slicno sam kontao, kvota na under 3.5 od 1.55 mi se cini soldina.moj uzor-S.G je napisao/la:Samo jedan prijedlog, nadam se da ce bit koristan. Probajte izbjec Liverpool posto ce to biti teska utakmica za njih. Pod pritiskom su da moraju pobijedit jer su favoriti jucer kiksali. A Liverpool se tradicionalno muci na gostovanju kod WBA, nece biti prvi put ako se okliznu tamo.. Stoga, probajte zaobic taj par
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Prekucat ce Liverpool ovaj WBA ko igricu.Znaci 2 ko kuca.Ako ih sada ne ubiju nece nikada.
izbjegnite danas zvezdu, premala kvota a nije ni blizu sigurno, ja ću probati na crnogorce
Zvezda-Budućnost x2 3.60
Zvezda-Budućnost x2 3.60
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 02 feb 2014, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Juče u Njemačkoj Bundesligi ni jedna pobjeda gosta kao ni neriješen ishod.Pošto mi nije realno da Bayern kiksa ja cu da probam na 2.Znači :
Hertha - Nurnberg - 2 @4.10
Pa šta bude
Pa šta bude

Manchester United!
+1EmirSioux89 je napisao/la:Juče u Njemačkoj Bundesligi ni jedna pobjeda gosta kao ni neriješen ishod.Pošto mi nije realno da Bayern kiksa ja cu da probam na 2.Znači :
Pa šta bude
Bayern-Eintracht F.gg3+ 2.80
ne mogu da ne probam po ovoj kvoti, mogao bi se Bayern malo opustiti i gosti uvale jedan što da ne
dobar dan jucer, izvuce nba fino. da nije bilo glupog Porta i njihovog debilnog trenera bilo bi savrseno.SPQR je napisao/la:citav vas vec neko vrijeme pa sam se odlucio registrovat, evo i odmene nesto za danas a vezano je za NBA:
A.Drummond 12,5 over
Phila je uzasna pod kosem, primaju bruku poena, a Andre se vratio u formu i igra odlicno. u proslom medjusobnom susretu je zabio 21p.
D.Lillard 17,5 over
I ako je u uzasnoj formi ovo je premala granica za igraca koji je na prosjeku od 20p. Toronto je savrsen protivnik za vracanje forme i postizanje dosta poena.
A evo nesto i za fudbal:
Bologna-Udinese X2
Udinese je vec 4 meca zaredom izgubio i vrijeme da taj niz prekinu. Nisu uopste losa ekipa kako rezultati govore a veceras idu u goste protivniku koji se bori za opstanak i medju najlosijim je ekipama lige.
Maritimo-Porto 2
Nisam navikao da na Porto kvote budu vece od 1,30 tako da danasnju od 1,40 treba iskoristiti. Porto je daleko uspjesniji u medjusobnim susretima i danas bi trebao slaviti.
Ma fali Anelka i Sesenjon, sami ce to Stariđ i Suarez rijesiti vjerujmoj uzor-S.G je napisao/la:Samo jedan prijedlog, nadam se da ce bit koristan. Probajte izbjec Liverpool posto ce to biti teska utakmica za njih. Pod pritiskom su da moraju pobijedit jer su favoriti jucer kiksali. A Liverpool se tradicionalno muci na gostovanju kod WBA, nece biti prvi put ako se okliznu tamo.. Stoga, probajte zaobic taj par
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Za danas Bilao 1 i Sociedad 2, kvota 45km, moze i dvoznak kvota 6.38 

Pa samo lupetate neke pokusaje (ne)realne ne unistavaj te forum sviju vam!
BOLIVIJA
20:30 Bolivar - Wilstermann 1 @ 1,50

21:00 Real Potosi - Blooming 1 @ 1,45

Kvota: 2,17
20:30 Bolivar - Wilstermann 1 @ 1,50

21:00 Real Potosi - Blooming 1 @ 1,45

Kvota: 2,17
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
diplomatija je napisao/la:Elche-Almeria crveni karton i vise žutih na 20 KM, čekao sam ovog sudiji mjesec dana, vrlo je lak na kartonima i samo je potrebno da rezultat bude bar malo neizvjesan kako bi gospodin vitienes stupio na scenu, a ovo sam još kombinovao sa utakmicama Atalanta i Betis, Atalanta znamo kako je ispala iz kupa protiv Napolija, a betisu gori i sudi im cesar muniz koji me mnogo puta obradovao..
svaka cast doktore sve cestitke

