FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 01 feb 2014, 21:59

Bosniacum Lilium je napisao/la:brate Hilmo da se ne lazemo, Dejan nas je nazalost skupo kostao u Europi. 2 godine zaredom, ali eto... Imaju i igraci i svi ostali dio krivice. Za nase lige je odlican i dosta nas je vadio i u toku ove polusezone :D
glupost je kompletnu odgovornost baciti na golmana, ispade sam igro frajer :?
propuh u odbrani, neefikasnost napada, nepostojeca lista izvodjaca prekida, neuigranost tima,
a i trener ih je ocito motivisao i spremio, + upitan kvalitet igraca dobro poznatog menadzera,
koji su imali povlasten status

sada je druga prica totalno i Delac je odlican izbor, Bandovicu istice ugovor na ljeto,
ukoliko ga produzi vec ga ceka pozicija u klubu poslije igracke karijere,
tako da nema nikakvog osnova za ovu pricu

cak i da obojica odu klub je u stanju dovesti dostojnu zamjenu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 22:01

procitaj opet sta sam napisao :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 feb 2014, 22:09

Bosniacum Lilium je napisao/la:procitaj opet sta sam napisao :roll:
nije glavni krivac, kriv je cak manje od pojedinih igraca koji su momacki kiksali,
sve stvari koje sam nabrojao ukljucujuci i pripremanje za protivnika vodi trener ekipe,
znamo kad je on zadnji put vodio tim u evropu, ali da ne skrecemo dalje s teme...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 22:11

DenchiNL je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:procitaj opet sta sam napisao :roll:
nije glavni krivac, kriv je cak manje od pojedinih igraca koji su momacki kiksali,
sve stvari koje sam nabrojao ukljucujuci i pripremanje za protivnika vodi trener ekipe,
znamo kad je on zadnji put vodio tim u evropu, ali da ne skrecemo dalje s teme...
Bosniacum Lilium je napisao/la:Dejan nas je nazalost skupo kostao u Europi. 2 godine zaredom, ali eto... Imaju i igraci i svi ostali dio krivice. Za nase lige je odlican i dosta nas je vadio i u toku ove polusezone
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 feb 2014, 22:18

Bosniacum Lilium je napisao/la:Imaju i igraci i svi ostali dio krivice.
sto hoce reci da njega smatras glavnim krivcem a nije tako ni blizu :D
ako si se pogresno izrazio ok

Javster
Kontakt:

Post Postao/la Javster » 02 feb 2014, 01:13

Zna li neko sta je sa novom opremom? Ko ce nam bit sponzor? Valjda ce se saznati kad se momci vrate iz Turske.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 02 feb 2014, 01:33

Imal sirijca u Antalyji i hocel nam jos neko dolaziti, trabali bi po meni jos bar DMF da dovedemo to nisu ni Cimirot ni Radovac, a Bisanovic je samo pokusaj igraca, Hame za sad invalid, tako da je to najveca praznina, a u modernom fudbalu je to kljucna pozicija. Sto se tice napda nije to ni lose, ako vec igramo as jednim spicem. Ponekad radovca ubacivati na poluspica ili AMF, on je igrac sa zadnjim pasom poput Stojceva. Tatomirovic i Baric nek igraju stoperski par gdje je protivnik brz i oretan, kao npr. Siroki a Vule i opet Tatko za malo jace duele. Po stranama Puricc i Travancic sasvim zavidno, 2 lijeva beka su odlicna za nase uslove, a desni bek, je ostao upraznjen, jer izgleda da je ovaj Baric vise stoper nego desni bek. Ocekujem to Sirijca ko izeblo sunce, jednog defanzivnog veznog, i sto ne pokusat sa nekim juzno amerikncom u vrhu napada, kad se vec ima :)... sory na duzem postu, od dosade ne znam sta cu :P

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 feb 2014, 01:35

macahz je napisao/la:Imal sirijca u Antalyji i hocel nam jos neko dolaziti, trabali bi po meni jos bar DMF da dovedemo to nisu ni Cimirot ni Radovac, a Bisanovic je samo pokusaj igraca, Hame za sad invalid, tako da je to najveca praznina, a u modernom fudbalu je to kljucna pozicija. Sto se tice napda nije to ni lose, ako vec igramo as jednim spicem. Ponekad radovca ubacivati na poluspica ili AMF, on je igrac sa zadnjim pasom poput Stojceva. Tatomirovic i Baric nek igraju stoperski par gdje je brz i oretan, kao npr. Siroki a bule i opet Tatko za malo jace duele. po stranama Puricc i Travancic sasvim zavidno, 2 lijeva beka su odlicna za nase uslove, a desni bek, je ostao upraznjen, jer izgleda da je ovaj Baric vise stoper nego desni bek. Ocekujem to Sirijca ko izeblo sunce, jednog defanzivnog veznog, i sto ne pokusat sa nekim juzno amerikncom u vrhu napada, kad se vec ima :)... sory na duzem postu, od dosade ne znam sta cu :P
Zasto Goja nije DMF?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 feb 2014, 01:37

