Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 01:14

legenda reala je napisao/la:a sjećate se Afonsa Alvesa :P
7 golova na jednoj utakmici ;) A iz svake lige ima masu primjera gdje se igraci nisu snasli u jacim ligama,pogotovo u onoj najjacoj-Engleskoj. Ima li potrebe da navodimo pozitivne primjere iz holandske lige :?: :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 feb 2014, 01:15

@ Virtu4l

znam, nego sam spomenuo samo AZ i Sunderland, klub gdje je bio/postao "mašina" i klub gdje je flopčina teška .. bio je tri sezone u Villarrealu, ni 10 nastupa nije upisao

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 01:16

Sabinho je napisao/la:Nisam mislio nista lose, u mom kraju se tako cesto kaze kad se nekom obracas. Saberi se malo.
Na Dobrinji, jel' ? :mrgreen:
Sabinho je napisao/la:Ima li potrebe da navodimo pozitivne primjere iz holandske lige :?: :mrgreen:
Sve ih je manje i manje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 01:17

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nisam mislio nista lose, u mom kraju se tako cesto kaze kad se nekom obracas. Saberi se malo.
Na Dobrinji, jel' ? :mrgreen:
Sabinho je napisao/la:Ima li potrebe da navodimo pozitivne primjere iz holandske lige :?: :mrgreen:
Sve ih je manje i manje.
Kakvi brate, Krajina nasa 8-) A ti kad spomenes Dobrinju odmah smijeh :D

Nekad manje-nekad vise, zavisi od sezone do sezone.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 01:18

Kakva god Holandska liga bila trenutno je dosta jaca od Hrvatske i vise talenata daje, mozda u svijetu u prosjeku i najvise

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 feb 2014, 01:19

@ Sabinho

jedna tekma nije mjerilo, a odbrana u 2 pol je bila krš, onu odbranu bi svako nabušio, kad je takav panj uspio .. što nije bušio 1 pol kad su najbolji bili? ja se samo nadam da našu najbolju odbranu što imamo, neće obrukati Aguero, Messi i Lavezzi, ono što je Aguero sam pravio u prijateljskoj je strahota .. kad je htio, pravio je probleme

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 01:20

aleksandar_veliki je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kako-kup ... tba/122762" onclick="window.open(this.href);return false;

Može i ovako :)
napomena:
Imena i prezimena potencijalnih kupaca članaka poznati su redakciji i biće objavljeni ukoliko slične ponude budu realizovane kroz druge medije.
Pratite li ih, jeli se koji proslavio? :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 01:23

Virtu4l je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kako-kup ... tba/122762" onclick="window.open(this.href);return false;

Može i ovako :)
napomena:
Imena i prezimena potencijalnih kupaca članaka poznati su redakciji i biće objavljeni ukoliko slične ponude budu realizovane kroz druge medije.
Pratite li ih, jeli se koji proslavio? :P
Necu sad ispasti p**** i dati ime portala, ali kunem se majkom kad mi je jaran otisao u jedan ceski klub ja i njegov stari sastavili clanak, napucali do bola podatke, izmisljali itd, a ja imao sve dogovoreno sa vlasnikom portala. Covjek je prenio doslovce kompletan nas tekst, nista nije preuredio i tako objavio, moj jaran se i sma iznenadio kad je citao :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 feb 2014, 01:25

Sabinho je napisao/la:
7 golova na jednoj utakmici ;) A iz svake lige ima masu primjera gdje se igraci nisu snasli u jacim ligama,pogotovo u onoj najjacoj-Engleskoj. Ima li potrebe da navodimo pozitivne primjere iz holandske lige :?: :mrgreen:
"Igraci iz holandske lige su kao bombonjera, nikad ne znas sta ces dobiti."
- Forrest Gump

Pazi ovo, Graziano Pelle, mediokritet iz Parme predje u Feyenoord i na 47 nastupa zabije 42 gola.
Tamo je sve moguce, da prosjecni igraci kao Pelle i Alves izgledaju kao svjetske klase a sa druge strane imas Suareza, koji je potvrdio svjetsku klasu i u Engleskoj. Cudna liga totalno. nemam neko visoko misljenje o njoj da budem iskren, uvijek sam skeptican prema igracima koji tamo rasturaju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 01:31

Sabinho je napisao/la: Necu sad ispasti p**** i dati ime portala, ali kunem se majkom kad mi je jaran otisao u jedan ceski klub ja i njegov stari sastavili clanak, napucali do bola podatke, izmisljali itd, a ja imao sve dogovoreno sa vlasnikom portala. Covjek je prenio doslovce kompletan nas tekst, nista nije preuredio i tako objavio, moj jaran se i sma iznenadio kad je citao :lol:
Samo mi reci koliko para je koštao tekst i pogodit ću portal iz prve 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 01:32

