Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
ajde napravite akciju za Mirzu 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sad ce pick-and-roll za mirzu na klupiKaunas je napisao/la:ajde napravite akciju za Mirzu

a ja livinga
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vratio se brooklyn nakon lošeg otvaranja drugog poluvremena, eh kad bi mirza sad usao i ubacio 2 trice da preokrene ovooo 

Nema više ni onu minutažu. 

mislio sam na to kad uđe u igruQUARTERBACK je napisao/la:sad ce pick-and-roll za mirzu na klupiKaunas je napisao/la:ajde napravite akciju za Mirzu

15.10.2013.
- legenda reala
- Kontakt:
još treba da ispadne iz rotacije 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bojim se da kad se vrati Blec da ce Mirza izgubiti i ovo mjesto u rotaciji zbog Plumlica.
Kako je glup Plumlee 
Edit:
E sad očekujem rafal u 4. četvrtini, mora ga krenuti nakon tri lošije partije.

Edit:
E sad očekujem rafal u 4. četvrtini, mora ga krenuti nakon tri lošije partije.

Zadnja izmjena: armin, dana/u 02 feb 2014, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.
Mirza ima svoje mjesto u rotaciji veceras kao i u zadnjih mjesec dana, ne razumijem cemu razocarenje

HAJDE SADA MIRZA....
MISLIM DA CE IGRAT VECI DIO 4/4

MISLIM DA CE IGRAT VECI DIO 4/4
Plamli je rupa u odbrani i Mirzina minutaza nema veze s njim. Samo Pirs igra dobro na oba kraja parketa i zbog toga je Mirzina minutaza manja. Mirza kad igra ne pogađa i odmah ima manje minuta sto je logično 

covjek ne uzme sut za 7 minuta i odma to znaci da ce ispast iz rotacije cccc
kakav plumlee da ga izbaci frajer rinaka obicna 5 faula za 15min
kakav plumlee da ga izbaci frajer rinaka obicna 5 faula za 15min
-
- Kontakt:
garnett -ploomle-blatche-evans su 5-ce i nemojte vise s mirzom poredit , mirza -kirilenko-pierce eto tako nekako
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma lijepo je on pozicioniran i u napadu, ali ne igra sa D-Willom vise i odmah nema lopti...ostali svako sebe gleda..evo npr Livingston umislio vcrs da je JJ 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mirza uzeo sut
Fenomenalan u odbrani ali ga u napadu zapstavljaju nenormalno i sinoc i veceras,nekad mi se cini kao da ga bojkotuju ne daju mu loptu jednostavno

Fenomenalan u odbrani ali ga u napadu zapstavljaju nenormalno i sinoc i veceras,nekad mi se cini kao da ga bojkotuju ne daju mu loptu jednostavno
SLOBODA NAVIJAČIMA
uništi ih ovaj Livingston, pa kakav kreten braćo draga, taj lopte ne bi dodao, pa to ti je
Trenutno korisnika/ca: Drum, Grk1234, Slatinash_7 i 21 gost.