Javster je napisao/la:Zna li neko sta je sa novom opremom? Ko ce nam bit sponzor? Valjda ce se saznati kad se momci vrate iz Turske.
Nista do ljeta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 02 feb 2014, 01:45

Sabinho je napisao/la:
macahz je napisao/la:Imal sirijca u Antalyji i hocel nam jos neko dolaziti, trabali bi po meni jos bar DMF da dovedemo to nisu ni Cimirot ni Radovac, a Bisanovic je samo pokusaj igraca, Hame za sad invalid, tako da je to najveca praznina, a u modernom fudbalu je to kljucna pozicija. Sto se tice napda nije to ni lose, ako vec igramo as jednim spicem. Ponekad radovca ubacivati na poluspica ili AMF, on je igrac sa zadnjim pasom poput Stojceva. Tatomirovic i Baric nek igraju stoperski par gdje je brz i oretan, kao npr. Siroki a bule i opet Tatko za malo jace duele. po stranama Puricc i Travancic sasvim zavidno, 2 lijeva beka su odlicna za nase uslove, a desni bek, je ostao upraznjen, jer izgleda da je ovaj Baric vise stoper nego desni bek. Ocekujem to Sirijca ko izeblo sunce, jednog defanzivnog veznog, i sto ne pokusat sa nekim juzno amerikncom u vrhu napada, kad se vec ima :)... sory na duzem postu, od dosade ne znam sta cu :P
Zasto Goja nije DMF?
Pa nije klasican tipa Essiena ili Xabi Alonsa (koje u ovom slucaju ne poredim apsulutno, vec samo tip igraca) Gojjko je izmedju trkaca i DMF-a ali zapravo ni jedno ni drugo, vise se uklapa u Juvetovu formaciju na mejstu Listajnera. Bar ja imam takav utisak, ali ipak nisam kompetentan, to samo moje skromno misljenje. :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 feb 2014, 01:53

i ja mislim da nam treba jedan zadnji vezni ,tipa sesar ili ihtijarevic koji ima mirnocu i rutinu .tu bi se uklopili i cimirot ili radovac ,bolje nego njih dvojica u paru oni su mi preslicni igraci

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 02 feb 2014, 11:00

On kad igra u vezi najvise odgovara tzv. Box to box tipu.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 feb 2014, 11:03

Desole je napisao/la:On kad igra u vezi najvise odgovara tzv. Box to box tipu.

u nasoj ligi nemas ni jednog veznjaka koji je box to box, jer takvi oru teren i igraju odbranu i zabijaju golove.. trebas trcati preko 10 km po tekmi da kazes da si box to box... on je meni prije box to ormar :D
sad bez zeze, on je klasicni bosanski vezni igrac nije opasan po gol, zna igrati lopte ... ima vremena za napredak, mlad je bit ce od njega nesto

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 02 feb 2014, 11:05

Hahaha... Ima istine, ali kazem kada bi covjek objasnjavao njegov stil, najprije bi to bio.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 feb 2014, 12:39

Hoce li biti jos pojacanja?

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 02 feb 2014, 12:49

Sram vas bilo sve koji pljujete po Bandovicu koji je FKS donio dosta dobrog. Ne sporim to da je imao greski ali izbacivanje iz evrope je zasluga Husrefa Musemica.U prvoj utakmici u Albaniji je stavio Radulovica na beka koji je cijelu odbranu unervozio jer nije znao gdje udara. Prvu utakmicu je usrao i Bandovic ali mi nismo ispali zbog te utakmice vec zbog toga sto u revansu nas bivsi "strucnjak" nije imao igraca koji puca penala niti su se isti vjezbali na treninzima.Dejan Bandovic je vrhunski golman za nase uslove i klubu je donio vise dobrog nego loseg da bi se razapinjao.

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 02 feb 2014, 13:08

Ovaj Delac je dovedan samo zato sto je igrac Celzija htjeli vi to priznat ili ne. Dejan Bandovic je odlican golman koji je sada u nemolisti zato sto se vasa uprava kurci pa je dovela ovog golmana koji je vam je totalno bespotreban. Zar nije bolje kao rezervnog golamana stavit nekog iz omladinskog pogona ? Nije ovaj Delac bas neki talenat ima ih u vasim mladjim kategorijama hejbet siguran sam u to , a i njegov ugovor od 6 mjeseci je apsurdan to se npr radi klubu gori pod nogama sto nije u vasem slucaju...ovo ne pisem iz neke pakosti ili iz ljubomore cak sta vise pisem iz dobre namjere. Zar nije ljepse vidjet neko svoje dijete na golu nego neki propali talenti koji nisu nigdje drugo mogli da nadju angazman pa su dosli vama , to je jedna cinjenica...On bi vise volio da su poslali u Burton na posudbu nego u Sarajevo ili Zelju , Borac , Celik itd....

