Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ma u prvom poluvremenu ga daju 90%
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
ispravio sam, pogrijesio biozgmiky je napisao/la:bravo za ove pogođene, što ti je porto zelen misliti će neko da je dobioSPQR je napisao/la:dobar dan jucer, izvuce nba fino. da nije bilo glupog Porta i njihovog debilnog trenera bilo bi savrseno.SPQR je napisao/la:citav vas vec neko vrijeme pa sam se odlucio registrovat, evo i odmene nesto za danas a vezano je za NBA:
A.Drummond 12,5 over
Phila je uzasna pod kosem, primaju bruku poena, a Andre se vratio u formu i igra odlicno. u proslom medjusobnom susretu je zabio 21p.
D.Lillard 17,5 over
I ako je u uzasnoj formi ovo je premala granica za igraca koji je na prosjeku od 20p. Toronto je savrsen protivnik za vracanje forme i postizanje dosta poena.
A evo nesto i za fudbal:
Bologna-Udinese X2
Udinese je vec 4 meca zaredom izgubio i vrijeme da taj niz prekinu. Nisu uopste losa ekipa kako rezultati govore a veceras idu u goste protivniku koji se bori za opstanak i medju najlosijim je ekipama lige.
Maritimo-Porto 2
Nisam navikao da na Porto kvote budu vece od 1,30 tako da danasnju od 1,40 treba iskoristiti. Porto je daleko uspjesniji u medjusobnim susretima i danas bi trebao slaviti.

- diplomatija
- Kontakt:
Gospodin vitienes ispoštovao, na računu 85KM novih, hajmo sad rizzoli odradi pa da čekamo betis kartone za 2 stoje na 2 marcice hah
MB*** Obavještavamo vas da je počelo avansno kladjenje. Više informacija potražiti na uplatnom mjestu. ***

A.Madrid - R.Sociedad 1 1.30
A.Bilbao - R.Madrid 2 1.65
2.15
ja jucer radnicu pitam kaze ona nema nista jos od togaedohz je napisao/la:MB*** Obavještavamo vas da je počelo avansno kladjenje. Više informacija potražiti na uplatnom mjestu. ***![]()
A.Madrid - R.Sociedad 1 1.30
A.Bilbao - R.Madrid 2 1.65
2.15

- masteRofPoker
- Kontakt:
Nisu ni poceli Italijani a ja vec pao, nisam znao da su ovakvi tereni, u Rimu haos a ja zategao 3+. 

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- majestic24
- Kontakt:
Ako promasim Lille danas (igrao sam da daju gol,1.30 kvota) nikad vise francusku ligu necu odigrati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
zabit će ga, i ja sam konto odigrat da lille daje, ali sam se predomisliomajestic24 je napisao/la:Ako promasim Lille danas (igrao sam da daju gol,1.30 kvota) nikad vise francusku ligu necu odigrati

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Consigliere
- Kontakt:
Prekinuta Roma
Sad cu se peglati sa Premierom 2 dana, ako ostali parovi prodju 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nema pegle ljudi, kad vam se tako dogodi, da sve prode i jedna prekinuta tekma, oni su supci pa tako odugovlace malo ali cim ostale tekme zavrse, posaljes sms za isplatu, odmah pare sjednu na racun.Consigliere je napisao/la:Prekinuta RomaSad cu se peglati sa Premierom 2 dana, ako ostali parovi prodju

al ipak, nemoj se ti brinut, nece proc ostali, sta ti je, pa vikend je!?!

15.10.2013.

Skinut drugi u 3 dana..
Australija = Ljubav

U desetom selu živi Antuntun!
- Consigliere
- Kontakt:
Uplatio pare na racun, uletio u kucu 5 do 3 da odigram italijane, stavim na njih 1x iz super ponude 1.10 i sad ce mi razjebati koncept cijelog danaj00k3r je napisao/la:nema pegle ljudi, kad vam se tako dogodi, da sve prode i jedna prekinuta tekma, oni su supci pa tako odugovlace malo ali cim ostale tekme zavrse, posaljes sms za isplatu, odmah pare sjednu na racun.Consigliere je napisao/la:Prekinuta RomaSad cu se peglati sa Premierom 2 dana, ako ostali parovi prodju
![]()
al ipak, nemoj se ti brinut, nece proc ostali, sta ti je, pa vikend je!?!

Fit Tony: I keep my friends close...
kakav je teren na ovome sasulo-verona, imal tu šanse da padaju golovi 

nema potpisa
svi su manje vise uqrcu, tesko da ce igdje doci 3+Admir_Sa je napisao/la:kakav je teren na ovome sasulo-verona, imal tu šanse da padaju golovi
i ja sammajestic24 je napisao/la:Ako promasim Lille danas (igrao sam da daju gol,1.30 kvota) nikad vise francusku ligu necu odigrati

Aj **** ga kladara da ga ****,nekakav Cimbur dere zovegu Twenteu 

1946
Hajde tvente ko boga te molim,,,eto molim te
BHF Bosanska Krajina!
Hajde jos jednaapocalyps je napisao/la:Hajde tvente ko boga te molim,,,eto molim te

Khaddari - G. Muller
Tenis Davis Cup Maroko protiv Luxemburga, moze li iko naci rezultat ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.