FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@anonimac
Hvala.
Hvala.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Amar je vec u Rovinju.Danas su snjim otisli i Sadikovici i Spahic.
Ozbiljan problem je nastao usljed povreda Kerle i Emraha.Posebno je Kerlina povreda nezgodna i vrlo vjerovatno ce se vratiti u Sar. Uz to,Dino je potpuno nezadovoljan Spahicem,on ne moze nastaviti sa ostalim igracima,mora po posebnom planu raditi da malo dodje sebi kad je fizika u pitanju. Ali sreca pa ima mjesec dana,mogao bi malo doci sebi. Sad je jasno da ce biti povuci-potegni sa zadnjom linijom.
Ova danasnja utakmica je bila nuzno zlo,zrijebom nas je zapalo da igramo prvi dan turnira i prvu utakmicu. Tek prije dva dana su zavrsene fizicke pripreme,poslije kojih se obicno 4-5 dana ne igraju utakmice.Osim toga,put od skoro 700 kilometara autobusom je katastrofa. Zato ne treba gledati ni komentarisati ovaj rezultat,potpuno je irelevantan.
Ozbiljan problem je nastao usljed povreda Kerle i Emraha.Posebno je Kerlina povreda nezgodna i vrlo vjerovatno ce se vratiti u Sar. Uz to,Dino je potpuno nezadovoljan Spahicem,on ne moze nastaviti sa ostalim igracima,mora po posebnom planu raditi da malo dodje sebi kad je fizika u pitanju. Ali sreca pa ima mjesec dana,mogao bi malo doci sebi. Sad je jasno da ce biti povuci-potegni sa zadnjom linijom.
Ova danasnja utakmica je bila nuzno zlo,zrijebom nas je zapalo da igramo prvi dan turnira i prvu utakmicu. Tek prije dva dana su zavrsene fizicke pripreme,poslije kojih se obicno 4-5 dana ne igraju utakmice.Osim toga,put od skoro 700 kilometara autobusom je katastrofa. Zato ne treba gledati ni komentarisati ovaj rezultat,potpuno je irelevantan.
Problem je s zadnjom linijom i da je Kerla spreman. On je dosta nesiguran vec dvije godine, a Spahic nije stoper, jos ako kazete da je nespreman s njim krpiti tu poziciju ne valja nikako. Vjerovatno se i ganja stoper samo da dode sto prije, ovako bice gusto..
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sutra igramo protiv onih Rumuna ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
prekosutra protiv cibalije ( tako pise na fkz.ba)plavalokomotiva je napisao/la:Sutra igramo protiv onih Rumuna ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Znam to, ali ja mislim da sam negdje vidio da sutra igramo jos jednu, mozda grijesim....ZZtop10 je napisao/la:prekosutra protiv cibalije ( tako pise na fkz.ba)plavalokomotiva je napisao/la:Sutra igramo protiv onih Rumuna ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
- Kontakt:
Griješiš. Igramo s Cibalijom u ponedjeljak, a s Rumunima u četvrtak.plavalokomotiva je napisao/la:Znam to, ali ja mislim da sam negdje vidio da sutra igramo jos jednu, mozda grijesim....ZZtop10 je napisao/la:prekosutra protiv cibalije ( tako pise na fkz.ba)plavalokomotiva je napisao/la:Sutra igramo protiv onih Rumuna ?
Izgleda da mi imamo ozbiljnih problema u odbrani .. moj jaran koji igra za novigrad mi rece da je zeljkovic bio danas ocajan, ako na to dodamo i te povrede kerle i emraha bit ce zeznuto pravo .. jamak danas najbolji bio u nasem timu i to daleko ispred ostalih .. drago mi je ovo cuti jer on je glavna violina u sredini i on pokrece sve prema naprijed
bit ce ovo dobro do prvenstva aBd, samo da bude sto manje povreda

Možda nam dođe onaj štoper iz Slavije ?
Otisao je u ZrinjskiGrokok je napisao/la:Možda nam dođe onaj štoper iz Slavije ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ništa onda.miky_hz je napisao/la:Otisao je u ZrinjskiGrokok je napisao/la:Možda nam dođe onaj štoper iz Slavije ?
Nemojte se puno zalijetat oko te price za zadnju liniju,jer se pricalo kako treba stici par igraca na pozicijama koje skripe,zato se ne brinem..uostalom,napad je najbolja odbrana ! 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Željezničar šampion BiH 2011/2012 (svi golovi).
" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar šampion 2012/2013 (svi golovi)
Viktoria Plzen 4 - 3 Zeljeznicar | Highlights | 16.07.2013
Šta je branio Hadžić. Odličan golman.
Željezničar šampion 2012/2013 (svi golovi)
Viktoria Plzen 4 - 3 Zeljeznicar | Highlights | 16.07.2013
Šta je branio Hadžić. Odličan golman.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da ce nama Hadzic biti dobar, ja na njega gledam kao na jednog od boljih golmana u drzavi..
Skidat ce nemoguce i onda ce primiti gol, koji bi 90 % foruma odbranilo jednom rukom, posteno od Amara da ga pusti, nama ionako nije potrebantuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da ce nama Hadzic biti dobar, ja na njega gledam kao na jednog od boljih golmana u drzavi..
Al Slobodi ce valjati, budi siguran...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
+1Guarin14 je napisao/la:Skidat ce nemoguce i onda ce primiti gol, koji bi 90 % foruma odbranilo jednom rukom, posteno od Amara da ga pusti, nama ionako nije potrebantuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da ce nama Hadzic biti dobar, ja na njega gledam kao na jednog od boljih golmana u drzavi..
Ali hvala mu za sve, pogotovo za onu utakmicu u Plzenu jer je spriječio vjerovatno katastrofu i dao nam kakvu takvu nadu.
Ali isto tako i onaj gol što je primio u revanšu je bio smiješan

Ja te volim, volim Željo..
Sad malo gledah statistiku naših igrača na SportSport.ba i prvo što zapazih su naša tri igrača:
1. Armin Hodžić
2. Muamer Svraka
3. Filip Lončarić
1. Armin Hodžić je odigrao 1102 minute, odnosno nešto više od 12 cijelih utakmica u prosjeku i uspio biti najbolji strijelac sa 8 golova, te drugi asistent ekipe (iza Jamaka) sa pet asistencija. Po broju odigranih minuta u ovih 19 kola je tek 9. igrač ekipe.
2. Muamer Svraka je odigrao 11 minuta manje od Hodžića i po tome je tek 10. igrač ekipe po broju odigranih minuta, ali je 3. strijelac tima sa 4 gola, a mislim da ima i neku asistenciju.
3. Filip Lončarić je odigrao 11 cijelih i 14 minuta 12. utakmice i kada je god stajao na golu, Željo nije izgubio utakmicu. Odigrao je ukupno 1004 minute, što ga stavlja na 11. mjesto po broju minuta u igri.
Statistika ne mora ništa reći, ali su ovi podaci zaista interesantni imajući u vidu da je ARA pauzirao zbog crvenog, te da su mu poništena 4 čista gola, a da je Svraka imao dosta problema sa povredom i tokom priprema, a i tokom sezone.
1. Armin Hodžić
2. Muamer Svraka
3. Filip Lončarić
1. Armin Hodžić je odigrao 1102 minute, odnosno nešto više od 12 cijelih utakmica u prosjeku i uspio biti najbolji strijelac sa 8 golova, te drugi asistent ekipe (iza Jamaka) sa pet asistencija. Po broju odigranih minuta u ovih 19 kola je tek 9. igrač ekipe.
2. Muamer Svraka je odigrao 11 minuta manje od Hodžića i po tome je tek 10. igrač ekipe po broju odigranih minuta, ali je 3. strijelac tima sa 4 gola, a mislim da ima i neku asistenciju.
3. Filip Lončarić je odigrao 11 cijelih i 14 minuta 12. utakmice i kada je god stajao na golu, Željo nije izgubio utakmicu. Odigrao je ukupno 1004 minute, što ga stavlja na 11. mjesto po broju minuta u igri.
Statistika ne mora ništa reći, ali su ovi podaci zaista interesantni imajući u vidu da je ARA pauzirao zbog crvenog, te da su mu poništena 4 čista gola, a da je Svraka imao dosta problema sa povredom i tokom priprema, a i tokom sezone.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
nadam se da ce doci jedan stoper i napadac uz aru, valjalo bi nam, ne sumnjam u odbranu titule 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Dok je Eldara ja se ne sikiram bas za stopera, mada nije na odmet dovest još jednog, al najbolje bi bilo dovest nekog tipa zeljkovica da moze i stopera i beka igrat, jer nam bek vise skripi, lijevog haman i nemamo ako je Spahic u takvom fizickom stanju u kakvom se prica da jeste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.