Hajd nemoj se sikirat - Ako ne bude kao i do sada u vasem slucaju ponisten karton - dobit ce poluvrijeme kazne i eto ga na teren u drugom.Raul_64 je napisao/la:Dobro , svako kolo je Runaldo izlozen provociranju od strane ostalih igraca/navijaca al rijetko kad podlegne pritisku , od prve sezone skoro nikad.
Nije da mislim da bi izvukli 3 boda do kraja svakako.
A kazna ce biti max 1 tekma , a mozda i to ne.
Barcelona je kiksala ovo kolo , ne Real.
Valjalo bi da se dobili al ****.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni 

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- invincible1921
- Kontakt:
busketsa sam vidio svaku tekmu protiv reala nesto,pedro svaki put kad sam gledo barcu,a gledam ih sigurno jednom u mjesecno,a gdje villa i njegova noga protiv reala kad su ga digli igracihule_barca je napisao/la:Mislim nije to bilo toliko bukvalno, ali kad već spominješ to što spominješ. Ne znam koliko pratiš Barcu, vjerovatno kada je LP u pitanju na FTV-u pa si zapazio jednom kako Busquets simulira protiv Intera, pa jednom Pedro protiv Reala, a za Albu ne znam gdje si saznao i to je tebi bilo dovoljno da napraviš dojam da su to najveći simulatori. Ovdje je izgleda gora stvar simuliranjem se "spasiti" od udaranja, nego udarati k'o lud na igrače čime se stigne. A to za Barcu i sudije. Može ti ta proći, ali vjerujem da si i to spoznao samo preko LP, na osnovu 2-3 tekme.invincible1921 je napisao/la: haj ne dipr svijuti,eo ja ne navijam ni za jedne ni za druge,al barcelona je ekipa sa najvise igraca koji simuliraju,znaci ja bi busketsu i pedru a bgm i alba nije daleko,zabrano bavljenje fudbalom radi rusenja eitke i casti ovog sporta.Sudije pa mislim da prosjecnom poznavacu nogometa kad kazes stimanje prvo pomisli na juventus a kad mu kazes pomoc sudije pomisli na barcu ...

=\_1921_/=
Ronaldo je ispao glup i zaslužio je crveni za to.Druga je stvar što je i Iturraspe zaslužio crveni.
Ne znam što dramite toliko.Na najtežem gostovanju smo uzeli bod.
Ne znam što dramite toliko.Na najtežem gostovanju smo uzeli bod.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta mislis da li bi navijaci Reala u tom slucaju mislili da ga je zasluzioZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni

- Titova-Juga
- Kontakt:
Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe i svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova za Real.ZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 02 feb 2014, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Vidi Mesi nikada nije nikoga ovako gurao dok je imao 4 zlatne lopte zaredom. Nije to fazon u sudijama nego kad si najbolji onda ti i karakter to treba da prati. Sve su oci uprte u najboljeg i to i CR7 treba da zna.ZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
Midzet ni za pljuvanje, ni start sa dvije noge, davanje gola rukom, guranje u reklame, nabijanje lopte u publiku ne dobije ni zuti.
Inace, ovaj sudac bas ima muda. Vec drugi put salje Ronalda u svlacionicu.
Inace, ovaj sudac bas ima muda. Vec drugi put salje Ronalda u svlacionicu.
Kao sto je utakmica predzanjeg kola u Ligi gdje su timovi poravnati. Bodovno.Titova-Juga je napisao/la:Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe I svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gurao je Srnu.bparena je napisao/la:Vidi Mesi nikada nije nikoga ovako gurao dok je imao 4 zlatne lopte zaredom. Nije to fazon u sudijama nego kad si najbolji onda ti i karakter to treba da prati. Sve su oci uprte u najboljeg i to i CR7 treba da zna.ZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni
Il tada jos nije imao zlatnu loptu

Sto bi si sikirao.Hajd nemoj se sikirat - Ako ne bude kao i do sada u vasem slucaju ponisten karton - dobit ce poluvrijeme kazne i eto ga na teren u drugom.
Bilo skoro -5 za najvecim protivnikom , a sada je nula.
Jos isti dolazi na ESB , a mi upravo prebrodili tesko gostovanje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
nije profesionalno sto je uradio Ronaldo . Ipak to je najbolji igrač na svijetu i ovo se ne smije desavati..ali eto desava se i najboljem ! da se ratim na igru..dovoljan je i bod ,stigli smo rivale ako ih mozemo nazvati tako a patetiko ce se stici polahko .. niko nije izdrzao pa nece ni ova postava Reala koja je u nekoliko zadnjih utakmica uvijek ista.. potreba je tu rotacija jer fali tu jedan iza benza ronalda jese-a da poveze .. di maria se trudi ,trči ko llud al ne razmislja glavom.. zasto sluzi Isco koji grije klupu svaki meč? vcras nije islo i trebao ga je ubbaciti jer ima sjajan pas i igru.. ne do Allahda je Bejl igrao
dobio bi i 6 -tu sijedu jer sam ih 5 dobio vec nakon ovog ''ubitacnog fudbala'' .. ode sirutku načet od jučer, čuo sam da je senzacija stetna ..

