Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Gunner4 je napisao/la:
Reja je potpisao na sezonu i po, ako se ne varamSPQR je napisao/la:Jel Reja u Laziu samo do kraja sezone ili? sta je sa Yakinom koji se spominjao?
Senad Lulic, Antonio Candreva & Federico Marchetti could follow Hernanes out of the Lazio exit door. [Il Messaggero]
Juventus might have an interest to seek contact with Senad Lulic & Antonio Candreva
kao da Giovincu nije cilj igrati na SPLazio coach Edy Reja in the press: "Juventus have 6 strikers, we asked for Giovinco, but he has refused to come to Lazio."
Ha ja prekidose..a mi sa Genoa-om kad smo igrali niko nije ni pomisljo da se prekinevrebac86 je napisao/la:Roma - Parma tko dopusti da se ovo igra![]()
Ma bez obzira na sve, ma tko igrao? bilo to roma ili juve ili inter, ovakve utakmice trebaju biti prekinute , jer to nije vise fudbal!IlCapitano je napisao/la:Nista po cemu drugi nisu igrali i gubili utakmice, prepali se malo u Rimu...
ZanimljivoGk Morgan De Sanctis told ref: "I won't gamble with the Scudetto on a waterlogged pitch."
Ja sam bio za da se i ta tekma prekine! Ali vijerovatno Thohir nema toliki utijecajfedeltafrotta je napisao/la:bilo je gore u genoi kada je inter gostovao
jest al u qrcufedeltafrotta je napisao/la:bilo je gore u genoi kada je inter gostovao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.