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Necu sad ispasti p**** i dati ime portala, ali kunem se majkom kad mi je jaran otisao u jedan ceski klub ja i njegov stari sastavili clanak, napucali do bola podatke, izmisljali itd, a ja imao sve dogovoreno sa vlasnikom portala. Covjek je prenio doslovce kompletan nas tekst, nista nije preuredio i tako objavio, moj jaran se i sma iznenadio kad je citao :lol:
0KM brate na obraz :? A ne bi priznao ovako javno jbg ipak mi je frajer izasao u susret, clanak jos postoji na netu :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 01:32

calcio je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
"Igraci iz holandske lige su kao bombonjera, nikad ne znas sta ces dobiti."
- Forrest Gump

Pazi ovo, Graziano Pelle, mediokritet iz Parme predje u Feyenoord i na 47 nastupa zabije 42 gola.
Tamo je sve moguce, da prosjecni igraci kao Pelle i Alves izgledaju kao svjetske klase a sa druge strane imas Suareza, koji je potvrdio svjetsku klasu i u Engleskoj. Cudna liga totalno. nemam neko visoko misljenje o njoj da budem iskren, uvijek sam skeptican prema igracima koji tamo rasturaju.
Pa dobro bilo je puno promasaja ali i dosta jakih igraca godinama izlazi iz te lige posebno Ajaxa. Zar moze biti veci rasadnik talenata od njih, mislim tesko da ima neki klub koji je dao vise talenata..

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 01 feb 2014, 01:54

Sarajlijc@ je napisao/la:Je li ovaj Hadzic Seadov igrac?
Da, kao Zahirovic i Tino Susic.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 feb 2014, 09:51

Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
0KM brate na obraz :? A ne bi priznao ovako javno jbg ipak mi je frajer izasao u susret, clanak jos postoji na netu :D
Da nije taj jaran , Noris D. ? :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 feb 2014, 14:24

Boban Lazic potpisao za Olympiacos Piraeus. Potpisao je ugovor na pola godine, sa opcijom produzenja na jos dvije.

Interesantno, da je u Rennesu vec zadovoljio na probi, i da su ga htjeli kupiti, ali je odbio transfer zbog njihovog defanzivnog stila igre.

Olympiacos je trenutno prvi u Grckoj ligi, igraju 1/8 Finala protiv Man. Utd. u Ligi prvaka, transfer sigurno nije jos. A i u dobrim je on rukama, jer mu je Mino Raiola menedzer.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 feb 2014, 14:33

e čuj odbio zbog stila igre. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 feb 2014, 14:36

Dok je u rukama Raiole, moze on da bira. :D Isitna da je malo cudno sto ih je odbio, ali imalo je svoje razloge, nadam se da ce u Olympiacosu dobiti sansu za igru.

Pored njega, Enis Nadarevic, koji je jos ugovorom vezan za Genou, prekinuo je posudbu u Cesseni (Seria B), i posudjen je do kraja sezone u AS Bari, takodje Seria B. Danas je vec u prvoj postavi protiv Berscie.

Milan Djuric je isto posudjen, iz Trapanija u Citadellu do kraja sezone.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 01 feb 2014, 15:11

sobzirom da Spahic jos malo i ide u penziju, vjerovatno poslije Eura u francuskoj, od ogromne vaznosti jeste da Arslanagic dodje na to mjesto zajedno da se uigravaju oni bicakcic sa SPahic kroz kvalifikacije, da steknu iskustva pa da mozemo SPahica u miru odpratiti u penziju ali sa velikom mukom i tugom.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 feb 2014, 15:31

Konzerva je napisao/la:sobzirom da Spahic jos malo i ide u penziju, vjerovatno poslije Eura u francuskoj, od ogromne vaznosti jeste da Arslanagic dodje na to mjesto zajedno da se uigravaju oni bicakcic sa SPahic kroz kvalifikacije, da steknu iskustva pa da mozemo SPahica u miru odpratiti u penziju ali sa velikom mukom i tugom.
Neću ni da pomislim na dan kada budemo Spahića gledali zadnji put u svetom dresu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 feb 2014, 16:16

Bahrudin Atajic u prvih 11 Shrewsburya protiv Brentforda.

Muamer Tankovic na klupi Fulhama protiv Southamptona.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.