Ma nisam rekao da su zbog ovog poraza smjesni.AjsKjub je napisao/la:OKC isprasi/BO-a Majamija, pametnom dosta. Bruklin u poslednje igra odlicnu kosarku.Dzoni je napisao/la:Brooklyn je jednostavno smjesna ekipa.Na stranu to sto svi gotivimo Mirzu,ali ova ekipa je vic.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
A kad su imali 10 - 1 jesu li i tada bili smijesni? ovu istu okc su bili uzeliDzoni je napisao/la:Ma nisam rekao da su zbog ovog poraza smjesni.AjsKjub je napisao/la:OKC isprasi/BO-a Majamija, pametnom dosta. Bruklin u poslednje igra odlicnu kosarku.Dzoni je napisao/la:Brooklyn je jednostavno smjesna ekipa.Na stranu to sto svi gotivimo Mirzu,ali ova ekipa je vic.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I ja sam ovo primjetio uvijek izlazi na playa al uvijek_dreamer_ je napisao/la:Yebo te tvoja odbrana Mirza, sta stalno izlazis na playa, brani taj pick
Jel pogodio trojku,meni link zakocio
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Jel ovo durantula nece nastaviti niz 30+
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije, 0-3 za 3 poena..Bihac96 je napisao/la:Jel pogodio trojku,meni link zakocio
Ne ide Mirzu,ne ide Brooklyn
Mirza igra dosta pametnije ovih par minuta nego u 1 poluvremenu,ne sili,ovako uvijek treba da igra,u suprotnom bojim se da ce upropastit minutazu

Mirza igra dosta pametnije ovih par minuta nego u 1 poluvremenu,ne sili,ovako uvijek treba da igra,u suprotnom bojim se da ce upropastit minutazu
SLOBODA NAVIJAČIMA
Kakve asistencije, bravo majstore
Jesu._dreamer_ je napisao/la:
A kad su imali 10 - 1 jesu li i tada bili smijesni? ovu istu okc su bili uzeli
Ajde mirza jednu tricu bar da Nastavis seriju
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Isto kao sto si i ti smijesan sa ovim svojim komentarom. vozdraDzoni je napisao/la:Jesu._dreamer_ je napisao/la:
A kad su imali 10 - 1 jesu li i tada bili smijesni? ovu istu okc su bili uzeli
edit:
Ma mirza je los nakon one utakmice od 34 poena, i neka ga je vala stalo. Ne znam nijednog igraca da se onako po socijalnim mrezama prsi sa zabijenim poenima, stvarno djetinjasto.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 01 feb 2014, 04:08, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Moderatore smiri se,ja nisam rekao da si ti smijesan._dreamer_ je napisao/la:
Isto kao sto si i ti smijesan sa ovim svojim komentarom. vozdra
Oj majko moja placemmmmmm
pa ne mozes mi Mirzice to raditi

ajde samo jednu sine
vidim nekima je drago sto je mirza los bio, jedva docekali
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da li igraju danas ili u Ned protiv Indiane?
samson je napisao/la:Da li igraju danas ili u Ned protiv Indiane?
http://www.nba.com/gameline/20140131/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnje 3 utakmice,jako slabo sutira,ali popravit ce to nas Mirza.Cudna stvar kada vode pogadaju svi,kada gube nema nikoga
JJ nema nekih 5,6 utakmica....