Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

gio10
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la gio10 » 01 feb 2014, 21:27

Ne znam stvarno što toliko hejta čovjeka, eh kamo puste sreće da je neko sličan Wengeru došao u Liverpool. :mrgreen:

Meni se uvijek sviđala Arsenova politika i nisam mislio da ga iko može mrziti ( od navijača Arsenala ), ali vidim da ima hejtera i to žestokih :mrgreen:

Usput, prekucao si sa onom slikom na temi Serie A :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 feb 2014, 21:36

gio10 je napisao/la:Ne znam stvarno što toliko hejta čovjeka, eh kamo puste sreće da je neko sličan Wengeru došao u Liverpool. :mrgreen:

Meni se uvijek sviđala Arsenova politika i nisam mislio da ga iko može mrziti ( od navijača Arsenala ), ali vidim da ima hejtera i to žestokih :mrgreen:

Usput, prekucao si sa onom slikom na temi Serie A :lol: :lol:
Ma Seaman je zaljubljen u Wengera i to je vec patoloski...

A nisam znao gdje da je okacim, tamo mi djelovalo najprigodnije... :mrgreen: :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 01 feb 2014, 22:42

Ma nije ga Schalke pustio iz vise razloga ali to nisu toliko finansije. Ima covjek klauzulu koju svako na ljeto moze iskesirati, pa i da bude najbolji igrac SP-a niko nece nuditi vise jer se ta ponuda mora prihvatiti. Jedino da Julian potpise novi ugovor ali to je nerealno. Ja i dalje mislim da je Draxler nas i davno sam rekao da u januaru nece ici nigdje, to je bio stav S04 na tome je i ostalo. Nema tu nikakvih tajni, namjestanja ili upletenih visih sila.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 feb 2014, 22:44

Desole je napisao/la:Ma nije ga Schalke pustio iz vise razloga ali to nisu toliko finansije. Ima covjek klauzulu koju svako na ljeto moze iskesirati, pa i da bude najbolji igrac SP-a niko nece nuditi vise jer se ta ponuda mora prihvatiti. Jedino da Julian potpise novi ugovor ali to je nerealno. Ja i dalje mislim da je Draxler nas i davno sam rekao da u januaru nece ici nigdje, to je bio stav S04 na tome je i ostalo. Nema tu nikakvih tajni, namjestanja ili upletenih visih sila.

I ja isto mislim... Mada samo da se ne ispostavi na kraju da ta klauzula ne postoji? :roll:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 01 feb 2014, 22:47

Gunner4 je napisao/la:
Desole je napisao/la:Ma nije ga Schalke pustio iz vise razloga ali to nisu toliko finansije. Ima covjek klauzulu koju svako na ljeto moze iskesirati, pa i da bude najbolji igrac SP-a niko nece nuditi vise jer se ta ponuda mora prihvatiti. Jedino da Julian potpise novi ugovor ali to je nerealno. Ja i dalje mislim da je Draxler nas i davno sam rekao da u januaru nece ici nigdje, to je bio stav S04 na tome je i ostalo. Nema tu nikakvih tajni, namjestanja ili upletenih visih sila.

I ja isto mislim... Mada samo da se ne ispostavi na kraju da ta klauzula ne postoji? :roll:
Postoji, moze slobodno potraziti ko hoce kad sam prenosio informaciju iz Bilda da ta klauzula vazi samo na ljeto. To je poprilicno pouzdana informacija i jedan od razloga zasto je S04 mogao sada odbiti ponudu.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 01 feb 2014, 22:59

stvar je jasna...poslije Ramizovog setbacka MORALI smo dovest veznjaka jer smo ostali na Artetit pošto Jack nikad nije spreman....o napadaču da ne pričam....Žika ako se povrijedi,to će bit rasulo...molimo Boga da mrcina izdrži :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 feb 2014, 23:54

Sta se fatate tog ORsteina debila, taj je govorio kako Suarez ima klauzulu od 40 miliona funti i kako je transfer gotova stvar. A i kad sam vidio da ubleha GeofArsenal pise kako Draxler dolazi odma sam znao da tu nesto smrdi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 feb 2014, 23:58

BigBigBang je napisao/la:Sta se fatate tog ORsteina debila, taj je govorio kako Suarez ima klauzulu od 40 miliona funti i kako je transfer gotova stvar. A i kad sam vidio da ubleha GeofArsenal pise kako Draxler dolazi odma sam znao da tu nesto smrdi.
EEEE svaka cast! Ja kada vidim da onaj Geof nesto napise znam da od toga sigurno nema nista... Ali ono sto me fascinira jeste da ima likova koji jos puse njegove fore! :lol: :lol:

Sutra lagano 2-0! :mrgreen:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 feb 2014, 00:19

