vala bašDesole je napisao/la:Neka neko makar sredi stream za tekmu s Partizanom, nemamo svi AS3
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vala bašDesole je napisao/la:Neka neko makar sredi stream za tekmu s Partizanom, nemamo svi AS3
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ocekivan sastav,mislim da ce krste biti u špicu a bilbija i puric po krilu a stojcev prednji vezni ,cimirot i radovac zadnji vezni .svidja mi se ova postava po mok ukusuVanBasten je napisao/la:Početni sastav za današnju tekmu: - Delač, Tadejević, Barić, Dupovac, Trivunović, Cimirot, Radovac, Stojčev, Velkoski, Purić i Bilbija.
Kontam da je Krste na lijevom krilu.bordobijeli je napisao/la:ocekivan sastav,mislim da ce krste biti u špicu a bilbija i puric po krilu a stojcev prednji vezni ,cimirot i radovac zadnji vezni .svidja mi se ova postava po mok ukusuVanBasten je napisao/la:Početni sastav za današnju tekmu: - Delač, Tadejević, Barić, Dupovac, Trivunović, Cimirot, Radovac, Stojčev, Velkoski, Purić i Bilbija.![]()
moglo bi i to biti onda je bilbija u špicuVanBasten je napisao/la:Kontam da je Krste na lijevom krilu.bordobijeli je napisao/la:ocekivan sastav,mislim da ce krste biti u špicu a bilbija i puric po krilu a stojcev prednji vezni ,cimirot i radovac zadnji vezni .svidja mi se ova postava po mok ukusuVanBasten je napisao/la:Početni sastav za današnju tekmu: - Delač, Tadejević, Barić, Dupovac, Trivunović, Cimirot, Radovac, Stojčev, Velkoski, Purić i Bilbija.![]()
Imas na nasoj fb grupikanarinac je napisao/la:imali igdje da se moze pratiti makar tekstualni prijenos
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 23 gosta.