Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

barca_87
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la barca_87 » 03 feb 2014, 00:29

RickBlaine je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:evo i marcin sudija -strucnjak kaze da je opravdano iskljucenje ,sta ces sad Rick :P :D
on se ne razumije jel tako u pravila ko ti :P
Pa nista, sad cu ti reci da na Mundu Deportivu kazu "muy polemico" i da ako je to crveni, da je crveni i Iturraspea. Pozvao bih se i na AS koji kaze "teska odluka", ali te rijeci ne bi imale tezinu.
Za spanjolske kriterije crveni po svemu jeste i vjerujem da bi ga dobio svak, ne samo Ronaldo. Hocu reci da je problem u tim kriterijima i da se za ovo recimo u Engleskoj nikada ne bi dao crveni karton.
jbg svaki savez daje drugacije upute sudijama ,sve se razlikuje ,u engleskoj se pusta grublja igra i sudije vise pricaju sa igracima ,ne potezu lako kartone dok u spaniji kartona metar :)

ak igras kladionicu znas kakve su granice na zute u spaniji a kakve u engleskoj :mrgreen:
drugaciji kriterij sudjenja totalno

kako je tako je ,kriteriji se nece mjenjat to je 100%
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 feb 2014, 01:16

da vam kažem iskreno :mrgreen:

Jese ne yebe živu silu, tom momku treba dati i punu minutažu i punu slobodu na terenu (talentovaniji je barem od polovine prvotimaca Reala)....sreca, pa je žabar ziheraš i ne zna :mrgreen: :P

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 feb 2014, 01:26

Crveni je bio...povuce ga za kosu i to snazno...sreca pa ovaj i nema nesto kose... :D
drag mi je ronaldo, ali ono je idiotski bilo i tak naivno...i njegov potez se ne moze porediti sa ituraspeovim (ili kako vec)...to ti je isto kao kad te neko pomiluje po obrazu i kada ti opali samar...ima tu razlike...a ona je zutocrvene boje.
nego onaj s brojem 20, ili se meni cini ili se fura na cristiana...trci kao on, pokreti u njegovom stilu...itd

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 03 feb 2014, 01:43

let3 je napisao/la:da vam kažem iskreno :mrgreen:

Jese ne yebe živu silu, tom momku treba dati i punu minutažu i punu slobodu na terenu (talentovaniji je barem od polovine prvotimaca Reala)....sreca, pa je žabar ziheraš i ne zna :mrgreen: :P
Mogao bi Bejla na klupu poslati
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 03 feb 2014, 07:50

Korinov je napisao/la:
let3 je napisao/la:da vam kažem iskreno :mrgreen:

Mogao bi Bejla na klupu poslati
Vec neko vrijeme treba da ima prednost nad njim ,but 90M :D

Roja a Cristiano: juega el derbi, pero pueden caerle 3 partidos
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 feb 2014, 09:48

hurem je napisao/la: nego onaj s brojem 20, ili se meni cini ili se fura na cristiana...trci kao on, pokreti u njegovom stilu...itd
ako misliš na hesea, to sam i ja primijetio. Zabaci glavu Nazad kad trci, i ima slične poteze ruke.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 03 feb 2014, 10:21

Jese je nase najvece pojacanje ove sezone,uz dovoljnu minutazu postace igracina,a zasluzio je da starta i derbi u srijedu,pokazace pravi kvalitet.

U usporedbi sa di mariom i baleom puno je prodorniji po desnoj strani,igra kao pravo krilo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 03 feb 2014, 11:20

Red bi bio da kazne Ronalda ali da ne može igrati ni Copu, i to sa neke tri dobre utakmice jer naviknut je na to da bude kraljica ko Lebron da mu se sve živo sudi i da stalno bude zaštićen. Nervira me sa svojim glupostima otkako je došao u Real.

Eto samo je žalosno što kad Ramos dobije crveni priča se o ostavljanju ekipe na cjedilu, Ronaldo to kad uradi svi govore kako je crveni potpuno nezaslužen.

