Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Nemoj da se Belgijanac sada vraca bgti, taman smo poceli igrati brzi fudbal uz oporavljene Rooneya i RvP-a, samo treba on da sve to uspori, neka ga na klupi i ja sretan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, mog'o bi se on uklopit sad, u ovakvu ekipu. On i Carrick u paru iza Mate, Rooneya, Januzaja... Ionako nije njegovo da kreira, ima dovoljno kreatora sad, među kojima je i Carrick, za kojeg znamo kako kvalitetan forward pass zna uputit. Znači, proslijedi loptu Mati/Rooneyu i čuvaj im leđa. To njegov pos'o neka bude. Ja nisam izgubio nadu u njega, još uvijek. Ne očekujem previše, ali vjerujem da može odigrat pristojnu ulogu ipak.Rooney88 je napisao/la:Nemoj da se Belgijanac sada vraca bgti, taman smo poceli igrati brzi fudbal uz oporavljene Rooneya i RvP-a, samo treba on da sve to uspori, neka ga na klupi i ja sretan.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nani ima problem s tetivom, nema ga jos mjesec.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Dalje, Nani još nije blizu povratku na teren. Šta li je to s njim, skoro sam zaboravio na njega.Nigdje ga ove sezone.
Bilo bi lijepo da danas na djelu vidimo cetvoricu velicanstvenih. Al tesko ce to proc bez Valencie/Younga

On This Day in 2005:
As referee Graham Poll waded in to try and calm the situation, "We'll see out there!" were Keane's words of warning to Patrick Vieira.
KEANE: Who the f**k d do you think you are?
GRAHAM POLL: Hey, hey, hey, hey. Come on Roy, Roy...
VIEIRA: Yeah, I'll see you in Senegal.
KEANE: F**king hell, you f**king s**t you, you f**king s**t... every week it's Senegal this - well, f**king play for them then.
PASCAL CYGAN (Ushering Vieira away): Come on, it's his problem, it's his problem. All right? Come on, come on.
KEANE (Approaching Vieira again, with Poll between them): I'll see you out there, you c*ck. See you out there, see you out there. Shouting your mouth off you... every week you're making out you're a nice guy.
POLL: Okay, okay.
KEANE (To Poll): He's f**king starting, every f**king week he's shouting his f**king mouth off. F**ing picking on Gary Neville? Why can't he pick on one of us?
Keano dominated the midfield, with Vieira looking meek throughout as United powered to a 4-2 victory.
Afterwards, Keane summed the situation up simply: "Patrick Vieira is 6ft 4in, and he starts having a go at Gary Neville, so I said 'come and have a go at me,' that's it."
As referee Graham Poll waded in to try and calm the situation, "We'll see out there!" were Keane's words of warning to Patrick Vieira.
KEANE: Who the f**k d do you think you are?
GRAHAM POLL: Hey, hey, hey, hey. Come on Roy, Roy...
VIEIRA: Yeah, I'll see you in Senegal.
KEANE: F**king hell, you f**king s**t you, you f**king s**t... every week it's Senegal this - well, f**king play for them then.
PASCAL CYGAN (Ushering Vieira away): Come on, it's his problem, it's his problem. All right? Come on, come on.
KEANE (Approaching Vieira again, with Poll between them): I'll see you out there, you c*ck. See you out there, see you out there. Shouting your mouth off you... every week you're making out you're a nice guy.
POLL: Okay, okay.
KEANE (To Poll): He's f**king starting, every f**king week he's shouting his f**king mouth off. F**ing picking on Gary Neville? Why can't he pick on one of us?
Keano dominated the midfield, with Vieira looking meek throughout as United powered to a 4-2 victory.
Afterwards, Keane summed the situation up simply: "Patrick Vieira is 6ft 4in, and he starts having a go at Gary Neville, so I said 'come and have a go at me,' that's it."
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- OnlyUnited
- Kontakt:
Zar nismo doveli Kroosa..
Danas sljedi tesko gostovanje... Crouch je po tradiciji veoma opasan po United, a i ovaj Arnautovic nije los igrac.. Stoke nece igrati po sistemu napucaj , nego ima tu izradjenih akcija, i cak su protiv Poola, Sunderlanda, ect., imali posjed na svojoj strani.. Msm da bi Jones bio bolje rjesenje na stoperu nego u vezi. Mogao bi Fella startati, uz njega Clev ili Fletc, Carrickov nastup upitan..
Btw. Fletch sretan rodjendan kralju..
A Moysi i Edi wineri prelaznog.. Kako mi je drago, moram nabaciti kez..

