Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

drop
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la drop » 24 jan 2010, 23:13

Realno Inter je trenutno za klasu jaci od Milana...milanezi su imali više od sat vremena igraca više,a još su primili i drugi gol...sudija je sjebo mec sa onim iskljucenjem Snajdera zbog aplauza,a nije iskljucio Muntarija koji je krvnicki išao na svaku loptu.
Inter je 90% novi/stari prvak....5 put za redom...respect.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 jan 2010, 23:15

daffy je napisao/la:ne znam za Milan jer me od 2005 godine ne interesuju.. uvijek su ispod nas.. inter svake godine dobija prednost od sudija, jer se sudije vise boje svirati protiv njih.. Juventus je ove sezone imao i Serie A 1 penal, a prije toga nije imao godinama.. i ne znamo kako je vise izvoditi penale.. :roll:
jao jao neivnascadi :roll: :roll:
nema potpisa

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 jan 2010, 23:17

Lucio "brani" go rukom, Milan dobije penal ALI onda Julio Cesar brani penal Ronaldinhu i TO JE TO! Snajder se bunio, pojeo ****, ispo majmun, dobio crveni a nakon toga Inter dao jos jedan go i TO JE TO!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jan 2010, 23:23

pobjeda zasluzena...reko sam ja fino nakon juventusa da se ne nadate puno milanezi...nije to ta igra koja obecava..dzaba sve al jbg...inter je prejak za sve tamo.Jedino juve sto ga moze dobit...i to na srcanost i zelju....al inter je nedodirljiv tamo za sve...realno i objektivno(teskog srca :D )
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 23:24

zaslužena pobjeda intera, bili su bolji, sudija zasro skroz, poslije crvenog sve neke kompenzacije, ali nije to razlog poraza milana, jednostavno imamo samo 2 kvalitetna stopera i samo 1 beka, a od njih 3 dvojica ozljeđena, tako da se više nije ni moglo.
skudeto 90% ide interu, za drugo mjesto borba roma-milan, ali ima još puno do kraja i uvjek se se može desiti nešto nepredviđeno. Plan na početku sezone je bio mjesto u LP, skudeto niko nije ni spominjao tako da sam ja i sa 2 ili trećim mjestom zadovoljan ali samo ako se na ljeto dovedu prava pojačanja, a to je obavezno lijevi bek top klase i takav napadač, plus naći nekog mladog talijanskog štopera za rezervu, zahvaliti se favalijiju, odu, jankulovskom i kaladzeu, 2-3 igrača iz primavere uključiti u prvi tim i naravno ostaviti leonarda još dosta sezona
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2010, 00:04

slika

Materrazi nakon utakmice sa maskom Berlusconia :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 25 jan 2010, 00:06

Stole iz Bora je napisao/la:Lucio "brani" go rukom, Milan dobije penal ALI onda Julio Cesar brani penal Ronaldinhu i TO JE TO! Snajder se bunio, pojeo ****, ispo majmun, dobio crveni a nakon toga Inter dao jos jedan go i TO JE TO!

Ukratko :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 25 jan 2010, 00:19

liga na zalost ostaje dosadna. ove interniste vise niko ne zaustavi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 jan 2010, 00:26

Liga u isto vrijeme i nije interesantna i jeste INTEResantna XD.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 jan 2010, 01:05

jbg-a,cestitke Interu na pobijedi!!!
Nado sam se pobijedi MIlana,tako da mi(Roma) ulazimo u borbu za titulu,ovako nam ostaje samo da se borimo za odlazak direktno u ligu prvaka!!!

A sto se ticce prvaka italije,mislim da je Inter osvoio 99%!!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 jan 2010, 01:09

čestitke interu! pobjeda čista ko suza.

inter krenuo mnogo ofanzivnije i odlučnije od prve minute i stvaraju već nekoliko izglednih prilika preko odličnog milita. taman kad se milan malo oslobodio početnog pritiska snijder dobiva crveni (koji glupan) i time još više olakšava milanu. tada inter igra bunker sa opasnim kontranapadima. milan je imao više lopte u posjedu ali bila je to jalova inicijativa. mourinho je dobro pročitao jednodimenzionalnu igru milana. milanova desna strana bila je vrlo slaba sa beckhamom i abateom. igra se svodila na to da se lopta daje ronaldinhu koji pokušava nešto i traži borriella. s druge strane beckham je uputio dosta centaršuteva ali lopta nije htjela u gol a lucio i samuel su sve to čistili. inter je s druge strane bio vrlo kompaktan i opasan u napadu. drugi gol intera je bio sto posto greška dide. inače pandev rijetko postiže golove iz slobodnjaka a ona je lopta išla gotovo po sredini i dida je to trebao skinuti. a i sudija je pomakao taj slobodnjak više u sredinu a faul je bio više s desne strane al nema veze. protiv takvog intera milan nije mogao. da je umjesto beckhama igrao pato, da su zambrotta i seedorf bili fit bilo bi možda nešto. da ne govorim za nestu... iako je i favalli solidno odradio svoj posao u odbrani. što se tiče crvenog za snijdera da pojasnim. čini mi se da je to bilo predprošle sezone kada su suci u italiji dobili naputak da se svako komentarisanje sudijske odluke najoštrije sankcioniše. a naročito su osjetljivi na ovako ironično aplaudiranje. neko je morao dobiti crveni i situacija se nakon toga koliko toliko smirila i sudija je pokazao ko je boss na terenu.

