FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 00:18

Evo dokaz da ne treba u skoroj buducnosti da se uzbudjujemo kad ovako nesto cujemo:
Solskjaer je napisao/la:Travancic je otpao.... iz Sarajeva su jucer culi za interes Slobode i pozurili da sve zavrse s njim a nije imao potpisan ugovor, tako da nema nista od bilo kojeg pojacanja. Izgleda da vam je lista zakljucena. Sretno u nastavku sezone i da se vratite u PL.
Kakve dezinformacije i Sloboda fol Monaco da mi zurimo zbog njih ne mogu da vjerujem sta ljudi sebi umisle :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 01 feb 2014, 00:30

Hilmo, ja sam prvi za zdrav dijalog,ali s kim,covjek (ne samo on,ima ih jos) konstantno truje temu minimiziranjem ama bas svakog naseg poteza,pokusaja,vidis ne smijes ni pokusati dovesti igraca momentalno se ovdje zeli odrati koza nasoj upravi zbog takvih nastojanja,ismijavati,itd.. a nama zbog toga sto podrzavamo takav rad,i sto se zbog takvih aktivnosti radujemo u nadi da cemo osnaziti igracki kadar za klasu ili dvije u odnosu na ostale,a i klub u cijelini.

Ko ima s tim problem,morat ce ga rijesavati na prikladniji nacin a ne tako sto ce na ovoj temi nalaziti dushevnu hranu jer je izvan nje nista drugo nego davljenik.

I srce mi je k'o Trebevic zbog FKS !

Ako ima neko kome je to problematicno,eno tornja...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 01 feb 2014, 00:43

Grokok je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Jer ti fakt misliš da je naša uprava toliko neozbiljna pa ga zagrize ono što ne može progutati.
Svi normalni ljudi su od početka znali da se ne može dovesti Velikonja da mu je babo Tan, a Tanova prva ljubav Sarajevo. Pa neće ga platiti ne znam koliko miliona, a da truhne u Sarajevu. Svi normalni ljudi su znali da Stevanović neće doći, jer vračati se iz španske ligu u Sarajevo bi bilo ravno samoubistvu. Misimović, Luka Toni to neću komentarisati.

Jedino što se uspjelo dovesti jeste taj Delač, ali šta on može pomoči za šest mjeseci to ne znam. Možda će vam pomoči, a možda će biti velika greška. Jer ako bude on sad bio prvi golman, a vjerovatno hoće, izgubit će te Bandovića koji će htjeti ići jer nije zaslužio da bude na klupi. I kad ovaj ode s posudbe, taman će otiči i Bandović, šta onda, tražit drugog golmana ?
Sad malo ozbiljno.

Šta misliš hoćete moći napasti titulu pošto nikog niste doveli. Otišao Komazec došao ovaj makedonac, znači na istom ste. Ovi ostali nisu vrijedni pomena jer Purić nije pojačanje, to je prinova, tek treba da se pokaže jer je ovo prvi klub u njegovo karijeri, odnosno vrh gdje je igrao. Opet ovaj Barić ne znam gdje igrao, i koliko, pa ću ostati suzdržan.

Mišljenja sam da vi ne možete uzeti titulu ni 20%, trebat će dosta vremena da se slože kockice. Što se tiće kupa, tu bi trebali zapeti, ali ima dosta kandidata čije su ekipe dosta jake. :?:

Edit: To i mislim upravo. Koliko vi s ovim sastavom možete u evropi bilo šta. Pošto se kao vrti velika lova, ima se para, a igrača nigdje, mrtvilo.
Ako se izuzme što ovdje dječica polude kad vide švedski stol, kontaju otišli u Dubai na pripreme kao Bayern. Nego nešto normalno, za nas je odmah milioni, kamioni, ali lijepo je i to, samo da nisu sijalice u frižideru. ;)

De se izbriši sa foruma, spakuj kofere, pozdravi sa prijateljima (ako ih uopšte imaš) i idi na psihijatriju
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 01 feb 2014, 01:45

@tello

slika
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 01:46

Oj sviju mi jos da je sa cokoladom :lol: Sretan odmor btw :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

janini
Kontakt:

Post Postao/la janini » 01 feb 2014, 01:52

CashMan je napisao/la:@tello

slika
Kako si samo objektivan auuu strasno...smijurija

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 01 feb 2014, 01:52

ne znam sta poredite uvjek partizan i dinamo sa sarajevom oko te famozne evrope , pa dinamo ima unustrasnjih problema , atmosfera u klubu nula , e to je problem sto ne mogu u evropi nesto ozbiljnije a ne pare , sparta prag ima manji budjet od dinama pa igraju prejako u evropi kao i plzen ili maribor , kad su mogli kiparski klubovi nesto ozbiljno napravit u evr... moze i sarajevo ;)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 01 feb 2014, 02:07

janini je napisao/la:
CashMan je napisao/la:@tello

slika
Kako si samo objektivan auuu strasno...smijurija
hajd i ti s njim
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 01 feb 2014, 09:07

amypitar je napisao/la:Da je Grahovac preso u Sarajevo,Anid bi zato sto je imao ugovor sa nama presao kao posuđeni igrac u Slobodu.
Ovako nista. ;)
Sta je majstore, kome vise vjerujes oficijalnpj stranici kluba ili tekstu u medijima koji je sastavljen od postova na forumu. Nadam se da ti je ovo skola da se vise ne provalujes jer ANID TRAVANCIC je pocetkom JANUARA POTPISAO UGOVOR SA FKS !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 12:01

joj sto se sad trznuh, na fb prva slika Dzeme Berberovica, kontam vratio se .... uh :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 feb 2014, 12:03

