Hvala, izviniConsigliere je napisao/la:Predaj Mahut, otisao u tri lijepe!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala, izviniConsigliere je napisao/la:Predaj Mahut, otisao u tri lijepe!
uzimam ovo.GazijaKalesija je napisao/la:Lodz Ž - Dabrowa Gornicza Ž 1 @2,70.
Ovo ako ne prođem stvarno onda se ne isplati više pratiti me, skoro ih dobile u gostima 1-3, samo 2 boda više gošće imaju, tako da idemooooooooo
Sada ili nikada.bevanda4 je napisao/la:uzimam ovo.GazijaKalesija je napisao/la:Lodz Ž - Dabrowa Gornicza Ž 1 @2,70.
Ovo ako ne prođem stvarno onda se ne isplati više pratiti me, skoro ih dobile u gostima 1-3, samo 2 boda više gošće imaju, tako da idemooooooooo
u Marathonbeta tečaj 3.00 na domaćiCe
druze jesil uplatio preko kartice,cuo sam da se dugo ceka transfer novca,pa ak moze info ???retro je napisao/la:Ako uplatim preko kartice na wwin, mogu li podici u kladionici ili mora opet na karticu, zna li neko?
12tutticapi je napisao/la:Moze li netko vidjeti koliko je Bjelica dao,ne mogu otvoriti ovaj link na mobitelu
nitko družeapocalyps je napisao/la:Sto se rutinski zaleti na ovu odbojku,ko me nagovorrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiii
Pa buraz znam,nisam djabe to napisao....bevanda4 je napisao/la:
nitko druže
Ja bi odigrao mozda Nancy over 71.5, redovno daju preko, Asvel kuci redovno prima vise, kod Nancya 4 Amera u petorci daju prosjecno 55 poena po utakmici, nose igru, veoma dobri za 3 poena ako ih krene mogli bi i do 90Otelo je napisao/la:Asvel-Nancy sta igrati ?
Lijepo je krenuloOtelo je napisao/la:I umjesto z2 stavim z1![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.