dajete za pravo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 feb 2014, 23:32

Mozambik je napisao/la:Jesu i jaka gostovanja u pm. Jalovom Manchesteru ko god je dosao na Old Trafford uzeo je bodove, a prepadnuti Arsenal cim ima prliku pobjedit ozbiljnu utakmicu i odlijepit se na prvom mjestu prepadnu se i igraju ko p.icke.

Ovaj City izgleda strasno, na pocetku je bilo slabo dok Pelle nije pohvatao konce, sad igraju fenomenalno i ne znam ko im se moze isprijeciti do titule ove sezone. Chelsea igra slabo, nekoliko sudijskih odluka ih drzi na ovoj poziciji inace bi trebali biti cetvrti.

Ocekujem 2:0 za Manchester, Edin i Yaya strijelci ;)
Pa koja to gostovanja imaju jaca u PLu ove sezone? United je jos bio u pocetku sezona kad se nije znalo ko je kakav.

Al eto ti i danas gostovanje 0 su izvukli, opet.

Kao sto rekoh Dzeko mora i najmanju sansu iskoristiti, sto nije, to je to.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 03 feb 2014, 23:32

Kakav crni Aguero, izgubili bi i sa Messijem. Chelsea ih pojeo u svakom dijelu terena, pogotov fizicki.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 03 feb 2014, 23:35

Da, ovi sto kazu da ga kritikuju "navijaci" sa bluemoona, to je misljenje pravih navijaca koliko i moje na forumu Al Sadda ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.