za kraj šta da kažem ode inter na ogromnih +9. kada bi pobjedili viole u gostima u toj zaostaloj tekmi održali bi koliko toliko priključak za interom. duga je sezona, tek je januar možda inter izgubi još ponegdje koji bod. forza milan!

usput onom mourinhu bi volio više facu zgužvat nego da mi neko da 100 eura 8-)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jan 2010, 02:36

Hvala vam svima na sudjelovanju u Serie A i ove godine, championship over, vidimo se dogodine. :P
...Život za Široki...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jan 2010, 10:12

Google je napisao/la:jbg-a,cestitke Interu na pobijedi!!!
Nado sam se pobijedi MIlana,tako da mi(Roma) ulazimo u borbu za titulu,ovako nam ostaje samo da se borimo za odlazak direktno u ligu prvaka!!!

A sto se ticce prvaka italije,mislim da je Inter osvoio 99%!!!
Mislim da Roma sa ovakvom igrom će bit jedini konkurent Interu... Samo da nastavite ovako...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 jan 2010, 11:19

kazem ja da je inter tito za ostale klubove u seriji A nesto kao barca za klubove primere :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 11:32

svaka čast interu pokazali su da su jači ;) milito i pandev su savršen tandem u napadu.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jan 2010, 11:43

Evo čitam na jednom portalu da je Materazzi stavio masku Berlusconia na lice i tako slavio pobjedu nad Milanom... Ako neko ima sliku možel' je postavit ovdje, da i mi vidimo :)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 11:57

GunnerS je napisao/la:Evo čitam na jednom portalu da je Materazzi stavio masku Berlusconia na lice i tako slavio pobjedu nad Milanom... Ako neko ima sliku možel' je postavit ovdje, da i mi vidimo :)
eto imaš gore, jedno desetak postova iznad :D miky_hz postavio ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jan 2010, 12:02

a budale u pm :D

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 jan 2010, 12:36

pazza inter amala - ludi inter , sinoc je bilo ludo , fenomenalno poslije gluposti snijedera koja je opet izazvana greskom rochia koji um jesto da da ambrosiniju karton za start sa ledja i ometanja lucia u prodoru on daje luciu karton za simuliranje i izaziva reakciju koja dovodi do toga da ostajemo sa 10- oricom .
cesar na golu fenomenalan ne samo zbog penala cijeli mec je bio siguran i tako cijeloj odbrani ulijevao samopouzdanje
maicon imao i dobre predore ali najvaznije je bilo da zaustavi ronaldinja i uspio je upotpunosti
samuel siguran cvrst sjajan
lucio kako reci za nekog ko je iskljucen da je bio dobar ali lucio sinoc to jeste sigurno , prvi karton ne zasluzen a drugi iako je pogrijesio i igrao rukom sprijecio je gol a cesar zavrsio posao sa odbranom penala
santon buducnost intera i sjajna igra u oba pravca i to poslije duze pauze i losije forme
zanetti , o njemu bih mogao napisati roman ali cu samo reci da covjeku treba napraviti spomenik i to danas vec poceti praviti, fenomenalan
cambiaso borben jak siguran , onakav kakav se i ocekuje da bude
muntari najbolja tekma ove sezone , imao je puno problema ali je sinoc radio i uradio mnogo
motta za ono vrijeme koje je igrao sasvim korektno odradio
sneijeder do te 27 min. najbolji na terenu a onda jbg , sve se dobro zavrsilo ali da je bilo drugacije vjerovatno bi imao puno problema
milito sjajan , sinoc kad je zabio onaj gol i izazvao odusevljenje 80 000 interista mi se ucinilo kao da je svrsio ,ja mogu samo da predpostavljam kako je to zabiti gol u takvom derbiju , kakav je to heben osjecaj
pandev kakva utakmica sjajna tehnika on mi je sinoc bio najbolji brazilac na terenu i najbolji igrac kojeg je inter mogao dovesti u ovom prelaznom roku pun pogodak
balotteli je uradio ono sto je mou od njega trazio i zao mi je sto mu maicon nije gurnuo onu loptu koju je bio ukrao pa da vidimo da li bi se radovao i za koga super mario navija
cordoba kao i obicno svoj posao odradi maximalno dobro
mourinho sjajno postavio igru , pametno reagovao kad smo ostali sa igracem manje i radio prave izmjene u pravo vrijeme , the special one

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 jan 2010, 15:55

vidjelo se sinoć fino za koga balotelli navija. kada je sudija odsvirao kraj svi su interisti skočili i trčali jedni drugima u zagrljaj podignutih ruku u zrak dok je s druge strane tamnoputi mario bez ikakvih emocija pružio ruku favalliju koji je ležao na podu...
usput jučer nije bilo 80 000 interovih navijača na san siru/meazzi. mislim da je omjer domaćin-gost 80:20.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.