Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- KapioFootball
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ovog sam se bojao, da će Atletico od prve minute raditi presing i imati kontrolu nad loptom. Znam da je samo počelo, ali opasno su zagrijani da nas večeras pobijede i ostave na trećem mjestu.
Hajmo po tu pobjedu...
Auu Modrića, jes bezobrazan, đe ćeš to čojku uraditi
Hajmo po tu pobjedu...
Auu Modrića, jes bezobrazan, đe ćeš to čojku uraditi
Kako je ovaj Carvajal qrac od igrača, otkako je došao u Real nije odigrao 3 dobre utakmice. Kakve amaterske greške radi, to je katastrofa
Ramos najbolji igrac Bilbaa
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Ne zna se ko je gori, Ramos, Pepe, Marcelo ili ovaj Carvajal... Kako smiješna odbrana, veselim se povratku dva doktora u prvu postavu. Ovdje je samo pitanje vremena kad ćemo ga primiti.
Kako smijesna odbrana 
Ma kakvi, Bilbao se nafulao i zato ce biti kaznjeni. Ocekujem minimalno 3 gola u mrezi domacih.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Arbeloa i varane vratite se ljubi vas brat
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Mene samo zanima cime je Carvajal zasluzio prvi sastavu u ovako teskoj utakmici pored Alvara fucking Arbeloe. Haj sto je covjek propuha nazad al' od njega je i Khedira korisniji naprijed . 
Nema, bez dva doktora u odbrani ovo ninašto ne liči.
Diego, Arbeloa, Varane, Pepe (Ramos), Marcelo... nekako idealno. Carvajal je stvarno loš, lik od 20 ubačaja 1 pogodi, a o odbrani da ne govorim. Ne mogu više ni gledati koliko me nerviraju.
Diego, Arbeloa, Varane, Pepe (Ramos), Marcelo... nekako idealno. Carvajal je stvarno loš, lik od 20 ubačaja 1 pogodi, a o odbrani da ne govorim. Ne mogu više ni gledati koliko me nerviraju.
Kakvu kravu Real drzi u napadu. Covjek ni jednu loptu ne moze zadrzat u svom posjedu duze od 4 sekunde.
Kakav presing radi Bilbao yebote , ne mogu se s loptom sastaviti .
Znam da cesto vrijedjamo nase drage kopulacione organe,al ovaj benz je bas ko qrac,Znaci lik je mekan u duelima a tvrd kad treba loptu ustopat,uvijek naopako..
Sretno zmajevi!!
a dobro,nije da nas i oni sad nešto rešetaju po golu,tvrda utakmica,obje strane oprezno,1 pogreška bi mogla odlučit utakmicu.geoxx je napisao/la:Kakav presing radi Bilbao yebote , ne mogu se s loptom sastaviti .
Nad tobom sunce najljepše sja
Benzema :ugeek:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Hahahahaha
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.