Moj kuurac.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 feb 2014, 12:12

Znači protiv Villareala,Elchea i yebenog Getafea bi mogao pauzirati.
Bale se ne mora dokazivati nikome,najbolji igrač u najjačoj ligi prošle godine ne znam koji qrac ikome ko ima soli u glavi treba tabirit,jedina greška u vezi s njim je napravljena što se moralo čekati da ne odradi pripreme s Madridom, vjerujem da će svim kritičarima začepit usta svojim radom.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 03 feb 2014, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 feb 2014, 12:14

Sveti je napisao/la:
hurem je napisao/la: nego onaj s brojem 20, ili se meni cini ili se fura na cristiana...trci kao on, pokreti u njegovom stilu...itd
ako misliš na hesea, to sam i ja primijetio. Zabaci glavu Nazad kad trci, i ima slične poteze ruke.
I Morata također, čini mi se. :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 feb 2014, 12:17

Mah cijela primera se fura na Apolona yebote,na koga će se furat na midgeta možda :mrgreen:
Don Alfredo Di Stefano

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 feb 2014, 12:21

Arbeloa17 je napisao/la:Red bi bio da kazne Ronalda ali da ne može igrati ni Copu, i to sa neke tri dobre utakmice jer naviknut je na to da bude kraljica ko Lebron da mu se sve živo sudi i da stalno bude zaštićen. Nervira me sa svojim glupostima otkako je došao u Real.

Eto samo je žalosno što kad Ramos dobije crveni priča se o ostavljanju ekipe na cjedilu, Ronaldo to kad uradi svi govore kako je crveni potpuno nezaslužen.

Moj kuurac.
Ramos nas je cini mi se 18 puta u karijeri ostavljao na cjedilu,tako da ti je poredjenje izuzetno glupo.

i da,naravno da Ronaldo za dodirivanje protivnickog igraca nije trebao da dobije crveni,isto kao sto nije ni Ramos trebao da dobije protiv Osasune,ali valjda smo se navikli na Spanjolske sudije koje ocigledno ne razlikuju balet od fudbala.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 feb 2014, 12:22

Upravo tako,yebeni baletani koji padaju kad kihneš pored njih.
Don Alfredo Di Stefano

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 03 feb 2014, 12:32

prvo preseravanje je ovo sa 3 utakm. al bas ..pa lik koji slomi nogu nekom igracu dobije toliko :D sta je njemu Ronaldo slomio ? srce il obbrvu,šišku? a drugo je to sto Ronaldo nije sebi smio dopustiti da onako bude ''ničim izazvan'' i da pogresi.. za ono bi dobio u EPL najvise zuti karton al drugaciji je kriterij u PD . Ali ipak trebaju igraci biti malo slozniji i zastiti svog najboljeg igraca na svijetu a ne da se ceka Ramos i Pepe da razgrnu gamad baskijska :lol: sto se tiče Bejla ,lik je rasturio EPL i sad mu malo treba da se uklopi. neko je rekao da je sljedeca sezona njegova pa i mogla bi biti .. ;)
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 03 feb 2014, 12:42

Je*o crveni,sta cemo mi u srijedu :D

Sreca pa kuci igramo,al nam negine poraz ako se nesto drasticno ne promjeni u njihovim glavama u ova 2 dana.

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 03 feb 2014, 12:56

Demantovat ce nas u srijedu :mrgreen: .. jest da smo zadnje 2 utakmice izgubili .. 2 -1 u kupu uz crveni Ronalda i 0-1 na SB u La ligi ..nakon ove igre niko ne očekuje dobar rezultat ali vrijeme je da izgubi patetiko . Villa ne igra taj meč kako sam vidio :)
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 03 feb 2014, 13:00

slika

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 03 feb 2014, 13:03

ove 3 utakmice vrjede samo za ligu ili i za kup?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 feb 2014, 13:05

E suhi jesi naporan u tri pm,niko odavdje nije kriv što rmbf baš i ne giba kako treba ,seri koliko hoćeš ali riješit ću te tako što ideš na yebeni ignor pa onda kurrcu piši više,yebeni cules..
Don Alfredo Di Stefano

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 03 feb 2014, 13:06

andro234 je napisao/la:ove 3 utakmice vrjede samo za ligu ili i za kup?
kakav bolan tri utakmice i kakav kup... pa komisija nije jos ni zasjedala , pusti ove spanske **** medije sta pisu, stvarno ako za ono dobije tri utakmice :roll:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.