Meni se uvijek sviđala Arsenova politika i nisam mislio da ga iko može mrziti ( od navijača Arsenala ), ali vidim da ima hejtera i to žestokih

Usput, prekucao si sa onom slikom na temi Serie A

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma Seaman je zaljubljen u Wengera i to je vec patoloski...gio10 je napisao/la:Ne znam stvarno što toliko hejta čovjeka, eh kamo puste sreće da je neko sličan Wengeru došao u Liverpool.![]()
Meni se uvijek sviđala Arsenova politika i nisam mislio da ga iko može mrziti ( od navijača Arsenala ), ali vidim da ima hejtera i to žestokih
Usput, prekucao si sa onom slikom na temi Serie A![]()
I ja isto mislim... Mada samo da se ne ispostavi na kraju da ta klauzula ne postoji?Desole je napisao/la:Ma nije ga Schalke pustio iz vise razloga ali to nisu toliko finansije. Ima covjek klauzulu koju svako na ljeto moze iskesirati, pa i da bude najbolji igrac SP-a niko nece nuditi vise jer se ta ponuda mora prihvatiti. Jedino da Julian potpise novi ugovor ali to je nerealno. Ja i dalje mislim da je Draxler nas i davno sam rekao da u januaru nece ici nigdje, to je bio stav S04 na tome je i ostalo. Nema tu nikakvih tajni, namjestanja ili upletenih visih sila.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Postoji, moze slobodno potraziti ko hoce kad sam prenosio informaciju iz Bilda da ta klauzula vazi samo na ljeto. To je poprilicno pouzdana informacija i jedan od razloga zasto je S04 mogao sada odbiti ponudu.Gunner4 je napisao/la:I ja isto mislim... Mada samo da se ne ispostavi na kraju da ta klauzula ne postoji?Desole je napisao/la:Ma nije ga Schalke pustio iz vise razloga ali to nisu toliko finansije. Ima covjek klauzulu koju svako na ljeto moze iskesirati, pa i da bude najbolji igrac SP-a niko nece nuditi vise jer se ta ponuda mora prihvatiti. Jedino da Julian potpise novi ugovor ali to je nerealno. Ja i dalje mislim da je Draxler nas i davno sam rekao da u januaru nece ici nigdje, to je bio stav S04 na tome je i ostalo. Nema tu nikakvih tajni, namjestanja ili upletenih visih sila.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
EEEE svaka cast! Ja kada vidim da onaj Geof nesto napise znam da od toga sigurno nema nista... Ali ono sto me fascinira jeste da ima likova koji jos puse njegove fore!BigBigBang je napisao/la:Sta se fatate tog ORsteina debila, taj je govorio kako Suarez ima klauzulu od 40 miliona funti i kako je transfer gotova stvar. A i kad sam vidio da ubleha GeofArsenal pise kako Draxler dolazi odma sam znao da tu nesto smrdi.
Kako ce izvuc vise kad mu na ljeto pocinje klauzula po kojoj ga moraju prodati za 37 miliona funti?cala je napisao/la:Znaju da mogu izvuc vise para za njeg na ljeto, kratko i jasno.
A Arsenal htio dati 30.AllGunsBlazing je napisao/la:Kako ce izvuc vise kad mu na ljeto pocinje klauzula po kojoj ga moraju prodati za 37 miliona funti?cala je napisao/la:Znaju da mogu izvuc vise para za njeg na ljeto, kratko i jasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.