pa kada onda moze biti neki sastanak da ga ne nazovemo "predizborni" ?Anonimac je napisao/la:Nema veze, već sada se oni pripremaju da skupljaju glasove... bar je to moje mišljenje. Evo i njihovog članka...ZZtop10 je napisao/la:Opcinski izbori su 2016. godine.Anonimac je napisao/la:Jučer bio sastanak u Opštini Novo Sarajevo povodom rekonstrukcije Grbavice... Opet predizborni sastanci?!...
Ali eto, bolje opet da se nešto dešava nego ništa i bolje nego da ta priča nestane skroz.
http://www.novosarajevo.ba/stream/press ... 3&pid=4310
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- corleone87
- Kontakt:
3:2 iz penala
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Penal za Fk Novigrad 3-2
- corleone87
- Kontakt:
3:3 jbt
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zovi ga buraz kako god hoćeš, to je stvar pojedinca tj. može svako da ga zove kako mu odgovara. Samo znam da su zadnja tri sastanka održana reda radi (bar tako meni izgleda), tek tako da javnost misli da se "nešto" dešava i da oni kao nešto rade. Uostalom kao i većina sastanaka u državi. A ustvari, koliko rade i koliko se tamo nešto "bitno" dešava govori i ovaj članak koji je maltene identičan kao i ona predhodna dva tj. izgleda mi kao da je prepisan. U njemu i u onim prije je poseban akcenat stavljen tome da je Nedžad Koldžo bio inicijator svega. To je najbitnije, a konkretno šta je odlučeno na tom sastanku to je najmanje bitno. Meni to dosta govori... Ovim ujedno i završavam razgovor na ovu temu. Svako ima svoje mišljenje i suvišno je raspravljati o razlikama!ZZtop10 je napisao/la:pa kada onda moze biti neki sastanak da ga ne nazovemo "predizborni" ?Anonimac je napisao/la:Nema veze, već sada se oni pripremaju da skupljaju glasove... bar je to moje mišljenje. Evo i njihovog članka...ZZtop10 je napisao/la: Opcinski izbori su 2016. godine.
http://www.novosarajevo.ba/stream/press ... 3&pid=4310
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Mogu li da odgovorim nije meni upuceno ali evo nece biti predizborna suplja kad naprave naredni korak na tom sastanku ili kad se nesto konkretno desi ovo je jedan u nizu sastanaka na kojima se ispalamudi i koji nema nikakvog efekta.Po meni predizborna koja traje vec koju godinu, strankama nisu bitno jesu li opcinski izbori ili nisu bitna ima je vlast, stim da ljudi nisu ovce provale a i budala bi do sad.ZZtop10 je napisao/la:pa kada onda moze biti neki sastanak da ga ne nazovemo "predizborni" ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
Kraj 3:3
-
- Kontakt:
I sta reci??? Bice bolje.corleone87 je napisao/la:Kraj 3:3
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
I ko glasa za Koldzu na iducim izborima nek se upuca. Svake izborne godine isto.
BAGERI NA GRBAVICI 