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 feb 2014, 13:31

Iskreno nisam ni ja za dovodjenje Delaca, vise vjerujem Bandovicu
Ali nazalost slabo pratim Sarajevo pa opet ne poznajem najbolje situaciju.

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 feb 2014, 13:40

Rizzla je napisao/la:Ovaj Delac je dovedan samo zato sto je igrac Celzija htjeli vi to priznat ili ne. Dejan Bandovic je odlican golman koji je sada u nemolisti zato sto se vasa uprava kurci pa je dovela ovog golmana koji je vam je totalno bespotreban. Zar nije bolje kao rezervnog golamana stavit nekog iz omladinskog pogona ? Nije ovaj Delac bas neki talenat ima ih u vasim mladjim kategorijama hejbet siguran sam u to , a i njegov ugovor od 6 mjeseci je apsurdan to se npr radi klubu gori pod nogama sto nije u vasem slucaju...ovo ne pisem iz neke pakosti ili iz ljubomore cak sta vise pisem iz dobre namjere. Zar nije ljepse vidjet neko svoje dijete na golu nego neki propali talenti koji nisu nigdje drugo mogli da nadju angazman pa su dosli vama , to je jedna cinjenica...On bi vise volio da su poslali u Burton na posudbu nego u Sarajevo ili Zelju , Borac , Celik itd....
:lol: :lol: ajd sad pogledaj video sta je rekao trener čelzija za delača... pa pogledaj sta kaze njihov trener golmana ;)
pa onda izbornih repke koji kaze da Delač ima kontinuitet nastupa da bi bio u A repki a ne samo u U21 ...
DELAC JE OVDJE 6+12 MJESECI DAKLE AKO NAM BUDE OK i njemu , ostat ce ovdje do kraja ugovora, i nije ovo samo jer je Čelzijev igrac nego sto je KVALITET, pitaj navijače Vojvodine ko je Delač, oni znaju bolje od tebe 100%

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 feb 2014, 13:40

Rizzla je napisao/la:Ovaj Delac je dovedan samo zato sto je igrac Celzija htjeli vi to priznat ili ne. Dejan Bandovic je odlican golman koji je sada u nemolisti zato sto se vasa uprava kurci pa je dovela ovog golmana koji je vam je totalno bespotreban. Zar nije bolje kao rezervnog golamana stavit nekog iz omladinskog pogona ? Nije ovaj Delac bas neki talenat ima ih u vasim mladjim kategorijama hejbet siguran sam u to , a i njegov ugovor od 6 mjeseci je apsurdan to se npr radi klubu gori pod nogama sto nije u vasem slucaju...ovo ne pisem iz neke pakosti ili iz ljubomore cak sta vise pisem iz dobre namjere. Zar nije ljepse vidjet neko svoje dijete na golu nego neki propali talenti koji nisu nigdje drugo mogli da nadju angazman pa su dosli vama , to je jedna cinjenica...On bi vise volio da su poslali u Burton na posudbu nego u Sarajevo ili Zelju , Borac , Celik itd....
jao pa stvarno jest eto nevalja Delac? wow :lol:
i decko je potpisao 6+12 mjeseci, dakle ako sve bude ok, bez ozljeda, bude dobar ostaje u protivnom moze sutra nazad,losih strana nema , ne trebate ih traziti fakat ih nema, ako mu Chelsea ne produzi pokusat cemo ga vezat ugovoro .ako produzi moze se produzit (jos) posudba, ovakvog kvalitetnog golmana nema na ex-yu prostorima,
Deki jeste dobar ali isto tako smo nesigurni da li zeli ostati jer mu istice ugovor za 6 mjeseci,
nemamo sta stavljati nekog iz O.pogona koji nema tekme iskustva, pa ne igramo mi za klikere,
bas za to postoje posudbe, da se stice iskustvo
i ne znam na cemu si ti kad stavljas u isti red SARAJEVO i te ostale klubove?
bas mislis da bi neko drugi osim nas mogao dovesti ovakvog igraca? ili uopste pricati sa Sevillom itd.
samim tim sto je momak tu vidis kome je sta drago, neki momci imaju glavu na ramenima, ne treba im agent da misli za njih, jako je bitno igrati konstantno...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, broj6, napoleon72, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, riki46, ubipara i 44 gosta.