West B. - Liverpool 2 1.8
Catania dg1 1.20 ( moguc je i prelaz na utakmici Catania - Livorno)
Rennes - Lyon KP2 1.76
Muller daje gol 1.60
RKC -Psv PS1 1.65
Akhisar - dg1 1.25
.....
Hertha - Nurnberg X
Betis - Espanyol 2
Rennes - Lyon 2
Roma - Parma X
Nice - Lille 2
Catania dg1 1.20 ( moguc je i prelaz na utakmici Catania - Livorno)
Rennes - Lyon KP2 1.76
Muller daje gol 1.60
RKC -Psv PS1 1.65
Akhisar - dg1 1.25
.....
Hertha - Nurnberg X
Betis - Espanyol 2
Rennes - Lyon 2
Roma - Parma X
Nice - Lille 2
Zar nije onda logicnije X ganjatiEmirSioux89 je napisao/la:Juče u Njemačkoj Bundesligi ni jedna pobjeda gosta kao ni neriješen ishod.Pošto mi nije realno da Bayern kiksa ja cu da probam na 2.Znači :
Pa šta bude

- BenjooJutub
- Kontakt:
Basel 2
Catania 1
Liverpool 2
NEC Nijmegen 1
Kvota 8
Catania 1
Liverpool 2
NEC Nijmegen 1
Kvota 8
Juventus-Inter 2
Po meni mala kvota na juve.Jeste da nisu zijanili boda na svom terenu, al' mislim da ce im inter vcrs nanijeti prvi poraz na domacem terenu.Slicna situacija je bila i prosle godine u torinu kad ih je inter razbio 3:0 ja mislim.Forma,domaci teren te bolji sastav je na strani juveta,al to nikad nije bilo odlucujuce u ovim mecevima.
Po meni mala kvota na juve.Jeste da nisu zijanili boda na svom terenu, al' mislim da ce im inter vcrs nanijeti prvi poraz na domacem terenu.Slicna situacija je bila i prosle godine u torinu kad ih je inter razbio 3:0 ja mislim.Forma,domaci teren te bolji sastav je na strani juveta,al to nikad nije bilo odlucujuce u ovim mecevima.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

poslije male pauze nastavljam
sad igram u tipicu malo

Semper Fidelis
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pazite se danas Real Madrida. Pošto je i Barca kiksala, mogli bi i oni. Pogotovo jer Bilbao NIJE IZGUBIO u ovoj sezoni kod kuće. Još ako uzmemo u obzir da Real ima 8 pobjeda u nizu protiv Bilbaoa, mora tome jednom doći kraj.
Ja bih ovdje probao OBA DAJU i ništa više. Ili OBA DAJU ili izbjeći ovaj par, jer vidim mnogi su tipovali na pobjedu Reala
I još nešto.. Kvota na Juve mi je smiješna, čuj 1,45. Pa ne igraju sa amaterima nekim, Inter je to ipak. I tu treba ganjat x2, ili duplu šansu npr.
Ja bih ovdje probao OBA DAJU i ništa više. Ili OBA DAJU ili izbjeći ovaj par, jer vidim mnogi su tipovali na pobjedu Reala

I još nešto.. Kvota na Juve mi je smiješna, čuj 1,45. Pa ne igraju sa amaterima nekim, Inter je to ipak. I tu treba ganjat x2, ili duplu šansu npr.