Najveća misterija prelaznog roka - Julijan Draksler i ko mu nije dozvolio da pređe u Arsenal! (VIDEO)

olako ali sigurno Bajern postaje jedan od najomraženijih klubova u Evropi! Do sada su ih, što je donekle logično, mrzeli lokalni rivali, a od ovog prelaznog roka popreko će ih gledati i mnogi navijači inostranih klubova, pre svih Arsenala.
O čemu se radi?
Gostovanje mladog asa Šalkea Julijana Drakslera u emisiji nemačkog Skaj sporta pokrenulo je veliku polemiku oko toga ko je zapravo sprečio njegov odlazak u London u ovom prelaznom roku za fantastičnih 30 miliona funti?! Bez dlake na jeziku 20-godišnji vezista rekao je da je želeo da pređe u Arsenal, ali da mu to nije dozvoljeno...
"Ja sam hteo da odem, međutim, generalni menadžer kluba Horts Held rekao je ne! Nije mi dozvoljeno da pređem u Arsenal", izjavio je tokom gostovanja Draksler.
I sve to ne bi bilo ništa čudno da se Nemačkom ubrzo nisu raširile glasine kako je taj transfer zapravo blokirao Bajern Minhen! Pojedini renomirani novinari nedugo nakon završetka emisije počeli su da preko društvenih mreža "pale" javnost, a ponajviše pažnje privukao je stručni konsultant na nemačkim TV stanicama Jan Fjortoft (bivši fudbaler Ajntrahta)...
"Moje informacije govore da je Drakslerov transfer u Arsenal sprečilo rukovodstvo Bajerna, koje je obećalo da će na leto otkupiti njegov ugovor".

Ubrzo zatim povela se velika polemika. Svoje mišljenje izneli su mnogi, s manje ili više relevantnim izvorima, a sve je dovelo do toga da se oko ovog momka podigla neverovatna prašina. Sve je otišlo dotle da se pod sumnju dovela čak i njegova povreda zbog koje danas nije igrao protiv Volfsburga...
Šta će se dalje događati ostaje da vidimo, ali s obzirom na to po kojim "principima" Bajern posluje nemojte se iznenaditi ako od leta Drakslera vidite u dresu minhenskog kluba.
Neko će reći prirodan nagon za korišćenjem postojeće moći, ili sposobnost nesvojstvena novokomponovanim velikanima, a neko opet da je u pitanju bezobrazluk koji sada već prevazilazi sve granice sportskog fer-pleja.
Prelazni rok je završen, u Nemačkoj se zvanično nije događalo praktično ništa vredno pomena, međutim, očigledno da se "ispod žita" radilo mnogo. Nažalost, umesto zvezde prelaznog roka Julijan Draksler postaće očigledno žrtveno jagnje. A možda će ga uskoro, poput vršnjaka Gecea, proglasiti i judom. Jer, očigledno je da se ovaj momak ne pita mnogo...

ako je ovo istina ode on u bayern na kraju sezone

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2014, 00:23

Novine moraju povećati tiraž a zato su najbolje teorije zavjera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 feb 2014, 00:34

NAravno da se Draxler pita, ne bi se zalijetao sa teorijama zavjere ako Draxler zeli u Arsenal preci ce u Arsenal ne moze njemu Schalke odrediti za koji klub ce potpisati ugovor tako da ne vjerujem u ovo. Ta prica je na klimavim nogama, zasto bi Schalke udovoljavao Bayernu i radio sta im oni govore i na kraju njima prodao igraca pa njima je u interesu da taj igrac ode bilo gdje samo ne u Bayern.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 feb 2014, 00:55

Znaju da mogu izvuc vise para za njeg na ljeto, kratko i jasno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 feb 2014, 00:56

cala je napisao/la:Znaju da mogu izvuc vise para za njeg na ljeto, kratko i jasno.
Kako ce izvuc vise kad mu na ljeto pocinje klauzula po kojoj ga moraju prodati za 37 miliona funti?
Celik!3,2,2.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 feb 2014, 00:57

AllGunsBlazing je napisao/la:
cala je napisao/la:Znaju da mogu izvuc vise para za njeg na ljeto, kratko i jasno.
Kako ce izvuc vise kad mu na ljeto pocinje klauzula po kojoj ga moraju prodati za 37 miliona funti?
A Arsenal htio dati 30.
Nije 7 miliona 7 maraka.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 feb 2014, 01:03

Jest, al ne mora znacit da ga moraju pustit prvom ponudiocu. Tu nastupa konkurencija, koje ce nakon SPa definitivno biti, ne bi me zacudilo da cijena ode preko 50 miliona €.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 feb 2014, 01:12

Ma nema to. Ukoliko postoji ta klauzula nema sta se povecavati cijena. 37 miliona funti je suma za koju oni moraju da dopuste igracu da pregovara sa nekim timom. Sad neko moze ponuditi 50, ali sto bi toliko nudili kad i sa 37 ga mogu dovesti. Mislis da bi BVB dao Gotzea za one pare? Ne bi da nisu morali.

E sad ako postoji ta stavka u ugovoru, onda je sve na Arsenalu. NE moze Wenger reci dao neko vise para, bice samo do ugovora.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 02 feb 2014, 01:35

Joj Seamena kralja, eno počeo je i protiv Pjanketa pisat na njegovoj temi, trebamo ga još kako nagovorit da kaže da je Džeko qarina, Begović da je precijenjen i da Spaha nije rođeni Bosanac i kad mu se natovare naši na kosti morat će napravit grešku, dobiti ban i tako nama spasiti živce.

Evo teme Seamene:
Džeko
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=57720" onclick="window.open(this.href);return false;

Spaha
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=6740" onclick="window.open(this.href);return false;

Begović
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=8480" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 feb 2014, 01:39

:lol: uzeo bih samo begovića u arsenal,spahić dobar :lol: spahić je po meni rupa,možda je prije bio nešto bolji,ali lik malo bolji od skilačija u najboljim danima :lol:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 feb 2014, 01:40

Nemoj na Simena, bilo bi nam dosadno, vidis da ionako ovi hejteri slabo pisu po temi, valjda slaba forma Arsenala pa nemaju materijala.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 02 feb 2014, 01:41

Napisi to u Spahicevoj temi ako smijes :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.