FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 24 jan 2010, 12:53

ŠB_Fidelis je napisao/la: Eto vidis, upravo si rekao kljucnu stvar koju brojni u ovoj ligi ne shvacaju ili namjerno stavljaju nastranu. Svi bi ulozili u igracki kadar, ostvarili rezultat i smatrali da je to dovoljno, kao da to ne moze bilo tko drugi napraviti na taj nacin, nikome ne pada na pamet prvo osnovne preduvjete ispuniti i vlastite obveze platiti i izvrsiti. Svi imaju te rokove i uvjete i svi ih nuzno moraju zadovoljiti ako zele igrati europska natjecanja. Ali ne, svi odjednom pocnu u zadnjem momentu nekakve kredite vaditi, jamce i navrat-nanos sredjivati, i onda im svatko kriv jer iako su oni ''igrom zasluzili Europu'', teorije urota se vrse i izvlace kad ih se izbaci iz Europe zbog neispunjavanja osnovnih uvjeta za koje su znali i bili upozoreni debelo prije roka, pa tako i Borac u ovom slucaju.
Pa to ti kazem.Samo se sjetim proslosezonskog scenarija,gdje su nam na Gradskom sudije ukrale Evropu,zatim smo mogli upasti umjesto Slobode,medjutim ocigledno je da upravi nije ni bio cilj Evropa,uslovi nisu bili ispunjeni,i vi ste otisli umjesto nas!

Ajde "kao" oprosticemo im blamiranje prosle sezone,iznenadjenje smo bili,niko nije ocekivao tako dobar plasman.Medjutim ove sezone je druga prica!Od samog pocetka se zna da smo kandidati za Evropu,prema tome,opravdanja vise nema.Vremena je dovoljno,para ima sigurno,to se ne bojim,samo je pitanje ima li volje.
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 24 jan 2010, 16:49

dosao i golman dzonlic...ja msm da opet imamo solidnu ekipu i da ccemo izboriti tu evropu vise :D
TREĆI PUT ČASTIMO

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 24 jan 2010, 17:10

borac_sampion je napisao/la:dosao i golman dzonlic...ja msm da opet imamo solidnu ekipu i da ccemo izboriti tu evropu vise :D
$ је ?, $ ' га ' пута на ". Зна $ ", ? у ? ' $ по " ', ' ? ?. С " $ вјероватно - " " ?, & ' - ? $ $.
"" ПУТ ""

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 24 jan 2010, 19:00

ALE BORAC ALE BORAC ALE BORAC ALEALEOOOOOOOOOOOO :!:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 jan 2010, 19:21

Golmani su solidni,njih smo znaci rijesili:Starcevic,Smanja i sad ovaj Dzonlic.Napad na papiru ubitacan! :mrgreen: Bilbija,Kajkut,Vukelja i Bojic! ;) Vezni red respektabilan ako se uigraju...Odbrana,hm,zna li neko sta je sa Petricem?Ako on ostane onda nemamo brige.I sta bi na kraju sa Vranjesom,ide li ili ne ide?
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 jan 2010, 20:14

Ja isto mislim,sad kad je Dzonlic dosao iz Slobode (Mrkonjic Grad,treca liga) i Jovo Smanja isto iz trece lige, i kad je uprava uspjela ostvariti te transfere,da Evropa ne moze pobjeci :cry:

Interesantno je da se nigdje ne moze procitati na koliko su potpisali Vukelja i Vukobratovic,tako da pretpostavljam da se radi o "ugovoru" na 6 mjeseci,tj dok se Vukelja ne izlijeci....

rbhm
Kontakt:

Post Postao/la rbhm » 24 jan 2010, 20:25

ja i dalje ne vjerujem da su podpisali,dok ih moje oci ne vide na terenu nista ne vjerujem...
koliko je samo igraca "podpisalo" za borac u posljednjih godinu dana,do sada bi mogli sastaviti jos jedan tim od njih... :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 jan 2010, 20:36

Ne smije covjek ovdje vise biti ni ironican.....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 24 jan 2010, 20:45

pa šta je ovo, nigdje nema Inter i Milan na tv
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 24 jan 2010, 21:34

VB 1987 je napisao/la:pa šta je ovo, nigdje nema Inter i Milan na tv
ево $ ово ' "

http://www.atdhe.net/12148/watch-inter- ... s-ac-milan
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 jan 2010, 21:49