Evo mojih prijedloga za danas:
Atalanta-Napoli 2
gosti nemaju vise prava na kiks, vec par utakmica zaredom su odigrali nerijeseno i vrijeme je da napokon nekog i pobijede.
Roma-Avelino kp1
Avelino uzasan gost, Roma se bori za vrh, jaca su ekipa i danas bi trebali pobijediti.
Sassuolo-Verona oba daju gol
duel dvije aktraktivne napadacke ekipe, domacini su se pojacali u prelaznom roku, pogotovo odbranu, doveli su i novog trenera ali cisto sumnjam da su se za par dana uspjeli uigrat i da nece primit gol od izuzetno opasne Verone. s druge strane Veroni fali kapiten i glavni stoper a Sassusolo je doveo i par napadackih pojacanja tako da vjerujem da ce oba tima zabiti danas.
Platanias-PAOK 2
izuzetno dobra kvota na goste koji su daleko upjesniji u medjusobnim susretima a i odlicno su se pojacali u prelaznom roku.
pripazite se danas Rome jer u Rimu pada jaka kisa koja bi mogla teren ubrzo natopit.
s toga vrijedi pokusat broj zutih kartona vise od 4,5 a mozda odigrat i da ce crveni bit jer sudija koji sudi danasnju tekmu cesto pokazuje crvene.
Sretno!
Atalanta-Napoli 2
gosti nemaju vise prava na kiks, vec par utakmica zaredom su odigrali nerijeseno i vrijeme je da napokon nekog i pobijede.
Roma-Avelino kp1
Avelino uzasan gost, Roma se bori za vrh, jaca su ekipa i danas bi trebali pobijediti.
Sassuolo-Verona oba daju gol
duel dvije aktraktivne napadacke ekipe, domacini su se pojacali u prelaznom roku, pogotovo odbranu, doveli su i novog trenera ali cisto sumnjam da su se za par dana uspjeli uigrat i da nece primit gol od izuzetno opasne Verone. s druge strane Veroni fali kapiten i glavni stoper a Sassusolo je doveo i par napadackih pojacanja tako da vjerujem da ce oba tima zabiti danas.
Platanias-PAOK 2
izuzetno dobra kvota na goste koji su daleko upjesniji u medjusobnim susretima a i odlicno su se pojacali u prelaznom roku.
pripazite se danas Rome jer u Rimu pada jaka kisa koja bi mogla teren ubrzo natopit.
s toga vrijedi pokusat broj zutih kartona vise od 4,5 a mozda odigrat i da ce crveni bit jer sudija koji sudi danasnju tekmu cesto pokazuje crvene.
Sretno!
- ViperCator
- Kontakt:
NFL SUPERBOWL
00:30
Denver Broncos - Seattle Seahawks
Najbolji napad lige protiv najbolje obrane lige. Denver je u prosjeku davao 35 golova po utakmici a Seattle je primao 14.
Na jednoj strani Russell Wilson, mladi quarterback Seattlea kojem je ovo prvi superbowl a s druge strane Peyton Manning koji je u karijeri osvojio sve sto se moglo osvojiti.
Marshawn Lynch zabio je 3 od 4 Seattleova touchdowna u doigravanju. Protiv New Orleansa imao je 140 a protiv San Francisca 109 yardi trcanja(jedini igrac u cijeloj sezoni koji je protiv San Francisca otisao 100+).
Russell Wilson je u doigravanju imao 103 i 215 bacenih yardi.
D.Baldwin za Seattle je u doigravanju imao 30 (iz samo 2 bacanja koje je dobio na toj utakmici) i 106 uhvacenih yardi.
J.Thomas je u doigravanju imao 76 i 85 uhvacenih yardi.
I zato:
Seattle Seahawks-Denver Broncos
tip: 2
kvota: 2.00
M. Lynch
postize touchdown
tip: da
kvota: 1.60
M. Lynch
broj yardi trcanjem
tip: vise od 90.5
kvota: 1.90
R. Wilson
broj yardi dodavanjem
tip: manje od 212.5
kvota: 1.85
D. Baldwin
broj yardi hvatanjem
tip: vise od 41.5
kvota: 1.70
J. Thomas
broj yardi hvatanjem
tip: vise od 54.5
kvota: 1,90
00:30
Denver Broncos - Seattle Seahawks
Najbolji napad lige protiv najbolje obrane lige. Denver je u prosjeku davao 35 golova po utakmici a Seattle je primao 14.
Na jednoj strani Russell Wilson, mladi quarterback Seattlea kojem je ovo prvi superbowl a s druge strane Peyton Manning koji je u karijeri osvojio sve sto se moglo osvojiti.
Marshawn Lynch zabio je 3 od 4 Seattleova touchdowna u doigravanju. Protiv New Orleansa imao je 140 a protiv San Francisca 109 yardi trcanja(jedini igrac u cijeloj sezoni koji je protiv San Francisca otisao 100+).
Russell Wilson je u doigravanju imao 103 i 215 bacenih yardi.
D.Baldwin za Seattle je u doigravanju imao 30 (iz samo 2 bacanja koje je dobio na toj utakmici) i 106 uhvacenih yardi.
J.Thomas je u doigravanju imao 76 i 85 uhvacenih yardi.
I zato:
Seattle Seahawks-Denver Broncos
tip: 2
kvota: 2.00
M. Lynch
postize touchdown
tip: da
kvota: 1.60
M. Lynch
broj yardi trcanjem
tip: vise od 90.5
kvota: 1.90
R. Wilson
broj yardi dodavanjem
tip: manje od 212.5
kvota: 1.85
D. Baldwin
broj yardi hvatanjem
tip: vise od 41.5
kvota: 1.70
J. Thomas
broj yardi hvatanjem
tip: vise od 54.5
kvota: 1,90
:citaj:
Swans-Wels 154.5 više 1.85
Igraju četvrti i peti na ljestvici,domaćin kući daje puno koševa a gostima je red da proradi šut jer trenutno nisu pucački raspoloženi, no kad igraju sa današnjim rivalima namjeste ruke pa valjda ih krene i danas. Od zadnjih pet susreta, četiri puta prebacili a samo jednom ne i to zadnji puta kad su igrali, ne vjerujem da će dva puta zaredom ići ispod.
mislim da prolazi i ovo
Eisbaren Bremerhaven-Mitteldeutscher 158.5 više 1.85
Igraju četvrti i peti na ljestvici,domaćin kući daje puno koševa a gostima je red da proradi šut jer trenutno nisu pucački raspoloženi, no kad igraju sa današnjim rivalima namjeste ruke pa valjda ih krene i danas. Od zadnjih pet susreta, četiri puta prebacili a samo jednom ne i to zadnji puta kad su igrali, ne vjerujem da će dva puta zaredom ići ispod.
mislim da prolazi i ovo
Eisbaren Bremerhaven-Mitteldeutscher 158.5 više 1.85
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 02 feb 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.