Danas sljedi tesko gostovanje... Crouch je po tradiciji veoma opasan po United, a i ovaj Arnautovic nije los igrac.. Stoke nece igrati po sistemu napucaj , nego ima tu izradjenih akcija, i cak su protiv Poola, Sunderlanda, ect., imali posjed na svojoj strani.. Msm da bi Jones bio bolje rjesenje na stoperu nego u vezi. Mogao bi Fella startati, uz njega Clev ili Fletc, Carrickov nastup upitan..
Btw. Fletch sretan rodjendan kralju..

A Moysi i Edi wineri prelaznog.. Kako mi je drago, moram nabaciti kez..

- Ed Woodward for Prime Minister !
jel tacno da je Larnel Cole prodat???
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Prema ovome izgleda da jest http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... sfers.html" onclick="window.open(this.href);return false;kingwazza je napisao/la:jel tacno da je Larnel Cole prodat???
Po meni još jedna loša odluka oko mladih nada kluba.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
ovo mi se nikako ne svidja,bas sam njeg pratio mislim da je potencijal.huthut je napisao/la:Prema ovome izgleda da jest http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... sfers.html" onclick="window.open(this.href);return false;kingwazza je napisao/la:jel tacno da je Larnel Cole prodat???
Po meni još jedna loša odluka oko mladih nada kluba.
Izgleda da je s njim otišao i Ryan Tunnicliffe, ne znam po meni je bilo bolje poslati ih na posudbu.
Nadam se da je barem uključena neka klauzula o prvenstvu kupovine kasnije.
Nadam se da je barem uključena neka klauzula o prvenstvu kupovine kasnije.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
Danas opet igra Young, mogu se kladiti. Dao u prošloj utakmicu gol, a u kupu protiv Stoke-a isto postigao gol. Pu ja nesrece. 

zabit ce ga jang dat cemo mu konjak 

Samo je problem u tome sto Carrick I Fella nikako ne mogu pokriti defanzivno jednu tako ofanzivnu postavku. Stoke je kuci izuzetno opasna i tradicionalno neugodna ekipa, svi bi mi brate voljeli da Fellaini konacno pokaze pravu kvalitetu ali mislim da je nasa formacija takva da on to nikako ne moze izvesti, u nekom drugom klubu i na drugoj poziciji bi mozda i mogao biti dobar ali ja sam skoro pa siguran kako je on doveden samo zato sto je transfer Herrere propao pa su se navijaci morali nekako smiriti, zato je dosao, po meni apsolutno nepotrebno od pocetka, Fellaini. Ofanzivnog veznog ne moze igrati u Unitedu, tu su i Mata i Rooney pa i Kagawa, centralna vezna pozicija mu nikako ne lezi toga smo svi svjesni a trkacki je inferioran za DMF-a, ja nikako ne vidim mjesto za njega u nasem veznom redu, to nije profil igraca koji nam je trebao. Naravno da on moze igrati veznog protiv ekipa koje se samo brane ali takvih u EPL-u skoro da i nema. Jbga, promasili smo po meni totalno njegovim dovodjenjem, samo se nadam da ce Mata pokazati pravo lice i da ce biti pogodak.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ma, mog'o bi se on uklopit sad, u ovakvu ekipu. On i Carrick u paru iza Mate, Rooneya, Januzaja... Ionako nije njegovo da kreira, ima dovoljno kreatora sad, među kojima je i Carrick, za kojeg znamo kako kvalitetan forward pass zna uputit. Znači, proslijedi loptu Mati/Rooneyu i čuvaj im leđa. To njegov pos'o neka bude. Ja nisam izgubio nadu u njega, još uvijek. Ne očekujem previše, ali vjerujem da može odigrat pristojnu ulogu ipak.Rooney88 je napisao/la:Nemoj da se Belgijanac sada vraca bgti, taman smo poceli igrati brzi fudbal uz oporavljene Rooneya i RvP-a, samo treba on da sve to uspori, neka ga na klupi i ja sretan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
Iskreno, zasad od trke Cleva nema neke koristi.. Fella je duel igrac, i zanimljivo je da je u onih 8 odigranih, bio igrac sa najvise napravljenih faula a i najvise duela. Mozda izgleda tromo, ali ima dug korak i prati igru. Pa nije moguce da je Moyes toliko paglu da ne zna kvalitete pomenutog, a toliko radio sa datim igracem, te da ne zna situaciju u novom klubu, kako mu treba ta pozicija zadnjeg/centralnog veznog. Smjesno je da mi znamo, a Moyes ne zna.
Inace, neko ce reci panic buy, mozda jeste, tako izgleda, ali je za pomenutog igraca postojao interes od prvih dana Moyesa u novom klubu...

Ne traze mi se postovi od prosle godine kada je Fella razvaljivao, jest malo ofanzivnije, no navijaci Uniteda, Celsija i Arsenala su ga PRIZIVALI U SVOJE REDOVE i to na poziciju CM/DM!
Malo ispada sada sve ovo licemjerno, jedni se slade neuspjehom Fellainija u ovih 8 utakmica, drugi ga otpisuju ko kladu koja nije nizačeg. Kada se samo sjetim prošle godine i prve utakmice sa Evertonom, poraza, šta nam je radio na bilo kojem dijelu terena!
Malo ispada sada sve ovo licemjerno, jedni se slade neuspjehom Fellainija u ovih 8 utakmica, drugi ga otpisuju ko kladu koja nije nizačeg. Kada se samo sjetim prošle godine i prve utakmice sa Evertonom, poraza, šta nam je radio na bilo kojem dijelu terena!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar je tako malo igrao?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Samo 4 kao starter...QUARESMA 18<<< je napisao/la:zar je tako malo igrao?
Tako je care, vidi se da si sa MUBiH-aneo je napisao/la:Ne traze mi se postovi od prosle godine kada je Fella razvaljivao, jest malo ofanzivnije, no navijaci Uniteda, Celsija i Arsenala su ga PRIZIVALI U SVOJE REDOVE i to na poziciju CM/DM!

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moyes razjasnio situaciju oko one povrede Robina, jer je Robin sam rekao da je spreman tada.
“I have taken Robin’s advice where he feels he is at — if he is ready to play and how long does he feel he is able to play,” Moyes said. “All the things I am doing, I am taking from Robin.
“He is a player who is so important to us, I need to know exactly where he is at. Even the day he pulled his thigh against Newcastle we had said, ‘Are you better coming off the bench?’ ”
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mogu da vjerujem kako su engleski igrači 'podcijenjeni', pa ovaj Adam Johnson da je Španac ili Francuz ma to bi bilo aman
Engleski igrači poput Millnera, Carricka, pa i Rooneya su podcijenjeni...Rooney je jedan od najboljih igrača današnjice aa šta se o njemu pisalo, i za koliko smiješne cifre su ga pokušavali dovesti
Nego danas sam toliko uvjeren u pobjedu, kao nikad u životu

Engleski igrači poput Millnera, Carricka, pa i Rooneya su podcijenjeni...Rooney je jedan od najboljih igrača današnjice aa šta se o njemu pisalo, i za koliko smiješne cifre su ga pokušavali dovesti

Nego danas sam toliko uvjeren u pobjedu, kao nikad u životu

englezi podcijenjeni, ovo je nesto novo.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.