Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

eusebio2
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la eusebio2 » 29 jan 2014, 14:48

Pjanić vrijedi 15 mil. kao i svi slični igrači koji nisu ni u Romi među najboljima nego griju klupu.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 30 jan 2014, 11:39

sta vrijedi koliko ko kosta eto Lamela od prilike nivo pjanica u romi bio pa ode u totenham za 30 al tamo nije n blizu onog sto je bio u romi pa na posudbu,Bitno je koliko si kvaltietan, koliko si prolagodljiv ,i koliko ti odogovara liga u koju ides,a to cemo vidjeti s Pjanicem on osto i njemu moze biti mana je ta snaga i sklonost povredama sto engleska ne trpi

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 30 jan 2014, 12:15

Pjanic vrijedi realno oko 20-25 mil. EURA. Ispod 20 mil. EUR-a ga Roma realno nece ni prodati. E sad dali su United ( sada ne jer su kupili Matu ), Tottenham ili Barcelona spremni platiti oko 30 mil. EUR-a to je drugo pitanje. PSG mislim da jeste. Za njegovu karijeru bi bilo najbolje da odigra odlicno do kraja ovu sezone. A onda da razmisli kako dalje. Mada nece mu biti lako. Prije dolaska Nainggolana je bio 100% siguran za prvi tim. Sada vise nije. Morat ce da se izbori.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 jan 2014, 22:37

Mozambik je napisao/la:Evo citam City za nekog igraca iz Porta daje 40 miliona, e sad ako ta individua vrijedi 40 miliona, onda Pjanic valjda vrijedi 95 najmanje :D
city i psg nisu relevantni kad je kupovina u pitanju ;)
=\_1921_/=

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2014, 12:56

sporCki. ba je prenijeo zanimljiv intervju sa pjanicem u kojem je sam igrac potvrdio ono sto sve vrijeme pisem - ne ide on nigdje 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2014, 23:14

eusebio2 je napisao/la:Pjanić vrijedi 15 mil. kao i svi slični igrači koji nisu ni u Romi među najboljima nego griju klupu.
Ako je ubleha Modrić prodan za 40 mil onda Mire ne ide ispod 55 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2014, 23:21

Saurman je napisao/la:
eusebio2 je napisao/la:Pjanić vrijedi 15 mil. kao i svi slični igrači koji nisu ni u Romi među najboljima nego griju klupu.
Ništa protiv Mireta, jedan od meni najdrazih igraca, al' sto se tiče prvog navedenog, ta ubleha je poslije Ronalda najbolji igrač Reala ove sezone. Toliko o tebi, tvom znanju i praćenju utakmica preko teletexta. Momak igra fantastično.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 23:24

Pjanic vrijedi toliko koliko je neko spreman za njega da plati i to je to.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2014, 23:25

mandraX je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Ništa protiv Mireta, jedan od meni najdrazih igraca, al' sto se tiče prvog navedenog, ta ubleha je poslije Ronalda najbolji igrač Reala ove sezone. Toliko o tebi, tvom znanju i praćenju utakmica preko teletexta. Momak igra fantastično.

Kad dođu prave tekme a gdje se protivnici ne zovu Granada,Almerija i slično onda ćemo vidjeti šta može.
Vidio samo ga prošle godine u dvomeču sa BvB kakav je ustvari igrač.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2014, 23:32

Saurman je napisao/la:
Kad dođu prave tekme a gdje se protivnici ne zovu Granada,Almerija i slično onda ćemo vidjeti šta može.
Čuj, a nisi recimo gledao protiv Man Utd-a kako je iskoristio pruženu priliku?

Kako ljudi samo vide ono šta im odgovara, nevjerovatno.

Pljuvao sam ga i ja kad je prelazio u Real, pričao kako ne vrijedi te pare i sl., da je flop, al' nije ispalo tako, predomislio sam se jer sam pratio Real i vidim kako momak igra, ponavljam, poslije Ronalda najbolji igrač Real Madrida - činjenica.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2014, 23:39

mandraX je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Čuj, a nisi recimo gledao protiv Man Utd-a kako je iskoristio pruženu priliku?