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ispustili smo prednost 2 gola..desava se...
Mislim da su izmjene tome kumovale,nasi zele isprobati haman sve igrace pa se rotira,trazi,nudi najboljih 11...
Svi znaju da je na ovakvim turnirima rez u drugom planu..
Kad Ara se prikljuci ekipi tek tada cu suditi kakvi smo u napadu(jer on ce biti gore u ovih 11 kola),a sad sto su igraki ramic i brkovic zasad 21:4 go razlika u 3 tekme mada su protivnici bili lagani..
Mislim da su izmjene tome kumovale,nasi zele isprobati haman sve igrace pa se rotira,trazi,nudi najboljih 11...
Svi znaju da je na ovakvim turnirima rez u drugom planu..
Kad Ara se prikljuci ekipi tek tada cu suditi kakvi smo u napadu(jer on ce biti gore u ovih 11 kola),a sad sto su igraki ramic i brkovic zasad 21:4 go razlika u 3 tekme mada su protivnici bili lagani..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Dosta smo efikasni na ovom početku priprema, samo nam je veliki problem Kerla i društvo, posebno ovaj prvi. Nadam se da ćemo zaganjati nekog štopera, ne bi to loše bilo uopće.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Jucer se putovalo petnaest sati autobusom,dan prije se doputovalo iz Medjugorja.Ne treba ni sa kojeg aspekta analizirati ovu danasnju utakmicu.A posebno ne trebe prozivati igraca koji uopce ne igra od pocetka ovih priprema(Kerla).I usput,njegova povreda je vrlo ozbiljna,vjerovatno ce se vratiti sa priprema.
Jesi to ti vidovita Dzemila, nisam te odma skontao ili si se teleportovao do Rovinja i gledao utakmicu.Grokok je napisao/la:Dosta smo efikasni na ovom početku priprema, samo nam je veliki problem Kerla i društvo, posebno ovaj prvi. Nadam se da ćemo zaganjati nekog štopera, ne bi to loše bilo uopće.
Ohani malo ociju ti ubi nas koji bi i sta da procitamo na ovom forumu i regularno da prodiskutujemo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Početak je pripremena tek treća pripremna utakmica, a već da su umorni to je nemoguće. Ovi su trečeligaši, možda malo ozbiljnija ekipa od Turbine. A škripi nam zadnja linija rekli su i kad su se vratili s prvog dijela pripremna, samo je teško naći dobrog štopera da nam može pomoći.FKZ1921 je napisao/la:Jucer se putovalo petnaest sati autobusom,dan prije se doputovalo iz Medjugorja.Ne treba ni sa kojeg aspekta analizirati ovu danasnju utakmicu.A posebno ne trebe prozivati igraca koji uopce ne igra od pocetka ovih priprema(Kerla).I usput,njegova povreda je vrlo ozbiljna,vjerovatno ce se vratiti sa priprema.
Edit : Predpostavio sam da je igrao Kerla, ali nisam siguran.
-
- Kontakt:
Zna li neko sastave koji su igrali ?
hahhaha, cuj Kerla ..postao je kriv i kad ne igra,haha ne mogu da vjerujem ,koji navijaciGrokok je napisao/la:Dosta smo efikasni na ovom početku priprema, samo nam je veliki problem Kerla i društvo, posebno ovaj prvi. Nadam se da ćemo zaganjati nekog štopera, ne bi to loše bilo uopće.

Prvo moraš da naučiš da čitas. Kerla i društvo ? Šta ti nije jasno ?budizeljo je napisao/la:hahhaha, cuj Kerla ..postao je kriv i kad ne igra,haha ne mogu da vjerujem ,koji navijaciGrokok je napisao/la:Dosta smo efikasni na ovom početku priprema, samo nam je veliki problem Kerla i društvo, posebno ovaj prvi. Nadam se da ćemo zaganjati nekog štopera, ne bi to loše bilo uopće.O tom sam pricao mnogi i ne gledaju ali su prvi da komentarisu.ne mogu da vjerujem stvarno.
Kerla nije igrao,sta tebi nije jasno??? Znaci ne moze Kerla i drustvo ,neki ne znaju da pisu pa komentarisu i jos se i ljuteGrokok je napisao/la:Prvo moraš da naučiš da čitas. Kerla i društvo ? Šta ti nije jasno ?budizeljo je napisao/la:hahhaha, cuj Kerla ..postao je kriv i kad ne igra,haha ne mogu da vjerujem ,koji navijaciGrokok je napisao/la:Dosta smo efikasni na ovom početku priprema, samo nam je veliki problem Kerla i društvo, posebno ovaj prvi. Nadam se da ćemo zaganjati nekog štopera, ne bi to loše bilo uopće.O tom sam pricao mnogi i ne gledaju ali su prvi da komentarisu.ne mogu da vjerujem stvarno.

Ma Kerla je kriv za ovo. Dok je gledao utakmicu primili smo 3 gola, kad je okrenuo glavu dali smo 3 gola. Kerla odlazi!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Napiši nam onda sastav prvo i drugo poluvrijeme, pošto ti znaš ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.