Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
pustite ljude nek se vesele crvenom kartonu najboljeg igraca.. ne kontam zasto ulazite u raspravu kad je ovo njihova noc radovanja jer ih tjesi ovaj rezultat 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
hajde ba sta se nerviras toliko,dobio ronaldo crveni i sta ,mnogi su i za slabije kontakte dobijali crveni karton ,ronaldo je udario lika po licu ,sudija procjenio da je crveni i to je to.ne moze se reci da nije imao materijala za toRickBlaine je napisao/la:Midzet ni za pljuvanje, ni start sa dvije noge, davanje gola rukom, guranje u reklame, nabijanje lopte u publiku ne dobije ni zuti.
Inace, ovaj sudac bas ima muda. Vec drugi put salje Ronalda u svlacionicu.Kao sto je utakmica predzanjeg kola u Ligi gdje su timovi poravnati. Bodovno.Titova-Juga je napisao/la:Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe I svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova.

a mora se i messi spomenut odma ,sta bi njemu bilo ,pa jbt zar mora uvijek biti poredjenja nekog ,nidje veze znaci

hajde sta fali malo bez ronalda ,mozda ce se jese i benzema osloboditi ko alexis i pedro bez messija

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Izbkjanje zubaArbeloa17 je napisao/la:Taj isti kepec je protiv Villarreala imao još gore startove, laktovima rušio igrače ko Ramos i Ronaldo, pa je za to dobio samo prednost i otvoren napad. Da ne govorim o izbijanju zuba pojedinim igračima, ili napucavanju lopte direktno u publiku bez da je imao ikakve šanse da je stigne, naravno s namjerom.Titova-Juga je napisao/la:Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe i svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova za Real.ZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
" onclick="window.open(this.href);return false;
- invincible1921
- Kontakt:
AL TI SI ZVANICNO PRVA OSOBA I UOPSTE NAVIJAC AKO TE TAKO MOZEMO NAZVATI,KOJA PODRZAVA SIMULACIJE
sve si reko ....

=\_1921_/=
mi smo doista losi ronalda treba otjerati ovo je bilo za crveni nek se ljuti marinoj materi
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
nije ni Modric bio toliko dobar , mucili su muku dok su iznijeli loptu sa svoje polovice. Sve u svemu ,dobro su i prošli jer su u 1 poluvremenu mogli 2 3 gola primiti..emir18 je napisao/la:Alonso najlosiji veceras,koliko samo gluipih faulova nakon jednog takvog smo primili i gol bezbroj izgubljeni lopti Modric ga pratio u stopu.
A crvenia Ronalda smijesno ako je on dobio crveni trebao je i onaj cupo,vjerovatno poniste ovaj crveni.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
U pravu je čovjek,ovo je itekako zasluženo.Kakvo takvo udaranje protivničkog igrača i kolega sudac je ispravno postupio.RickBlaine je napisao/la:Za to se daje zuti karton, crveni nikako. Nedovoljno jak kontakt za crvenog. Da je to umjesto ovom idiotu od Gurpegija napravio recimo nekom engleskom mesaru, ovaj bi mu napravio frakturu lica a ne se bacao po terenu.terabajt je napisao/la:Nema on sta ici rukama prema licu protivnicog igraca, dopustio je da ga isprovociraju i zasluzeno je dobio karton.

kad bi brojali koliko ste puta to spomenuli napucavanje lopte messija u reklame ja mislim da bi dosli do podatka da je vise puta to napisano nego hala madridArbeloa17 je napisao/la:Taj isti kepec je protiv Villarreala imao još gore startove, laktovima rušio igrače ko Ramos i Ronaldo, pa je za to dobio samo prednost i otvoren napad. Da ne govorim o izbijanju zuba pojedinim igračima, ili napucavanju lopte direktno u publiku bez da je imao ikakve šanse da je stigne, naravno s namjerom.Titova-Juga je napisao/la:Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe i svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova za Real.ZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni
neko bi rekao messi ubio nekog nozem a ne napucao loptu u je*enu reklamu ,pa jel vi vidite sta usporedjujete

Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 02 feb 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Drug Guevara je rekao: Ukoliko se treses od ljutnje na svaku nepravdu, onda si moj suborac. E tako i kad Barcu ostete, ja se tresem od ljutnje.barca_87 je napisao/la: hajde ba sta se nerviras toliko,dobio ronaldo crveni i sta ,mnogi su i za slabije kontakte dobijali crveni karton ,ronaldo je udario lika po licu ,sudija procjenio da je crveni i to je to.ne moze se reci da nije imao materijala za to
a mora se i messi spomenut odma ,sta bi njemu bilo ,pa jbt zar mora uvijek biti poredjenja nekog ,nidje veze znaci
hajde sta fali malo bez ronalda ,mozda ce se jese i benzema osloboditi ko alexis i pedro bez messija
Da, vec zamisljam scenario po kojem Collina, Merk i Webb daju crveni karton za ovakvu glupost. Ovakvih gruranja i koskanja ima svaku utakmicu, svakakvih provokacija, kod kornera i slicno i ne daje se nista, sto je normalno jer je nogomet muska igra. Zuti karton svakako, za crveni je uistinu preostro.
I ne, ja nisam spomenuo Midzeta sve dok neki lobotomac nije krenuo... Sto nas ne cini drugacijim od tih kad na takve gluposti i odgovaras, al jeebiga, nije ti ni svejedno nakon ovakve sanse za preticanje Barce.
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 02 feb 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
harry_90 je napisao/la:Najaci su mi simpatizeri stranih klubova kada se nerviraju hoce li Ronaldo,Messi ili neko treci dobit zlatnu loptu i ostala s.ranja..Barca kiksa krivi svi kao i Realu..to su neke urote itd.. evo sad Real kiksao i odmah kriv sudija,bil se Messiju dao crveni itd.. o nevaznim stvarima se raspravlja..pruzila im se prilika preteci Barcu i odmah sudija kriv,pogledajte sta Herthi danas se desi na njihovom terenu pa onda nesto pricajte..![]()
![]()

Hertha je imala vremena da postane veliki strani klub iz Njemacke.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Ma dobar je bod.
S obzirom da je ova separatisticka stoka nabrijana ove sezone,dobro je.
Boli me Rac za sudjenje.
Atletico je sad na 3 boda,i neka su.
Citavu sezonu ljudi lete igraju ludjacki fudbal,ginu na terenu i imaju najmanje oscilacija od ove trojke koja je sad na celu.
Iako mislim da im ni to nece biti dovoljno.
Real se izjednacio sa barcom po broju bodova,i ono sto je sada najbitnije jest da se pobjedjuje redovno u malim utakmicama.
Villareal (H) (dosta nezgodna ekipa)
Getafe (A)
Elche (H)
pa onda Atletico u gostima.
Za to vrijeme barca ide na dva nimalo lagana gostovanja (Sevilla i Sosiedad),dok Atletico ima nesto laksi raspored.
Ne treba zaboraviti ni utakmice kupa koje ce biti otezavajuca okolnost za sve tri spomenute ekipe,kao i doadatno opterecenje na rostere.

Boli me Rac za sudjenje.
Citavu sezonu ljudi lete igraju ludjacki fudbal,ginu na terenu i imaju najmanje oscilacija od ove trojke koja je sad na celu.
Real se izjednacio sa barcom po broju bodova,i ono sto je sada najbitnije jest da se pobjedjuje redovno u malim utakmicama.
Getafe (A)
Elche (H)
Za to vrijeme barca ide na dva nimalo lagana gostovanja (Sevilla i Sosiedad),dok Atletico ima nesto laksi raspored.
Ne treba zaboraviti ni utakmice kupa koje ce biti otezavajuca okolnost za sve tri spomenute ekipe,kao i doadatno opterecenje na rostere.
žuti mrav je vješto nabacio centaršut sa strane....naravno, madridska bratija se odmah primila, jedva cekala takav centaršut, Rick Blain prvi, a za njim i ostali....iako konkretno Messi nema nikakve veze sa ovom utakmicom i odlukama sudije, prica se nekako okrenula na pljuvanje MessijaZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni

