Bice da istog slusamoVirtu4l je napisao/la:Moj komentator kaže da Negredo "can't hold bag of cement"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bice da istog slusamoVirtu4l je napisao/la:Moj komentator kaže da Negredo "can't hold bag of cement"
Ma i ja samo kazem da ni Negredo ne pravi cuda nikakva0oo0 je napisao/la:Iskreno i ne poredim ga ni sa kim, gledam radi Džeke i komentarišem samo njega, ostali me ne interesujusoccerfan je napisao/la:A Negredo se ziv ne cuje0oo0 je napisao/la:Zasad Džeko prosjek.moj komentator se pita maloprije dali Negredo uopste igra jer nije napravio nista
I to ti je isto ko ono: "mama dobio sam 1 iz kontrolnog al i moj drug XXX je isto dobio keca"
amcibald je napisao/la:Al nije posteno gledati u ovakoj utakmici samo pojedinca dok je ostatak ekipe potpuno razbijen. Kako cijela ekipa tako i Dzeko,odsjeceni i totalno zaustavljeni u prvom poluvremenu. Tako nas postedi "objekticnog" gledanja
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Šta sam ja rekao za Fernandinha? Ne može Demichelis igrati ovu poziciju protiv jačih ekipa. Puše na sredini, pri tome dodaj nervozu i greške u odbrani City-a i dobiješ šta dobiješ!Vedad87 je napisao/la:Jedva sam čekao ovu tekmu, još Džekson od prve. Žao mi je što nema Fernandinha, koji se strašno dobro uklopio u ovu igru koju Mcity trenutno prikazuje. Lakše bi bilo i za Edina, ali eto...Nadam se Edinovoj dobroj igri i bar jednom pogotku
On i Negrede u potpunosti odsjeceni. Terek ih ubi na sredini terenazizu1991 je napisao/la:Kako je Džeko igrao, tek sam se sada uključio ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, CAGarfia, Fudbalbr1, Goalgetter, LegendKiller, Zglavkar i 48 gostiju.