Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Dobro je, mislio sam da je Wenger poludio ali izgleda da Gibbs danas nije starter jer je bio imao neku laksu povredu pa je bio pod upitnikom ali je prosao test i poceo sa klupe.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja mislim da kod nas i ovi sto igraju imaju neke povrede, al jbga mora neko igrat'BigBigBang je napisao/la:Dobro je, mislio sam da je Wenger poludio ali izgleda da Gibbs danas nije starter jer je bio imao neku laksu povredu pa je bio pod upitnikom ali je prosao test i poceo sa klupe.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Wenger je rekao da je Kallstroma doveo jer je raspored prenatrpan u martu i aprilu i misli da nam može pomoći.
Ja mislim da on prvo treba sebi da pomogne, pa tek onda nama.
Ja mislim da on prvo treba sebi da pomogne, pa tek onda nama.

sad kad ga mengele uzme pod nož, neće njemu ni rođena majka pomoć. 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
nedim93 je napisao/la:sad kad ga mengele uzme pod nož, neće njemu ni rođena majka pomoć.

Covjek ce izgleda biti 6 sedmica out. Diaby ima konkurenciju 
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

-
- Kontakt:
KAd smo vec kod mrtvaca, ima li ikakvih naznaka do kada ce Diaby biti odsutan pa evo prosla je skoro godina dana od ozlijede?
u 18 utakmica ove sezone nismo primili gola

-
- Kontakt:
U odnosu na stanje prije dvije godine napredak u odbrani je zapanjujuci. Jos da imamo jednog top DMF-a te statistike bi bile jos strasnije. Treba na ljeto ici po Khediru.
bilo ko , samo nek mu je pozicija razbijača. i još top napadač i zamjena ili prvi desni bek. :ugeek:
Bilo bi dobro Benzemu dovesti na ljeto. Uz njega naravno Draxlera i nekog dmf..
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Nemoj Benzemu Bgt. Khedira ili Bender na DMF, mada iskreno sumnjam.
Diaby da je pametan da zavrsi karijeru. Mozda mu klub da neku funkcijau, rada sa mladim ili tako nesto...
Strasno, odbrana podsjeca na onu granitnu, Dixon-Koen,Adams,Winterburn!
Draxler je obavezan na ljeto, bilo bi dobro pokusati sa Kedirom! Ako je za neku razumnu cijenu, naravno...

Strasno, odbrana podsjeca na onu granitnu, Dixon-Koen,Adams,Winterburn!
Draxler je obavezan na ljeto, bilo bi dobro pokusati sa Kedirom! Ako je za neku razumnu cijenu, naravno...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Wenger priznao: Da sam imao više vremena, Kallstrom nikada ne bi potpisao za Arsenal
JEDINO Arsenalovo pojačanje u zimskom prijelaznom roku, Kim Kallstrom, pauzirat će oko četiri do šest tjedana, rekao je Arsene Wenger.
Trener Arsenala doveo je 31-godišnjeg Šveđanina iz moskovskog Spartaka, a Kallstrom je trebao ojačati vezni red Topnika koji je oslabljen ozljedama Aarona Ramseyja i Jacka Wilsherea.
"Ne bih odobrio transfer da sam imao više vremena na raspolaganju. Dugo sam razmišljao hoćemo li ga uzeti ili ne, ali došli smo u situaciju biti ili ne biti. Morali smo ga uzeti pod tim uvjetima, možda će nam trebati u ožujku ili travnju", rekao je Wenger, koji financijski neće previše izgubiti. Naime, moskovski Spartak se obvezao da će Kallstromu kroz narednih šest mjeseci isplaćivati plaću.
"Postoji mogućnost da nikada ne zaigra, ali postoji i ona druga mogućnost, a to je da postigne pobjednički pogodak u ključnom trenutku. Na kraju sezone ćemo znati jesmo li pogriješili s ovim transferom", za kraj će Wenger.
nije imao vremena,a govorio kako teško rade na dovođenju nekoga,amater mutavi
JEDINO Arsenalovo pojačanje u zimskom prijelaznom roku, Kim Kallstrom, pauzirat će oko četiri do šest tjedana, rekao je Arsene Wenger.
Trener Arsenala doveo je 31-godišnjeg Šveđanina iz moskovskog Spartaka, a Kallstrom je trebao ojačati vezni red Topnika koji je oslabljen ozljedama Aarona Ramseyja i Jacka Wilsherea.
"Ne bih odobrio transfer da sam imao više vremena na raspolaganju. Dugo sam razmišljao hoćemo li ga uzeti ili ne, ali došli smo u situaciju biti ili ne biti. Morali smo ga uzeti pod tim uvjetima, možda će nam trebati u ožujku ili travnju", rekao je Wenger, koji financijski neće previše izgubiti. Naime, moskovski Spartak se obvezao da će Kallstromu kroz narednih šest mjeseci isplaćivati plaću.
"Postoji mogućnost da nikada ne zaigra, ali postoji i ona druga mogućnost, a to je da postigne pobjednički pogodak u ključnom trenutku. Na kraju sezone ćemo znati jesmo li pogriješili s ovim transferom", za kraj će Wenger.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Jesu vise smorili sa tim Kallstormom kao da je dosao da igra prvih 11 a ne da sjedi na klupi i to samo kada ima mjesta...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Jesu vala smorli momački. A gledaj Oxa nije se zayebavo kad je reko da igra tu poziciju
.
Iako je moje mišljenje da bi bilo traćenje talenta da on igra negdje u sredi a ne na krilo, jer tek kad je došao sa 18 godina vidjelo se da je momak kompletan igrač, brzina dribling kontrola, šut, balans, fizička sprema, ma sve.
Uz iskustvo da bude na pravom mjestu u pravom momentu sigurno će postat igračina.

Iako je moje mišljenje da bi bilo traćenje talenta da on igra negdje u sredi a ne na krilo, jer tek kad je došao sa 18 godina vidjelo se da je momak kompletan igrač, brzina dribling kontrola, šut, balans, fizička sprema, ma sve.
Uz iskustvo da bude na pravom mjestu u pravom momentu sigurno će postat igračina.

nadam se da sad Wenger prati naftaski derbi, i da vidi kaja taktika i kako se postavit protiv naftasa sa Bliskog Istoka i kako ruska Lada vuce kad je voda pod grlom.
Gunner4ever
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da je protiv nas Demichelis igrao u sredini terena ne bi nam dali ni 2 gola od onih 6 koliko su dali sa Fernandinhom u sredini.Arsenator je napisao/la:nadam se da sad Wenger prati naftaski derbi, i da vidi kaja taktika i kako se postavit protiv naftasa sa Bliskog Istoka i kako ruska Lada vuce kad je voda pod grlom.
Puno Fernandinho znači ovoj ekipi, to se sad vidi.
A on?QUARTERBACK je napisao/la:Da je protiv nas Demichelis igrao u sredini terena ne bi nam dali ni 2 gola od onih 6 koliko su dali sa Fernandinhom u sredini.Arsenator je napisao/la:nadam se da sad Wenger prati naftaski derbi, i da vidi kaja taktika i kako se postavit protiv naftasa sa Bliskog Istoka i kako ruska Lada vuce kad je voda pod grlom.
Puno Fernandinho znači ovoj ekipi, to se sad vidi.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.