reds je napisao/la:Gerrard Pique je napisao/la: Et znaci dovest na ljeto Matu,Fabregasa najvjerovatnije Mascherana ako Toure ode mozda i Vidica jer sam negdje procitao da bi Man.Utd dao Vidica Barci za 25 mil funti a da bi Man.Utd doveo Chiellinija ako odu Milito il Marquez il mozda obojica eto jos Vidic i bili bi najjaci na svijetu
Hocete li jos koga ?
Mata=20.000.000 € (citao sam proslog ljeta da ste nudili 20.000.000 € za Matu,da li je istina ili nije

)
Fabregas=40.000.000 €
Mascherano=25-30.000.000 €
Vidic=25-30.000.000 €
Ukupno=110-120.000.000 otprilike

odakle vam ovolika lova ?
Ako prodate Tourea mozete zaraditi 20.000.000 €
Puyol,Milito,Pique,Marquez,Chigrinsky +Vidic
+ ako dovedete Cecsa onda to vjerovatno znaci odlazak Henrya posto bi njegovo mjesto trebao zauzeti Iniesta.
Interesantno

.
sve su to spekulacije, zelje, jedan igrac ce vjerovatno sa ove tvoje liste doci...a Yayina cjena je veca od 20 miliona...a on je skuplji od onog tvog panja....
miky_hz je napisao/la:A zasto je hitno to dovodjenje klasnog playa,ja nevidim da oni pokusavaju uopste dovesti playa,nebi oni ni Cesca trazili ovoliko da nije nas
I docice Silva hebo vas Di Maria

hitno je iz razloga sto se Barcina igra zasniva na centralnim veznim igracima, a ne na krilima...nedaj Boze da se povrijedi Xavi ili Iniesta na duze vrijeme, znaci 2-3 mjeseca, ostade samo jedan play da igra,a tesko je da se 2-3 mjeseca moze igrati bez odmora, ako izbacis jednog od ove dvojice, nemas nista od igre, a ako ti igra citavo vrijeme savlada ga umor i onda ne znas sta je gore...a dovodjenjem Fabregasa, taj problem bi se rijesio, ako se neko od dva playa povrijedi tu odma uskace Cesc, a kad su svi zdravi opet je potrebno malo rotacije, a kad svi moraju da igraju onda Iniestu na krilo,
a koliko znam spekulisalo se da je Gvradiolin ultimatum Fabregas, i najvise se o njemu pricalo, a o krilima se ponekad spekulisalo...naidju dva tri dana pa se pise o Rooneyu, o Riberyu...
SRETAN RODJENDAN MOM NAJDRAZEM IGRACU BARCE...SVE NAJBOLJE MAJSTORE
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club