Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
sada je vec evidentno da je mirza uletio krizu, nadam se da ce se sto prije izvuci iz iste, sinoc nisam bio u mogucnosti gledati utakmicu nazalost, tacnije zakasnio sam previse pa mi se nije gledalo ali vidim da nisam nista propustio, jedino sto mi je stvarno zao jeste sto nije pogodio trojku koja mu je zastitni znak ali nema veze 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rodjenivelez
- Kontakt:
Mirza je fakat sinoc bio solidan, i dobro je sto se nije rasipao sutevima jednostavno je bilo potrebno da ublazi malo one silne promasaje, i to je i ucinio.
Odigrao je nekih 15 minuta promasio jedan sut za 3, imao sjajan ulaz pod kos, 3 skoka 2 ukradene...
Dakle nije bio velik potrosac lopti, tekma je bila u egalu i jednostavno Kid je morao forsirati PP jer je njegovo iskustvo u takvim utakmicama je ogromno. ( Ali PP kao i veci broj kljucnih tekmi u Nets-ima nije odgovorio zadatku, ovdje mislim na zadnje suteve koje je uzimao u egal utakmicama ).
Meni je to zaista sinoc bilo korektno odradjeno od strane mirze, mozda je morao potraziti koju loptu pod kos, postaviti se, kad vec nije bio otvoren.
Hocu da vidim na '' thebrooklyngame.com '' kako su ga sinoc ameri vidjeli, KAD TAMO GA NEMA
Odigrao je nekih 15 minuta promasio jedan sut za 3, imao sjajan ulaz pod kos, 3 skoka 2 ukradene...
Dakle nije bio velik potrosac lopti, tekma je bila u egalu i jednostavno Kid je morao forsirati PP jer je njegovo iskustvo u takvim utakmicama je ogromno. ( Ali PP kao i veci broj kljucnih tekmi u Nets-ima nije odgovorio zadatku, ovdje mislim na zadnje suteve koje je uzimao u egal utakmicama ).
Meni je to zaista sinoc bilo korektno odradjeno od strane mirze, mozda je morao potraziti koju loptu pod kos, postaviti se, kad vec nije bio otvoren.
Hocu da vidim na '' thebrooklyngame.com '' kako su ga sinoc ameri vidjeli, KAD TAMO GA NEMA

Zalio sam im se zbog ovogrodjenivelez je napisao/la:Mirza je fakat sinoc bio solidan, i dobro je sto se nije rasipao sutevima jednostavno je bilo potrebno da ublazi malo one silne promasaje, i to je i ucinio.

- el-fighter
- Kontakt:
Mirza je sinoc odigrao odlicnu odbranu. Nijednom nije pogrijesio, a cak je i nekoliko puta dobro izbio loptu svom igracu. U napadu nije imao puno lopti, jer su ga jako dobro cuvali, ali se mora priznati ni da mu saigraci nisu davali previse prilika, pa cak ni Deron. Sa jedne strane je dobro sto nije uzeo vise suteva, jer se mogao opet ispromasivati, a sa druge strane je vec pomalo zabrinjavajuce, jer od Dallasa nije odigrao postene utakmice i Kidd mu vec polako smanjuje minutazu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pa kad ubacis 34 poena, jos 24 za 1 cetvrtinu, normalno je da ce te ostali ozbiljnije shvatiti i cuvati... zato se nije ni cuo od one noci, ne moze da dise od protivnickog igraca koji ga cuva, mora da poboljsa svoje kretnje tj. da brze stvara sebi poziciju za realizaciju, mora nastaviti dizati nivo, to je NBA.
- storm_raider
- Kontakt:
Blatche is a game-time decision, Kirilenko is doubtful for the Nets.
Nocas bi bar trebao dobro odigrati, vrijeme je da izađe iz ove loše serije. Nadam se bar 10+ poena i da ponovi onu igru u odbrani iz prosle utakmice i dosta, samo da malo proradi.
Večeras ga premier podcjenjuje - granica na 7.5 ..prodajite kuće i auta
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da lagano ide over ako bude odigrao 20 minuta...Phila cesto prima i po 90-95 poena za 3 cetvrtine tako da se nadam da ce namjestiti sprave.mirzatele je napisao/la:Večeras ga premier podcjenjuje - granica na 7.5 ..prodajite kuće i auta
Ovi ga ne mogu cuvati kao Indiana i OKC i da hoce, jednostavno nemaju kvalitet, a pogotovo rotaciju. Prva postava im je i solidna ofanzivno ali kada Mirza bude igrao na klupu mislim da ce imati itekako prostora da pogadja. Ocekujem 15 poena, naprijed Mirza
- themaniaks
- Kontakt:
U 2 utakmice protiv Phile Mirza je zabio 18 i 11 poena, mnogo laksi protivnik od indiane i oklahome puno primaju sa pozicije PF plus sto su upitni blatchea i kirilenko za veceras,uz moguci blowout gdje bi on trebao dobiti vecu minutazu i ocekujem ga veceras na nekih 10 poena minimalno.Mislim da je na granici 7,5 grehota ne odigrati over
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- el-fighter
- Kontakt:
Vrijeme je da opet procepi, ne vjerujem da moze odigrati jos jednu slabu utakmicu u napadu.
Velež do groba života mi moga
Protiv Indiane nisam gledao bila losa konekcija,juce ne moze biti bolja,i sad kad je utakmica opet losa,valjda ce do utakmice se popravit jer ce biti svega onda 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Kidd says that Kirilenko is out and that Blatche remains a GTD. Joe Johnson is OUT (tendinitis in his right knee).
Bice dosta minuta za Mirzu nocas, smao da to iskoristi fino
Nije iskljuceno da bude u prvoj petorci,mada ne vjerujem.A i vise bi volio da udje sa klupe
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Samo da vrati samopouzdanje,mislim da je to zasad najbitnije..Pa proslu utakmicu se jedva usudio da opali iz igre,i kad je nesto pokusao sam odraditi,uspio je.....Treba se opet vratit na onu malo agresivniju igru u napadu.
Jel to nocas ne igra JJ, AK i Blatche?!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Brooklyn Nets @BrooklynNets 30mLloriS je napisao/la:Jel to nocas ne igra JJ, AK i Blatche?!
Andrei Kirilenko (calf) and Joe Johnson (right patella tendinitis) are out tonight vs Philly. Blatche remains a game time decision. #Nets
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Očekujem da večeras opet rasturi. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.