FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 16 jan 2014, 14:46

Prosla prozivka, pocele pripreme. Kako sam ja cuo od "novih" samo je Vedo bio na prozivci. Ostali se tek ocekuju. :)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 16 jan 2014, 16:34

Vastecija_GSE je napisao/la:Prosla prozivka, pocele pripreme. Kako sam ja cuo od "novih" samo je Vedo bio na prozivci. Ostali se tek ocekuju. :)
Ovo sve izgleda odlicno, uvjeren sam u miran nastavak sezone i zlatnu sredinu ;) Od ovih na zacelju najbolje smo se pojacali... Jako dobro ovo izgleda! :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 20 jan 2014, 18:28

Posle sezone u Rudar Prijedoru u kojoj je golovima sačuvao „zeleno-crne“ u premijerligaškom društvu Haris Handžić je pojačao švajcarskog drugoligaša „Vaduz“ koji je trenutno prvoplasirani tim. Ekipa iz Lihtenštajna je nakon prvog dela sezone klub sa najvećim izgledima da naredne sezone zaigra u elitnom švajcarskom rangu.

Popularni Hare tvrdi da je „Vaduz“ idealna sredina za afirmaciju mladih fudbalera gde se „bez opterećenja stiže do cilja“, ali ne zaboravlja prijatelje i iskustva koje je stekao u našem gradu.
- Vrijeme provedeno u Prijedoru dugo ću pamtiti i svaki detalj mi se urezao u memoriju. U gradu na Sani imam mnogo prijatelja i često se čujem s njima. Mom bivšem klubu „Rudar-Prijedoru“ želim sve najbolje i da ostvari cilj, opstanak u Premijer ligi BiH. Zdušno ću navijati za bivše saigrače i dajem podršku mom bivšem klubu – istakao je Haris Handžić.

On je nastupio jesenas na četrnaest utakmica u švajcarskoj Drugoj ligi i zadovoljan je odnosom svih prema njemu.
- Zadovoljan sam i formom, ali i svojim napretkom od dolaska u „Vaduz“. Mislim da su i liga i klub pogodni za mlade igrače željne dokazivanja. Još uvijek se nisam izborio za mjesto startera obzirom da je konkurencija velika, ali se ne brinem. Siguran sam da će uskoro doći moje vrijeme jer vjerujem u sebe i imam kvalitet – dodao je na kraju Handžić.

Sportlive.ba

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jan 2014, 22:18

Jedno pitanje, posto su momci iz Radnika neaktivni , sjeca li se neko kakav je Ognjen Radulovic momak je igrao i kod vas ?? Pozzz
www.nkbratstvogracanica.com

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 jan 2014, 12:15

nezainteresovan ,eto kakav...ima nesto u njemu to sigurno al dok ima para...kad nema para onda ga nema nigdje
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 31 jan 2014, 16:53

Novi sportski direktor Slavko Basara, dosadasnji potparol. :D

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 01 feb 2014, 16:06

Vastecija_GSE je napisao/la:Novi sportski direktor Slavko Basara, dosadasnji potparol. :D
svaka vam cast kada ste to smece doveli za sp direktora :o

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 01 feb 2014, 19:17

worchester je napisao/la:
Ovi nasi su poznati po dovodjenju cudaka u klub. :lol:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 feb 2014, 09:15

Jos kad se uzme u obzir da su u sred pripremnog perioda otjerali Gavrana i imenovali čuvenog Gorazda Mihajlova za trenera, stvara se utisak da je ovdje freak show. Nadam se da ćemo ispasti i igrati u 66. ligi. zato sto smo klasicni seljacki klub.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 11:24

Grad je nas DS je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir da su u sred pripremnog perioda otjerali Gavrana i imenovali čuvenog Gorazda Mihajlova za trenera, stvara se utisak da je ovdje freak show. Nadam se da ćemo ispasti i igrati u 66. ligi. zato sto smo klasicni seljacki klub.
Čuj ovo,,,,smjenili trenera-a ko je pa taj gorazd mihajlov,,,,,dje njega iskopaste HA,HA,humorrrrrrrr

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:17

Vastecija_GSE je napisao/la:
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... ovi-trener" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:24

pabizo je napisao/la:
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... ovi-trener" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Grozdi je samo sin poznatog starog novinara Mihajlovskog iz makedonije I ništa vise.covek je bio prosecan nogometas I u svim klubovima dje je igrao bila je tatina veza.Trenersko iskustvo je ravno NULI.A nikada nije vani bio u nekom klubu trener,,,,,,igranje van svoje zemlje u nekom klubu evrope ravno NULI.Totalno nevazan lik u MAK-Nogometu,,,,,,,I SADA SE SVI PITAJU -Šta ce on to bolan da doprinese boljitku rudara prijedor.PROMAŠAJ DECENIJE......