valjda lakše bude sve u životu kad se sa Messijem saperu usta
- hule_barca
- Kontakt:
Pa kad si glup da ne možeš da skontaš poentu, onda ti ja ne mogu tu pomoći.invincible1921 je napisao/la:AL TI SI ZVANICNO PRVA OSOBA I UOPSTE NAVIJAC AKO TE TAKO MOZEMO NAZVATI,KOJA PODRZAVA SIMULACIJE![]()
![]()
![]()
sve si reko ....
Mes Que Un Club
Nego da se vratimo na normalne teme.
Raduje me odlična igra Pepea i Ramosa.Ovaj Athletic je na domaćem terenu u rangu najjačih ekipa Evrope,odnosno onih koje trebamo uzeti da bi nešto osvojili ove sezone.Igra Ramosa i Pepea dobija na težini,ako uzmemo u obzir i to da je vezni red bio na nivou veznog reda Mladosti iz Župče.Marcelo je bio odličan u defanzivi,pogotovo u prvom poluvremenu gdje je imao minimalnu pomoć Ronalda.
Još jedan plus je Jese.Postaje jasno da će se on zadržati u Madridu i postati jedna od legendi kluba.Rijetki su Canterani kod nas uspjeli,a Jese će biti jedan od njih.
Minus je Di Maria.Već postaje jasno da s njim u sredini mi nemamo šta tražiti u LP.U ovoj situaciji mi je čak i žao što se Khedira povrijedio jer kakav god da je bolji je od ovog ****.Illarra ili Isco moraju uzeti to treće mjesto u sredini,a ne da Benzema mora glumiti veznjaka i pomagati im u organizovanju napada.
Ronaldova nezainteresovanost će nas koštati primljenih golova protiv ekipa s jačim napadom.Aduriz je dobar,ali nije nivo Coste,Ibre,Negreda,Aguera,Alexisa,Mandže i sličnih.
I Carlo treba ranije izmjene praviti.Pogotovo u ovakvim tekmama.
Raduje me odlična igra Pepea i Ramosa.Ovaj Athletic je na domaćem terenu u rangu najjačih ekipa Evrope,odnosno onih koje trebamo uzeti da bi nešto osvojili ove sezone.Igra Ramosa i Pepea dobija na težini,ako uzmemo u obzir i to da je vezni red bio na nivou veznog reda Mladosti iz Župče.Marcelo je bio odličan u defanzivi,pogotovo u prvom poluvremenu gdje je imao minimalnu pomoć Ronalda.
Još jedan plus je Jese.Postaje jasno da će se on zadržati u Madridu i postati jedna od legendi kluba.Rijetki su Canterani kod nas uspjeli,a Jese će biti jedan od njih.
Minus je Di Maria.Već postaje jasno da s njim u sredini mi nemamo šta tražiti u LP.U ovoj situaciji mi je čak i žao što se Khedira povrijedio jer kakav god da je bolji je od ovog ****.Illarra ili Isco moraju uzeti to treće mjesto u sredini,a ne da Benzema mora glumiti veznjaka i pomagati im u organizovanju napada.
Ronaldova nezainteresovanost će nas koštati primljenih golova protiv ekipa s jačim napadom.Aduriz je dobar,ali nije nivo Coste,Ibre,Negreda,Aguera,Alexisa,Mandže i sličnih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
mogo bi u ovih nekoliko kola atletico odlijepit se jos viseDzoni je napisao/la:Ma dobar je bod.![]()
Boli me Rac za sudjenje.
Getafe (A)
Elche (H)
sto jest jest najvise zasluzuju prvo mjesto dosadasnjim igrama ,chollo je napravio samo takvu masineriju
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
let3 je napisao/la: žuti mrav je vješto nabacio centaršut sa strane....naravno, madridska bratija se odmah primila, jedva cekala takav centaršut, Rick Blain prvi, a za njim i ostali....iako konkretno Messi nema nikakve veze sa ovom utakmicom i odlukama sudije, prica se nekako okrenula na pljuvanje Messija![]()
anfakinbilivibl
valjda lakše bude sve u životu kad se sa Messijem saperu usta

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
em' sto valjas gluposti na temi nba i ovdje si poceo, de ba ne brukaj seKawhi je napisao/la:Nego da se vratimo na normalne teme.

Nigdje nisam ni rekao da je remi zbog sudaca. Izgledalo mi je u prvi mah da je odluka pretjerana, ali sam ovdje jasno napisao kako je Ronaldo glavni i jedini krivac za taj karton.Titova-Juga je napisao/la:
Izbkjanje zubanecu ni komentarisati. Da, bas ti je sjajna usporedba, izbiti loptu u reklame I udariti protivnika. Pa ja bi mu samo za ono trazenje penala kada lopta udara igraca u nogu dao zuti. Ciganizam me mnogo nervira u nogometu pa tako i ova situacija sa Ronaldom.Real je imao I vise nego pristojnu sansu za pobjedom a to sto nije uspio nema aps.nikakve veze sa sucem. Crveni sasvim opravdan bas kao I remi. Real bolji u II pol, Bilbao u prvom.
O reklamama nećemo raspravljati, tu si potpuno u pravu.
[youtube][/youtube]

Sve ispod 2 tekme suspenzije je smijesno. Seljacki potez
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.