Zadnja izmjena: Ozil10, dana/u 02 feb 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Najaci su mi simpatizeri stranih klubova kada se nerviraju hoce li Ronaldo,Messi ili neko treci dobit zlatnu loptu i ostala s.ranja..Barca kiksa krivi svi kao i Realu..to su neke urote itd.. evo sad Real kiksao i odmah kriv sudija,bil se Messiju dao crveni itd.. o nevaznim stvarima se raspravlja..pruzila im se prilika preteci Barcu i odmah sudija kriv,pogledajte sta Herthi danas se desi na njihovom terenu pa onda nesto pricajte..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Taj isti kepec je protiv Villarreala imao još gore startove, laktovima rušio igrače ko Ramos i Ronaldo, pa je za to dobio samo prednost i otvoren napad. Da ne govorim o izbijanju zuba pojedinim igračima, ili napucavanju lopte direktno u publiku bez da je imao ikakve šanse da je stigne, naravno s namjerom.Titova-Juga je napisao/la:Taj kepec sto ga spominjes ne bi sebe i svoj tim doveo u takvu situaciju u tako bitnoj tekmi kao sto je bila ova za Real.ZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni
Dok je traktora u nasoj odbrani i majmuna na golu smijesno je da ne osvijite ligu. To je sve sto mogu realno da kazem.Raul_64 je napisao/la:Sto bi si sikirao.Hajd nemoj se sikirat - Ako ne bude kao i do sada u vasem slucaju ponisten karton - dobit ce poluvrijeme kazne i eto ga na teren u drugom.
Bilo skoro -5 za najvecim protivnikom , a sada je nula.
Jos isti dolazi na ESB , a mi upravo prebrodili tesko gostovanje.
- hule_barca
- Kontakt:
Ti imaš svoje mišljenje i ja ga poštujem. Mene ne zanima šta će ko reći od tih 100 osoba. Ja vidim stvari svojim očima i razmišljam šta i kako. Nije mi potrebno tuđe mišljenje da ja prihvatim to što ti misliš. Sad te utakmice protiv Reala su posebna priča. Samo ću to kratko napisati ovako. Real je igrao ratnički a Barca je kao odgovor imala simuliranje što je po meni bilo opravdano. Da se ista stvar ponavlja opet bih podržao takvo simuliranje, jer sudija i kad zna da jeste oštar faul ne može sve sankcionisati kako bi trebao, a ionako je preveliki pritisak u tim utakmicama.invincible1921 je napisao/la: busketsa sam vidio svaku tekmu protiv reala nesto,pedro svaki put kad sam gledo barcu,a gledam ih sigurno jednom u mjesecno,a gdje villa i njegova noga protiv reala kad su ga digli igracima daj ba ubjedljivo najpi.ckastija i najhinjastija ekipa na svijetu nema se tu sta pricat,eo ja i ti cemo krenut gradom kojim hoces i pitat 100 ljudi nasumicno bar 98 ce ih potvrditi ovo sto sam ja reko ...
Mes Que Un Club
bparena je napisao/la:Vidi Mesi nikada nije nikoga ovako gurao dok je imao 4 zlatne lopte zaredom. Nije to fazon u sudijama nego kad si najbolji onda ti i karakter to treba da prati. Sve su oci uprte u najboljeg i to i CR7 treba da zna.ZutiMrav je napisao/la:Sta mislite bili kepec za ovo guranje dobio crveni

Ma nije a SRNA..

Ma on ih samo pljuje...
Zar ja

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Alonso najlosiji veceras,koliko samo gluipih faulova nakon jednog takvog smo primili i gol bezbroj izgubljeni lopti Modric ga pratio u stopu.
A crvenia Ronalda smijesno ako je on dobio crveni trebao je i onaj cupo,vjerovatno poniste ovaj crveni.
A crvenia Ronalda smijesno ako je on dobio crveni trebao je i onaj cupo,vjerovatno poniste ovaj crveni.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne vrijedi komentarisat dok ne odu ovi što govore da barcini igrači ne simuliraju,stvarno presmješno da neko to napiše,mene bi sramota bilo to napisat.
Nad tobom sunce najljepše sja
Drago mi je zbog C.Ronalda, sad i on zna kako je kad on pola karijere glumi i iznudjuje crvene tako, primjenili ljudi njegov recept.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- hule_barca
- Kontakt:
Da hoće kad i Midžet dobiti crveni da vidim i taj scenario da li bi mu ukinuli sankcije.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.