HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Otišao Pero ...
Gdje je otišao?ZrinjskiMostar je napisao/la:Otišao Pero ...
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Kazahstan...zrinja05 je napisao/la:Gdje je otišao?ZrinjskiMostar je napisao/la:Otišao Pero ...
Ajde nek mu je sa srećome!Izvini na ispitivanju ali je li s Marom u Astani ili je neki drugi klub u pitanju?ZrinjskiMostar je napisao/la:Kazahstan...zrinja05 je napisao/la:Gdje je otišao?ZrinjskiMostar je napisao/la:Otišao Pero ...
-
- Kontakt:
Da, ali nema još ništa službeno tako da je to upitno mada se svi iskreno nadamo za dobar transfer kao i Pere...
a uz povoljan sljed događaja možda bude i jedan transfer za pamćenje

U svakom slučaju drago mi je zbog Pere.Nisam siguran šta znači "transfer za pamćenje" ali očito je nešto dobroZrinjskiMostar je napisao/la:Da, ali nema još ništa službeno tako da je to upitno mada se svi iskreno nadamo za dobar transfer kao i Pere...![]()

Evo Perić kaze da su uvjeti za za sve omladinske kategorije u Zrinjskom najbolji u Bih, kako sam kaze obišao je svako mjesto u BiH tako da zna o čemu govori.
Osobno poznajem dva dečkića koji treniraju i kojii su oduševljeveni svlačionicama, prijemnim odjeljenjem ama baš u svakom pogledu. Ovo je dokaz da se neke stvari mogu raditi bez velike medijske pompe kako u pogledu organizacije kluba na svim nivoima tako i što se pojačanja tiče. Mogli smo isto mozda dati i jaču ponudu od Sarajeva za Grahovca ali preovladalo je mišljenje da to u ovom trenutku nije neophodno.
Mada moje mišljenje kad smo za Bekića platili Slobodi 60.000km mogli smo i za ovog malo se protegnuti, ali uprava se pita i kako stvari stoje mislim da rade vrhunski posao.
Tako je to kad na čelo kluba dođu ljudi koji prije svega kazu da su navijači Zrinjskog i da su tu zbog tog što vole svoj klub i zele da mu pomognu kako god mogu a ide im od ruke i to dobro.
Osobno poznajem dva dečkića koji treniraju i kojii su oduševljeveni svlačionicama, prijemnim odjeljenjem ama baš u svakom pogledu. Ovo je dokaz da se neke stvari mogu raditi bez velike medijske pompe kako u pogledu organizacije kluba na svim nivoima tako i što se pojačanja tiče. Mogli smo isto mozda dati i jaču ponudu od Sarajeva za Grahovca ali preovladalo je mišljenje da to u ovom trenutku nije neophodno.
Mada moje mišljenje kad smo za Bekića platili Slobodi 60.000km mogli smo i za ovog malo se protegnuti, ali uprava se pita i kako stvari stoje mislim da rade vrhunski posao.
Tako je to kad na čelo kluba dođu ljudi koji prije svega kazu da su navijači Zrinjskog i da su tu zbog tog što vole svoj klub i zele da mu pomognu kako god mogu a ide im od ruke i to dobro.
Da budem iskren nisam nešto upućen kakav je Grahovac igrač ,jednom sam ga samo gledao.Nama veznjaka ne fali ali kao ulaganje za budućnost, za neki budući transfer možda bi se isplatilo.Negdje sam pročitao da Borac traži 200 tisuća KM za njega i ako je to istina onda je po mom mišljenju to za nas preveliki rizik jer tko zna kako će se momak dalje razvijati.Bolje je ulagati u klince koje imamo u svojoj školi.Nedavno sam negdje pročitao izjavu Franje Džidića koji je rekao da po njegovom mišljenju Zrinjski trenutno ima strašnog igrača u mlađim kategorijama i da mu on predviđa veliku karijeru ako nastavi dobro da radi i da je to najveći poslijeratni talenat kojeg je on vidio.Nisam siguran 100 % ali mislim da se radi o nekom Joziću.Pa ako već imamo takvih igrača možda je bolje uložiti u njih nekoliko ovaj novac i veća je mogućnost da se vrati uloženo a ono još važnije je da su to naša djeca,djeca Zrinjskog, koji srcem igraju za svoj klub a to onda znači da uvijek daju 120 % svojih mogućnosti.Lillard0 je napisao/la:Nije bilo potrebe za Grahovcom, veznjaka imamo podosta..
-
- Kontakt:
Grahovac je strašan veznjak
samo to što si napisao nije njegova prava cijena
da se radi o toj cifri odmah bi ga kupili pa da sjedi na klupi
Radi se o mnogo vecoj cifri i odšteti Borcu

Tu cifru sam pročitao na njihovoj temi i mislim da bez obzira na to koliko je dobar u ovakvoj situaciji to je za sve klubove velika cifra jer su proračuni naših klubova do sada bili između 1,5 i 2 miliona KM (barem ono što je izlazilo u javnost).Znam i da je recimo Zrinja uzimao kredite koji su malo veći od ove cifre tako da to nije mala lova za našu ligu.Ali ako i jeste veća cifra i neka je.Mora se i igračima iz ove lige napokon podić cjena da ne igraju za kikiriki.Ako može Pašalić iz Hajduka otići za 2 miliona eura onda imamo i mi ovdje igrača koji vrijede barem upola toliko.Ali to je vjerovatno stvar menadžera i percepcija ove lige jer kad vidiš stadione na kojima se igra odmah ti pada želja da gledaš utakmice i igrače a ne da kupiš nekog igrača za neku veću lovu.ZrinjskiMostar je napisao/la:Grahovac je strašan veznjaksamo to što si napisao nije njegova prava cijena
da se radi o toj cifri odmah bi ga kupili pa da sjedi na klupi
Radi se o mnogo vecoj cifri i odšteti Borcu
Dobar članak na Dnevni List danas.
Pametno i realistično razmišljanje.
Ako se oporavi Đurić imamo stvarno na nekoliko pozicija po 2 odlična igrača.
Samo da se uigramo kako spada, ne bude ozljeda i da Vitez padne prvo kolo.
Onda vjerujem da ćemo imati i samopouzdanje da uništavamo sve pred sobom
Pametno i realistično razmišljanje.
Ako se oporavi Đurić imamo stvarno na nekoliko pozicija po 2 odlična igrača.
Samo da se uigramo kako spada, ne bude ozljeda i da Vitez padne prvo kolo.
Onda vjerujem da ćemo imati i samopouzdanje da uništavamo sve pred sobom

-
- Kontakt:
Zrija-Gošk 3-0 prvi dio
- bosanskidijamant
- Kontakt:
strijelci?
-
- Kontakt:
Belošević, Vranjić,Klarićbosanskidijamant je napisao/la:strijelci?
- bosanskidijamant
- Kontakt:
samo neka rokaju!
-
- Kontakt:
4-1 kraj, Crnov zabio cetvrti..
Vidi junioraZrinjskiMostar je napisao/la:Belošević, Vranjić,Klarićbosanskidijamant je napisao/la:strijelci?

-
- Kontakt:
Jeli može neko da mi kaže koliko je ugovorom vezan Nikola Vasilj za. Zrinjski?
Ma vi stvarno niste normalni !!!
-
- Kontakt:
mora vise forsirati Marina Vranjicazrinja05 je napisao/la:Vidi junioraZrinjskiMostar je napisao/la:Belošević, Vranjić,Klarićbosanskidijamant je napisao/la:strijelci?![]()
.Neka,neka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.