nego, zna li neko kakav je ovaj novi stoper?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nije loš, barem po onome što se može naći na youtoubu.... dobra vizija igre i dobro razvlači s dugim pasovima. Ne liči loše. A već je igrao zajedno s Castanom.Evil Genius II je napisao/la:preduhitrio si me, bas sam se ulogovao da postavim tu sliku![]()
nego, zna li neko kakav je ovaj novi stoper?
ovo je bas da se najezis, sta je sve zrtvovao odbijanjem da se proda realu/farsi/celziju...Korinov je napisao/la:[youtube][/youtube]
Al ce se usreciti sa Osvaldom,doveo je Sabatini bruku mladih igraca al opet nijednog pravog spica ccccc i tu me razocarao,ustvari jeste onog BerishuAlen1987 je napisao/la:Umjesto da mi dovedemo pravog špica, naš konkurent dovede Osvalda.Nerealno je očekivati scudetto, jer se iz ovog prelaznog roka vidi da mi nastavljamo s našom politikom dovođenja mladih igrača, a titula našoj upravi nije prioritet, izlazak u ligu prvaka im je sasvim zadovoljavajući, a ko šiša želju najboljih navijača u Italiji, koji pune Olimpico iz utak. u utak.
U narednih 10ak dana igramo dosta jakih utak.(Parma, 2x Napoli u kupu,Lazio), baš me zanima kako će izdržati naš roster od 15 kvalitetnih igrača. Klupa nam je kratka ko Sebastian Giovinco.
Bilo bi super dobiti Parmu, smanjiti razliku na 3 boda i na taj način stvoriti veći pritisak Juveu protiv Intera.
onaj ko ce zabijati silne prilike koje Roma napravi. To ne znaci da on mora biti igrac koji ce biti placen 30+ miliona ili vise. Treba samo Sabatini ubosti ili iskoristiti priliku.Admir_Sa je napisao/la:možete li mi objasniti kakvog bi mi špica trebali dovesti i koju bi minutažu onda imali totti i destro?
Admir_Sa je napisao/la:možete li mi objasniti kakvog bi mi špica trebali dovesti i koju bi minutažu onda imali totti i destro?
I nije neki izvor ali ima i neke istine u ovome. Zaradili su fine novce a ekipa im je jaca nego sto je bila. Odlicno poslovanje.According to @transfermarkt, AS Roma have made a profit of €40,61mil after both the summer & winter transfer windows.