Rizzla je napisao/la:Ovaj Delac je dovedan samo zato sto je igrac Celzija htjeli vi to priznat ili ne. Dejan Bandovic je odlican golman koji je sada u nemolisti zato sto se vasa uprava kurci pa je dovela ovog golmana koji je vam je totalno bespotreban. Zar nije bolje kao rezervnog golamana stavit nekog iz omladinskog pogona ? Nije ovaj Delac bas neki talenat ima ih u vasim mladjim kategorijama hejbet siguran sam u to , a i njegov ugovor od 6 mjeseci je apsurdan to se npr radi klubu gori pod nogama sto nije u vasem slucaju...ovo ne pisem iz neke pakosti ili iz ljubomore cak sta vise pisem iz dobre namjere. Zar nije ljepse vidjet neko svoje dijete na golu nego neki propali talenti koji nisu nigdje drugo mogli da nadju angazman pa su dosli vama , to je jedna cinjenica...On bi vise volio da su poslali u Burton na posudbu nego u Sarajevo ili Zelju , Borac , Celik itd....
jao pa stvarno jest eto nevalja Delac? wow
i decko je potpisao 6+12 mjeseci, dakle ako sve bude ok, bez ozljeda, bude dobar ostaje u protivnom moze sutra nazad,losih strana nema , ne trebate ih traziti fakat ih nema, ako mu Chelsea ne produzi pokusat cemo ga vezat ugovoro .ako produzi moze se produzit (jos) posudba, ovakvog kvalitetnog golmana nema na ex-yu prostorima,
Deki jeste dobar ali isto tako smo nesigurni da li zeli ostati jer mu istice ugovor za 6 mjeseci,
nemamo sta stavljati nekog iz O.pogona koji nema tekme iskustva, pa ne igramo mi za klikere,
bas za to postoje posudbe, da se stice iskustvo
i ne znam na cemu si ti kad stavljas u isti red SARAJEVO i te ostale klubove?
bas mislis da bi neko drugi osim nas mogao dovesti ovakvog igraca? ili uopste pricati sa Sevillom itd.
samim tim sto je momak tu vidis kome je sta drago, neki momci imaju glavu na ramenima, ne treba im agent da misli za njih, jako je bitno igrati konstantno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače