bavarian_bk je napisao/la: Da nije taj jaran , Noris D. ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bavarian_bk je napisao/la: Da nije taj jaran , Noris D. ?
napomena 18 godina momkuGoalgetter je napisao/la:Bahrudin Atajic u prvih 11 Shrewsburya protiv Brentforda.
Muamer Tankovic na klupi Fulhama protiv Southamptona.
Raiola bi i Vrsajevica prodao u Ligu peticeBosniacum Lilium je napisao/la: ima onda dobrog menadzera, jos ako dobije prilike...
I to kao DM igraca. Brat Avdija prekucao sve pozicijeGoalgetter je napisao/la:Raiola bi i Vrsajevica prodao u Ligu peticeBosniacum Lilium je napisao/la: ima onda dobrog menadzera, jos ako dobije prilike...
Sve mi mirise na Svedsku.Cauchy23 je napisao/la:Ima li kakvih informacija za Tankovica,koga ce odabrati? Igrao je zadnjih 10-tak minuta danas. Mislim da on vec sada moze u nasu A-reprezentaciju.
Naravno da ima, u slucaju da ga trener izabere u timu.STEVIE je napisao/la:odlican transfer za lazica. ima valjda pravo za nastup i u LP.
Da, napisao ga je član ovog foruma, ne znam jeli još aktivan, ali znam da čita. Dobar momak, ali obzirom da piše za smradex, sve to gubi na kredibilitetu.Krivaja je napisao/la:Evo zanimljiv text sa "Index"-a pa pročitajte! Kao da je napisao učesnik raznoraznih B-H-a foruma...
Odlaskom Weissa ostalo je puno vise prostora, na njemu je da se dokazeBosniacum Lilium je napisao/la:I to kao DM igraca. Brat Avdija prekucao sve pozicijeGoalgetter je napisao/la:Raiola bi i Vrsajevica prodao u Ligu peticeBosniacum Lilium je napisao/la: ima onda dobrog menadzera, jos ako dobije prilike...Valjda ce dobiti priliku da igra Lazic. Ima jaku konkurenciju na svojoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Google Adsense [Bot], katalinski, No99, perun i 45 gostiju.