@ljiljane ljiljane... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 feb 2014, 12:08

Aj da i ja nešto napišemu vezi ovih pojačanja. Jedan, par postova iznad mene, priča da je bezveze bilo dovođenje Delača, e sad, kad smo igrali protiv Kuksija i kada je imao par kardinalnih grešaka Bandović i nije bio nikako u formi narednih nekoliko utakmica, e tada nismo imali pravog golmama koji bi ga zamijenio. Bio onaj Abd.. te premladi Plakalo, i morao se ostavit Dejo na golu. Sad imamo Delača koji je skupio koliko toliko iskustvo, učio je od najboljih golmana svijeta, itd itd. Ne zanima me stvarno više šta će biti i sa Dejom il nekim drugim, jer Sarajevo nije jedan igrač. Dejo ako će se ljutiti što neće , možda, braniti nek se ljuti, al mora da shvati da igra u Sarajevu, i da je to jedan ozbiljan tim, bar smo to potvrdili u zadnjih godinu dana.

Bilbija, sreća nečija pa mu nisu papiri bili sređeni ranije, al sad je završeno sve kako treba. Purića je Sarajevo svakom prelaznom roku tražilo i evo napokon da dođe, na njemu je da se pokaže.
Najgore što nam se desilo jeste odlazak Komazeca, al hvala Bogu pa smo našli zamjenu i to u možda i boljem igraču, kao što reče Vule - Krstovskom :lol: , bar po ovih nekoliko mečeva na priprema pokazao se kao odlično pojačanje. itd itd...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 01 feb 2014, 17:02

Zna li neko kako se zove ili da li ima neko FONT sto pise SARAJEVO na grbu?

Sa povecanim R i J ?

Hvala unaprijed
Zadnja izmjena: Buducnost, dana/u 01 feb 2014, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 feb 2014, 18:26

Molim da nastavite sa normalnom raspravom !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 01 feb 2014, 19:56

Hoce li jos neko osim Hrelje na posudbu ??
Ti si opet šampion !

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 01 feb 2014, 20:11

simon je napisao/la:Hoce li jos neko osim Hrelje na posudbu ??

Mislim da će još Čulov i Abdihodžić na posudbu u Podgrmeč :)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 01 feb 2014, 21:09

Zagor je napisao/la:Aj da i ja nešto napišemu vezi ovih pojačanja. Jedan, par postova iznad mene, priča da je bezveze bilo dovođenje Delača, e sad, kad smo igrali protiv Kuksija i kada je imao par kardinalnih grešaka Bandović i nije bio nikako u formi narednih nekoliko utakmica, e tada nismo imali pravog golmama koji bi ga zamijenio. Bio onaj Abd.. te premladi Plakalo, i morao se ostavit Dejo na golu. Sad imamo Delača koji je skupio koliko toliko iskustvo, učio je od najboljih golmana svijeta, itd itd. Ne zanima me stvarno više šta će biti i sa Dejom il nekim drugim, jer Sarajevo nije jedan igrač. Dejo ako će se ljutiti što neće , možda, braniti nek se ljuti, al mora da shvati da igra u Sarajevu, i da je to jedan ozbiljan tim, bar smo to potvrdili u zadnjih godinu dana.
dobro si ovo napisao, ali realno... ako je Delac doveden da bude prvi golman onda (sa ekonomske strane) na kraju godine imas 2 golmana koja nista ne vrijede, Delac- jer nije tvoj, a Bantovic- jer nije imao nastupa.
opet ako si doveo Delaca da bude rezerva, znaci da rezervni golman ima vecu platu nego svi ostali defanzivni igraci zajedno?

Delac jeste malo skakljiva tema,i moze se reci nepotreban, mozda ne bas nepotreban ali svakako da je bilo realno boljih rijesenja.
pozitivna je stvar to sto se par puta pomenuo Chelsea i sva ta pozitivna atmosfera...mozda je to cilj, vjerovatno neko znasta radi.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 01 feb 2014, 21:23

Delac..6 mjeseci uz mogucnost produzenja posudbe jos godinu dana tako je valjda dodgovoreno..-ako njemu bude dobro,bude on nama dobar, nece biti problem da ostane jos jednu sezonu,osim ako ga ko na ljeto kupi od Chelsea.
Al tako to ide sa posudbama..nikad nisi siguran do kada imas igraca,.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 feb 2014, 21:30

Koliko god on bio dobar golman, koliko god bilo fino stavljati se istu rečenicu sa Chelsea-om bojim se da ćemo mi ovdje više izgubiti nego dobiti.

Dejo je sasvim dobar golman za naše prostore, griješi naravno, ali svi golmani naprave neki kiks jedini problem Deje je što kikseve pravi u bitnim utakmicama :D , ali nas je i vadio.
Ja se jedino nadam da će nakon dva mjeseca Delač sam reći da želi da produži posudbu do kraja naredne sezone.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 21:40

brate Hilmo da se ne lazemo, Dejan nas je nazalost skupo kostao u Europi. 2 godine zaredom, ali eto... Imaju i igraci i svi ostali dio krivice. Za nase lige je odlican i dosta nas je vadio i u toku ove polusezone :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Google Adsense [Bot], keli, Mahalac7, napoleon72 i 59 gostiju.