Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Jel počeo igrati onaj mali Hadžić iz Herculesa? Znam da je neššto bio povrijeđen? Ako jeste kako sada igra? Igra li Đurić?
Hadzić nije igrao ovog tjedna u porazu od RM Castille (4:0).A za Djurica

,taj ne igra nikako u Trapaniju.Jedno vrijeme bio na klupi sada ga ni tu nema.Mozda je neka povreda u pitanju.
Zadnja izmjena:
Adi_Zepce, dana/u 03 feb 2014, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
-
dubrovnik
-
Kontakt:
bhsport je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Kakav si ti Bosnak sa dna kace a govoriš "vas" ?

E pa svaka cast ako je ovo sve sto si nasao u mom postu, kakav sam ne znam a mislim da to ne moram ni dokazivati.
U postu sam napisao sto mislim o reprezentaciji koju volim i za koju navijam a uvjek se nadju neki koji propituju takve stvari.Jos jednom Susic kaze nasa repka a boga mi meni se cini da to postaje bas njegov obiteljski projekt.
Ti si neki Spahin rodjak, prijatelj, komsija ili sta?
Mi smo susjedi ja sam mislim i vise od prijatelja sa Emirom znam ga od kad se rodio malo sam stariji od njega, a moji starci i njegovi se posjecuju godinama.To nije bitno u ovom svemu ali ipak da naglasim za Emira da je to jedan vrhunski decko kojega nogomet nije pokvario niti promjenio niti malo svima ce prici javiti se i popricati i ljudske osobine ga kvalificiraju da bude pravi kapiten reprezentacije.Malo je danas takvih nogometasa.....
-
Tesla
-
Kontakt:
Iz današnjeg "Sportskog žurnala":
"Posljednjih nekoliko dana pojedini mediji pisali su da bi Gudelj mogao da zaigra za reprezentaciju Republike Srpske, ali i Holandiju pošto ima njihov pasoš:
-Prošao sam sve selekcije Srbije i moja jedina želja je da zaigram u crvenom dresu. Mnogo puta sam to rekao. Imam holandski pasoš, ali to ne znači da sam se odrekao igranja zaa Srbiju. Ja ću nastaviti da radim i dobrim igrama budućem selektoru pokažem da zaslužujem poziv - rekao je Nemanja Gudelj. "
Ovo za repku RS neću da komentarišem, paćenici ne odustaju od gluposti. Nas naravno ni ne spominju, skontali su da bi mogli da izgube ovog igrača.
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
ovaj zabacio udicu i lijevo i desno, pa ko zagrize

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
marconato
-
Kontakt:
Gudelj svakako ima status potencijalnog reprezentativca Srbije, jer je on vec igrao za istu U21 reprezentaciju, tako da je sve na buducem selektoru...Nije on neki "stranac" kojeg treba da se vrbuje, nego bivsi mladi i sada potencijalni reprezentativac Srbije!
Isti slucaj je i sa Pejčinovićem, Medojevićem i nizom drugih kvalitetnih igraca, koji nisu dobili priliku zbog Mihajlovića i njegovih menadžerskih igraca...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 03 feb 2014, 14:24
svi su oni profesionalci na terenu, tako da ni ne gledam puno na ovo s obzirom na kvalitet koji posjeduje

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
drummer
-
Kontakt:
Momci ima li kakvih novosti oko novih igraca,selektor kontaktiran,odgovorio?
-
Batko
-
Kontakt:
Kao da mi je neko rekao da ce izaci tekst o Gudelju u srpskim medijima danas.....
Oprobana taktika, Lazic, Salatic...
-
masteRofPoker
-
Kontakt:
Postao/la masteRofPoker » 03 feb 2014, 14:26
VanBasten je napisao/la:ovaj zabacio udicu i lijevo i desno, pa ko zagrize

Ma nije on zabacio udicu nego novinaru lijece svoje komplekse preko ovakvih "slucajeva".
Da bi se saznala prava istina, treba kod momka otici pa vidjeti sa njim sta i kako razmislja.
Nisam ga gledao ali i ne trebam da zakljucim da je za Zahirovica i Hadzica ovaj decko Van Basten.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
HZSA1991
-
Kontakt:
[quote="Batko"]Kao da mi je neko rekao da ce izaci tekst o Gudelju u srpskim medijima danas.....
Ma uzet će ga Srbija prije nas 100 %
-
drummer
-
Kontakt:
Tekst u srpskim medijima je razumljiv i nije iznenadjenje,vidjeli su da postoji nas interes za Gudelja i odmah reagovali,za njih je to malo vise od igre.Medjutim,to se ne moze i ne smije uzimati kao izgovor da se Gudelj ne kontaktira i ne upita zeli li igrati za reprezentaciju BiH,ne bi me cudilo da bas tako bude.Ako on kaze da ne zeli igrati za nas onda u redu,nek i ne igra.
-
Batko
-
Kontakt:
drummer je napisao/la:Tekst u srpskim medijima je razumljiv i nije iznenadjenje,vidjeli su da postoji nas interes za Gudelja i odmah reagovali,za njih je to malo vise od igre.Medjutim,to se ne moze i ne smije uzimati kao izgovor da se Gudelj ne kontaktira i ne upita zeli li igrati za reprezentaciju BiH,ne bi me cudilo da bas tako bude.Ako on kaze da ne zeli igrati za nas onda u redu,nek i ne igra.
Pa rekao je da hoce? Cemu odma panika?????
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
masteRofPoker je napisao/la:VanBasten je napisao/la:ovaj zabacio udicu i lijevo i desno, pa ko zagrize

