Samo nek bude under, ako si tako odigrao, nisam ja uplatio, rek'o kad vec trazis savjet da napisemOtelo je napisao/la:Zao mi da ti promasis a zao mi i sebe

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Samo nek bude under, ako si tako odigrao, nisam ja uplatio, rek'o kad vec trazis savjet da napisemOtelo je napisao/la:Zao mi da ti promasis a zao mi i sebe
Ja sam predlozio over, ako si odigrao under bolje za tebe, debili su dali citavih 12 poena za 1/4Otelo je napisao/la:Pa zg1 je under ?
Rumunjska vodi 3:0, Nancy dao gol, ovi englezi ps1 vec dali 1 gol a ovi drugi dg1 i dalje 0:0...
Jeste sigurnoOtelo je napisao/la:Al pitam da li je zg1 under, jer sam to stavio ?
Nek svaku 1/4 daju po 12 i super :ugeek:
StetaOtelo je napisao/la:I sam sebe obori![]()
Bravo.Forster je napisao/la:Ja bi odigrao mozda Nancy over 71.5, redovno daju preko, Asvel kuci redovno prima vise, kod Nancya 4 Amera u petorci daju prosjecno 55 poena po utakmici, nose igru, veoma dobri za 3 poena ako ih krene mogli bi i do 90Otelo je napisao/la:Asvel-Nancy sta igrati ?
Ugasio sam stream minutu prije kraja, šta je to promašio vatle života ti?nJoy je napisao/la:Gillardino panju jedan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.