Kako ljudi samo vide ono šta im odgovara, nevjerovatno.

Pljuvao sam ga i ja kad je prelazio u Real, pričao kako ne vrijedi te pare i sl., da je flop, al' nije ispalo tako, predomislio sam se jer sam pratio Real i vidim kako momak igra, ponavljam, poslije Ronalda najbolji igrač Real Madrida - činjenica.
Na osnovu jedne utakmice ne donosim sud o igraču.

Poenta svega je da nije vrijedio 40 mil kad je odlazio iz Tottenhama,Real je inače poznat po preplaćivanju igrača.
Pjanić ima mnogo veći talent od dotičnog i siguran sam da ga mnogi veliki timovi imaju na radaru.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 01 feb 2014, 11:57

Saurman je napisao/la:
Upravu je Saurman. Da se nije povrjedio Khedira. **** bi Modric igrao toliko. Dober jeste ali je imao vise srece nego pameti. Po meni je mali Kovacic duplo veci talent od Modrica ako se uzmu njegove godine itd. Ali eto izabrao je pogresan tim, Inter. Zajebao se je Real sa Modricem. Isto tako je imao srecu da ga Ancelotti vec duze vremena gotivi. Daje ostao Mourinho ili dosao neki treci trener, bilo bi svega. Bas kao sto su napravili ogromnu gresku prodajom Ozila. Da nisu prodali Ozila sada bi Real izgledao bas mocno. A ovako im nesto fali.
------------------------ Benzema ------------------
Ronaldno ----------------Ozil -------------------- Bale

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 feb 2014, 12:03

Romanista10 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Upravu je Saurman. Da se nije povrjedio Khedira. **** bi Modric igrao toliko. Dober jeste ali je imao vise srece nego pameti. Po meni je mali Kovacic duplo veci talent od Modrica ako se uzmu njegove godine itd. Ali eto izabrao je pogresan tim, Inter. Zajebao se je Real sa Modricem. Isto tako je imao srecu da ga Ancelotti vec duze vremena gotivi. Daje ostao Mourinho ili dosao neki treci trener, bilo bi svega. Bas kao sto su napravili ogromnu gresku prodajom Ozila. Da nisu prodali Ozila sada bi Real izgledao bas mocno. A ovako im nesto fali.
:oops: :oops: :oops:
Stid me tvog posta u tvoje ime. I ja sam bio skeptik po pitanju Luke, ali je doazao da je najbolji igrac sa nasih prostora.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 feb 2014, 12:06

Ove teme najbolje zaobilaziti kakve se sve gluposti pisu. :roll:

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 01 feb 2014, 12:55

Ostajem u Romi jer volim ovaj klub
Fudbaler talijanske Rome i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić izjavio je za “Roma Channel” da i dalje ima ugovor sa Romom i da namjerava ostati u ovom klubu. “Još uvijek imam godinu i pol ugovora sa Romom. Znam da se i drugi klubovi interesiraju za mene, ali ja sam trenutno u Romi i oni znaju šta ja mislim”, kazao je on u vezi sa špekulacijama o mogućem odlasku iz talijanskog kluba. Nakon medijskih navoda da bi mogao preći u francuski Paris Saint-Germain (PSG), bh. fudbaler je kazao da se dobro osjeća u Romi i da očekuje trofeje sa talijanskim klubom ove godine. “Zaljubio sam se u ovaj klub. I super sam se uklopio sa navijačima i saigračima, a to je vrlo važno za svakog igrača. Vrlo sam zadovoljan u Romi. Nadam se da ćemo osvojiti i neke naslove ove godine”, rekao je Pjanić, javlja Anadolu Agency (AA).

