Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Ahonen
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Ahonen » 03 feb 2014, 23:06

Cartman je napisao/la:Preazlit cu sve igrace sto nismo doveli, ali Mourinha nikada. Koji majstor. Genije. Pobjednik. Takticki majstor koji je unistio Pellegrinia, iako City ima drasticno bolju ekipu. Od Cahilla napravio Vidica. Bravo majstore, a mi mozemo samo sanjat sta bi bilo kad bi bilo.
+1
u pravu si , mou je rodjeni pobjednik , takticki genije , ne vjerujem da su ga mogli dovesti jer ne vidim razlog zasto bi izabrali moyesa prije mourinha ;)
516MK je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Preazlit cu sve igrace sto nismo doveli, ali Mourinha nikada. Koji majstor. Genije. Pobjednik. Takticki majstor koji je unistio Pellegrinia, iako City ima drasticno bolju ekipu. Od Cahilla napravio Vidica. Bravo majstore, a mi mozemo samo sanjat sta bi bilo kad bi bilo.
Ako bi mi izgledali kao ovaj ciganski CFC i čuvali gol prednosti čitavu utakmicu kao žabari te uz to igrali **** igru sa 6 igrača nazad onda HVALA BOGU pa nikad nije i vjerovatno nikad neće sjesti na klupu Uniteda. Ovako bar ostaje nada da ćemo se nekad vratiti na stari put, bilo sa DM ili ne, to je manje bitno, jer da je Jozo došao ovaj klub bi se pretvorio u pogan goru od CFC, a ja to nikad ne bih mogao halaliti!
pa ako si gledao tekmu, i sam znas da bi realan rezultat bio 0-3 za celzi , i pazi mou ne garantuje neku extra igru ali covjek garantuje trofeje i to je najbitnije...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 feb 2014, 23:07

BoBo89 je napisao/la:
marconato je napisao/la:
wr10 je napisao/la:Treba nama jedan igrac kao ovaj matic.. momak je odlican.
Ma kakav Matić, nije bolji od Felainija! Jel' tako @ Gusar1995 :mrgreen:
Ovaj lik ide od teme do teme i brani srpske nacionalne interese.
Mislis da na temama premier lige nekog boli k.rac koliko srba nastupa u vecerasnjoj utakmici, posto vidim da to potenciras na razlicitim mjestima ?
Pa kad ljudi ovde lupaju gluposti, onda im se treba objasnit neke stvari! Najbolje da mi neko 'ladno napise da je Felaini bolji igrac, iako Matica u zivotu nije pogledao i jos ga ismijava... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:Nemaš tu šta žaliti, kad on nikad ne bi izabrao nas ispred Chelsea. Jasno je da bi Fergie izabrao njega, ali nije jer je znao da on ne želi u United, čovjek je vezan za Chelsea, i to je to ;)
I kako ti to znas? :roll: Lizao nam je dupe godinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:10

516MK je napisao/la:
Ako bi mi izgledali kao ovaj ciganski CFC i čuvali gol prednosti čitavu utakmicu kao žabari te uz to igrali **** igru sa 6 igrača nazad onda HVALA BOGU pa nikad nije i vjerovatno nikad neće sjesti na klupu Uniteda. Ovako bar ostaje nada da ćemo se nekad vratiti na stari put, bilo sa DM ili ne, to je manje bitno, jer da je Jozo došao ovaj klub bi se pretvorio u pogan goru od CFC, a ja to nikad ne bih mogao halaliti!
A kako mi igramo svega ti? Je li lijepo, zanimljivo, efikasno? Igramo mozda najdosadniji nogomet u ligi. Od top 10 sigurno najdosadnije. Takav je bio i Moyesov Everton. Daj na krilo, ubaci loptu bez razmisljanja i sta bude. Fantasticno gledat nema sta. Da ne govorim o tome da ekipa prelazi na bunker dok povede 1:0.

A veceras Chelsea uopste nije bio nesto defanzivan, nego takticki fantastican. Kontre vrhunske, kakve nismo vidili od vremena Ronalda u Unitedu.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 03 feb 2014, 23:10

Ahonen je napisao/la:
+1
u pravu si , mou je rodjeni pobjednik , takticki genije , ne vjerujem da su ga mogli dovesti jer ne vidim razlog zasto bi izabrali moyesa prije mourinha ;)
516MK je napisao/la:
pa ako si gledao tekmu, i sam znas da bi realan rezultat bio 0-3 za celzi , i pazi mou ne garantuje neku extra igru ali covjek garantuje trofeje i to je najbitnije...
Gledao sam tekmu zato i komentarišem. Svaki njegov klub je gajio ovaj pogani šupački stil igre. Tačno je da je on "lik od trofeja" ali ja sam UTD zavolio zbog načina i pristupa "za gol više" i vjeruj mi kad ti kažem; da je on sjeo na klupu Uniteda ja bih bio utučen!
Cartman je napisao/la:A kako mi igramo svega ti? Je li lijepo, zanimljivo, efikasno? Igramo mozda najdosadniji nogomet u ligi. Od top 10 sigurno najdosadnije. Takav je bio i Moyesov Everton. Daj na krilo, ubaci loptu bez razmisljanja i sta bude. Fantasticno gledat nema sta. Da ne govorim o tome da ekipa prelazi na bunker dok povede 1:0.

