Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Duda Ivković nije više selektor Srbije.
Čekamo nasljednika. Volio bih da to bude Sale Đorđević... Ili Bodiroga, mada teško da će on, spominje se da bi mogao biti predsjednik FIBA.
Čekamo nasljednika. Volio bih da to bude Sale Đorđević... Ili Bodiroga, mada teško da će on, spominje se da bi mogao biti predsjednik FIBA.
[youtube][/youtube]

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
http://****/kosarka/reprezentat ... -zlocinca/" onclick="window.open(this.href);return false;
MILIČIĆ ZA ŠEŠELJA
Reprezentativac Srbije javno podržao ratnog zločinca
Piše: V. K.
Srpski košarkaš Darko Miličić dao je javnu podršku haškom optuženiku, ratnom zločincu, Vojislavu Šešelju.
Miličić je u utorak uveče bio gost Srpske radikalne stranke na skupu u Novom Sadu kako bi podržao zahtjev za oslobađanje lidera radikala iz zatvora u Hagu, prenosi Telegraf.
“Ono što mene boli kao laika je što mi Srbi u našoj Srbiji ne smijemo da srbujemo. To je sad problem. Čovjek koji je tamo deset godina bez ikakvog razloga, mi ne smijemo da ga spominjemo. Naše komšije s kojima smo imali konflikte, svoje haške optuženike smatraju herojima, imaju bilborde, dočekuju ih milioni ljudi, a mi u Srbiji spomenemo Šešelja i nas hapse na ulici”.
“To je mnogo ružno. Dolazeći ovde u sedište Radikala, dosta ljudi me pitalo gdje idem i pitalo, da li ti je to pametno? Ja nikad u životu nisam razmišljao da li je to pametno, ako je to u srcu ja idem. Ono što sam ja vidio na televiziji tokom suđenja, svaka čast Voji, želim mu sve najbolje. Nadam se da ćemo ga uskoro vidjeti ovde. Kosovo je Srbija”, rekao je doskorašnji NBA igrač.
Vojislav Šešelj se od 24. februara 2003. godine nalazi u pritvoru Međunarodnog krivičnog tribunala za bivšu Jugoslaviju u Hagu, gdje mu se sudi po optužbama za ubistva, nehumana djela, progone na političkoj, rasnoj i vjerskoj osnovi, istrebljenje i napade na civile na teritorijama Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
MILIČIĆ ZA ŠEŠELJA
Reprezentativac Srbije javno podržao ratnog zločinca
Piše: V. K.
Srpski košarkaš Darko Miličić dao je javnu podršku haškom optuženiku, ratnom zločincu, Vojislavu Šešelju.
Miličić je u utorak uveče bio gost Srpske radikalne stranke na skupu u Novom Sadu kako bi podržao zahtjev za oslobađanje lidera radikala iz zatvora u Hagu, prenosi Telegraf.
“Ono što mene boli kao laika je što mi Srbi u našoj Srbiji ne smijemo da srbujemo. To je sad problem. Čovjek koji je tamo deset godina bez ikakvog razloga, mi ne smijemo da ga spominjemo. Naše komšije s kojima smo imali konflikte, svoje haške optuženike smatraju herojima, imaju bilborde, dočekuju ih milioni ljudi, a mi u Srbiji spomenemo Šešelja i nas hapse na ulici”.
“To je mnogo ružno. Dolazeći ovde u sedište Radikala, dosta ljudi me pitalo gdje idem i pitalo, da li ti je to pametno? Ja nikad u životu nisam razmišljao da li je to pametno, ako je to u srcu ja idem. Ono što sam ja vidio na televiziji tokom suđenja, svaka čast Voji, želim mu sve najbolje. Nadam se da ćemo ga uskoro vidjeti ovde. Kosovo je Srbija”, rekao je doskorašnji NBA igrač.
Vojislav Šešelj se od 24. februara 2003. godine nalazi u pritvoru Međunarodnog krivičnog tribunala za bivšu Jugoslaviju u Hagu, gdje mu se sudi po optužbama za ubistva, nehumana djela, progone na političkoj, rasnoj i vjerskoj osnovi, istrebljenje i napade na civile na teritorijama Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Mislim da ovome nije mjesto na sportskom forumu.
Plus Darko ne igra kosarku uopste dugo, mislim da nicim nije zasluzio post na temi "Reprezentacija Srbije" .

Plus Darko ne igra kosarku uopste dugo, mislim da nicim nije zasluzio post na temi "Reprezentacija Srbije" .

Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- alan_kardec
- Kontakt:
Prije svega, o Miličiću se može i treba pisati jer je, ako ništa, bio reprezentativac.
A drugo, o Šešelju kao ratnom zločincu možemo kad ga Haag, konačno jednom presudi kao takvog. Njemu se sad sudi zbog verbalnog delikta, ni zbog čega drugog. Ponavljam, sve dok ga Haag ne presudi kao ratnog zločinca, on nije ništa ni bolji ni gori od bilo kog drugog desničara u svijetu.
A drugo, o Šešelju kao ratnom zločincu možemo kad ga Haag, konačno jednom presudi kao takvog. Njemu se sad sudi zbog verbalnog delikta, ni zbog čega drugog. Ponavljam, sve dok ga Haag ne presudi kao ratnog zločinca, on nije ništa ni bolji ni gori od bilo kog drugog desničara u svijetu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sta god da Haski sud presudi, to nece znaciti da Vojislav Dr Seselj nije odgovoran za sranja koja su se izdesavala u Srbiji i ostalim ratom zahvacenim delovima exSFRJ. To je 1 klasicna budaletina i trebalo bi svi da se zamisle nad cinjenicom da takav jedan klovn dobija podrsku, pa makar i 5% ljudi sa pravom glasa koji to pravo konzumiraju u Srbiji. Milicicu uopste nije potrebno tako nesto u karijeri, da podrzava klasicne budaletine i ratne hushkace, ali s obzirom koliki je to intelektualni kapacitet nije ni cudo sto pravi ovakvu politicku manifestaciju. Jbga, pare mozda ne mogu da ti kupe znanje koje se stice na akademskim ustanovama, ali definitivno mogu da ti pomognu da obidjes svet i izadjes iz prostakluka. Milicicu izgleda da ni 50 miliona $ "krvavo zaradjenih" nisu bila od pomoci. Panj ostaje panj.
nikad mi nisu bili jasni ljudi kojima ne Šešelj smeijšan i pametan... reći sudiji da jede go.ovna nije dokaze pameti... to je dokaz nemoći... biti vulgaran je dokaz slabosti i nemoći... jednom pametnom čovjeku ne treba vokabular kočijaša...
takođe je li kriv ili nije vrijeme ce pokazati, ali da je kacenje ovakvih vijesti na sportskim forumima je čisto trolanje...
a darko pa tele je ostalo impresionirano kad je čulo magarca....
takođe je li kriv ili nije vrijeme ce pokazati, ali da je kacenje ovakvih vijesti na sportskim forumima je čisto trolanje...
a darko pa tele je ostalo impresionirano kad je čulo magarca....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko je sada ovde masina?!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A sa reprezentacijom ne ume da ubode sa ceone linije ni sa 2 metra razdaljine i konstantno baca cigle na obruc iz slobodnih.
Sve sami majstori kad nema protivnika: i Markovic i Tripkovic i Tepic i Paunic i Bjelica i Macvan...a kad im se postavi odbrana, onda se ciglarijama ne vidi kraj.
BTW, ovo je opet ludorija KSSa
http://www.zurnal.rs/2013/11/27/ekskluz ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve sami majstori kad nema protivnika: i Markovic i Tripkovic i Tepic i Paunic i Bjelica i Macvan...a kad im se postavi odbrana, onda se ciglarijama ne vidi kraj.

BTW, ovo je opet ludorija KSSa
http://www.zurnal.rs/2013/11/27/ekskluz ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i centar moskovskog CSKA Nenad Krstić izabran je za najboljeg igrača Evrolige u januaru.Krstić je u januaru prosečno postizao 16.4 poena, šest skokova i 1.4 asistencija uz indeks upešnosti od 21.6, koliko ima i drugoplasirani košarkaš Partizana Amerikanac Tarens Kinzi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Grupa " A"
sa Spanijom, Iranom i Egiptom... Cekamo jos dva protivnika .

.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 03 feb 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tribalian je napisao/la:Grupa " A"sa Spanijom, Iranom i Egiptom... Cekamo jos dva protivnika .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Toliko o tome.

@ Magice cim je ovaj rekao da Australija ide u "D" grupu znao sam da ce Francuzi kod nas.
Spanija- Srbija- Francuska- Brazil- Egipat- Iran

Spanija- Srbija- Francuska- Brazil- Egipat- Iran

Biće sexa... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A mi cemo biti na onoj strani koja ga prima.marconato je napisao/la:Biće sexa...

Ali, kad smo vec tu, onda:
[youtube][/youtube]
Malo cemo da primamo, a malo da trpamo... 

Verovatno, rano je jos da se prica , videcemo sta ce Sale da uradi sa ovom ekipom, ali nije nerealno nadati se 3. mestu u grupi. Trebalo bi da se provucemo kroz ovu prvu fazu, posle cemo da vidimo sta ce biti.MaGiCa je napisao/la:A mi cemo biti na onoj strani koja ga prima.marconato je napisao/la:Biće sexa...
Ali, kad smo vec tu, onda:
[youtube][/youtube]
Eh shto nismo uleteli na onu stranu zdrijeba...Tribalian je napisao/la: Verovatno, rano je jos da se prica , videcemo sta ce Sale da uradi sa ovom ekipom, ali nije nerealno nadati se 3. mestu u grupi. Trebalo bi da se provucemo kroz ovu prvu fazu, posle cemo da vidimo sta ce biti.

Sad moramo ponovo preko Hrvata, shto ce dovesti Slavkeca do suza. Onda Teodosic gadja sa 9m protiv Shpanije i oprashtamo Gasola&Navarra od reprezentacije. Ex-monsieur Longoriju u polufinalu ostavljamo - to nije ni upitno. Na kraju, fight protiv Duranta, gde im sipamo trojke u 4/4, Markovic ubada slobodna u penal zavrshnici, jedan Amer gadja trojku za produzhetak i ostalo je manje-vishe poznato.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.