Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Alen Škoro
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Meni je to sasvim ok. To znači puno navijačima koji žive od crkavice, a i zašto ne bi klub malo pogurao ljude koji im pune stadion. Svake sedmice imaš priod od milion eura, i ta donacija za koreo je mizerija. Nije ultra stil, to stoji, ali nije loša stvar uopšte.fedeltafrotta je napisao/la:fina je koreo, ali ne podrzavam ovo sto klubovi placaju navijacima da ih prave
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
pobjediše gnjide 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:pobjediše gnjide

Reci mu, reci mu

Golčina danas Candreve, prelijep gol. Zna Edy rabotu, ebo sebe

★★★
11 od 15 bodova kako se vratio
dobro je, s obzirom na kvalitet ekipe 
romatristi, pogodite ko se vraća za derby?!
Mauri kladioničar stari

romatristi, pogodite ko se vraća za derby?!

Taman da dozivi novi poraz. Nije dugo 

Palacio je ozbiljan napadac.Jedan od podcjenjenijih u ligi.Alen Škoro je napisao/la:nek mi samo jos jednom neko kaze da je Palacio ozbiljan napadac...
Cestitke Juventinima,zasluzena pobjeda Juventusa...moglo je i vise od ovih 2 razlike.
YUTO NAGATOMO 

Huska je napisao/la:To mozda zbog onoga Derby D'Italia, ali to je bilo dok juve nije otisao u drugu ligu, jer su bile jedine dvije ekipe koje nisu igrale nista osim Serie A...a sto se tice toga najveci, to je tesko reci, jer svaki susret izmedju trojke je najveci, ipak su ostali daleko iza...jedino rimski derby, ali to je druga prica...Gorki je napisao/la:Jel može neko da mi kaže po čemu je Juve-Inter najveći derbi u Italiji?
ne, nego zbog toga sto su Juve i inter imali najvise titula u tom periodu kada je "uveden" naziv derbi d italia..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Cestitke i od mene na pobjedi juventinima koji duze vremena "drze" jedan nick.
I naravno da ne zaboravim baresija koji nakon blamaza iz kola u kola ima u sebi jos uvijek realnosti.
P.S. skini patikice da lakse uletis.
I naravno da ne zaboravim baresija koji nakon blamaza iz kola u kola ima u sebi jos uvijek realnosti.
P.S. skini patikice da lakse uletis.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
samo što su i oni imali par utakmica gdje nisu ništa odigrali, a dobili. npr protiv udinezea i parme, a u ligi prvaka dominirali protiv galate i kopenhagena, a nisu pobjedili. eh da je situacija bila obrnuta sada bi bila baš minimalna razlika_forzamilan_ je napisao/la:Juve je jednostavno prejak za ostatak lige koliko god meni to teško bilo priznati. Da je tu Roma ili Napoli i oni bi tricu fasovali.
Čestitke Juventusu na tituli mada nije nikad ni upitno to bilo al eto.
vezano za kvalitet prvih 11 rome i juventusa, gledajuci igre ove sezone ne vidim neku bitnu razliku

nema potpisa
previše sam se ponadao, al baš. bice bolje kada dodje normalna ekipa tipa kijevo verona koja se zna braniti, a ne ovi bogalji koji su kao došli neizgubiti, a lopte ne znaju izbitiStranac je napisao/la:I ja mislim da je gore Admiru nego Interistima.

