FT: 1-1bevanda4 je napisao/la:Kolumbija:
Junior - U. Autonoma / 3+ golova @1.81 (Marathonbet)
Statistički, dvije ekipe koje mnogo zabijaju. Odlično su otvorili ovu sezonu, oboje ostvarili pobjede rezultatima 3:2.
Međusobno igrali 6 puta. U tim susretima pao je 21 gol.. Znači, u prosjeku skoro 4 po utakmici.
Junior doma igrao 3 utakmice, sve 3 pobjedio, ali zanimljivija je činjenica kako su golovi padali kroz godine, evo zaključite sami:
Logika nalaže da danas idu ni manje ni više nego 3 komada u mrežu!![]()
Tečaj odličan za odigrati over. Razmislite.
Honduras:
Real España - Marathon / X2 @1.82 (Marathonbet)
Slika će vam, kao i uvijek, sama sve reći.
Jednostavno tip koji se mora odigrati i naći na jednom od tiketa.
Opet se oglušiti na "zakon velikih brojeva", u nadi da će nas i ovaj put preskočiti!
A čujte.. Ako mjesecima možemo stavljati lovu na Man Utd, ne bi me ni dirnulo da me večeras neki žnj Honduraščani zalevateOd ovakvih se parova ne očekuje ništa, a može se mnogo dobiti. Sve je stvar u pojedincu i njegovom načinu klađenja.
UFC:
Bagautinov - Lineker / 1 @1.75 (SuperSport)
Za ovaj par sam izvanrednu analizu pročitao još prije 2 dana. I točno je čovjek napisao kako mu je sumnjiva kvota na Bagautinova (tada je bila 1.85 ako se ne varam) i stvarno.. U svim jačim online kladionicama, tečaj na ovaj par sad je 1.50. Ne garantiram za čovjeka, nisam ga nikad pratio, ali po svemu napisanome, dobio sam dojam da se ne kladi radi reda, već zato što zna i prati. Pa ako tko želi, uzmite i ovo.

FT: 1-1

FT: Bagautinov odlukom sudaca

Žao mi prvog para što nisam uzeo oba gol po istoj kvoti.. A jbg, tko je mogao očekivati da će nakon 6,5,4 gola sad ići 2 a ne 3

Drugi par još jedan u nizu današnjih poklona kladionica. Bar što se kvote tiče!
Treći par upravo završio, baš gledam UFC, Bagautinov odlično odradio posao. Iako je fizičkiji bio slabiji od protivnika, taktički je posložio svoju igru perfektno i Lineker nije imao odgovora. Pametna borba Rusa, zaslužena pobjeda.