Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
sad će Redžo da riješi utakmicu 

Ne znam koji mu je.
Evo četvrta uzastopna kako je nenormalno pasivan, valjda u ovoj zadnjoj šut krene, barem to (ako dobije pravu priliku da to pokaže)...

Evo četvrta uzastopna kako je nenormalno pasivan, valjda u ovoj zadnjoj šut krene, barem to (ako dobije pravu priliku da to pokaže)...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Consigliere
- Kontakt:
kobe24 je napisao/la:Ne znam koji mu je.![]()

Gledate li vi utakmice ili brojite poene? Fenomenalan je bio u ovih nekoliko minuta igre, posebno defanzivno. Da su pogadjali u napadu imali bi plus 10
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- storm_raider
- Kontakt:
Eh sada na pauzi poslusajte ovo:
Mene evo zena hoce da slomi koliko se smijem.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Sport je lijek za tijelo i duh.
redžo pade kao da ga je metak pogodio
- rodjenivelez
- Kontakt:
imao je priliku protiv scole, trebao se ('MORAO') spustiti pod kos bar jednom u 8 minuta, u odbrani je bio skoro perfektan
HJAHAHAHAHAHAHA REDŽOOO BRATEEE
baš kad ja gledam Netse, Teletović na klupi, zato, odo' ja na spavanje na poluvremenu da barem vi gledate Mirzeta kad se meni ne da 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
HAHAHAHHAHAHHA PLAČEM HAHHAHAHAHHAHAHstorm_raider je napisao/la:Eh sada na pauzi poslusajte ovo:
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
redzooo i njegovo vođenje lopte
a i glumi vala za oskara, kako pade u odbrani tamo reko bi čovjek da je hibbert uperio ak-47 u njega
ahahahahahahahahahahahahah aj vica hahahahhhahahahaha obicniiiii znaci najobicniji haahahahahahahhahahhahahahahahah ajj

a i glumi vala za oskara, kako pade u odbrani tamo reko bi čovjek da je hibbert uperio ak-47 u njega

storm_raider je napisao/la:Eh sada na pauzi poslusajte ovo:
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

odlicno je odigrao u odbrani,u napadu je samo jednom primio loptu i ostavio je terry-a samog na 3..ja sam zadovoljan,u drugom ocekujem paljbu...
redzo brat nikad ne iznevjeri uvijek me nasmije
redzo brat nikad ne iznevjeri uvijek me nasmije
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

15.10.2013.
Ovi krupni jesu,ovi sitni nisu.

-
- Kontakt:
najgore sto se u studiju i ne znaju smijat na zor se smiju

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nisu skontali vic,pa ono reda radi.lucif3R666 je napisao/la:najgore sto se u studiju i ne znaju smijat na zor se smiju![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa nije ovo valjda bila neka ozbiljna radijska emisija pa ovaj nazvao i ovako se smijao dok je pričao vic ???
ahaahahahahahhahahahah ako jest onda nemam komentara za ove rahile od voditelja

ahaahahahahahhahahahah ako jest onda nemam komentara za ove rahile od voditelja

- Ponos Torina
- Kontakt:
J-bo redzo kidu mater fuj sta rade Teletovicu,pa majku mu pusti ga da odigra 15 minuta u kompletu pa ces da vidis resetanje protivnickog kosa,daj mu malo slobode u pm,sta koji k.rac izmislja toplo vodu sa njim...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja ne mogu da vjerujem da nisi u stanju napravit akciju za Mirzu i da nije uzeo suta...aaa aaaa aaaaaaaa
Gdje sam pomenuo njegovu igru u odbrani?!Consigliere je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Ne znam koji mu je.![]()
Evo četvrta uzastopna kako je nenormalno pasivan, valjda u ovoj zadnjoj šut krene, barem to (ako dobije pravu priliku da to pokaže)...![]()
Gledate li vi utakmice ili brojite poene? Fenomenalan je bio u ovih nekoliko minuta igre, posebno defanzivno. Da su pogadjali u napadu imali bi plus 10
Ok, tu je bio dosta korektan u ovih 7-8 minuta sto je proveo u igri, ali u napadu ne spusta loptu na parket uopste, dodaje je prije nego sto i dodje do njega. Ako vec nema izradjenih suteva, neka pokusa nesto sam da napravi, ne mora samo on glumiti timskog igraca u ekipi.
Vjeruj da mi se na onu stvar popelo da ostanem svaku yebenu noc i da legnem ko popišan.
Nakon Dalasa sam ocekivao i vjerovao da ce svaku narednu ici na 15+, a krenulo je totalno drugacije...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."