A veceras Chelsea uopste nije bio nesto defanzivan, nego takticki fantastican. Kontre vrhunske, kakve nismo vidili od vremena Ronalda u Unitedu.
Brate, mi nemamo ekipu koja trenutno može bolje, a oni imaju, i to jako dobru!
Zadnja izmjena: 516MK, dana/u 03 feb 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 03 feb 2014, 23:11

Takav je bio i Moyesov Everton
Eto SAF ga preporucio zbog stedljivosti... :roll:
- Ed Woodward for Prime Minister !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2014, 23:11

Cartman je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nemaš tu šta žaliti, kad on nikad ne bi izabrao nas ispred Chelsea. Jasno je da bi Fergie izabrao njega, ali nije jer je znao da on ne želi u United, čovjek je vezan za Chelsea, i to je to ;)
Znam, sam Jose je to rekao, da ne vidi sebe nigdje drugo do u Chelseau, kad je još bio na klupi Reala, jel' ti stvarno misliš da Fergie, koji je sa njim stalno u kontaktu i koji mu je javio da ide u penziju prije nego što je većina ljudi znala, ne bi izabrao njega ispred Moyesa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 03 feb 2014, 23:13

@516mk
u chelseaju covjek nema neki napadacki arsenal da igra za gol vise , ima ofanzivne veznjake i oni jedino daju golove al' nema prave spiceve , dok je bio u realu , real je zabio 121 gol, oborio rekorde otkad postoji spanska liga , prekinuo dominaciju najace ekipe ikad ( barce) , da je bilo srece na penalima sa bayernom , mou bi usao u legendu madrida ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Znam, sam Jose je to rekao, da ne vidi sebe nigdje drugo do u Chelseau, kad je još bio na klupi Reala, jel' ti stvarno misliš da Fergie, koji je sa njim stalno u kontaktu i koji mu je javio da ide u penziju prije nego što je većina ljudi znala, ne bi izabrao njega ispred Moyesa.
Daj link za to. Nikad to nije rekao. Jedino mozda pred kraj kad je vec bio potpisao.

Znaci priznajes da je Mourinho bio bolja opcija od Moyesa? Jer ste mi kidali glavu zbog te tvrdnje ranije.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 03 feb 2014, 23:16

marconato je napisao/la:
Dobar dobar Matić, iskreno govorio sam da je dosta lošiji nego što jeste i demantovao me, ali uvjeren sam da Fella može odigrati na istom ovakvom nivou kad se vrati možda čak i na boljem :D

@Cart drug vidjeli smo šta je Chelsea (Mou) učinio Cityu, raskucali ih :!: Ali on nije naš manager i nema potrebe da ovdje raspravljamo o njemu, malo je reć kakav je genije ali koja je svrha od rasprave :?:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 03 feb 2014, 23:17

Hajde da sacekamo sta ce Fella da pokaze bar jedan period... U ovom timu sa losom formom, ponekad i najbolji lose izgledaju (ne misleci na pomenutog).. Ekipa ce doci na svoje..
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 03 feb 2014, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:18

Gusar1995 je napisao/la:
marconato je napisao/la:
Dobar dobar Matić, iskreno govorio sam da je dosta lošiji nego što jeste i demantovao me, ali uvjeren sam da Fella može odigrati na istom ovakvom nivou kad se vrati možda čak i na boljem :D

@Cart drug vidjeli smo šta je Chelsea (Mou) učinio Cityu, raskucali ih :!: Ali on nije naš manager i nema potrebe da ovdje raspravljamo o njemu, malo je reć kakav je genije ali koja je svrha od rasprave :?:
Nikakva brate, to je samo isto ono kad Pogba postigne gol pa pisemo ovdje kako smo ga pustili. I ovoga smo propustili, i to strasno iritira i boli.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 03 feb 2014, 23:18

Ahonen je napisao/la:@516mk
u chelseaju covjek nema neki napadacki arsenal da igra za gol vise , ima ofanzivne veznjake i oni jedino daju golove al' nema prave spiceve , dok je bio u realu , real je zabio 121 gol, oborio rekorde otkad postoji spanska liga , prekinuo dominaciju najace ekipe ikad ( barce) , da je bilo srece na penalima sa bayernom , mou bi usao u legendu madrida ...
Svejedno su i tada igrali šupačku igru i razvaljivali protivnike individualnim prevagama. Da mi ne idemo dalje u OT sa Jozom, svi imamo svoje mišljenje i ja to poštujem, moj stav je takav da više volim čekati da DM prekine na neki način ovu patnju (ili da neko njemu prekine patnju :)) nego da gledam kako UTD šupački pod Jozinom palicom osvaja trofeje.