nema potpisa
- francobaresi
- Kontakt:
Buffon,Pirlo i Barzagli. Dosta bitni igrač koji će trebati jako brzo zamijenu. Zatim Licht, Chiellini, Tevez vrlo brzo će proslaviti 30. odnosno 31. rođendan. To su izuzetno bitni igrači koji su već duboko u poznim godinama, odnosno već su ušli u taj period. Klupu neću brojati i igrače poput, Vučinića,Pelusa,Padoina,Pepe(koji je odavno prežaljenPogba je napisao/la:Na oko samo, istina da u svakoj liniji po jedan ima 30 ili više, Tevez, Gigi, Pirlo i Barza, ali je kostur i dalje mlad relativno, u odbrani dvojica 1987 godište, jedan 88, veza 86, 87 i 93, Asamoah igra svugdje i 88 je godište.francobaresi je napisao/la:Najzrelija i najkvalitetnija ekipa u ligi, možda ne na svim pozicijama ali strašnom trkom to nadoknade. Samo im je velika mana što u ovom trenutku imaju lijep broj igrača koji imaju 30 ili više od 30 godina. Te nekolik onih koji su na granici. Uskoro će biti potrebna kvalitetna smijena generacije.
Tako da, sa 3-4 igrača opet imaš izbalansirane godine, sada imaš svega četiri ili pet igrača koji podižu granicu starosti.

Jako je bitna stvar da je Juventus trenutni igrački kadar popunio kvalitetno a da nije potrešan ogroman novac, baš suprotno od toga. Zato i jeste najveće pitanje da li će opet uspjeti u tome, ili će biti potrebno ulaganja od 100-tinjak miliona € i više.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlCapitano
- Kontakt:
To Roma nije takve utakmice imala?Admir_Sa je napisao/la:samo što su i oni imali par utakmica gdje nisu ništa odigrali, a dobili. npr protiv udinezea i parme, a u ligi prvaka dominirali protiv galate i kopenhagena, a nisu pobjedili. eh da je situacija bila obrnuta sada bi bila baš minimalna razlika_forzamilan_ je napisao/la:Juve je jednostavno prejak za ostatak lige koliko god meni to teško bilo priznati. Da je tu Roma ili Napoli i oni bi tricu fasovali.
vezano za kvalitet prvih 11 rome i juventusa, gledajuci igre ove sezone ne vidim neku bitnu razliku
Nemoj vise, da je Roma slabije usla u sezonu, igracki mislim, kao Juventus, ne bi bili ni u top 5 na tabeli. Juventus zbog toga i jeste najjaci, jer mogu pregrmiti padove forme i izaci kao pobjednici.
Rominih 11 mozda jeste blizu Juventusu po formi, ali opcenito po kvaliteti nikako. Samo Benatia i De Rossi bi imali mjesta u prvom sastavu Juventusa dok s druge strane svaki od prvotimaca Juventusa osim Bonuccija momentalno upali u prvi sastav Rome. Pametnom dosta.
Necu da me shvatite pogresno, Roma kao klub mi je stvarno draga, lijepo igraju i trenutno veoma pametno rade, ali u odnosu na njih Juventus je 2 godine pametnog rada ispred, sto ne znaci da mozda vec sljedece godine Roma nece biti zaista opasan kandiat za titulu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- francobaresi
- Kontakt:
U Romi rade zaista odlično, imaju nekoliko vrhunskih igrača kojima treba pridružiti još 2-3 kvalitetna pojačanja i eto Vučice u kvalitetnoj borbi za Scudetto.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
nikakva mrznja prema juventusu mi ne moze nabaciti toliku paucinu na oci da ne vidim da ce roma ce tek za godinu dana i neka 2, 3 pojacanja moci u isti recenicu sa ovim juventusom, do tad ne. jednostavno enrique, zeman i andreazzoli su unazadili taj projekat 'nove rome' tako da smo tek od ove sezone krenuli sa pravim radom.
roma je losija za 3 gola razlike i koliko vec bodova..Admir_Sa je napisao/la:samo što su i oni imali par utakmica gdje nisu ništa odigrali, a dobili. npr protiv udinezea i parme, a u ligi prvaka dominirali protiv galate i kopenhagena, a nisu pobjedili. eh da je situacija bila obrnuta sada bi bila baš minimalna razlika_forzamilan_ je napisao/la:Juve je jednostavno prejak za ostatak lige koliko god meni to teško bilo priznati. Da je tu Roma ili Napoli i oni bi tricu fasovali.
4 of the top 5 goalscorers in Serie A are either owned or co-owned by Juventus.

Moguce formacije za veceras

Moguce formacije za veceras

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.