Ma nije on zabacio udicu nego novinaru lijece svoje komplekse preko ovakvih "slucajeva".
Da bi se saznala prava istina, treba kod momka otici pa vidjeti sa njim sta i kako razmislja.
Nisam ga gledao ali i ne trebam da zakljucim da je za Zahirovica i Hadzica ovaj decko Van Basten.
Ja sam ga gledao i prije ove medijske kampanje... između njega i Salatića, moj izbor bi bio Salatić.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
drummer
-
Kontakt:
Batko je napisao/la:drummer je napisao/la:Tekst u srpskim medijima je razumljiv i nije iznenadjenje,vidjeli su da postoji nas interes za Gudelja i odmah reagovali,za njih je to malo vise od igre.Medjutim,to se ne moze i ne smije uzimati kao izgovor da se Gudelj ne kontaktira i ne upita zeli li igrati za reprezentaciju BiH,ne bi me cudilo da bas tako bude.Ako on kaze da ne zeli igrati za nas onda u redu,nek i ne igra.
Pa rekao je da hoce? Cemu odma panika?????
Nema panike,samo kazem sta treba uraditi.
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 03 feb 2014, 16:47
Mislio sam napisati vec jucer,da mozemo danas ocekviati intervju Gudelja gdje kaze da je Srbin itd.. Kao i za Lazica. Gudelj je izrazio zelju da igra za nas, na savezu je da prije Srbije reaguje.
-
pazzarac
-
Kontakt:
da je bar istina ovo za Savez,a u komentarima bas bode oci mrznja prema BIH ovih iz RS-a
BiH "krade" Srbiji Gudelja 03 februar 2014 | 10:38(25)
Bivši mladi reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj (22) ozbiljno razmatra ponudu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, da u budućnosti brani boje naših komšija. Predstavnici FS BiH su već kontaktirali fudbalera AZ Alkmara na ovu temu i čekaju odgovor momka koji odlično napreduje u Holandiji i koji je u minulom kolu bio dvostruki strelac za svoj klub protiv Groningena. Gudelj do sada nije bio u planu prethodnih selektora srpskog seniorskog tima, Ne bi uopšte bilo iznenađujuće ukoliko bi se odlučio da reprezentativnu karijeru gradi u dresu Bosne. U međuvremenu, "da" reprezentaciji Bosne i Hercegovine nedavno je rekao talentovani Boban Lazić (20), napadač Olimpijakosa, koji je prošao kompletnu omladinsku školu Ajaksa. Bobanovi roditelji su rodom iz Laktaša, a on je rođen u Holandiji. Selektor mlade reprezentacije BiH Vlado Jagodić je odigrao ključnu ulogu da privoli Lazića da obuče dres zemlje odakle je poreklom i izabere BiH pre Holandije i Srbije.
http://www.****.rs/news.php?news=118 ... mments_box" onclick="window.open(this.href);return false;
S.p.o.r.t.a.l
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 03 feb 2014, 16:59
Kamo srece ako ga je nas savez stvarno kontaktirao. Prije da komsijski novinari isto vrijedno citaju forume.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Cartman
-
Kontakt:
Auu, kad sad Srbende navale na Jagodica, Lazica i Gudelja.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
STEVIE
-
Kontakt:
ovaj clanak o gudelju je svakako cedo propaganda slicno kao sto su i ucinili s lazicem prosle godine. nista novo kad su prekodrinasi u pitanju..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
Cartman
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Auu, kad sad Srbende navale na Jagodica, Lazica i Gudelja.

Poceli su:
Decko kida a vi nemate pojma. Steta sto nam "kradu"igrace ...Lazic , Stevanovic. Maletic Katai...i evo sadi Gudelj. Samo ja ne razumem kako moze Srbin da igra za Bosnu ...Kako mozes da igras Reprezetaciju koju vicu na sred Utakmice ALAH U EKBEN ...Svaka vam cast

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.