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 feb 2014, 16:01

Romanista10 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
moj čovječe kakve ti gluposti i ludarije pišeš. obriši ovo dok netko ozbiljan ne pogleda temu pa se šlagira. čuj modrić ima više sreće nego pameti, prosipaš priču kako si neki fudbalski stručnjak i gledaš 6436 utakmice sedmično, a vidi se da nisi nijedne utakmice reala ove sezone pogledao, čim takve gluposti trabunjaš.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 01 feb 2014, 19:03

viKK je napisao/la:
čovječe kakve ti gluposti i ludarije pišeš. obriši ovo .
****. Znam da si izdominiran kada si izjavio danas u Dzekinoj temi, da je Manchester City 5x bolji tim od Barcelone sa Messijem i da ce jih pomesti. Ko ne vjeruje neka pogleda na Dzekinoj temi. Sada bukvalno "ocajnicki" trazis svaku najmanju nelogicnost u mom tekstu koju bilo ko komentarises ( na bilo kojoj temi ) da se nakacis sa svojim pljuvanjem. Ne smeta ti da desetine ljudi govore da je Modric precjenjen igrac. Ali kad ja to spomenem, eto tebe. Budi covjek od rijeci i ne komentarisi me svega ti tvoga. A uz sve to si vise od 10 x suptilno izjavio ( na forumu ) da ne citas moje postove. Pa odluci se vec jednom. Bruke od covjeka hehe
Ukratko licno mislim da su tvoji komentari nista posebno. Rijetko su duzi od par recenica. I ne govoris nista revolucionarno. Cak sam ti lijepo danas objasnio da nemam nista protiv tebe. Ali ne ide. Ja se nisam hvalio o mom fudbalkskom (ne)znanju. Ali kad me vec vuces za jezik, mislim da je ipak vece od tvoga.
Modric nije klasicni defanzivni vezni, razbijac. Nije vrhunski u uklizavanjima i oduzimanju lopti. Khedira je po meni ( i ne samo po meni ) jaci zadnji vezni. Modric ima bolji ofanzivni potencijal od npr. Khedire. Ali ne dovoljno dobar da u Realu ( bez Ozila ) igra ofanzivnog veznog. Znaci nista specialno. Za Real Madrid. Jedan Ronalndo, Benzema,Bale itd. su za njega igracine na kvadrat po svemu. Znaci igracine na svojoj poziciji ( da se opet ne nakacis ). Modric to nije !! Da se Khedira nije povrjedio ogromno je pitanje koliko bi Modric igrao.
Manchester City ( bez Aguera ) 5x bolji tim od Barcelone ( sa Messijem ). Izjava stoljeca, hehe :lol: :lol: :lol: :lol:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 feb 2014, 00:54

Moram priznat da nikako ne razumijem toliku fascinaciju Pjanićem. Već valjda 6-7 godina se spominju veliki transferi kad je taj dečko u pitanju, i očekuje se eksplozija nekog talenta, a osim ponekog bljeska i slobodnjaka nisam primijetio baš neki materijal za velike klubove. :lol:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 feb 2014, 01:04

Seaman je napisao/la:Moram priznat da nikako ne razumijem toliku fascinaciju Pjanićem. Već valjda 6-7 godina se spominju veliki transferi kad je taj dečko u pitanju, i očekuje se eksplozija nekog talenta, a osim ponekog bljeska i slobodnjaka nisam primijetio baš neki materijal za velike klubove. :lol:
Iskoristi taj dostup do interneta, što ti ga je Bog dao, pa pogledaj kakvu utakmicu, video snimak ili pročitaj pokoji članak iz relevantnih medija. Tek tad ćeš možda progledati.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 feb 2014, 01:06

kokakolas je napisao/la:
Seaman je napisao/la:Moram priznat da nikako ne razumijem toliku fascinaciju Pjanićem. Već valjda 6-7 godina se spominju veliki transferi kad je taj dečko u pitanju, i očekuje se eksplozija nekog talenta, a osim ponekog bljeska i slobodnjaka nisam primijetio baš neki materijal za velike klubove. :lol:
Iskoristi taj dostup do interneta, što ti ga je Bog dao, pa pogledaj kakvu utakmicu, video snimak ili pročitaj pokoji članak iz relevantnih medija. Tek tad ćeš možda progledati.
zato igra još u romi :lol: svaka majka hvali svoga sina da je najbolji

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 37 gostiju.