Schlager je napisao/la:Ja isto mislim,sad kad je Dzonlic dosao iz Slobode (Mrkonjic Grad,treca liga) i Jovo Smanja isto iz trece lige, i kad je uprava uspjela ostvariti te transfere,da Evropa ne moze pobjeci :cry:

Interesantno je da se nigdje ne moze procitati na koliko su potpisali Vukelja i Vukobratovic,tako da pretpostavljam da se radi o "ugovoru" na 6 mjeseci,tj dok se Vukelja ne izlijeci....
U Glasu pise da su potpisali jednoipogodisnje ugovore! Ovo je odlicno ako je tacno.
Takodje, Petric ostaje u Borcu i njemu ce biti ponudjen novi ugovor.
Trazimo jos 2 pojacanja.

Vranjes definitivno odlazi.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 jan 2010, 22:12

Simpatizer je napisao/la: U Glasu pise da su potpisali jednoipogodisnje ugovore! Ovo je odlicno ako je tacno.
Takodje, Petric ostaje u Borcu i njemu ce biti ponudjen novi ugovor.
Trazimo jos 2 pojacanja.

Vranjes definitivno odlazi.
Ovo ako je tacno,vjerujem da cemo imati jednu od najjacih odbrana u ligi!To je bitno!Dobro,ovako sa strane kako sve posmatram,najvise problema nam stvara vezni red...Vranjes dakle odlazi,Maksimovic neupotrebljiv do kraja sezone,Ljubojevic otisao!Eto da nam je Grujic,mozda bi to bilo dovoljno.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 24 jan 2010, 22:37

Eto, ako Petra ostaje onda je definitivno da će Vule u Sarajevo, on je čekao da vidi šta će Petra napraviti u Belgiji...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 jan 2010, 23:31

Dobro je,znaci Vulelja i Vukobratovic ipak godinu i po.....

Ajd,jos da vidimo i ta dva pojacanja koja najavljuju pa cemo onda podvuci crtu jesmo li jaci ili slabiji nego jesenas...

Mislim da ovo sto pise u Glasu da je Petric odigrao veceras protiv Mehelena na mjestu beka nije tacno....prebacivao sam povremeno na tu utakmicu i Petrica nisam vidio nijednom.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 jan 2010, 09:46

Schlager je napisao/la:Dobro je,znaci Vulelja i Vukobratovic ipak godinu i po.....

Ajd,jos da vidimo i ta dva pojacanja koja najavljuju pa cemo onda podvuci crtu jesmo li jaci ili slabiji nego jesenas...

Mislim da ovo sto pise u Glasu da je Petric odigrao veceras protiv Mehelena na mjestu beka nije tacno....prebacivao sam povremeno na tu utakmicu i Petrica nisam vidio nijednom.
Ma meni je to cudno,da on igra probnu utakmicu u Belgijskoj ligi?!Nisam nikad prije cuo za to...Nego na kojim pozicijama se traze ta dva pojacanja?Pretpostavljam vezni i jos....?
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 25 jan 2010, 11:06

U pressu ima intervju sa Zoranom Maricem...kaze da imamo tim za prvaka drzave i da mu je jedino zao sto je otisao Vranjes jel takvog igraca dugo nije vidio,zahtjeva od igraca da poslije utakmice budu umorni od trcanja i zalaganja :D
TREĆI PUT ČASTIMO

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 jan 2010, 11:36

Bez veze....ubjeđen sam da nikad nije pogledao nijednu utakmicu ni Sarajeva ni Širokog ni Zrinjskog,niti zna njihove igrače a odmah se razmeće izjavama da smo najbolji u državi...ne volim to....čak i da jesmo najbolji,treba biti malo umjereniji sa tim najavama.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 25 jan 2010, 11:56

........................Starcevic................................
Stupar.......Petric...............Coric.............Puzigaca..
Kajkut.....Vukobratovic.........Markic...........Jandric
..............................Bilbija
..............Bojic/Vukelja
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 jan 2010, 12:10

borac_sampion je napisao/la:........................Starcevic................................
Mozda umjesto Stupara Stancevski,i da Olja i Kajkut zamjene strane! :mrgreen: Tako bi ja na menadzeru stavio! :mrgreen:
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 25 jan 2010, 12:17

tatamata je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:........................Starcevic................................
Mozda umjesto Stupara Stancevski,i da Olja i Kajkut zamjene strane! :mrgreen: Tako bi ja na menadzeru stavio! :mrgreen:
moze i tako...kad ce nas napraviti na menadzeru? :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.