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:43

Vastecija_GSE je napisao/la:Novi sportski direktor Slavko Basara, dosadasnji potparol. :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:45

pabizo je napisao/la:
trener GROZDI trenirao devojcice -SMJEŠNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:56

Halo,greske I samo greške-NAJVECA GREŠKA što je uopšte mali kvazi novinar postao sp.direktor kluba,a jos veca grska dovesti nevaznog lika iz Makedonije za trenera .Vama se smješi prva liga srpske a posle još jedan rang niže.Koji basara koga su ratne strahote napravile da bude novinar.Covjek pojma nema o nogometu,,,,,,,,cijeli se grad smije a vi GREŠITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I samo GREŠITE.FK RUDAR PRIJEDOR zaslužuje boljeg sp.direktora I još boljeg šefa.st.štaba.U PROBLEMU STE OGROMNOM.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 03 feb 2014, 13:09

pabizo je napisao/la:
Halo,greske I samo greške-NAJVECA GREŠKA što je uopšte mali kvazi novinar postao sp.direktor kluba,a jos veca grska dovesti nevaznog lika iz Makedonije za trenera .Vama se smješi prva liga srpske a posle još jedan rang niže.Koji basara koga su ratne strahote napravile da bude novinar.Covjek pojma nema o nogometu,,,,,,,,cijeli se grad smije a vi GREŠITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I samo GREŠITE.FK RUDAR PRIJEDOR zaslužuje boljeg sp.direktora I još boljeg šefa.st.štaba.U PROBLEMU STE OGROMNOM.
Ako iko u Prijedoru voli Rudar to je upravo Basara. Taj covjek zivi za Rudar i bolje on nego neki tamo zubar Jankovic... Bolje i makedonac sa profi licencom za trenera nego Gavran koji nista ove sezone nije napravio od kako je stigao. Sve u svemu gledao sam pripremne utakmice Rudar stvarno ima dobru ekipu za sredinu tabele. :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 feb 2014, 13:33

Sta nam to rade od kluba :roll: :roll: :roll:

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 03 feb 2014, 13:36

Neću da govorim unaprijed i da pljujem čovjeka ili ove što prave poteze takve, ali da je smiješno - smiješno je. Znalo se međutim i prije, one priče po gradu djelimično su i tačne: uleće čovjek sa parama (najpominjaniji nama dragi Radmilo) dovodi sponzore, svoje igrače (evo ispostavi se i šefa) i kreće sve ispočetka. Ostaje nam samo da vidimo šta će biti, ali meni jako glupo prema Gavranu, tjerati čovjeka drugi put na ovaj način. Doduše, možda su se i sa njim nagodili nekako da ode mirne duše. :D

A Basara i njegovu žurnalističku stranu neću da komentarišem, najbitnije je da voli čovjek klub, voli fudbal. On smeta samo ljudima koji se u njegovom tekstu navode u negativnom kontekstu. Inače pozitivna ličnost sa najsmiješnijom frizurom u gradu.

Sretno žuto-plavi!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 feb 2014, 13:44

Ali najjače je:

"Gavran bez primedbi"

02 Februar 2014

Znači, tolike smo seljačine, bas ono.Dovode, odvode, mijenjaju bez ikakvog plana i logike. Ne mislim samo na ovo vec generalno. Ovo je samo vrhunac. I da, ko je Radmilo? Čuo sam za pricu ali kontam da ce to i zvanicno doprinijeti totalnoj "amaterizaciji" kluba. Ne znam uslove saradnje ali ako je cilj razigravanje menadžerskih igrača, bice super :?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 feb 2014, 13:45

Nece ovo izaci na dobro... :?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Maestro^^ i 22 gosta.