@trxel Amin brate, amin.
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2014, 23:19

Cartman je napisao/la: Daj link za to. Nikad to nije rekao. Jedino mozda pred kraj kad je vec bio potpisao.
Ma cijelo vrijeme je to govorio, sam Fergie je rekao da je sa njim bio u kontaktu i misliš d aga ne bi predložio d aje znao da ovaj želi u United, to ti sve govori, Fergie je znao da se Jose vraća u Chelsea i zato nikad nije ni ponudio njemu to mjesto.

Evo ti ovdje dokaz:

http://www.theguardian.com/football/201 ... id-chelsea

Cartman je napisao/la:Znaci priznajes da je Mourinho bio bolja opcija od Moyesa? Jer ste mi kidali glavu zbog te tvrdnje ranije.
Pa nisam ja nikad sporio da je Mou bolji trener, nema logike da to radim, samo kažem da sad kada je Moyes tu nema razloga da pričamo o tim ŠBBKBB teorijama. I rekao sma da bi Jose vjerovatno obezbijedio top 4, ili bio bliže njemu nego Moyes sada, al' ni on ne bi sa ovim čime raspolažemo bio u trci za prvaka.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:21

rio_Ferdy88 je napisao/la: al' ni on ne bi sa ovim čime raspolažemo bio u trci za prvaka.
Nevjerovatna tvrdnja.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 03 feb 2014, 23:22

Cartman je napisao/la:Nikakva brate, to je samo isto ono kad Pogba postigne gol pa pisemo ovdje kako smo ga pustili. I ovoga smo propustili, i to strasno iritira i boli.
Da, ali Pogbu smo imali a Mou nismo niti ćemo, nažalost

Ma treba dovest Strootmana i Pjanića, iskeširat Romi novac i to je to :D

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 03 feb 2014, 23:25

Cartman je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: al' ni on ne bi sa ovim čime raspolažemo bio u trci za prvaka.
Nevjerovatna tvrdnja.
Moram te pitati je li ti stvarno iskreno vjeruješ da bi on sa ovim timom Uniteda mogao konkurisati za titulu? Sa Tomom, Youngom, Fletcherom i Carrickom u godinama i drastičnom padu forme, više povrijeđenim nego zdravim tvojim miljenikom N, limitiranim Tonyem i haman devastiranom odbranom?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2014, 23:27

Cartman je napisao/la:
Nevjerovatna tvrdnja.
Nevjerovatno je vjerovati u to što ti vjeruješ.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 feb 2014, 23:28

Cartman je napisao/la:
Znaci priznajes da je Mourinho bio bolja opcija od Moyesa? Jer ste mi kidali glavu zbog te tvrdnje ranije.

Koji si ti spinner to je nešto nevjerovatno :roll:

Aj nađi post u kojem je iko ikad rekao da je Moyes bolja/kvalitetnija opcija od Mourinha i zauvijek napuštam ovaj smiješni forum. Kad smo ti kidali glavu, radili smo to zbog kukanja ko kakva baba za ultimativnim kmečavcem i čovjekom koji svojim gipsyco mentalitetom ne zaslužuje klupu gospodskog kluba kao Manchester United. Da ne govorimo da se ofiraš plakanjem za čovjekom koji nije bio opcija za preuzimanje klupe Uniteda. Realno je da niko nikad nije dovodio u pitanje njegove trenerske kvalitete i sposobnosti da izvuče pozitivne rezultate.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 23:28

516MK je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Nevjerovatna tvrdnja.
Moram te pitati je li ti stvarno iskreno vjeruješ da bi on sa ovim timom Uniteda mogao konkurisati za titulu? Sa Tomom, Youngom, Fletcherom i Carrickom u godinama i drastičnom padu forme, više povrijeđenim nego zdravim tvojim miljenikom N, limitiranim Tonyem i haman devastiranom odbranom?
Osvojili smo prosle sezone bez problema, Mourinho je jedini trener uz Pepa koji je nivo Fergusona i sigurno da bi bio u samom vrhu. United ima vrhunsku ekipu. Jedina slaba karika je vezni red, sto bi Mourinho sigurno rijesio ljetos.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.